De geheimen van Vietnam in 5* hotels - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de echte ziel en de geheimen van Vietnam tijdens een fantastische rondreis van Hanoi naar Ho Chi Minh langs Hué en Hoi An
  • Laat u verleiden door de natuurlijke schoonheid in Ha Long Bay
  • Verblijf gedurende de hele rondreis in fantastische 5* hotels 
  • Eindig uw reis met enkele dagen heerlijk relaxen op het strand

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Vietnam!

Wilt u de geheimen van het 'Land van de rijzende draak' ontrafelen? Volg ons naar Vietnam voor een onvergetelijke en unieke reis waarbij u de verschillende gezichten van dit fascinerende land leert kennen. Laat u onderdompelen in de kleurrijke cultuur, spiritualiteit en de bewogen geschiedenis. Bewonder de groene rijstvelden, de bijzondere markten op het water, de bruisende steden en de fantastische Werelderfgoed sites

Deze reis brengt u langs de adembenemende Ha Long Bay, de authentieke straatjes van Hanoi, de koloniale architectuur van Ho Chi Minh, de geschiedenis van Hoi An en de verrassende hoofdstad Hanoi. Om uw vakantie in schoonheid te eindigen, bieden we u de mogelijkheid om te verlengen met een aantal nachten aan de stranden van Nha Trang of Cam Ranh. Maak u klaar voor een verblijf dat u nog lang zal bijblijven!

Reisbeschrijving

Vietnam geeft zijn geheimen prijs tijdens deze onvergetelijke rondreis langs de belangrijkste plekken van het land. Het avontuur begint in Hanoi en langs het omringende platteland gaat richting Ho Chi Minh en de Mekong Delta. Na een Once in a Lifetime cruise in Ha Long Bay bezoekt u nog Hanoi en Hué, om te eindigen in Ho Chi Minh en eventueel te verlengen naar de stranden van Nha Trang of Cam Ranh. De rondreis duurt 10 nachten en als u kiest voor de strandverlenging, heeft u 3 extra nachten om heerlijk te relaxen.

Wij geven u de keuze tussen de volgende reisopties:

Aanbieding 1: Geheimen van Vietnam 5* - rondreis van 10 nachten 
Aanbieding 2: Geheimen van Vietnam 5* - rondreis van 10 nachten en 3 nachten in Nha Trang of Cam Ranh

Uw reisroute:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi - Bezoeken
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long Bay
Dag 5: Ha Long - Hanoi - Da Nang - Hoi An
Dag 6: Hoi An - My Son
Dag 7: ue
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh
Dag 9: Ho Chi Minh - Mekong Delta per boot
Dag 10: Ho Chi Minh - Bezoeken
Dag 11: Ho Chi Minh - Vertrek

Als u kiest voor de verlenging in Nha Trang of Cam Ranh:
Dag 1 tot 7: Zelfde programma
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Nha Trang
Dag 9 en 10: Nha Trang of Cam Ranh
Dag 11: Nha Trang - Ho Chi Minh
Dag 12 tot 14: Vervolg programma van dag 9 tot 11

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Bij uw aankomst op de internationale luchthaven van Hanoi wordt u opgewacht door uw chauffeur die u naar het hotel in Hanoi brengt (kamer beschikbaar vanaf 14.00 uur).
Overnachting in Hanoi. 

Dag 2: Hanoi - Bezoeken (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt, begint u een echte ontdekkingsdag in Hanoi. U start met een bezoek aan het complex dat gewijd is aan Ho Chi Minh, met het Ho Chi Minh Mausoleum (op maandag, vrijdag en in de middag vanaf de buitenkant bekijken vanwege de sluiting). Daarna het huis op stelten, One Pillar Pagoda. Bezoek daarna Tran Quoc Pagoda - Hanoi's oudste pagoda aan de oever van het West Lake. U luncht in een restaurant.

In de namiddag brengt u een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam die werd gebouwd in de 11e eeuw, en aan het museum van Etnografie. Vervolgens vertrekt u terug naar het stadscentrum en bezoekt u de Kathedraal van Saint Joseph. In de namiddag maakt u een fietstocht door de omliggende dorpjes zoals Ninh Hai en bezoekt u de Bich Dong pagode.  Terugkeer naar Hanoi aan het einde van de namiddag.
Overnachting in Hanoi.
Dag 4: Hanoi – Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
Na het ontbijt vertrekt u richting de wereldbekende Ha Long Bay, een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. 

Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele junk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. 
Diner en overnachting aan boord.

Dag 4: Ha Long (ontbijt, lunch en diner)
Tai Chi op het dek (07u00). Deze activiteit is ideaal om u 's ochtends in harmonie met de wonderen van de natuur te voelen. Vervolgens maakt u het zich gemakkelijk op de boot voor een cruise van een dag naar Lan Ha Bay, langs charmante drijvende dorpjes, maar ook langs eilandjes. Lunch aan boord. 's Middags wacht een andere boot op u om u terug te brengen naar de hoofdboot voor een tweede overnachting aan boord.
Diner met zeevruchten en overnachting aan boord.

Opmerking: het programma is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden aan de hand van de weersomstandigheden.

Dag 5: Ha Long - Da Nang - Hoi An (ontbijt of brunch)
's Ochtends neemt de cruise u mee langs de schoonheden van de baai, alvorens terug te keren om aan te meren. De junk gaat verder naar de haven van Ha Long. Lichte lunch aan boord van de junk in de vorm van een brunch sluit deze prachtige cruise af. De hele crew komt u begroeten en bedanken bij aankomst in de haven rond 11u00. Van zodra u uit de junk stapt, wacht een chauffeur u op om u naar de luchthaven van Noi Bai, Hanoi te brengen. Daar neemt u de vlucht naar Da Nang. Bij aankomst transfer naar uw hotel.
Overnachting in Hoi An.
Dag 6: Hoi An - My Son (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt haalt uw gids u op om My Son Sanctuary, Holy Land of the Champa Kingdom te bezoeken. Bij aankomst bezoekt u een reeks verwoeste hindoeïstische tempelruïnes en overblijfselen in de My Son-vallei, die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Lunch in een restaurant. In de namiddag ontdekt u het echte leven in Hoi An met een wandeling door deze betoverende havenstad. Volg de smalle straatjes met eeuwenoude huizen beïnvloed door Chinese, Japanse, Franse en Europese architecturen en bezoek de vele bezienswaardigheden: de 400 jaar oude Japanse overdekte brug, de Phuc Kien vergaderzalen (Fujian Shrine), de koloniale huizen van rijke kooplieden (Tan Ky), Truc Thanh pagode en Chua Ong pagode, de lokale vismarkt... Dan zult u bij een ambachtsman in de oude straten komen voor een korte introductie tot de geschiedenis, de vorm en kleur van de lantaarns, en de stadia van hun uitwerking.
Overnachting in Hoi An.

Dag 7: Hoi An (ontbijt) 
Een vrije dag in Hoi An om zelf de stad te verkennen! Misschien heeft u zin in een van de gratis activiteiten bij het Almanity Hotel, bijvoorbeeld een massage van een uur, yogales, gebruik van de stoomruimte en de sauna, een shuttlebus naar het An Bangstrand of huurt u een fiets voor een tochtje naar de stad?
Overnachting in Hoi An.

Dag 8: Hoi An - Danang - Ho Chi Minh (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij in Hoi An totdat de chauffeur u komt halen om u naar het vliegveld te brengen. Van daaruit vliegt u naar Ho Chi Minh Stad. Daar ontmoet u uw chauffeur die u naar uw hotel in de stad brengt.
Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

Dag 9: Ho Chi Minh - Mekongdelta (ontbijt en lunch)
7.30 uur: U wordt bij uw hotel opgehaald en naar de Tan Cang Pier gebracht in een comfortabele minivan.
8.00 uur: Vertrek naar de Mekongdelta aan boord van een luxe speedboot. Onderweg krijgt u een licht ontbijt terwijl u het dagelijkse leven van de delta voorbij ziet glijden.
10.00 uur: Aankomst in de Mekongdelta (My Tho). U proeft van tropische vruchten terwijl u luistert naar traditionele muziek, alvorens naar Cong Doan te gaan per roeiboot. Geniet van de rustige sfeer in een betoverend kader. U bezoekt een bedrijf waar kokosnoten worden verwerkt en een bijenboerderij en proeft van lokale wijnen (slangen- en schorpioenenwijn) uit de Ben Tre-provincie.
12.00 uur: U vaart naar het restaurant Diem Phuong voor een traditionele overheerlijke lunch met maar liefst 7 gangen. 
13.30 uur: Na de lunch reist u terug naar Ho Chi Minh.
15.30 uur: Aankomst in Ho Chi Ming en vrije tijd
Overnachting in Ho Chi Minh.
Dag 10: Ho Chi Minh - bezoeken (ontbijt en lunch)
Na een lekker ontbijt gaat u op verkenning in Ho Chi Minh Ciy. U bezoekt onder andere het Herenigingspaleis, de Notre Dame-kathedraal, het Centrale Postkantoor en de levendige Ben Thanh-markt. Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. In de namiddag bezoekt u Cho Lon Chinatown, Thien Hau Pagoda en het oorlogsmuseum. 
Overnachting in Ho Chi Minh.

Dag 11: Vertrek (ontbijt)
Geniet na het ontbijt van wat vrije tijd, alvorens naar de luchthaven gebracht te worden voor uw vlucht huiswaarts.

Uw optioneel strandverblijf

Dag 1 tot 7: Zelfde programma

Dag 8: Hoi An - Da Nang - Nha Trang (ontbijt)

Na het ontbijt word u naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Nha Trang. Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw chauffeur en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag brengt u door zoals u zelf verkiest.
Overnachting in Nha Trang of Cam Ranh.

Dag 9 en 10: Nha Trang of Cam Ranh (ontbijt)

Zon, zee en strand... Kom helemaal tot rust in een exotisch kader!
Overnachting in Nha Trang of Cam Ranh.

Dag 11: Nha Trang - Ho Chi Minh (ontbijt)
Geniet van de laatste uurtjes op deze prachtige locatie, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht naar Ho Chi Minh. Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw chauffeur en naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Ho Chi Minh.

Dag 12 tot 14: Vervolg programma van dag 9 tot 11

Uw hotels

Na een fantastische dag vol ontdekkingen en avonturen, apprecieert u het comfort en de luxe in de fantastische 5* hotels die we voor u hebben uitgekozen. U verblijft telkens in een Standaard Kamer.

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Pan Pacific Hotel
- Ha lang: Indochine Cruise
- Hoi An: Koi Hoi An Resort
- Ho Chi Minh: Hotel Le Méridien Saigon
- Nha Trang of Cam Ranh: Amiana Nha Trang Resort of het Anam Resort 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Tijdens deze reis geniet u elke ochtend van een heerlijk ontbijt, de rest van de maaltijden worden genomen volgens het programma (exclusief dranken). Elke dag ontbijt, 6 lunches en 2 diners inbegrepen tijdens de rondreis. Als u kiest voor de strandverlenging, profiteert u ook elke ochtend ven een lekker ontbijt.

U krijgt de kans om de fantastische Vietnamese keuken te leren kennen met verse ingrediënten, gezonde gerechten en verrassende smaken.

Uw hotels tijdens de strandverlenging

Amiana Nha Trang Resort in Nha Trang

Tijdens uw verblijf in Nha Trang verblijft u in Amiana Nha Trang Resort (of gelijkwaardig). Met uitzicht op het sprankelende water van de prachtige baai van Nha Trang, geniet u van alle faciliteiten die u kunt verwachten van een 5* hotel.

In een rustige tuin zal uw Standaard Kamer alleen maar rust bieden. De weelderige en warme sfeer zorgt ervoor dat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. In het hart van het complex vindt u een prachtig natuurlijk zeewaterzwembad van 2.500 m², een prachtige infinity pool van 700 m² en een privé-strand in de lagune met wit en zacht zand en dat leidt naar kristalhelder water. Luxe is geïntegreerd in alle aspecten van het resort.

Annam Resort in Cam Ranh

Tijdens uw strandverblijf in Cam Ranh verblijft u in het Anam Resort (of gelijkwaardig). Dit hotel ligt aan de kust, in een idyllische omgeving met weelderige tuinen, jungle en een prachtig zandstrand. Deze luxe accommodatie beschikt over een uitmuntende service, zwembaden, spa... Alles voor een ontspannen verblijf!

U heeft toegang tot de fitnessruimte, toegang tot de 3D cinema (2 keer per dag), yogasessie (2 keer per dag). Er is ook wifi op de kamer. Met de dagelijkse shuttle kunt u makkelijk naar de stad. Bovendien krijgt u een massage van 60 minuten voor 2 volwassenen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 5* hotels 
- Maaltijden volgens het programma
- Ontbijt tijdens de strandverlenging
- Bezoeken, excursies en cruises zoals vermeld in het programma
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Gedeelde transfer van het hotel naar de Tan Cang Pier op dag 2
- Gedeelde boottransfer Ho Chi Minh - Mekong - Ho Chi Minh 
- Plaatselijke Engelstalige gids tijdens de rondreis en Engelssprekende gids aan boord in Ha Long Bay
- Binnenlandse vluchten in Economy Class (Hanoi - Da Nang - Ho Chi Minh of Hanoi - Da Nang - Nha Trang - Ho Chi Minh voor de strandverlenging)
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Supplement voor speciale maaltijden
- Entreeprijzen, transfers en gidsen tijdens de vrije tijd
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Verzekeringen
- Internationale vluchten
- Luchthavenbelastingen
- Visumkosten (u moet zelf uw visum aanvragen!)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De geheimen van Vietnam in 5* hotels