Essence of Vietnam - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een geweldig land met bruisende steden en adembenemende landschappen
  • Bezoek enkele van Vietnam's mooiste bestemmingen
  • Verwen uw zintuigen met exotische smaken en geuren
  • Beleef een onvergetelijke reis boordevol fascinerende ontmoetingen

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Vietnam

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming omdat reizigers van over de hele wereld ontdekken dat dit fascinerende en prachtige land heel wat te bieden heeft. De unieke cultuur, eeuwenoude tradities, historisch erfgoed en een divers en adembenemend landschap... Dit land in Zuidoost-Azië mag u niet missen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de idyllische kustlijn die maar liefst 3000 km lang is, met prachtige witte zandstranden en luxueuze resorts.

Dit is uw kans om deze bijzonder plek te bezoeken en het fascinerende verleden te ontdekken dat in schril contrast staat met het moderne gezicht van de steden. U mag rekenen op een warm onthaal van de vriendelijke bevolking!

Bij deze aanbieding heeft u de keuze tussen een rondreis in 8 of in 11 nachten, en bepaalt u zelf of u in Superior of in Deluxe hotels verblijft!

Reisbeschrijving

U kunt kiezen tussen de volgende aanbiedingen:

- Aanbieding 1: Rondreis in 8 nachten met verblijf in Superior of Deluxe hotels
- Aanbieding 1: Rondreis in 11 nachten met verblijf in Superior of Deluxe hotels

Uw reisroute
8 nachten
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Hué
Dag 5: Hué
Dag 6: Hué - Danang - Hoi An
Dag 7: Hoi An
Dag 8: Hoi An
Dag 9: Vertrek

11 nachten
Dag 1 t.e.m. 8: Idem als rondreis in 8 nachten
Dag 9: Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City
Dag 10: Ho Chi Minh City - Mekong Delta & Ben Tre - Can Tho
Dag 11: Can Tho - Ho Chi Minh City
Dag 12: Vertrek

Uw reisprogramma in 8 nachten

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Bij uw aankomst op de internationale luchthaven van Hanoi wordt u opgewacht door uw chauffeur die u naar het hotel in Hanoi brengt.

Overnachting in Hanoi. 

Dag 2: Hanoi 
Na het ontbijt gaat u op verkenning in Hanoi. U start met een bezoek aan het complex dat gewijd is aan het Ho Chi Minh Mausoleum (op maandag, vrijdag en in de middag vanaf de buitenkant bekijken vanwege de sluiting). Daarna gaat u naar de One Pillar Pagoda en bezoekt u de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam die werd gebouwd in de 11e eeuw.

Na een lunch in een lokaal restaurant, bezoekt u het Etnografisch Museum en maakt u een rondrit per riksja door het oude stadsgedeelte van Hanoi. 

Overnachting in Hanoi. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Hanoi – Ha Long Bay 
Na het ontbijt vertrekt u naar het wereldberoemde Ha Long Bay, een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de lokale bevolking bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. 

Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele boot voor een lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. 

Overnachting aan boord. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
Aan boord is er een lokale gids aanwezig.

Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Hué
Na het ontwaken in deze prachtige natuurlijke omgeving kunt u genieten van een uitgebreide brunch terwijl u vaart door de baai. De boot zal rond 11.00u aanmeren in de haven van Ha Long. Terugkeer naar Hanoi en vlucht naar Hué.
Bij aankomst in Hué wordt u verwelkomd door uw chauffeur en naar uw hotel gebracht.

Overnachting in Hué. Brunch inbegrepen.
Dag 5: Hué
Na een lekker ontbijt, bezoekt u de Keizerlijke Citadel, een indrukwekkende Werelderfgoed site waar de koningen van de laatste feodale dynastie van 1802 tot 1945 regeerden. Aansluitend bezoekt u Dong Ba Market en geniet u van een lekkere lunch in een lokaal restaurant.

In de namiddag bezoekt u de Thien Mu Pagode en de oosters versierde tombes van King Minh Mang. Tenslotte gaat u ook naar het dorp Thanh Toan, gekend om zijn overdekte brug en zijn museum.

Overnachting in Hué. Ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 6: Hué - Danang - Hoi An
Na het ontbijt reist u door naar Hoi An via een van de mooiste snelwegen van Vietnam. U rijdt langs Lang Co Beach en over de Hai Van Pass, van waaruit u een spectaculair uitzicht over de kustlijn heeft. Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.
In de namiddag maakt u een begeleide wandeling door het oude stadsgedeelte van Hoi An. U bezoekt de Japanse overdekte brug, de Chinese vergaderzaal, een typisch Vietnamees handelaarshuis, een van de interessante musea en de lokale markt. Verder zijn er talrijke kunstgalerijen, souvenirwinkels en kleermakers, waar u op maat gemaakte kledij kunt kopen.

Overnachting in Hoi An. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 7: Heiligdom van My Son
Vandaag staan er allerlei spannende activiteiten op het programma. U start uw dag met een korte transfer van het hotel naar het vertrekpunt van een fietstocht. Hier haalt u uw fiets op en maakt u een prachtige tocht door vredige dorpjes en een weelderige natuur.

Vervolgens maakt u een ontspannende boottocht op de Do-rivier, waar u lokale vissers aan het werk ziet. Aansluitend woont u een Banh Xeo (Vietnamese pannenkoek) kookdemonstratie bij, gevolgd door een lekkere lunch met Vietnamese lekkernijen.

Na het middageten wordt u naar het heiligdom van My Son gebracht, een site van de UNESCO Werelderfgoedlijst. My Son ligt in een weelderige vallei en was ooit de hoofdstad en het religieuze centrum van de Cham-bevolkingsgroep. Omwille van de indrukwekkende rode stenen torens en heiligdommen, behoort My Son tot dezelfde categorie als sommige andere historische archeologische sites in Zuid-Oost Azië, zoals Angkor Wat in Cambodja, Bagan in Myanmar, Ayutthaya in Thailand en Borobudur in Indonesië. De overgebleven torens en heiligdommen werden gebouwd tussen de 7e en 13e eeuw.

Overnachting in Hoi An. Ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 8: Hoi An
Vandaag brengt u de dag door zoals u zelf wilt.

Overnachting in Hoi An. Ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 9: Vertrek
Geniet van uw laatste uurtjes in Vietnam, alvorens naar de luchthaven gebracht te worden voor uw vlucht huiswaarts.

Uw optionele verlenging van 3 nachten

Dag 9: Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City
's Morgens geniet u van wat vrije tijd, waarna u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht, waar u wat kunt ontspannen. Nadien krijgt u een korte rondleiding door de stad en bezoekt u onder andere het Herenigingspaleis, de kathedraal van Notre Dame, de koloniale wijken en de Ben Thanh Market.

Overnachting in Ho Chi Minh City. Ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Ho Chi Minh City - Mekong Delta & Ben Tre - Can Tho
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een rit van 2 uur en 30 minuten naar Ben Tre. Daar gaat u aan boord van de Apricot Cruise, een nieuwe boot met open zijkanten zodat u profiteert van een verfrissende bries. Tijdens uw cruise over de Mekong bent u getuige van het lokale leven en bewondert u adembenemende landschappen. Bovendien krijgt u van het vriendelijke personeel aan boord een verfrissend drankje en seizoensfruit aangeboden. 

U bezoekt eerst een fabriek op een klein eiland die actieve kool produceert uit kokosnootschelpen. U volgt de volledige procedure en ontdekt dat alle onderdelen van de kokosnoot gebruikt worden. Nadien keert u terug naar de Apricot Cruise en bezoekt u andere bezienswaardigheden. U gaat van boord en ziet hoe de lokale bevolking kokosnoten ontleden met eenvoudig gereedschap.
Vervolgens maakt u een tochtje per tuk tuk naar een lokaal gezin dat bezems met kokosnootbladeren maakt. U wordt hartelijk verwelkomd door de gastheer en ontdekt de traditionele lokale methode om een bezem te maken. Een unieke ervaring!
Vervolgens gaat u verder per fiets of tuk tuk langs een weelderige route. Tijdens deze rit doorkruist u vredige dorpjes en maakt u kennis met de vriendelijke lokale bevolking.
Aansluitend maakt u een tochtje met een roeiboot langs verschillende kanalen, waarbij u getuige bent van het rustige levenstempo in de Mekong Delta en kennis maakt met de familie van Mr. Ba. Dankzij het warme welkom met heerlijke lokale taarten voelt u zich onmiddellijk welkom. Zijn familieleden zullen met veel plezier de bereidingswijze van dit soort lokale cake met u delen; u mag zelfs zelf een poging doen! Geniet van een thee met honing en gedroogde kokos terwijl u met hen praat over hun dagelijks leven en de lokale cultuur en gebruiken. En waarom ook niet... Laat uw toekomst voorspellen door een lokale waarzegger!
Uw lunch bestaat uit lokale specialiteiten in het restaurant Apricot Riverside. Ontspan en geniet van de aangename sfeer alvorens terug te keren naar de pier, waar u chauffeur u ophaalt en naar Can Tho brengt, de hoofdstad van de Mekong Delta.

Overnachting in Can Tho. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 11: Can Tho - Ho Chi Minh City
's Morgens vroeg maakt u een boottocht langs kleine en pittoreske dorpjes en bezoekt u de drijvende markt van Cai Rang. Bewonder het adembenemende landschap en de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking. Aansluitend bezoekt u ook enkele authentieke dorpjes, de Ong Pagoda en een lokale markt.
Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant op de terugweg naar Ho Chi Minh City. 

Overnachting in Ho Chi Minh City. Ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 12: Vertrek
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis in 8 of 11 nachten, logeert u in een Standaard Kamer in zorgvuldig geselecteerde hotels.
Voor een vakantie die het best bij u past, kunt u kiezen voor een verblijf in Superior hotels of in Deluxe hotels. 
Uw Superior hotels (of gelijkwaardig):
Hanoi: 2 nachten in het La Belle Vie Hotel
Ha Long Bay:
1 nacht aan boord van een Sealife Cruise
Hué:
2 nachten in het Sai Gon Morin Hotel
Hoi An:
3 nachten in het Hoi An Silk Village Resort
Ho Chi Minh City (rondreis in 11 nachten):
2 nachten in het Central Palace Hotel
Can Tho (rondreis in 11 nachten):
1 nacht in het TTC Premium Hotel

Uw Deluxe hotels (of gelijkwaardig):
Hanoi: 2 nachten in het Melia Hotel
Ha Long Bay: 
1 nacht aan boord van een Paradise Luxury Cruise
Hué: 
2 nachten in het Indochine Palace Hotel
Hoi An: 
3 nachten in het Koi Hoi An Resort
Ho Chi Minh City (rondreis in 11 nachten): 
2 nachten in het Nikko Saigon Hotel
Can Tho (rondreis in 11 nachten): 
1 nacht in het Cab Tho Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding is het pension volgens het programma.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie en maaltijden volgens het reisprogramma
- Engelstalige gids volgens het reisprogramma
- Toegangskosten volgens het reisprogramma
- Cruise in Ha Long Bay
- Binnenlandse vlucht van Hanoi naar Hué
- Binnenlandse vlucht van Danang naar Ho Chi Minh City (uitsluitend voor aanbieding 2)
- Privétransfers in geklimatiseerd voertuig

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Toeslag voor speciale dieetvereisten
- Toegangskosten, vergunningen en gids tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, fooien en persoonlijke uitgaven
- Toeslag voor feestdagen

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Essence of Vietnam