Klassiek avontuur in Vietnam met verlenging Phu Quoc - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de onmisbare plekken in Vietnam zoals de Mekongdelta, Hoi An, Hanoi en Ha Long Bay
  • Logeer onderweg in comfortabele 4* hotels die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen
  • Kies voor een verlenging van 3 nachten op een prachtig Vietnamees eiland in de Golf van Thailand
  • En ook... Proef van de plaatselijke keuken, een ware explosie van smaken!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Vietnam

Kom met ons mee op ontdekking in het "Land van de Draak", waar u 4000 jaar terug in de tijd wordt meegenomen en u een bijzondere cultuur vindt! U bezoekt bruisende steden zoals Hanoi, Hoi An en Ho Chi Minhstad, leert de locals kennen in de groene Mekongdelta en vaart door de mystieke landschappen van de wereldbekende Ha Long Bay.

Op elke bestemming hebben we een plaatselijke gids geregeld die u de verschillende facetten van het land uit de doeken doet en alle pareltjes toont. Proef ook zeker van de heerlijke gastronomie die nauw verweven is met de cultuur.

En als u daarna nog niet genoeg heeft, kunt u kiezen voor een verlenging naar het eiland Phu Quoc, een pareltje in de Golf van Thailand, om heerlijk te relaxen op paradijselijke stranden.
Tijdens deze reis worden al uw zintuigen geprikkeld!

Reisbeschrijving

Om u de kans te geven alle niet te missen plekjes in Vietnam te leren kennen, stellen we een uitzonderlijke rondreis van 11 nachten en 12 dagen aan u voor. U ontdekt zowel de prachtige steden als het unieke platteland.

En als u kiest voor de verlenging van 3 nachten naar het eiland Phu Quoc, eindigt uw verblijf in schoonheid op paradijselijke stranden aan de kristalheldere zee.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long Bay
Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 6: Hanoi- Da Nang
Dag 7 en 8: Hoi An
Dag 9: Hoi An - Ho Chi Minhstad
Dag 10: Ho Chi Minhstad - Cu Chi tunnels
Dag 11: Ho Chi Minhstad - Mekongdelta
Dag 12: Vertrek

En als u kiest voor de verlenging:
Dag 12: Ho Chi Minhstad - Phu Quoc
Dag 13 en 14: Phu Quoc
Dag 15: Phu Quoc - Saigon - Vertrek

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Aankomst op de internationale luchthaven van Hanoi waar u wordt opgewacht door uw chauffeur die u naar het hotel in de stad brengt.

Overnachting in Hanoi.


Dag 2: Hanoi
Vandaag bezoekt u al de niet te missen plekjes in de stad, te beginnen met het Ho Chi Minh Mausoleum Complex waar het graf van de stichter van de Democratische Republiek Vietnam te vinden is en zijn huis op palen. U brengt een bezoek aan de One Pillar Pagode, het Presidentiële paleis, de Tran Quoc Pagode, de Tempel van de Literatuur en de universiteit (de eerste Vietnamese universiteit, gebouwd in de elfde eeuw). De volgende halte is het Hoan Kiem meer en de Ngoc Son Tempel waar u meer te weten komt over de legendes van het meer.

Na de middag gaat het richting het Museum of Ethnology, het grootste museum in de stad waar u bijzonderheden te zien krijgt van meer dan 54 minderheden in het land. Daarna maakt u een wandeling door de oude stad waar de straten de naam dragen van de goederen die er ooit verkocht werden. Eindigen doet u met een show met marionetten op het water die u een uniek inzicht geven in de Vietnamese cultuur.

Overnachting in Hanoi.
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Vertrek rond 8.00u richting de iconische Ha Long Bay. Bij aankomst gaat u aan boord van een traditionele jonk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing.

Drankjes zijn beschikbaar aan boord en na de lunch heeft u tijd om de verschillende grotten in de buurt te verkennen. Daarna brengt de kapitein u naar een rustige plek op het water waar u kunt zwemmen in het kristalheldere water en profiteren van de zon. 's Avonds maakt de chef aan boord een heerlijk diner klaar en kunt u ervoor kiezen om te nachtvissen.

Overnachting aan boord.

Inbegrepen:
- Transfer van Hanoi naar Ha Long Bai
- Engelstalige gidsen aan boord

Belangrijk:
Het is aan te raden om een kleine rugzak in te pakken met alles wat u nodig heeft voor 3 dagen aan boord, maar uw grote koffer blijft in het hotel waar u na de cruise terugkeert.
Het programma van de cruise is onder voorbehoud (afhankelijk van weersomstandigheden)

Dag 4: Ha Long Bay
Vandaag ontwaakt u met de prachtige baai op de achtergrond en heeft u 's morgens tijd om wat te zwemmen of zonnebaden. Daarna neemt u het ontbijt aan boord en vaart u nogmaals uit in de baai op zoek naar afgelegen plekjes om te zwemmen of kajakken (met toeslag). De cruise gaat verder langs de Suprise Cave en het Cua Van Fishing Village. U gooit het anker uit in de buurt van de grotten voor de overnachting.

Overnachting aan boord.
Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi
Deze ochtend vaart u terug richting de haven waar u van boord gaat en u wordt opgewacht voor de transfer naar Hanoi (ongeveer 3,5 uur rijden). Aankomst in de middag, gevolgd door vrije tijd in de stad.

Overnachting in Hanoi.

Dag 6: Hanoi - Da Nang/Hoi An
Vandaag neemt u de vlucht van Hanoi naar Da Nang waar een plaatselijke gids u opwacht voor uw transfer naar het hotel in Hoi An. Overnachting in het Pavillon Hoian Luxury Resort & Spa met de volgende extra's:
- Lichaamsmassage van 60 minuten in de Jusa Spa
- Welkomstdrankje

Dag 7: Hoi An
Ontdek de stad op uw eigen tempo of ga richting het strand in de buurt. U kunt er ook voor kiezen om in het resort te blijven en te genieten aan de rand van het zwembad, of een van de talrijke kunstateliers te bezoeken.

Optioneel: Ontdekking van de oude stad Hoi An (halve dag)

Overnachting in Hoi An.

Dag 8: Hoi An
Vrije dag in de stad om aan sightseeing te doen, te relaxen of te gaan shoppen naar de gezellige markten in de stad.

Optioneel: Bezoek aan het My Son tempelcomplex (overblijfsel van het Champa rijk).

Overnachting in Hoi An.
Dag 9: Hoi An - Ho Chi Minhstad
Deze ochtend neemt u een binnenlandse vlucht naar Saigon, ook bekend als Ho Chi Minhstad. Bij aankomst neemt een plaatselijke gids u mee naar het hotel waar u het zich makkelijk maakt voor de nacht.

Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 10: Saigon - Cu Chi Tunnels
Vertrek richting Cu Chi Tunnels op 75 km van Saigon, een plek die tijdens de Vietnamoorlog een gruwelijk slagveld was en de meest gebombardeerde regio. Dit netwerk van tunnels was een echt "ondergronds dorp" met slaapruimtes, keukens, opslagruimtes, winkels, ziekenhuizen en commandocentra. In totaal beslaan de tunnels meer dan 200 km waarvan u een deel kunt bezoeken. 

Na de lunch keert u terug naar de stad voor een bezoek aan het oude postkantoor, het Herenigingspaleis en het War Remnants Museum. Ga op souvenirjacht op de Ben Thanh markt en wandel langs de oude Catinat straat (vandaag heet deze straat Dong Khoi) om het leven na zonsondergang te zien in deze bruisende stad.

Vrije avond. Overnachting in Ho Chi Minhstad.
Dag 11: Ho Chi Minhstad - Mekongdelta
Ten zuiden van Saigon vindt u de Cai Be provincie waar u aan boord stapt van een bootje om de drijvende markt te bezoeken. Deze typische markten geven een uniek inzicht in de authentieke cultuur van de Mekongdelta, waar een groot deel van het leven zich op het water afspeelt. De plaatselijke bevolking koopt en verkoopt allerlei goederen in een gezellige chaos.

Daarna vaart u richting een klein eilandje in de rivier om een plaatselijke familie van rijstboeren te ontmoeten die hun traditionele huis en tuin van bonsaibomen graag aan u tonen. De lunch wordt geserveerd bij de locals thuis. Vervolgens neemt u een boot met platte bodem over de rustige kanalen in de buurt en krijgt u nog meer traditionele houten huizen met daken van palmbladeren te zien. Tal van boeren zijn bezig met hun veld te bewerken en u krijgt de kans om te zien hoe ze vissen vangen en welke vruchten hier groeien.

Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 12: Saigon - Vertrek
Vrije tijd in het hotel voor u terug naar de luchthaven gaat voor uw vlucht huiswaarts.

Uw optionele verlenging naar Phu Quoc

Dag 12: Saigon - Phu Quoc Island
Vrije tijd in het hotel voor u richting de luchthaven gaat voor uw vlucht naar Phu Quoc. Bij aankomst wacht de pendeldienst van het hotel u op voor uw transfer naar het hotel. Vrije tijd.

Overnachting op Phu Quoc.

Dag 13 en 14: Phu Quoc Island

Vrije dag om van het strand, de zon, de zee en de faciliteiten in het hotel te genieten.

Optioneel: Hoogtepunten van Phu Quoc of Eilandhoppen.

Overnachting op Phu Quoc.

Dag 15: Phu Quoc - Ho Chi Minhstad - Vertrek
Vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Om u een reis in alle comfort te garanderen, hebben we op elke bestemming een luxueus hotel uitgekozen waar u in alle rust kunt genieten. De hotels bieden allemaal kwaliteitsvolle kamers aan, beschikken over moderne faciliteiten en hebben een ideale ligging.



Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Boss Legend Hotel 4* - Superior Kamer
- Ha Long Bay: Victory Cruise - Superior Cabine
- Hoi An: Le Pavillon Hoian Luxury Resort & Spa 4* - Deluxe Garden View Kamer met balkon
- Ho Chi Minhstad: Harmony Hotel & Spa 4* - Deluxe Kamer

Tijdens de optionele verlenging:
- Phu Quoc: Mercury Phu Quoc Resort & Villas 4* - Superior Villa

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Ontdek de heerlijke Vietnamese smaken tijdens uw reis en profiteer van een dagelijks ontbijt om elke ochtend op krachten te komen. Verder is ook 5 keer de lunch en 2 keer een diner inbegrepen.

Extra opties

Ontdekking van de oude stad in Hoi An (halve dag)

Extra opties
Voor veel reizigers is een bezoek aan Hoi An een hoogtepunt van hun vakantie in Vietnam. Tijdens een wandeling door de oude stad ontdekt u de historische gebouwen, de prachtige pagodes en de belangrijkste culturele plekken zoals de overdekte Japanse brug en de markt.


Tijdens uw bezoek aan de stad, hoort u steeds een zacht gezoem op de achtergrond, dat is het geluid van de naaimachines in de talrijke kleermakerswinkels. Niemand kan er echt de vinger opleggen wanneer Hoi An het centrum van de kleermakers werd, maar als u zich eens helemaal in het nieuw wilt laten steken, is dit de uitgelezen plek! Verder vindt u hier nog tal van andere souvenir-, meubel- en keramiekwinkels.

Van 8.00 tot 11.00u of van 14.00 tot 17.00u

My Son tempelcomplex

Extra opties
My Son was de oude hoofdstad van het Champa rijk en de ruïnes van Cham zijn de belangrijkste van Vietnam. Uw dag begint met een wandeling door het glooiende platteland langs kleine dorpjes en markten. Van de tempels uit de negende tot dertiende eeuw die u hier vindt, zijn er maar liefst 70 klassieke Cham-monumenten in My Son. Het grootste deel van de tempels is gewijd aan de Cham koningen en dienen ook als begraafplaats.

Van 8.00 tot 12.00u of van 13.00 tot 17.00u.

Hoogtepunten van Phu Quoc

Extra opties
Deze excursie is ideaal voor liefhebbers van prachtige uitzichten en weelderige natuur, maar u ontdekt ook de rijke geschiedenis van het eiland. Bewonder de plaatselijke vissers en andere ambachtslui terwijl u richting een parelboerderij rijdt. U kunt het proces volgen van het kweken tot het oogsten van de parels. Daarna gaat het richting de gevangenis van Phu Quoc die tijdens de Vietnamoorlog werd gebruikt om politieke gevangenen te huisvesten. Vandaag is het een belangrijke historische site op het eiland.

De Ho Quoc pagode ligt op 18 km van de stad Duong Dong aan de oostkust van het eiland met uitzicht op de Golf van Thailand en Sao Beach. Na het bezoek aan de boeddhistische pagode kunt u zonnebaden op het strand van Sao, een van de mooiste van het eiland. Lunch in een plaatselijk restaurant.

Van 8.30 tot 14.30u.

Eilandhoppen

Extra opties
Deze excursie begint aan het hotel om 8.30u voor een rit van 30 minuten naar het zuiden van het eiland. Aankomst aan de haven van An Thoi waar u aan boord stapt voor een boottocht van een uur in de Golf van Thailand. U beleeft unieke momenten als u aanmeert aan een eiland om te vissen, duiken en de koraalriffen te bewonderen. Profiteer van een lunch met zeevruchten aan boord voor u een zonnebad neemt. Terugkeer naar de pier en transfer met een bus naar het hotel.

Opmerking: de bezoeken kunnen worden gewijzigd in functie van de weersomstandigheden.
U mag 3 eilanden kiezen om te stoppen: Thom Island, Gam Gi Island, Fingernail Island, King's Island...


Van 8.30 tot 14.30/15.30u.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Transport in een privévoertuig met airconditioning en plaatselijke, Engelstalige gids
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Pension volgens het programma: dagelijks ontbijt, 5 keer lunch (exclusief dranken), 2 diners (exclusief dranken)
- Een lichaamsmassage van 1 uur in het hotel in Hoi An
- Water en verfrissende doekjes in de bus
- Bootexcursies volgens het programma
- Entreeprijzen volgens het programma
- Binnenlandse vluchten van Hanoi naar Da Nang en van Hoi An naar Ho Chi Minhstad, en van Ho Chi Minhstad naar Phu Quoc bij de verlenging
- Luchthaventransfers


Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Andere kamercategorieën
- Optionele excursies
- Gidsen en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten
- Reserveringskosten (15 euros)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief voor alle aanbiedingen. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Klassiek avontuur in Vietnam met verlenging Phu Quoc