Ontdek de highlights van Vietnam - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een prachtige tour door Vietnam, van de oude tempels van Hanoi tot een cruise door de iconische Ha Longbaai
  • U verblijft in vier- en vijfsterrenhotels, dus comfort is verzekerd!
  • En ook... na een gedenkwaardige reis met bezoekjes aan ongelooflijke bestemmingen, kunt u ontspannen aan het strand om bij te komen van al het avontuur, voordat u terugvliegt met tal van herinneringen

Welkom in... Vietnam!

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming, naarmate het prachtige en fascinerende land meer bekendheid krijgt. De aantrekkingskracht ligt vooral in het unieke en historische erfgoed gelegen in een ongerept en divers landschap.

Maar Vietnam is niet alleen een land om op verkenning te gaan, er gaan ook steeds meer toeristen heen voor de ontspanning: het land bezit meer dan 3.000 km aan kustlijn met heerlijke witte zandstranden en een aantal luxueuze vijfsterrenhotels.

Reisbeschrijving

U kunt kiezen uit een reis van 9 of 16 nachten

(O = Ontbijt / L = Lunch / D = Diner)

Dag 1: Hanoi - aankomst
Bij aankomst op het vliegveld Noi Bai in Hanoi, wordt u opgehaald door de chauffeur en naar uw hotel in het stadscentrum gebracht. Hier kunt u ontspannen en overnachten na een lange reis. Let op: de check-intijd is 14:00 uur, een vroegere check-in is niet inbegrepen.

Overnachting in het Nikko Hotel 5* in Hanoi

Dag 2: Hanoi - Orientatie (O)
Na het ontbijt om 8:00 uur start u de dag met een bezoek aan het complex van Ho Chi Minh - de stichter van de natie - met het mausoleum (indien gesloten op maandagen, vrijdagen en middagen, bekijkt u het enkel van buiten). Vervolgens bezoekt u het huis op stelten, de One Pillar Pagoda. De volgende stop is de Tran Quoc Pagoda - Hanois oudste pagode aan de oevers van West Lake. U vervolgt deze interessante dag met een bezoek aan de Literatuurtempel, Vietnams eerste universiteit, gebouwd in de elfde eeuw.

's Middags bezoekt u het Ethnologiemuseum, het grootste en meest interessante museum van Hanoi waar kunst- en gebruiksvoorwerpen van 54 Vietnamese minderheden te bekijken zijn. Daarna krijgt u een tour door de Old Streets, die elk genoemd zijn naar de goederen die daar vroeger te koop werden aangeboden. U maakt een stop bij het Hoan Kiemmeer voor informatie over de legende van het meer en een bezoek aan de Tempel van Ngoc Son.

Overnachting in het Nikko Hotel 5* in Hanoi
Dag 3: Hanoi - Hạ Longbaai (O/L/D/ Lokale bootgids) - tocht van 3u30min
Na het ontbijt om 8:00 uur wordt u opgehaald door de chauffeur voor een bezoek aan de Hạ Longbaai, een gebied van de Werelderfgoedlijst met een verpletterende natuurlijke schoonheid. U reist door het rijke boerenland van de Rode Rivierdelta en de rijstvelden, landschappen vol waterbuffels en beleeft zo het dagelijkse Vietnamese dorpsleven. Aangekomen in Halong stapt u aan boord van een traditionele junkboot, waar u ook luncht. Onderweg geniet u van het uitzicht met rotsen en eilandjes in bijzondere vormen. Indien mogelijk pauzeert u voor een bezoek aan de Sung Sot Cave, ook wel de Surprising Cave genoemd. Hierna legt de boot aan voor de overnachting.

Diner en overnachting op de Indochina Sails Cruise 5*
Dag 4 Hạ Longbaai - Hanoi - Danang - Hoi An (O/plaatselijke gids aan boord) - tocht van 4u
De brunch wordt 's ochtends geserveerd terwijl u verder cruist om meer schoonheden van de baai te ontdekken. De junkboot vaart door naar de haven van Ha Long, waarna u van boord stapt. U wordt opgewacht door de auto die u naar het vliegveld van Hanoi vervoert voor een vlucht naar Danang. In Danang wordt u opgehaald door de chauffeur die u naar uw volgende hotel brengt.

Overnachting in het Alamanity Hotell 4* in Hoi An
Dag 5: Hoi An - halve dag My Sontempel- halve dag oude stad van Hoi An (O)
Na het ontbijt bezoekt u de tempel van My Son, een plek van de UNESCO Werelderfgoedlijst, 40km ten zuidwesten van Hoi An. Gelegen in een weelderige vallei was My Son de hoofdstad en het religieuze centrum van het Chamvolk. Door zijn indrukwekkende rode, stenen torens en tempels wordt My Son gezien als een van de geweldigste archeologische plekken, en past samen in het rijtje met Angkor Wat in Cambodja, Bagan in Myanmar, Ayutthaya in Thailand en Borobudur in Indonesië. De overgebleven torens en tempels zijn gebouwd tussen de zevende en de dertiende eeuw.

Na dit bezoek keert u terug naar Hoi An en bent u vrij voor de lunch. In de namiddag krijgt u een tour onder begeleiding van een gids door de oude stad van Hoi An. U bezoekt de Japanse Brug, de Cantonese Assembly Hall en de plaatstelijke markt. Er zijn talloze kunstgalerieën, souvenirwinkels en kleermakerijen waar voor u op maat gemaakte kleding genaaid wordt terwijl u wacht.


Overnachting in het Almanity Hotel 4* in Hoi An
Dag 6: Hoi An - vrij (O)
Een vrije dag in Hoi An om zelf de stad te verkennen! Misschien heeft u zin in een van de gratis activiteiten bij het Almanity Hotel, bijvoorbeeld een massage van een uur, yogales, gebruik van de stoomruimte en de sauna, een shuttlebus naar het An Bangstrand of huurt u een fiets voor een tochtje naar de stad?

Overnachting in Almanity Hotel 4* in Hoi An

Dag 7: Hoi An - Danang - Ho Chi Minh Stad - halve dag stadsrondrit
Na het ontbijt bent u vrij in Hoi An totdat de chauffeur u komt halen om u naar het vliegveld te brengen. Van daaruit vliegt u naar Ho Chi Minh Stad. Daar ontmoet u de gids en begint de rondrit van een halve dag. U bezoekt het ontroerende Oorlogsafvalmuseum waar een boeiende kijk vanuit het Vietnamese perspectief op de oorlog met de Verenigde Staten wordt gegeven. U gaat door naar het Herenigingspaleis, waar de Indochinese gouverneur-generaal en later de president van de Zuidvietnamese Republiek resideerde tot de val van Saigon op 30 april 1975. De dag komt tot een einde met een bezoek aan de Notre Damekathedraal en de bruisende Ben Thanhmarkt.

Overnachting in het New World Hotel 5* in Ho Chi Minh Stad

Dag 8: Ho Chi Minh Stad - Vertrek (O)
U bent vandaag vrij in Ho Chi Minh Stad totdat de chauffeur (geen gids) u naar het vliegveld brengt, waar u met voldoende tijd uw vlucht terug naar huis kunt nemen. Breidt u de reis uit naar dertien dagen, dan reist u verder naar Phan Thiet, waar u zult inchecken in het resort en de resterende tijd vrij besteedt.

OPTIONELE STRANDUITBREIDING

Dag 9 - 14 (O)  - Vertrek
Breng de dagen loungend door op het strand van u viersterrenresort voordat u terugreist naar Ho Chi Minh Stad, op tijd om uw vlucht terug naar huis te nemen.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Nikko Hotel 5* - Hanoi (2 nachten)

Bij dit aanbod hoort de Deluxe Kamer met ontbijt.

De elegant ingerichte, ruime kamers met airconditioning in het Nikko Hotel te Hanoi zijn voorzien van satelliet-tv en koelkast. In de en-suitebadkamers zijn badkuip en douche aanwezig. Na een massage en/of een bezoek aan de sauna voelt u zich als herboren. Handgemaakte souvenirs zijn te verkrijgen in de lobby, perfect voor last-minute cadeautjes. In de lobby is ook wifi beschikbaar, evenals in de Portraits Bar. La Brasserie serveert internationale gerechten van ontbijt tot diner en bij Tao-Li en het Japanse restaurant Benkay kunt u terecht voor de lunch en het diner.

Indochine Sails Cruise 5* (1 nacht)

Bij dit aanbod hoort de Superior Cabine met volpension.

Indochina Sails was het eerste bedrijf in de baai dat cruises met overnachting aanbiedt en staat nu bekend als de nummer één tussen de concurrentie, met een vloot van zes nieuwe junkboten in traditionele stijl, met moderne en luxueuze cabines en faciliteiten.

Een voorproefje

Almanity Hotel 4* - Hoi An (3 nachten)

Bij dit aanbod hoort de My Spirit Standaard Kamer met ontbijt.

Voor u onderhandeld:
- Een eenmalige één uur durende massage per persoon per verblijf
- Dagelijkse yogales van 90 minuten om 7:00 uur 's ochtends
- Gratis gebruik van het stoombad en de sauna in My Chi Spa
- Gratis vervoer per shuttlebus naar het strand An Bang

Almanity Hoi An is een nieuw en uniek resort, gelegen in het hart van de stad. Almanity Hoi heeft de elementen uit de plaatselijke omgeving geïntegreerd in zijn architectuur, design en de algemene bezoekerservaring. "Alma" staat voor een authentieke ervaring en een innerlijke reis. Op slechts enkele minuten afstand van de oude stad, die op de Werelderfgoedlijst staat, biedt het resort 145 ruime kamers aan in een klassiek design, omgeven door tropische tuinen en uitnodigende zwembaden. Massage, meditatie en Tai Chi worden aangeboden in de My Chi Spa, een van de grootste van Azië, met veertig behandelkamers en een ontspanningspool in een meditatieve stilteruimte.

New World Hotel 5*- Ho Chi Minh Stad (1 nacht)

Bij dit aanbod hoort een Deluxe Kamer met ontbijt.

Het New World Saigon Hotel is centraal gelegen in het commerciële gebied District 1 en biedt 533 smaakvol ingerichte kamers. Dit hotel ligt op slechts 20 minuten rijden van de internationale luchthaven Tan Son Nhat en de Ben Thanh markt. Vele populaire attracties zijn eenvoudig te bereiken. Zo is het hotel een perfecte keuze voor zowel zaken- als plezierreizen!  In 2014 ontving New World zowel de Rakuten Travel Award als de Agoda Gold Circle Award, het is dus te stellen dat dit internationale vijfsterrenhotel het beste te bieden heeft in moderne oriëntaalse gastvrijheid.

Princess d'An Nam Resort & Spa 5* - Phan Thiet (6 nachten)

Bij dit aanbod hoort de Mandarin Suite met ontbijt.

In een oase van elegantie en comfort, gelegen op het adembenemende strand van Mui Ne, biedt Anantara Mui Ne Resort & Spa een unieke en onvergetelijke strandervaring. De ochtenden kunt u aan het strand doorbrengen en de middagen met een wandeling door de zandduinen. Om bij te komen, geniet u van een rustgevend bezoek aan de spa, voordat u 's avonds een drankje nuttigt aan het strand.

Door de perfecte mix van Vietnamese traditie en legendarische service van Anantara biedt het resort een tropisch oord, ver weg van de stadshectiek. U zult genieten van de romantische zonsondergangen vanaf het zwembaddek en van de internationale keuken die u zal doen watertanden in de beste restaurants.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie met dagelijks ontbijt zoals genoemd of vergelijkbaar
- Transferservice in een particulier vervoersmiddel met airconditioning (7 plaatsen voor 1-2 personen of 16 plaatsen voor 3-6 personen)
- Toegangsgelden indien van toepassing
- Maaltijden zoals vooraf beschreven (O=ontbijt, L=lunch, D=diner). Deze worden van tevoren besteld in een vast menu op basis van het plaatselijke aanbod.
- Tourexcursies onder begeleiding van een particuliere plaatselijke Engelssprekende gids
- Hanoi stadstour van een hele dag
- Ha Longbaai cruise van twee dagen/één nacht
- Hoi An oude stad en My Son Temple, gehele dag
- Ho Chi Minh Stad Stadstour
- Tickets voor binnenlandse vluchten van Hanoi - Danang - Ho Chi Minh Stad met Vietnam Airlines, inclusief luchthavenbelasting voor twee vluchten
- Flesjes mineraalwater en vochtige doekjes tijdens autoritten
- Staatsbelasting

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes en maaltijden die niet genoemd worden
- Extra kosten voor speciale verzoeken aangaande eten en drinken
- Toegangsgelden, vergunningen en gidsen tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, fooi en persoonlijke uitgaven
- Extra kosten in geval van lokale feestdagen
- Een internationale vlucht naar Vietnam en terug, inclusief luchthavenbelasting
- Fooi voor gidsen en chauffeurs (voorgesteld bedrag voor een groep van 2-4 personen: US$10 per dag voor de gids en US$5 per dag voor de chauffeur)
- Persoonlijke uitgaven zoals telefoon- en wasserettekosten
- Alle andere diensten die niet in het programma zijn opgenomen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens reisbeschrijving.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdek de highlights van Vietnam