Ontdekking van Vietnam met optionele verlenging in Sapa - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis met ons mee naar het indrukwekkende Vietnam voor een unieke rondreis van Hanoi naar Ha Long Bay, Hoi An en Ho Chi Minh City
  • Verblijf in Superior 4* of Deluxe 5* hotels en geniet van heerlijk eten en absoluut comfort vanaf het moment van uw aankomst
  • Kies voor een optionele verlenging van 3 nachten in Sapa en dompel uzelf onder in de Vietnamese cultuur in een prachtige groene en schilderachtige omgeving!

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in ... Vietnam!

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming, nu mensen beginnen te ontdekken wat dit prachtige en fascinerende land te bieden heeft. De aantrekkingskracht van een vakantie naar Vietnam is overduidelijk als u rekening houdt met het unieke culturele en historische erfgoed, gesitueerd in een ongerept, divers en boeiend landschap

Hoewel Vietnam een buitengewoon land is om te verkennen, gaat een toenemend aantal toeristen er ook heen om gewoonweg te ontspannen. Met meer 3000 km kustlijn, 
prachtige witte zandstranden en een aantal luxe 5-sterren resorts is dat ook allesbehalve moeilijk. Vietnam biedt iets voor elke vakantieganger, van de charme van Hanoi tot het hectische stadsleven in Ho Chi Minh City. 
Dit word een ongeëvenaarde reiservaring!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1
- Rondreis door Vietnam in 10 nachten in Superior 4* hotels
- Rondreis door Vietnam in 10 nachten in Deluxe 5* hotels


Aanbieding 2
- Rondreis door Vietnam in 10 nachten met verlenging van 3 nachten naar Sapa in Superior 4* hotels
- Rondreis door Vietnam in 10 nachten met verlenging van 3 nachten naar Sapa in Deluxe 5* hotels

Uw reisprogramma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh City 
Dag 2: Ho Chi Minh City
Dag 3: Ho Chi Minh City - Da Nang - Hoi An
Dag 4 & 5: Hoi An
Dag 6: Hoi An - Da Nang - Hanoi
Dag 7 & 8: Hanoi
Dag 9: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 10: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 11: Hanoi - Vertrek

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Sapa:
Dag 11: Hanoi - Sapa
Dag 12: Sapa
Dag 13: Sapa - Hanoi
Dag 14: Vertrek uit Hanoi

Uw reisprogramma van 10 nachten

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh City
Bij aankomst in Ho Chi Minh City, vroeger ook gekend als Saigon, wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en naar uw hotel gebracht voor check-in. Deze duizelingwekkende stad is een fascinerende mix van eeuwenoude en moderne architectuur, duizenden motorfietsen en vele straatverkopers. Er is zoveel te zien en te doen, dat u niet weet waar eerst te kijken! De rest van de dag brengt u door zoals u zelf verkiest.
Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 2: Ho Chi Minh City (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt kunt u op uw eigen tempo de stad verkennen.
Overnachting in Ho Chi Minh City.
Dag 3: Ho Chi Minh City - Danang - Hoi An (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt gaat u naar de luchthaven voor uw vlucht naar Danang. Bij aankomst wordt u naar uw hotel in Hoi An gebracht, waar u de rest van de dag op uw eigen tempo doorbrengt.
Overnachting in Hoi An.


Dag 4 & 5: Hoi An (ontbijt inbegrepen)
Verken de stad op uw eigen tempo of relax op het prachtige An Bang Beach of kies voor een optionele excursie naar het My Son heiligdom.
Overnachting in Hoi An.
Dag 6: Hoi An - Danang - Hanoi (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt in uw hotel, wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Hanoi. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en brengt u de rest van de dag door zoals u zelf verkiest.
Overnachting in Hanoi.


Dag 7: Hanoi (ontbijt inbegrepen)
Vandaag verkent u de stad op uw eigen tempo of maakt u een optionele excursie naar Ninh Binh (Ha Long Bay aan land).
Overnachting in Hanoi. 
Dag 8: Hanoi (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt verkent u de stad verder op uw eigen tempo en kunt u kiezen om de optionele excursie 'Dagelijks leven, lokale keuken en culturele plekken van Hanoi' toe te voegen aan uw dag.
Overnachting in Hanoi.


Dag 9: Hanoi - Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner inbegrepen)
Na het ontbijt vertrekt u richting het iconische Ha Long Bay, door de Unesco erkend als werelderfgoed, met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. 
Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele junk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. Vervolgens meert de boot aan voor het diner en krijgt u de kans om te gaan nachtvissen.
Overnachting aan boord.


Ter informatie:
- De reisroute kan gewijzigd worden naar gelang de beschikbaarheid van de boten of weersomstandigheden.
- Aan boord profiteert u van de diensten van een Engelstalige gids.
Dag 10: Ha Long Bay - Hanoi (Brunch inbegrepen)
Na het ontwaken in deze prachtige natuurlijke omgeving kunt u genieten van een uitgebreide brunch terwijl u nogmaals uitvaart door de baai. De junk zal tenslotte aanmeren in de haven van Ha Long City waar uw chauffeur u staat op te wachten voor uw transfer naar Hanoi.
Overnachting in Hanoi.


Dag 11: Vertrek uit Hanoi (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van dit prachtige land. U wordt overgebracht naar de luchthaven van Hanoi voor uw terugvlucht.

Uw optionele verlenging van 3 nachten

Dag 11: Hanoi - Sapa (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt wordt u per minibus naar Sapa gebracht. Wanneer u na ongeveer 5 uur aankomst, checkt u in in uw hotel. De rest van de dag brengt u op uw eigen tempo door en u kunt wandelen langs de stamdorpen op de heuvel (entreeprijzen niet inbegrepen). 
Overnachting in Sapa.


Dag 12: Sapa (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt verkent u op uw eigen ritme de lokale markt en de omliggende dorpen.
Overnachting in Sapa.

Dag 13: Sapa - Hanoi (ontbijt inbegrepen)
Start de dag met een lekker ontbijt en profiteer van wat vrije tijd alvorens u rond 15.30 uur per minibus terug naar uw hotel in Hanoi wordt gebracht. Onderweg neemt u het diner op eigen kosten. Rond 20.30 uur komt u aan in uw hotel om in te checken en de rest van de avond kunt u ontspannen.
Overnachting in Hanoi.

Ter informatie: 
U dient voor 12.00 uur uit te checken in uw hotel in Sapa. Een late check-out is niet inbegrepen, maar kan optioneel en met bijbetaling geregeld worden naar gelang de beschikbaarheid.


Dag 14: Hanoi -Vertrek (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Hanoi gebracht voor uw vlucht huiswaarts. 

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in een Standaard Kamer in Superior 4* of in Deluxe 5* hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering. Zo rust u optimaal uit na een intense dag vol leuke ontdekkingen!

SUPERIOR 4* HOTELS (OF GELIJKWAARDIG)

Ho Chi Minh City: Orchia Hotel Saigon 4* 
- Hoi An: Rosemary Hoi An Hotel 4*
- Hanoi: La Bella Vie Hotel 4* 
- Ha Long Bay: 1 nacht aan boord van de Sealife Cruise 4*
- Sapa (optionele verlenging): Pistachio Hotel Sapa 4*

DELUXE 5* HOTELS (OF GELIJKWAARDIG)
Ho Chi Minh CityLe Meridien Saigon Hotel 5*
- Hoi An: Koi Hoi An Resort 5*
- Hanoi: Melia Hotel 5*
- Ha Long Bay: 1 nacht aan boord van de Paradise Luxury Cruise 5*
Sapa (optionele verlenging): Silk Path Sapa Hotel 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
3 Kinderen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbiedingen profiteert u van een pension volgens het reisprogramma.

Vietnam is een gevarieerd land en verschilt van streek tot streek, iedere omgeving is anders en dat zult u ook merken op uw bord. Ontdek de nieuwe smaken, verras uw smaakpapillen en probeer de lokale specialiteten. 
De Vietnamese keuken is gebaseerd op kruiden en specerijen die nergens anders te vinden zijn. De fantastische lokale gerechten verleiden iedereen met heerlijke smaken en subtiele aroma's. Een hap en u zult verkocht zijn!

Extra opties

Bezoek aan Ben Tre - Mekongdelta - Dag 2

Extra opties
Vertrek uit het hotel rond 8 uur naar de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. 

U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong. Vanaf de pier wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. 

EXCURSIE NAAR HET HEILIGDOM VAN MY SON EN HET OUDE STADSCENTRUM VAN HOI AN (LUNCH INBEGREPEN) - DAG 4 OF 5

Extra opties
Rond 08.00 uur wordt u door uw gids naar het heiligdom van My Son gebracht, in 1999 door de Unesco erkend als werelderfgoed, 40 km ten zuidwesten van Hoi An.
My Son is de oude hoofdstad van het koninkrijk Champa en de site van de belangrijkste Cham-ruïnes in Vietnam. Uw dag begint met een ochtendwandeling van Da Nang door 60 kilometer glooiend landschap, door kleine dorpjes met bruisende markten. De torens dateren uit de 9e tot de 13e eeuw. Er waren meer dan 70 klassieke Cham-monumenten in My Son. De meeste tempels van waren opgedragen aan de Cham-koningen en dienden ook als begraafplaats voor de monarchen. Het wordt beschouwd op het niveau van Angkor in Cambodja, Bagan in Myanmar en Ayuthaya in Thailand. Lunch in een lokaal restaurant.

Na de lunch maakt u een begeleide wandeling door het oude stadscentrum van Hoi An. Bezoek Chùa Cầu, de befaamde 'Japanse brug', de Chinese aula, een typisch Vietnamees handelaarshuis, een van de vele musea of de lokale markt. Het stadje telt ook talrijke kunstgalerijen, souvenirwinkeltjes en kleermakers waar u in sneltempo kleren op maat kunt laten maken. Nadien wordt u terug naar uw hotel gebracht.

BEZOEK AAN NINH BINH - TAM COC - BICH DONG - 'HA LONG BAY ON LAND' (LUNCH INBEGREPEN) - DAG 7

Extra opties
Na het ontbijt, ontmoet u vervolgens uw chauffeur en vertrekt naar Ninh Binh, naar het natuurreservaat. Bij aankomst aan de pier van Trang An brengt een roeiboot met platte bodem u naar wat bekend staat als de "Ha Long Bay on Land". Maak een boottocht van 2 uur door vele ondergelopen grotten met vreemde namen: Tối (donker), Sáng (helder), Nấu Rượu (alcoholdestillatie), Ba Giọt (drie grotten), etc. Geniet van lunch in een lokaal restaurant.
In de namiddag kunt u een fietstocht maken om de oude Bich Dong-pagode en de omgeving te ontdekken. Terugkeer naar Hanoi aan het eind van de middag.

Ter informatie: 
tijdens Vietnamees Nieuwjaar (januari, februari of maart) wanneer er veel Vietnamese toeristen zijn, wordt het bovenstaande programma vervangen door bezoeken aan het natuurreservaat Van Long. Daar maakt u een 2 uur durende boottocht door deze rustige omgeving, met kalkstenen rotsen die uit het water opduiken en een intrigerende fauna. Ver weg van de drukke steden, komt u hier helemaal tot rust in de natuur met vogels, wateren, kalkstenen rotsen en planten.

DAGELIJKS LEVEN, LOKALE KEUKEN EN CULTURELE PLEKKEN VAN HANOI - DAG 8

Extra opties
Beleef een unieke ervaring waarbij u alles te weten komt over de lokale keuken van Hanoi en het dagelijkse leven van de mensen in de stad. 
Uw gids wacht u rond 08.00 uur op aan het hotel en neemt u mee naar een lokale markt om verse ingrediënten te kopen om een typisch Vietnamese maaltijd te bereiden. Beleef plezier en geniet van uw zelfbereide lunch. 
Na de lunch brengt u een bezoek aan het Museum van Vietnamese Volkenkunde (gesloten op maandag) waarbij u een inzicht krijgt in de 54 verschillende etnische groepen in Vietnam. Nadien keert u terug naar het stadscentrum voor een bezoek aan de Kathedraal van Sint-Jozef die gebouwd werd in 1886 door de Fransen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Inbegrepen in de prijs:
- 10 of 13 nachten in een Standaard Kamer in Superior 4* of Deluxe 5* hotels volgens reisprogramma
- Maaltijden volgens reisprogramma
- Gedeelde boot in Ha Long Bay
- Bezoeken en entreeprijzen met Engelstalige gids volgens reisprogramma
- Engelstalige gids aan boord in Ha Long Bay
- Gedeelde transfer naar Ha Long Bay en in Sapa (tijdens verlenging) indien u kiest voor Superior 4* hotels
- Privétransfer met airconditioning naar Ha Long Bay en in Sapa (tijdens verlenging) indien u kiest voor Deluxe 5* hotels
- Alle luchthaventransfers inbegrepen
- Binnenlandse vlucht van Ho Chi Minh City naar Danang en van Danang naar Hanoi inbegrepen, inclusief 20 kg bagage en 7 kg handbagage 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van Vietnam met optionele verlenging in Sapa