Ontdekkingsreis Vietnam en Cambodja - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Laat u charmeren door de talrijke culturele en natuurlijke pareltjes van Vietnam en Cambodja
  • Bepaal zelf het ritme van uw reis en geniet van een zorgeloze ervaring
  • Kies uit de aangeboden excursies om uw vakantieplezier te verlengen
  • Verwen uw smaakpapillen met overheerlijke lokale specialiteiten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Cambodja en Vietnam

Cambodja is het grootste deel van de vorige eeuw verborgen gebleven voor de buitenwereld. Stilaan komt het uit die jaren van isolement en wordt het steeds populairder als bestemming voor reizigers. Dit fascinerende land biedt u een echt stukje van Zuidoost-Azie voor er sprake was van toerisme en modernisering. Het heeft een divers landschap, van stoffige hete steden en bergachtige jungles tot prachtige rustige baaien en ongerepte stranden. Twintig jaar geleden was Siem Reap een Cambodjaanse provinciestad met weinig faciliteiten. Vandaag de dag is het een belangrijke toeristische hub vanwege de nabijheid van de wereldberoemde tempels van Angkor (UNESCO World Heritage Site).

Ook Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming, nu mensen beginnen te ontdekken wat dit prachtige en fascinerende land te bieden heeft. De aantrekkingskracht van een vakantie naar Vietnam is overduidelijk als u rekening houdt met het unieke culturele en historische erfgoed, gesitueerd in een ongerept, divers en boeiend landschap. Hoewel Vietnam een buitengewoon land is om te verkennen, gaat een toenemend aantal toeristen er ook heen om gewoonweg te ontspannen. Met meer 3000 km kustlijn, prachtige witte zandstranden en een aantal luxe 5-sterren resorts is dat ook allesbehalve moeilijk. Vietnam biedt iets voor elke vakantieganger, van de charme van Hanoi tot het hectische stadsleven in Ho Chi Minh (Saigon). Dit word een ongeëvenaarde reiservaring!

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Tijdens deze opwindende rondreis in 16 dagen en 15 nachten heeft u voldoende tijd om de vele culturele en natuurlijke schatten van Cambodja en Vietnam te verkennen in het gezelschap van een lokale Engelstalige gids. De unieke sfeer en de adembenemende panorama's zullen ongetwijfeld voor onvergetelijke vakantieherinneringen zorgen!

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ha Long 
Dag 4: Ha Long - Hanoi 
Dag 5: Hanoi - Hoi An
Dag 6 & 7: Hoi An
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh City
Dag 9: Ho Chi Minh City
Dag 10: Ho Chi Minh City - My Tho - Can Tho
Dag 11: Can Tho - Chau Doc
Dag 12: Chau Doc - Phnom Penh
Dag 13: Phnom Penh - Siem Reap
Dag 14 & 15: Siem Reap
Dag 16: Vertrek uit Siem Reap

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Hanoi - Aankomst
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Hanoi wordt u verwelkomd door uw chauffeur en overgebracht naar uw hotel in het stadscentrum. Ontspan na een lange reis. Opmerking: hotel check-in tijd is 14 uur. Vroege check-in is niet inbegrepen.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi
Wereldwijd bekend als een stad van meren, schaduwrijke boulevards en groene openbare parken... Hanoi is een perfecte mix van het exotische van oud Azië en het dynamische van het moderne Azië. Hier wordt verbeelding werkelijkheid. 
Na het ontbijt begint u de dag met een bezoek aan het complex gewijd aan Ho Chi Minh, stichter van de natie, met het Ho Chi Minh Mausoleum en het huis op stelten, One Pillar Pagoda. U bezoekt ook de Tran Quoc Pagoda, de Tempel van de Literatuur en de Oude Straten. Tussenstop bij het Hoan Kiem-meer om meer te weten te komen over de legende van het meer en bezoek aan de Ngoc Son tempel. U sluit de dag optioneel af met een Waterpuppet-show.
Overnachting in Hanoi. Ontbijt en lunch inbegrepen (exclusief drankjes).
Dag 3: Hanoi - Ha Long 
Tussen 7.30 en 8.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en naar Ha Long Bay gebracht (ongeveer 3 uur en 30 minuten rijden). Bij aankomst gaat u aan boord van een boot.

Deze magische baai herbergt duizenden kalkstenen eilanden. Later op de middag bezoekt u een pittoresk dorpje waar u kennis kunt maken met verschillende generaties lokale vissers. Terug aan boord geniet u van cocktails of kooklessen bij zonsondergang alvorens van een lekker diner te genieten. U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een filmavond, bordspellen of te ontspannen in een schoonheidscentrum (op eigen kosten) voordat u u terugtrekt voor de avond.
Overnachting aan boord in Ha Long Bay. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen (exclusief drankjes).

Ter informatie: 
- Retourtransfers Hanoi - Ha Long per shuttlecruise met ophalen en terugbrengen bij uw hotel
- Het is aan te raden om een kleine tas met waardevolle spullen en reisbenodigdheden voor 2 dagen mee te nemen aan boord. U kunt de rest van uw bagage in het hotel achterlaten en ophalen wanneer u terugkeert.
- Kajakken is niet inbegrepen en is alleen op aanvraag en mits bijbetaling beschikbaar.
- De route van de cruise kan gewijzigd worden naar gelang de weersomstandigheden.

Dag 4: Ha Long - Hanoi
U start de dag met een Tai Chi-oefening bij zonsopgang. Na het ontbijt bezoekt u een magnifieke kalkstenen grot alvorens terug te keren naar Ha Long en vervolgens Hanoi.
Overnachting in Hanoi. Brunch inbegrepen.

Dag 5: Hanoi - Hoi An
Na het ontbijt geniet u van wat vrije tijd alvorens naar de luchthaven te gaan voor de vlucht naar Da Nang. Bij aankomst in Da Nang wordt u naar uw hotel in Hoi An gebracht voor check-in.
Overnachting in Hoi An. Ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Hoi An 
Vandaag brengt u uw dag door zoals u zelf wilt: de stad verkennen, een excursie maken of ontspannen op het strand of aan het zwembad.
Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een bezoek aan de oude stad van Hoi An.
Overnachting in Hoi An. Ontbijt inbegrepen.

Dag 7: Hoi An
Ook vandaag brengt u uw dag door zoals u zelf wilt.
Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een excursie naar de tempel van My Son.
Overnachting in Hoi An. Ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh City 
's Ochtends wordt u naar de luchthaven van Da Nang gebracht voor een vlucht naar Ho Chi Minh City. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht voor check-in. Ontdek de iconische sites van deze bruisende stad door een bezoek te brengen aan de magnifieke Notre Dame-kathedraal en het centrale postkantoor van Ho Chi Minh, twee emblematische sites van de Franse kolonisatie. Bezoek vervolgens het Oorlogsmuseum - een wrede herinnering aan de oorlog tussen de Verenigde Staten en Vietnam. U bezoekt vervolgens een museum voor traditionele geneeskunde waar u meer leert over natuurlijke kruiden en traditionele medicijnen.
Overnachting in Ho Chi Minh City. Ontbijt inbegrepen.

Dag 9: Ho Chi Minh City 
Na het ontbijt profiteert u van een vrije dag in de Vietnamese hoofdstad.
Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een excursie naar de Cu Chi-tunnels.
Overnachting in Ho Chi Minh City. Ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Ho Chi Minh City - My Tho - Can Tho
Vanochtend verlaat u Ho Chi Minh City om de prachtige landbouwgebieden te bezoeken die bekend staan ​​als de fruitmand van Vietnam - de Mekong Delta. Bij aankomst in de Mekong, zult u genieten van een boottocht die u over de rivier zal brengen om de talloze estuaria en eilanden te verkennen. Bezoek de boomgaarden en bonsaituinen en proef de prachtige verscheidenheid aan fruit.
Vervolgens reist u door naar Can Tho (30 km). Na de lunch verlaat u de bruisende stad en luistert u naar het lied van wilde vogels bij zonsondergang. De chauffeur brengt u naar de familietuin van het dorp Cai Son, waar u een fiets krijgt. Na een korte rit om te controleren of iedereen comfortabel is met de fietsen, begint u uw reis op de dorpsweg en verkent u de omgeving. U ziet rijstvelden, een noedelfabriek en een bootatelier. Rij over een pad naar het dorp Cai Son en waar u de "Monkey Bridge" te voet oversteekt. Hier kunt u unieke foto's maken. U neemt een pauze in een charmante lokale tuin waar u kunt genieten van vers fruit en kruidenthee. De tour eindigt met een retourtransfer naar uw hotel.
Overnachting in Can Tho. Ontbijt en lunch inbegrepen (exclusief drankjes).

Dag 11: Can Tho - Chau Doc
U neemt deel aan een vroege boottocht en bezoekt de Cai Rang Floating Market, waar verse producten worden verkocht tussen boten in de omliggende gebieden. Vervolgens reist u door naar Chau Doc. Na de lunch rijdt u verder het plattelandsgebied in om het vogelreservaat van Tra Su te bezoeken, waar u enkele soorten in het wild kunt observeren. Dit ecoreservaat beslaat 850 hectare en is een ecologisch paradijs met een rijke flora en fauna, met meer dan 100 soorten watervogels en vleermuizen.
Overnachting in Chau Doc. Ontbijt en lunch inbegrepen (exclusief drankjes).

Dag 12: Chau Doc - Phnom Penh
U neemt afscheid van uw Vietnamese gids en gaat aan boord van een snelle boot voor een 5-uur durende tocht naar Phnom Penh. Aan boord kunt u een van de meest mysterieuze rivieren ter wereld verkennen, de Greater Mekong, en de natuurlijke schoonheid van zijn tijdloze landschappen bewonderen.
Bij aankomst in Phnom Penh regelt uw plaatselijke Cambodjaanse gids uw transfer naar uw hotel, waar u kunt inchecken en afkoelen. Later op de middag maakt u een rondleiding door de stad Phnom Penh, waar u onder andere het Onafhankelijkheidsmonument, het Nationaal Museum en het Koninklijk Paleis en de Wat Phnom-tempel bezoekt.
Overnachting in Phnom Penh. Ontbijt inbegrepen.

Dag 13: Phnom Penh - Siem Reap 
Na het ontbijt gaat u naar de luchthaven voor de vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht voor check-in.
Overnachting in Siem Reap. Ontbijt inbegrepen.

Dag 14: Siem Reap
De voormiddag brengt u door zoals u zelf wilt. In de namiddag bezoekt u de beroemde tempels van Angkor Wat, waar u ook de zonsondergang kunt bewonderen. Ook de avond bent u vrij om te doen waar u zin in heeft. U kunt bijvoorbeeld naar 'Pub Street' of naar een van de vele avondmarkten.
Overnachting in Siem Reap. Ontbijt inbegrepen.

Dag 15: Siem Reap 
U kunt vroeg opstaan om de zonsopgang vanaf Phnom Bakheng of Angkor Wat te bewonderen, een absolute aanrader! Vervolgens keert u terug naar uw hotel voor het ontbijt alvorens Angkor Thom, de zuidpoort, de Bayon-tempel en talrijke andere bezienswaardigheden te bezoeken.
In de namiddag bezoekt u de tempel van Preah Khan en Neak Pean.
Overnachting in Siem Reap. Ontbijt en lunch inbegrepen (exclusief drankjes).

Dag 16: Vertrek uit Siem Reap.
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts.
Ontbijt inbegrepen.

Uw hotels

Tijdens deze schitterende rondreis logeert u in ruime en comfortabele hotels. Deze hebben wij speciaal voor u uitgekozen omwille van hun stijl en elegantie.





Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):

- Hanoi: Superior Kamer in Hotel Boss Legend
- Ha Long: Superior Kamer in Hotel Gray Line 
- Hoi An: Deluxe Kamer in Hotel Rosemary Boutique
- Ho Chi Minh City: Signature Deluxe Kamer in Hotel Golden Central Saigon
- Can Tho: Deluxe Kamer in Hotel TTC Can Tho Premium
- Chau Doc: Superior Kamer in Hotel Victoria Nui Sam
- Phnom Penh: Superior Kamer in Hotel Le Caste River
- Siem Reap: Superior Kamer in Hotel Somadevi Angkor

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief 14x ontbijt, 5x lunch (exclusief drankjes), 1 brunch en 1 diner (exclusief drankjes).

Er staat u een ware smaaksensatie te wachten in Vietnam en Cambodja... Geef u over aan ongekende smaken en verras uw smaakpapillen met heerlijke lokale specialiteiten!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief/exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Waterpoppenshow met diner (exclusief drankjes) - Dag 2

Extra opties
Een unieke gelegenheid om een waterpoppenshow bij te wonen, een traditionele kunst die teruggaat tot de 11e eeuw. Verborgen poppenspelers moeten in een plas water tot hun middel staan, wat het ideale podium is voor het vakkundig manoeuvreren van dansende poppen die aan bamboestokken op het oppervlak zijn vastgemaakt. Veel korte afleveringen hebben betrekking op scènes uit het dagelijks leven. Het water ziet er erg groen en vies uit, kennelijk ontworpen om de mechanismen te verbergen die de poppen laten werken. Het diner wordt geserveerd in het plaatselijke restaurant.

Duur: 3 uur

Bezoek aan de oude stad van Hoi An - Dag 6

Extra opties
Voor veel bezoekers is Hoi An het hoogtepunt van hun reis naar Vietnam. Tijdens een wandeltocht bezoekt u historische koopmanshuizen, pagodes en gebedshuizen, de beroemde Japanse overdekte brug en de markt. Wandel door de steegjes van Hoi An en u zult een lichte ruis horen. Dit is het geluid van naaimachines, want dit kleine stadje is ook de thuisbasis van honderden naai-winkels. Niemand zal u precies kunnen vertellen wanneer, hoe of waarom Hoi An een belangrijk textielcentrum is geworden. Hetzelfde gezin bezit al generaties lang een groot deel van de huizen.

Duur: 3 uur (van 8.00 tot 11.00 uur of van 14 tot 17.00 uur) 

Excursie naar de tempel van My Son - Dag 7

Extra opties
My Son is de oude hoofdstad van het koninkrijk Champa en de site van de belangrijkste Cham-ruïnes in Vietnam. Uw dag begint met een ochtendwandeling van Da Nang door 60 kilometer glooiend landschap, door kleine dorpjes met bruisende markten. De torens dateren uit de 9e tot de 13e eeuw. Er waren meer dan 70 klassieke Cham-monumenten in My Son. De meeste tempels van waren opgedragen aan de Cham-koningen en dienden ook als begraafplaats voor de monarchen. Het wordt beschouwd op het niveau van Angkor in Cambodja, Bagan in Myanmar en Ayuthaya in Thailand.

Duur: 4 uur (van 8.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur) 

Excursie naar de tunnels van Cu Chi - dag 9

Extra opties
Vandaag bezoekt u de Cu Chi-tunnels, een van de weinige intacte monumenten van de oorlog in Vietnam. Deze 200 km ondergrondse tunnels zijn gegraven met de hand en werden bewoond door de Viet Minh tijdens de oorlog. U krijgt eerst een video te zien over de tunnels alvorens u op deze locatie enkele tunnels en ziekenhuizen bezoekt. U krijgt ook de kans om zelf eens in een tunnel te kruipen.

Duur: 5 uur (van 8.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.00 uur)

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Kamer volgens het programma
- 14x ontbijt, 5x lunch (exclusief drankjes), 1 brunch en 1 diner (exclusief drankjes)
- Bezoeken volgens het programma
- Boottochten volgens het programma
- Engelstalige gids
- Transport per geklimatiseerd privévoertuig
- Vluchten tussen Hanoi en Da Dang, Da Nang en Ho Chi Minh City en Phnom Penh en Siem Reap in Economy Class
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Reisverzekering
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verplichte diners en supplementen tijdens het hoogseizoen
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekkingsreis Vietnam en Cambodja