Privérondreis: de verrassingen van Vietnam met verlenging in Siem Reap - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek twee Zuid-Aziatische landen tijdens één enkele onvergetelijke reis
  • Vlieg mee naar het betoverend mooie Vietnam voor een avontuurlijke privérondreis in zeven nachten
  • Geniet van een minicruise in het magische Halong Bay
  • Verblijf in een prachtig hotel in Siem Reap, een geslaagde combinatie van Cambodjaanse natuur en design

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Vietnam en Cambodja!

Droomt u van cultuur, architectuur en unieke landschappen? 
Reis met ons mee naar niet één, maar twee Zuid-Aziatische landen: Vietnam en Cambodja! Deze unieke reis zal u van begin tot einde bekoren ... Bent u klaar voor een immens avontuur?

Vietnam

Voor het eerste deel van uw verblijf vliegt u naar Vietnam. U reist van Hanoi naar Ho Chi Minh City via het beroemde Halong Bay. Laat u betoveren door de rijke cultuur en leer meer over de fascinerende lokale tradities. Intense emoties en onvergetelijke ervaringen verzekerd!

Siem Reap

Vanuit Ho Chi Minh City vliegt u naar Siem Reap in het noordwesten van Cambodja. U verblijft op een steenworp afstand van de archeologische vindplaatsen die deze regio wereldberoemd gemaakt hebben. Hier ontdekt u een ongerepte natuurlijke schoonheid, drijvende dorpen en prachtige vogelreservaten. Het enige wat u hoeft te doen is ... genieten van elk moment!

Reisbeschrijving

U start uw verblijf met een authentieke privérondreis in 7 nachten van Noord- naar Zuid-Vietnam. Aansluitend vliegt u door naar Siem Reap in Cambodja ... Een adembenemende ervaring!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 10 nachten: rondreis in 7 nachten in Vietnam + 3 nachten in Siem Reap
- 12 nachten: rondreis in 7 nachten in Vietnam + 5 nachten in Siem Reap
- 14 nachten: rondreis in 7 nachten in Vietnam + 7 nachten in Siem Reap

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Authentiek dorp - Ninh Binh 
Dag 4: Ninh Binh - Halong Bay
Dag 5: Halong Bay - Hanoi - Ho Chi Minh City
Dag 6: Ho Chi Minh City
Dag 7: Ho Chi Minh City - Cai Be - Vinh Long - Ho Chi Minh City
Dag 8: Ho Chi Minh City - Siem Reap
Dag 9 tot 10, 12 of 14: Siem Reap
Dag 11, 13 of 15: Vertrek uit Siem Reap

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Bij aankomst op de luchthaven in Hanoi wordt u hartelijk ontvangen door uw gids en naar uw hotel in het centrum gebracht, waar u vanaf 14.00 uur kunt inchecken.
Overnachting in Hanoi

Dag 2: Hanoi 
Na het ontbijt wordt u om 8.00 uur door uw gids en chauffeur opgehaald. U gaat op verkenning in de stad en gaat langs bij een familie die al meer dan 50 jaar in de oude wijk woont. Zo leert u meer over de tradities, cultuur en levensstijl van de lokale bevolking.
Vervolgens gaat u naar de markt van Dong Xuan, de grootste in het oude centrum, waar u werkelijk alles kunt vinden, van exotische kruiden tot vers fruit, geurende bloemen en houten decoraties. Onderweg stopt u op twee plaatsen om van lokale drankjes en typische streekgerechten te proeven.
De wandeling eindigt bij de O QQuan Chuong Gate, de enige 5-deurs poort rond de Thang Long Citadel. Na een lunch in een lokaal restaurant, bezoekt u in de namiddag het Etnografisch Museum waar u meer leert over de 54 verschillende etnische groepen van Vietnam. Tenslotte bezoekt u ook nog de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam.
Overnachting in Hanoi, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Hanoi - Authentiek dorp - Ninh Binh
Na het ontbijt neemt u de weg naar de provincie Ha Nam op ongeveer 70 km van Hanoi, waar u na ongeveer anderhalf uur rijden aankomt. U bezoekt eerst een lokale markt en dan een niet-toeristisch dorp waar men taarten en rijstnoedels maakt. Hier heeft u de mogelijkheid om samen met de lokale bevolking te werken, te zien hoe hun dagelijks plattelandsleven eruit ziet en met hen te praten over hun levensritme. 

Vervolgens rijdt u door naar Ninh Binh, waar u bij aankomst luncht in een lokaal restaurant. In de namiddag maakt u een traditionele boottocht door de poëtische landschappen van Hai Nham, tussen de indrukwekkende kalkstenen bergen. Onderweg bezoekt u ook een fenomenale grot. Aansluitend bezoekt u ook de prachtige Bich Dong pagodes.
Overnachting in Ninh Binh, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 4: Ninh Binh - Halong Bay
Start de dag met een lekker ontbijt alvorens naar Halong Bay te vertrekken. U rijdt door groene landbouwgebieden en komt na vier uur aan in Halong Bay. U gaat aan boord van een mooie boot en geniet van een lekkere welkomstlunch. U vaart langs de vele eilandjes in deze wondermooie regio. Uw diner wordt aan boord geserveerd, en 's avonds kunt u nachtvissen (op aanvraag en op basis van beschikbaarheid).
Overnachting aan boord van uw boot in Halong Bay, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Ter info: Deze reisroute kan gewijzigd worden naargelang de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van de boot.

Dag 5: Halong Bay - Hanoi - Ho Chi Minh City
In de voormiddag vaart u langs de grot Bo Nau en talrijke drijvende vissersdorpjes terug naar Halong Bay terwijl u geniet van een lekker ontbijt. Rond 11.00 uur gaat u van boord, waarna u naar de luchthaven van Hanoi gebracht wordt voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City. Bij aankomst in Ho Chi Minh City wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Ho Chi Minh City, ontbijt en brunch in begrepen.

Dag 6: Ho Chi Minh City
Vandaag geniet u van een dag van bezoeken, een goede mix van van beroemde trekpleisters en minder bekende locaties. U gaat eerst naar het centrale postkantoor, een een overblijfsel van de Franse koloniale tijd en misschien wel het grootste postkantoor in heel Zuidoost-Azië. Het postkantoor ligt naast de Notre Dame-kathedraal, zodat u makkelijk de twee culturele sites samen kunt bezoeken. Vervolgens gaat u naar het herenigingspaleis.

Uw lunch wordt in een lokaal restaurant geserveerd, waarna u een lokale voedselmarkt en een bloemenmarkt bezoekt. De laatste stop van de dag is de onvergetelijke pagode van de 'jade keizer'. De pagode, gebouwd door de Kantonese gemeenschap aan het begin van de 20e eeuw, is gevuld met rokerige wierook en prachtige beeldjes. 
Overnachting in Ho Chi Minh City, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 7: Ho Chi Minh City - Cai Be - Vinh Long - Ho Chi Minh City 
Uw gids en chauffeur halen u op bij uw hotel voor een rit van twee uur naar de Mekong Delta. Bij aankomst gaat u aan boord van uw houten boot en vaart u op de Mekong naar de drijvende markt van Cai Be. Onderweg kunt u met de bewoners van gedachten wisselen en meer te weten komen over hun dagelijks leven. Vervolgens maakt u een sampanrit langs de kanalen voordat u de Mekong naar Vinh Long volgt. U krijgt de gelegenheid om het typische plattelandsleven van de Mekong Delta te observeren tijdens stops bij een lokale steen- en aardewerkfabriek en een drijvende viskwekerij. Wanneer u terug aan land gaat, wordt u opgewacht door uw chauffeur en terug naar Ho Chi Minh City gebracht.
Overnachting in Ho Chi Minh City, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 8: Ho Chi Minh City - Siem Reap
In de voormiddag heeft u nog wat vrije tijd. Om 12.00 uur dient u uit te checken, maar u kunt uw bagage nog aan de receptie van het hotel laten staan totdat het tijd is om naar de luchthaven te gaan voor uw vlucht naar Siem Reap in Cambodja.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen. 

Dag 9 tot 10, 12 of 14: Siem Reap
Geniet van de uitstekende hotelfaciliteiten of kies voor een optionele excursie om de omgeving te verkennen.
Ontbijt inbegrepen, overnachtingen in Siem Reap.

Dag 11, 13 of 15: Vertrek uit Siem Reap
Start de dag met een laatste ontbijt in Cambodja, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts.
Ontbijt inbegrepen.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis door Vietnam kunt u kiezen voor een verblijf in Superior of Deluxe hotels. U pakt uw koffers uit in comfortabele Standaard Kamers zodat u optimaal kunt uitrusten na een dag vol formidabele momenten!

Uw Superior hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: The Q Hotel 4*
- Ninh Binh: Ninh Binh Hidden Charm Hotel 4*
- Ha Long: Huong Hai Sealife Cruise 4*
- Ho Chi Minh City: Orchid Saigon Hotel 4*

Uw Deluxe hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Melia Hanoi Hotel 5*
- Ninh Binh: Emeralda Ninh Binh Resort 5*
- Ha Long: Indochine Cruise 5*
- Ho Chi Minh City: Nikko Saigon Hotel 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

U profiteert tijdens de rondreis van een pension volgens het reisprogramma. Dit bestaat uit 7 ontbijten, 5 lunches (exclusief drankjes) en 1 diner (exclusief drankjes).

Grijp de kans om te proeven van lokale specialiteiten, zoals bun cha, bun bo en andere overheerlijke soepen ... Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn!

Uw inbegrepen verblijf in Siem Reap

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 diner voor 2 personen in het restaurant The Mansion (exclusief drankjes)
  • Massage van 30 minuten voor 2 personen
  • 15% korting op eten en drinken tijdens het verblijf
Open de deuren van een prachtig hotel in het hart van een grote botanische tuin met prachtige bloemen en tropische planten. In deze ideale uitvalsbasis voor reizigers, journalisten en filmsterren ontmoet een postkoloniaal design de Cambodjaanse natuur.

Het FCC Angkor Hotel ligt in het centrum van Siem Reap, direct naast de voormalige residentie van de Franse gouverneur en de Siem Reap-rivier.  Bezoek het Angkor museum, waar de prachtige beelden van de tempels worden tentoongesteld. Met de tuktuk bent u binnen 5 minuten in het centrum van de oude stad.

Uw kamer
U neemt uw intrek in een Deluxe Kamer (33 m²).
Deze romantische, comfortabele en luxueuze kamer zal uw oase van rust zijn in het hart van de Cambodjaanse natuur. Betreed de cultuur van het land in een ruimte met Cambodjaanse meubels en ontspan in alle comfort met alle nodige voorzieningen.

Uw pension
In Siem Reap starten uw dagen met een inbegrepen ontbijt.
Ontdek het beste van Siem Reap in FCC Angkor, waar bezoekers en de lokale bevolking samenkomen om te genieten van de authentieke Khmer cuisine en fusion Aziatische gerechten, of creatieve grills en cocktails.
Het Scribe restaurant serveert gegrilde lekkernijen en smakelijke hapjes, gecombineerd met verse groenten en salades. Aan de bar kunt u terecht voor innovatieve cocktails, ambachtelijk bier, natuurlijke wijn en ambachtelijke sake als u uw dorst wilt lessen.
Voor Aziatische smaken en internationale specialiteiten, heet The Mansion restaurant u welkom. Enkele van de beste Khmer-gerechten van de stad worden geserveerd buiten in de tropische tuin, gedomineerd door eeuwenoude bomen, of binnen waar live muziek, sport op het grote scherm en oude foto's de aandacht trekken. Probeer zeker ook de specials van de dag en de week.

Activiteiten
Voor ontspanning en rust beschikt uw hotel over een buitenzwembad met zout water. Als u ook tijdens uw vakantie in vorm wilt blijven, kunt u terecht in de fitness waar u uw grenzen kunt verleggen. Het resort ligt op loopafstand van Pub Street en de nachtmarkt. Zich vervelen is dus geen optie!

Extra opties

Bezoek aan de tempels van Angkor Thom en Angkor Wat

Extra opties
Vertrek om 8.00 uur met een tuktuk richting de minder toeristische delen van het Angkor tempelcomplex. U rijdt door de jungle en langs enkele plaatselijke dorpjes. 

Het bezoek bestaat uit:

- Halte aan de westelijke poort van Angkor Thom uit de 12e eeuw
- Toegang via de zuidelijke poort voor een bezoek aan de Bayon Tempel, ooit het centrum van een versterkte stad met 54 torens die versierd zijn met meer dan 200 gezichten van Avolokitesvara (een reïncarnatie van Boeddha)
- Phimeanakas tempel, een hindoe tempel uit de 10e eeuw
- Olifantenterras van 300 meter lang
- Terras van de Melaatse Koning 
- Lunch in ene plaatselijk restaurant 
- Bezoek aan de tempel van Angkor Wat, het grootste religieuze bouwwerk ter wereld en sinds 1992 geklasseerd als werelderfgoed. Hier vindt u het langste bas-reliëf ter wereld op de buitenmuur dat het verhaal van de hindoe mythologie vertelt.

Bezoek aan de tempels BANTEAY SREI – BANTEAY SAMRE – TAPHOHM - BANTEAY KDEI

Extra opties
Na het ontbijt gaat u op pad om de tempels van Angkor te ontdekken met een gids. Banteay Srei betekent letterlijk "citadel van de vrouwen", een bijzonder verborgen pareltje. De bijzondere charme van deze tempel is het compacte formaat, de opmerkelijke staat van bewaring en de voortreffelijke details van de beelden. Ga verder met de hindoetempel van Banteay Samre en de fantastische tempel van Ta Prohm, omarmd door de wortels van enorme vijgenbomen en gigantische klimplanten. Deze boeddhistische tempel gewijd aan de moeder van koning Jayavarman VII werd gebouwd in de 12e eeuw. De tempel van Pre Rup werd gebouwd in de 10e eeuw tijdens het bewind van koning Rajendravarman II. Bezoek dan de tempel van Prasat Kravan en Banteay Kdei. Daarna keert u terug naar Siem Reap. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief, zowel in Vietnam als in Siem Reap.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Tijdens de rondreis:
- Standaard Kamer in Superior hotels of Standaard Kamer in Deluxe hotels
- Pension volgens het reisprogramma
- Transfers per voertuig met airconditioning
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het reisprogramma
- Lokale Franstalige/Engelstalige gids tijdens elke etappe en Engelstalige gemeenschappelijke gids tijdens de cruise in Halong Bay
- Gemeenschappelijke boot gedurende 1 nacht in Halong Bay
- Binnenlandse vlucht van Hanoi naar Ho Chi Minh City in economy class (inclusief 1 stuk ruimbagage van 23 kg en 1 stuk handbagage van 12 kg)

In Siem Reap:
- Deluxe Kamer
- Ontbijt
- 1 diner voor 2 personen in het restaurant The Mansion (exclusief drankjes)
- Massage van 30 minuten voor 2 personen
- 15% korting op eten en drinken tijdens het verblijf
- Luchthaventransfers

Vlucht van Ho Chi Minh City naar Siem Reap in economy class

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Optionele excursies met bijbetaling
- Optionele verzekeringen
- Alles wat niet specifiek vermeld wordt als "inbegrepen"

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis: de verrassingen van Vietnam met verlenging in Siem Reap