Privérondreis door Vietnam op uw eigen tempo - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek de spectaculaire steden Vietnam, Hanoi, Hue en Hoi An en bewonder een overvloed aan Unesco-sites
  • Maak uw keuze tussen 4* of 5* hotels
  • En ook... Vaar over de fameuze Mekong Delta en de schitterende Halong Bay

Welkom in... Vietnam

Er zijn zo van die reizen die u nooit meer vergeet... Deze ontdekking van Vietnam is er zo één!
Van noord naar zuid vertrekt u op een avontuur door een fascinerende geschiedenis van meer dan 4000 jaar en een kleurrijke cultuur. Dit land heeft vele gezichten met de bruisende straten van Hanoi, eeuwenoude pagodes in Hoi An, een adembenemende natuurlijke schoonheid in Ha Long Bay, de koloniale charme van Ho Chi Minh en prachtige landschappen onderweg. 

Met een rijke cultuur, warme bevolking, eeuwenoude spiritualiteit en een overheerlijke gastronomie, zal dit land in Zuidoost-Azië u verbazen! Aarzel niet langer, laat u verleiden door het authentieke Vietnam!

Reisbeschrijving

Deze tour neemt u weg van de gebaande paden dichter bij de lokale cultuur en de lokale bevolking. Wandel over het platteland, eet lunch met de lokale bevolking of bezoek een vissersdorp... Dompel u onder in de fascinerende Vietnamese cultuur.

Maar ook de hoogtepunten van het land worden niet vergeten. Ga van Hanoi naar Ho Chi Minh, via de indrukwekkende Ha Long Bay en de prachtige groene omgeving van de Mekong Delta. Ontdek adembenemende panorama's die voor altijd in uw geheugen gegrift zullen blijven. 

Uw reisroute:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi - Hanoi platteland
Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Van Long Nature Reserve
Dag 4: Ninh Binh - Ha Long
Dag 5: Ha Long - Hanoi - Da Nang - Hoi An
Dag 6: Hoi An
Dag 7: Hoi An - Hue
Dag 8: Hue
Dag 9: Hue - Ho Chi Minhstad
Dag 10: Ho Chi Minhstad - Ben Tre
Dag 11: Ho Chi Minhstad - Vertrek

Uw programma

Dag 1: Hanoi - Aankomst
Bij aankomst op de Noi Bai Internationale luchthaven in Hanoi wordt u verwelkomd door een gids en overgebracht naar uw hotel in het stadscentrum, waar u kunt inchecken. Ontspan na uw lange reis en geniet 's avonds van een welkomstdiner.
Overnachting in Hanoi, diner inbegrepen.

Dag 2: Hanoi - Hanoi platteland
Ontbijt in uw hotel. Om 8 uur zullen uw gids en chauffeur u komen ophalen bij uw hotel en vervolgens naar Duong Lam Village rijden. U bezoekt het Duong Lam dorpje, een authentiek agrarisch dorp in het noorden van de Rode Rivierdelta waar nog een aantal eeuwenoude huizen staan.  
Maak een ​​wandeling door het dorp om het dagelijkse leven en het werk van de Vietnamese boeren op de velden te ontdekken en neem een pauze in twee oude huizen: het grootste huis is meer dan 200 jaar oud en het oudste meer dan 400 jaar. U bezoekt de Ngo Quyen Temple en Phung Hung Temple, gewijd aan de twee nationale helden Ngo Quyen en Phung Hung.
Vervolgens gaat u naar de Mia Pagoda (een van de mooiste pagoden in Vietnam), dat in de 15e eeuw werd gebouwd. Bewonder de 287 standbeelden van alle maten, waaronder beroemde beelden zoals het Himalaya Boeddhabeeld en de beelden van de Acht Vajra-goden. 
Terugkeer naar Hanoi en lunch met de lokale bevolking. In de namiddag bezoekt u de Tempel van de Literatuur, Hoan Kiem Lake en de oude stad. Duik het dagelijkse leven van de inwoners van Hanoi tijdens een wandeling door de oude wijk. 
Overnachting in Hanoi, onbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Van Long Natuurreservaat 
Ontbijt in uw hotel. Vertrek in de ochtend voor een bezoek aan wat door de locals het 'Ha Long van het vasteland' wordt genoemd. Na 2 uur rijden komt u aan in Ninh Binh en bezoekt u de Bich Dong Pagoda, het borduurdorp. Als de tijd het toelaat brengt u nog een bezoekje aan de Tempel van King Dinh en Le. Lunch in een lokaal restaurant.
In de namiddag zal u eerst een prachtige fietstocht door het platteland en vervolgens een boottocht maken die u naar het Van Long natuurreservaat, een uitzonderlijke natuurlijke plek, zal brengen. De tocht duurt ongeveer 2 uur en u vaart langs kalkstenen grotten en indrukwekkende rotsformaties.
Terugkeer naar uw hotel en vrije tijd om van uw vakantie te genieten.
Overnachting in Ninh Binh, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 4: Ninh binh - Ha Long Bay
Na het ontbijt (rond 7.30 uur) vertrekt u richting de wereldbekende Ha Long Bay, een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.
Bij aankomst gaat u aan boord van een traditionele jonk voor de lunch en een cruise door deze spectaculaire baai. U ziet de unieke rotsformaties die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. Diner aan boord. 's Avonds kunt u op aanvraag gaan nachtvissen.  
Overnachting aan boord, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi - Danang - Hoi An
's Ochtends krijgt u uw brunch aan boord geserveerd terwijl u verder vaart om de schoonheid van de baai te verkennen, alvorens terug te keren naar de kade. De jonk vaart verder naar de Ha Long haven, waar u zal uitstappen. Een auto staat klaar om u mee te nemen naar Hanoi. U rijdt meteen door naar de luchthaven voor uw vlucht naar Danang. Bij aankomst in Danang wordt u verwelkomd door onze gids en meegenomen naar Hoi An, 35 km verder.
Overnachting in Hoi An, brunch inbegrepen, lokale gids aan boord.

Dag 6: Bezoek Hoi An - Mỹ Sơn tempelcomplex
Na het ontbijt zal uw gids u ophalen om het My Son tempelcomplex te bezoeken, het heiligdom van het Koninkrijk Champa. Bij aankomst bezoekt u een reeks verwoestende Hindoe-cham tempels en ruines in de vallei van My Son, een werelderfgoedsite van Unesco. Lunch in een restaurant.
In de namiddag ontdekt u Hoi An tijdens een wandeling door de stad en de prachtige haven. Ontdek de smalle straatjes omringd door huizen met Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur en bezoek de vele toeristische bezienswaardigheden: de 400-jarige Japanse Brug, de Phuc Kien Assembly Hall en de lokale vismarkt. In de stad ziet u kunstgaleries en kleermakers waar u op maat gemaakte kleding kunt laten maken. Vervolgens bezoekt u het huis van een ambachtsman in het oude kwartier. Hier krijgt u een korte inleiding over de geschiedenis, de oorsprong van de vorm en de kleuren van de lantaarns, evenals de vele stadia van fabricatie.
Overnachting in Hoi An, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 7: Hoi An - Hue
Na het ontbijt heeft u vrije tijd om de hele ochtend te ontspannen. In de middag wordt u overgebracht naar Hue. U rijdt langs de Hải Vân Pass die een prachtig panorama biedt over de kustlijn en het strand van Lang Co - een van de mooiste stranden van Vietnam. Onderweg brengt u een bezoekje aan het vissersdorp. Aankomst in Hue, vrije tijd.
Overnachting in Hue, ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Bezoek aan Hue
Na het ontbijt vertrekt u van het hotel voor een bezoek aan de Thanh Toan brug. Weer terug in het stadscentrum brengt u een bezoek aan de Keizerlijke Stad, uitgeroepen tot Werelderfgoed, de Vlaggetoren, de Ngo Mon Poort en het Thai Hoa Paleis. Lunch in een plaatselijk restaurant. Vervolgens vaart u over de Parfumrivier (Huong Rivier) naar de Thien Mu Pagode en het graf van keizer Tu Doc. 
Overnachting in Hue, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 9: Hue - Ho Chi Minhstad
Ontbijt in uw hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Ho Chi Minh. Bij aankomst wordt u opgewacht door uw gids en chauffeur die u naar uw hotel zullen brengen (kamers zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur). Bezoek aan het Herhenigingspaleis, de Basiliek van Notre Dame, het koloniale kwartier en de markt van Ben Thanh.
Overnachting in Ho Chi Minh Stad, ontbijt inbegrepen.
Dag 10: Ho Chi Minh - Mekong Delta / Ben Tre
Vertrek uit het hotel rond 8 uur naar de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. 
U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong. Vanaf de pier wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. 
Overnachting in Ho Chi Minhstad, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 11: Ho Chi Minhstad - Terugvlucht
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van dit prachtige land. U keert terug naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Aan het einde van uw volle ontdekkingsdagen, kunt u genieten van de rust en het comfort van uw hotels.U overnacht tijdens de volledige rondreis in Standaard Kamers die garant staan voor een heerlijke nachtrust zodat u elke dag fris aan een nieuw avontuur kunt beginnen. Daarnaast geven we u de keuze tussen 4* of 5* hotels.

Uw 4* hotels:
- Hanoi: O'Galerry Hotel of gelijkwaardig
- Ha Long Bay: Sealife cruise of gelijkwaardig
- Hue: Romance Hotel of gelijkwaardig
- Hoi An: Hoi An Silk Marina Hotel of gelijkwaardig
- Ho Chi Minh: Central Palace Hotel of gelijkwaardig

Uw 5* hotels:
- Hanoi: Melia hotel of gelijkwaardig
- Ha Long Bay: Indochina sails cruise of gelijkwaardig
- Hue: Pilgrimage Village resort of gelijkwaardig
- Hoi An: Palm Garden resort of gelijkwaardig
- Ho Chi Minh: Nikko Saigon Hotel of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
5 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
3 Kinderen

Uw pension en restaurants

Geniet van de oosterse smaken dankzij uw formule volgens het programma inclusief ontbijt, 6 lunches (exclusief drankjes) en 1 diner (exclusief drankjes), evenals een brunch aan boord van de cruise in Halong Bay

Ervaar deze bijzondere cultuur met lokale smaken. De Vietnamese gastronomie mag u niet missen en daarom worden uw maaltijden georganiseerd in lokale restaurants, waar traditionele gerechten worden geserveerd.

Begin elke dag met een goed ontbijt in uw hotel voordat u vertrekt om de wonderen van Vietnam te ontdekken. Op bepaalde dagen (dag 2, 3, 4, 6, 8 en 10) krijgt u lunch in authentieke etablissementen. Om bij te komen van uw lange heenreis, wordt er op de eerste dag een diner aangeboden, evenals een brunch op dag 5.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in standaard kamers in 4* of 5* hotels zoals vermeld of gelijkwaardig
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Alle bezoeken en bootkosten volgens het programma
- Transfer naar Ha Long Bay
- Alle maaltijden vermeld volgens het programma. Ontbijt, lunch en diner: vooraf georganiseerd in plaatselijke restaurants met als basis plaatselijke gerechten
- Lokale Engelssprekende privégids behalve in Ha Long Bay
- Overheidsbelasting en servicekosten
- Binnenlandse vluchten - Economy klasse, 20 kg bagage, 7 kg handbagage (Hanoi - Da Nang, Hue - Ho Chi Minhstad)

Niet inbegrepen in de prijs:
-Drankjes en andere maaltijden die niet in het programma genoemd worden
- Supplement voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Bezoeken, transfer en gids tijdens vrije tijd
- Verzekering, persoonlijke uitgaven & fooien
- Internationale luchthavenbelasting
- Visakosten voor Vietnam (u moet uw visum zelf aanvragen!)
- Alle diensten die niet in het programma genoemd worden

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. U komt aan op de luchthaven van Hanoi en u vertrekt weer vanuit Ho Chi Minhstad.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis door Vietnam op uw eigen tempo