Privérondreis 'Luxe en Verrassingen' door Vietnam en optionele verlenging in Ninh Binh - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een privérondreis en profiteer tijdens de hele duur van uw verblijf van een Engelstalige gids of Franstalige gids en een Engelstalige gids aan de Ha Long Bay
  • Rust uit in luxueuze hotels die zorgvuldig voor u geselecteerd werden
  • Maak een onvergetelijke cruise van 2 nachten op de adembenemende Ha Long Bay
  • Kies optioneel een verlenging naar het betoverende Ninh Binh

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Vietnam !

Gaat u mee op ontdekking naar het land van de Draak?
Vietnam is een van de landen van Azië met verrassende landschappen en veel diversiteit waaronder fijne zandstranden, rijstvelden zo ver het oog reikt, indrukwekkende bergen maar ook tropische bossen en bruisende steden. Naast de authentieke en prachtige natuur is Vietnam ook een land met een bewogen geschiedenis en een gastvrije bevolking zonder weerga. Ontdek het rijke erfgoed en de vele architecturale parels maar ook een cultuur verankerd in lokale tradities en altijd bewaard is gebleven. Als u verlangt naar een vakantie tussen ontspanning, cultuur en avontuur, dan zult u in Vietnam ongetwijfeld niet teleurgesteld worden!

Reisbeschrijving

Wij nodigen u uit voor een uitzonderlijke reis tussen cultuur en ontspanning terwijl u bovendien logeert in luxe hotels.
Tijdens uw rondreis bezoekt u ongelooflijke steden en bezienswaardigheden waaronder Ho Chi Minh City, de Mekong delta, langs mooie steden zoals Hanoi, Hue en Hoi An en sluit uw reis af met een onvergetelijke cruise op de befaamde Ha Long Bay. 
Indien u wenst, kunt u ook kiezen voor een optionele verlenging van 3 nachten in Ninh Binh.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Aanbieding 1: Rondreis door Vietnam in 10 nachten
- Aanbieding 2: Rondreis door Vietnam in 10 nachten met verlenging van 3 nachten in Ninh Binh


Uw reisprogramma in het kort:

Rondreis van 10 nachten

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh City 
Dag 2: Ho Chi Minh City  - Mekong Delta / Vinh Long
Dag 3: Ho Chi Minh City - Hoi An
Dag 4: Hoi An platteland
Dag 5: Hoi An - Hue
Dag 6: Hue met motorfiets
Dag 7: Hue - Hanoi
Dag 8: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 9: Ha Long Bay
Dag 10: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 11: Hanoi – Vertrek

Optionele verlenging van 3 nachten
Dag 11 : Hanoi – Ninh Binh 
Dag 12 : Ninh Binh
Dag 13 : Ninh Binh - Hanoi 
Dag 14 : Hanoi – Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh City 
Bij uw aankomst op de luchthaven in Ho Chi Minh City wordt u door uw chauffeur opgewacht en per transfer naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht (let op: check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur).
De rest van de dag heeft u vrij om te ontspannen of zelf de stad te verkennen.
Overnachting in Ho Chi Minh City.
Dag 2: Ho Chi Minh City  - Mekong Delta / Vinh Long - Ho Chi Minh City (ontbijt, lunch)
Ontbijt in uw hotel en dan op naar de stad Vinh Long. U bezoekt daar de Vinh Long-markt. Dit is de beste plaats om vissen, garnalen, garnalen, krabben, slangen, rijstveldratten, tropisch fruit, groenten en meer te fotograferen. Vervolg de tocht per boot om de lokale workshops te bezoeken waar u ziet hoe rijstbladeren, kokosnootsnoepjes en rijst en popcorn te maken. 

Zet uw tocht langs de Mekong voort om de vele zwevende kooien voor viskwekerijen te observeren. Daarna passeert u het kanaal van My An om aan beide kanten de vele steenovens te zien tot aan het kanaal van Hòa Tịnh. Wandel door het rustige dorp om mensen te zien die stenen, trays en bamboemanden maken... U zult kunnen bewonderen hoe men de typische kegelvormige hoeden met de hand maakt.  U geniet vervolgens van een lunch, om daarna met de boot naar Cai Be te varen. Daar neemt u een roeiboot op het Ba Nam kanaal op Tan Phong Island. 
Nadien keert u terug naar uw hotel in Ho Chi Minh City.
Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 3: Ho Chi Minh City - Hoi An (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt brengt u eerst een bezoek aan het hoofdpostkantoor, een gebouw uit de koloniale Franse tijd en wellicht het grootste postkantoor van Zuid-Oost Azië. Het postkantoor ligt naast de Notre Dame-kathedraal en beide monumenten dateren uit het Indo-Chinese tijdperk. U zet uw weg voort met een bezoek aan het Herenigingspaleis. Lunch in een lokaal restaurant.
Na de middag brengt u een bezoek aan een markt met lokale voedingswaren, een bloemenmarkt en een woonhuis om het dagelijkse leven in de stad te leren kennen. De laatste stop van uw excursie is de Chùa Ngọc Hoàng Pagode. De pagode is gevuld met rokerige wierook en fantastisch gebeeldhouwde figuurtjes.
Transfer naar vliegveld voor uw vlucht naar Da Nang. Bij aankomst wordt u overgebracht naar uw hotel in Hoi An door uw chauffeur.
Overnachting in Hoi An.
Dag 4: Hoi An platteland (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt komt uw chauffeur u ophalen aan uw hotel. Vandaag bezoekt u een buitenwijk van de oude stad Hoi An om een voorproefje te krijgen over het leven op het platteland. Geniet van de ongelooflijke ervaring om te varen op een rustige rivier naar het Cam Thanh Water kokospalm dorp waar u de vissers kunt observeren en het leven van de locals kunt bewonderen. 
Nadien gaat u langs bij een lokale familie om ingewijd te worden in de rijstcultuur. Leer de verschillende agrarische handwerktuigen en ontdek hoe witte rijst op de traditionele manier wordt bereid op de authentieke wijze met de hand. Nadien krijgt u een korte kookles voor het bereiden van de traditionele hartige rijstpannenkoeken Bánh xèo. Lunch in het dorp waar u kennis maakt met de sympathieke bewoners en interessante ervaringen opdoet!
De rest van de middag is gewijd aan het verkennen van Hoi An, de belangrijkste commerciële haven van Annam in de 17e en 18e eeuw en nu door UNESCO uitgeroepen als werelderfgoed. Ontdek de smalle straatjes omringd door huizen met Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur en bezoek de vele toeristische bezienswaardigheden: de 400-jarige Japanse Brug, de Phuc Kien Assembly Hall en de lokale vismarkt. In de stad ziet u kunstgaleries en kleermakers waar u op maat gemaakte kleding kunt laten maken. Vervolgens gaat u verder met een bezoek aan het huis van een ambachtsman in de oude wijken. Hier krijgt u een korte introductie in de geschiedenis, de oorsprong van de vorm en de kleuren van de lantaarns, alsook de vele stappen om ze te maken.
Overnachting in Hoi An.

Dag 5: Hoi An - Hue (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar Hue. U rijdt langs de Hải Vân Pass die een prachtig panorama biedt over de kustlijn en het strand van Lang Co - een van de mooiste stranden van Vietnam. Na 3 uur rijden komt u aan in Hue. Lunch in een restaurant.
Na de lunch bezoekt u de keizerlijke citadel (Unesco werelderfgoed), waaronder de Hat Tower, de Ngo Mon Gate en het Thai Hoa Palace. 
Overnachting in Hue.

Dag 6: Hue met motorfiets (ontbijt, lunch)
Ontbijt in uw hotel. Klim achteraan op een motorfiets, de beste manier om het lokale leven en het platteland van Hue te verkennen. De mix van het leven in de stad en het leven op het platteland is fascinerend om te zien. Bezoek de plaatselijke dorpjes met zijn talloze rijstvelden en traditionele ambachten. Stop onderweg aan de het dorp Thanh Toan met een van de oudste en beroemdste overdekte bruggen van het land. 
Waag u in het dorp der graven waar u een idee krijgt over de begrafenisgebruiken in Vietnam en bezoek de Tombe van Koning Khai Dinh, een mix van oosterse en westerse architectuur. 
Stop aan de heuvel van Vong Canh en bewonder het spectaculaire natuurlijke landschap en de Parfumrivier. Rijd verder tot aan het dorp van Kim Long waar de traditionele tuinhuisjes mooi bewaard zijn gebleven. 
De lunch wordt geserveerd in een pagode waar u meer kunt leren over het Vietnamese boeddhisme tijdens het praten met de monniken (de lunch in de pagode is vegetarisch, indien u wenst te lunchen in een restaurant dient u dit te melden aan uw gids wanneer u aankomt in Hoi An op dag 3).
Uw volgende stop met de motorfiets is bij een plaatselijk gezin waar u verschillend traditioneel gebak van Hue leert bereiden. U wordt warm onthaald door het gastgezin en leert het traditionele gebak zoals Nam en Loc te bereiden. Daarna kunt u samen met het gastgezin genieten van de zelfbereide lekkernijen en gezellig kletsen.
Overnachting in Hue.

Opgelet: De excursie met de motorfiets is geschikt voor mensen die houden van de ervaring van lokaal vervoer. Als u liever met de auto de bezoeken doet, gelieve dit dan te melden aan uw gids in Hoi An vanaf uw aankomst). 


Dag 7: Hue - Hanoi (ontbijt)
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd tot uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Hanoi. Bij aankomst wordt u opgewacht door uw gids en overgebracht naar uw hotel. Onderweg bezoekt u het Museum van Vietnamese Volkenkunde, een waardevol centrum voor de tentoonstelling en het behoud van de culturele prestaties van de 54 etnische groepen in Vietnam.
Overnachting in Hanoi.
Dag 8: Hanoi - Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
Na het ontbijt vertrekt u rond 08.00 uur richting Ha Long Bay, een plek van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid die beschermd is als Unesco werelderfgoed. Onderweg kunt u genieten van de prachtige landschappen en rijstvelden langs de Rode rivier waar u de waterbuffels en de plaatselijke bevolking kunt zien in hun dagelijkse activiteiten. 
Na ongeveer 3,5 uur komt u aan in Ha Long Bay en gaat u aan boord van een traditionele jonk. Lunch aan boord. U ziet de unieke rotsformaties die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. De cruise stopt soms om verrassende grotten te bezoeken.
Diner en overnachting aan boord. 

Opmerkingen:
- Deze route kan worden gewijzigd in verband met beschikbaarheid van de boot of de weersomstandigheden.


Dag 9: Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
De dag begint om 7:00 uur met een Tai Chi-klas op het zonnedek. Een goede manier om u in harmonie te voelen met dit wonder van de natuur. De cruise gaat verder naar Lan Ha Bay, langs de drijvende dorpen, eilanden en eilandjes. Lunch aan boord.
In de namiddag vaart u verder en keert u terug naar het hoofdschip voor uw tweede overnachting aan boord.
Diner met visgerechten en overnachting aan boord. 

Dag 10: Ha Long Bay - Hanoi (ontbijt of brunch)
's Ochtends vaart u verder om de schoonheid van de baai te verkennen, alvorens terug te keren naar de kade. Uw sluit uw geweldige cruise af met een lekkere brunch aan boord. De jonk vaart verder naar de Ha Long haven waar u rond 11 uur zal uitstappen. Uw chauffeur staat klaar om u mee te nemen naar Hanoi waar u de rest van de dag vrij bent om de stad te verkennen.
Overnachting in Hanoi.

Dag 11: Hanoi – Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd in de stad tot u naar de luchthaven wordt overgebracht voor uw terugvlucht.

Uw optionele verlenging in Ninh Binh

Dag 11 : Hanoi – Ninh Binh (ontbijt, lunch)
Na uw ontbijt in het hotel gaat u richting de provincie Hà Nam op ongeveer 70 km van Hanoi waar u na ongeveer 1,5 uur aankomt. 
U bezoekt een lokale markt en een dorpje waar u kunt zien hoe men rijstwafels en rijstnoedels maakt. Dit is een dorp dat nog niet gekend is onder de toeristen dus u ontmoet gegarandeerd de plaatselijke bevolking. 
Hier krijgt u de kans om mee te werken met de locals en kunt u zien hoe het dagelijkse leven er hier aan toe gaat en begrijpen hoe de mensen hier leven. Lunch bij een gastgezin met lokale ingrediënten van het dorp. 
Na de lunch zet u uw reis voort naar Ninh Binh (Ha Long Bay aan land) waar u na ongeveer 1,5 uur aankomt. U maakt een fietstocht midden door rijstvelden en langs rotsachtige pieken en kunt de plaatselijke bevolking observeren. 
Overnachting in Ninh Binh.

Dag 12 : Ninh Binh (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt gaat u aan boord van een bamboeboot voor een onvergetelijke boottocht van twee uur langs een prachtig en betoverend landschap. U vaart langs de drie grotten van Tam Coc die door de bergen breken... een spectaculair en rustgevend zicht! 
Vervolgens brengt u een bezoek aan de pagode van Bich Dong en daarna luncht u in een lokaal restaurant.
Na de lunch gaat u op weg om een bezoek te brengen aan de kathedraal van Phát Diệm. Deze kerk bevindt zich ongeveer 28 km van de stad Ninh Binh op een oppervlakte van 22 ha in het stadje Phát Diệm. De kathedraal werd in 1892 gebouwd door een Vietnamese priester, Pierre Tran Luc, beter bekend onder de naam Père Six. Deze kathedraal heeft de typische architectuur van de pagodes en gemeenschappelijke huizen van Tonkin. Het architecturale complex van de kathedraal omvat een grote kerk, vijf kleine kerken, een klokkentoren (Phuong Dinh in het Vietnamees), een vijver en drie kunstmatige grotten.
Overnachting in Ninh Binh.

Dag 13 : Ninh Binh - Hanoi (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt gaat u op weg naar Hanoi. Breng een bezoek aan de fascinerende markt van Long Biên, onder de gelijknamige brug. Deze markt werd in het Amerikaanse Condé Nast reismagazine als een van de meest interessante markten van de wereld bestempeld. 
Uiteraard brengt u nadien ook een bezoek aan de Long Biênbrug zelf, vroeger Paul Doumerbrug genoemd, een spoorbrug om de Rode Rivier over te steken. Lunch in een lokaal restaurant.
In de namiddag brengt u een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam die werd gebouwd in de 11e eeuw en daarna Tran Quoc Pagoda - Hanoi's oudste pagoda aan de oever van het West Lake en het Hoan Kiem meer. Vervolgens maakt u een tocht van 45 minuten met een riksja langs de oude wijk van de stad. 
Overnachting in Hanoi.

Dag 14 : Hanoi – Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd voor u met een transfer naar de luchthaven wordt gebracht voor uw vlucht huiswaarts. (Check-out is om 12.00 uur)

Uw hotels

Voor een reis in luxe hebben wij voor u Standaard Kamers gekozen in uitzonderlijke hotels tijdens iedere halte van uw reis. Bovendien kunt u kiezen om te logeren in Deluxe of Luxe hotels

Uw Deluxe 4*Superior of 5* hotels tijdens uw rondreis (of gelijkwaardig):
- Ho Chi Minh City : Nikko Saigon Hotel 5*
- Hoi An : La Siesta Hoi An hotel ou Koi Hoi An resort 5*
- Hue : Pilgrimage village resort – Deluxe 5*
- Hanoi : Pan Pacific Hotel 5*
- Ha Long Bay: La Regina Legend cruise 5*
Tijdens uw verlenging van 3 nachten :
- Ninh Binh : Emeralda Ninh Binh resort 4*Superior 
- Hanoi : Pan Pacific hotel 5*

Uw Luxe 4*Superior of 5* hotels tijdens uw rondreis (of gelijkwaardig):
Ho Chi Minh City : Mai House Saigon hotel 5*
- Hoi An : Royal Hoi An hotel 5*
- Hue : Pilgrimage village resort - Bungalow 5*
- Hanoi : Intercontinental Hanoi 5*
- Ha Long : Heritage cruise 5* 
Tijdens uw verlenging van 3 nachten :
- Ninh Binh : Emeralda Ninh Binh 4*Superior
- Hanoi : Intercontinental Hanoi 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van maaltijden (exclusief drankjes) volgens het reisprogramma inclusief 9 x ontbijt, 1 brunch, 7 x lunch en 1 diner OF 12 x ontbijt, 1 brunch, 10 x lunch en 1 diner tijdens de verlenging. 
De maaltijden worden geserveerd in lokale restaurants zodat u de verscheidene smaken van de Vietnamese keuken kunt ontdekken. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in Deluxe of Luxe hotels
- Maaltijden volgens het programma 
- Entreeprijzen volgens het programma
- Lokale Engelstalige gids volgens het programma
- Engelstalige gids tijdens de excursie in Ha Long Bay
- Gedeelde boot voor 2 nachten in Ha Long Bay
- Privévervoer met airconditioning
- Luchthaventransfers
- Binnenlandse vluchten van Ho Chi Minh City naar Da Nang en van Hue naar Hanoi in economy klasse

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis 'Luxe en Verrassingen' door Vietnam en optionele verlenging in Ninh Binh