Privérondreis Onvergetelijk Vietnam - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de natuurlijke schoonheid, fascinerende geschiedenis en rijke cultuur van Vietnam
  • Ervaar de bruisende sfeer in steden zoals Ho Chi Minh City, Hanoi, Hué en Hoi An
  • Maak een onvergetelijke cruise door Ha Long Bay
  • En ook... Maak uw keuze tussen 4* of 5* hotels

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Vietnam

Er zijn zo van die reizen die u nooit meer vergeet... Deze ontdekking van Vietnam is er zo één!
Uw reis begint in het zuiden van het land, in Ho Chi Minh, in de volksmond nog regelmatig Saigon genoemd. 
Na een bezoek aan de stad vertrekt u naar de Mekong Delta waar u lokale ambachten kunt bewonderen. U verlaat het zuiden en gaat door naar Hoi An, een charmante stad met prachtige herenhuizen. Ook de ontdekking van Hue staat op het programma met zijn citadel, de Verboden Stad en de weelderige koninklijke graven verspreid over het omliggende platteland tussen rijstvelden en heuvels.

Tot slot gaat u naar het noorden en landt u na een vlucht van twee uur in Hanoi, het belangrijkste politieke, culturele en religieuze centrum van het land. Deze stad barst van de openluchtmarkten, straatverkopers en ontelbare scooters. Reis verder over het platteland en eindig uw reis in het prachtige Ha Long Bay waar u een luxe cruise maakt door een adembenemend natuurgebied.

Met een rijke cultuur, warme bevolking, eeuwenoude spiritualiteit en een overheerlijke gastronomie, zal dit land in Zuidoost-Azië u verbazen!
Aarzel niet langer, laat u verleiden door het authentieke Vietnam!

Reisbeschrijving

Deze tour neemt u mee van zuid naar noord, door het centrum en brengt u dichter bij de lokale cultuur en de lokale bevolking. 
Ga van Ho Chi Minh naar Hanoi, via de prachtige groene omgeving van de Mekong Delta en eindig uw reis in Ha Long Bay. Ontdek adembenemende panorama's die voor altijd in uw geheugen gegrift zullen blijven.

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh Stad (Saigon)
Dag 2: Ho Chi Minh Stad (Saigon) - Mekong Delta
Dag 3: Ho Chi Minh Stad (Saigon) - Da Nang - Hoi An
Dag 4: Hoi An
Dag 5: Hoi An
Dag 6: Hoi An - Hue
Dag 7: Hue
Dag 8: Hue - Hanoi
Dag 9: Hanoi - Hanoi platteland
Dag 10: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 11: Ha Long Bay
Dag 12: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 13: Hanoi - Vertrek

Uw programma van 12 nachten

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh Stad
Bij aankomst in de Tan Son Nhat internationale luchthaven in Ho Chi Minh Stad wordt u verwelkomd door uw gids en overgebracht naar uw hotel in het centrum van de stad. Neem even de tijd om op adem te komen na een lange reis. 
Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

Dag 2: Ho Chi Minh Stad - Mekong Delta
Vertrek uit het hotel rond 8 uur naar de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. 
U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong. Vanaf de pier wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. 
Overnachting in Ho Chi Minh Stad, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Ho Chi Minh Stad - Da Nang - Hoi An
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het herenigingspaleis en de Notre Dame-kathedraal, het koloniale kwartier en de Ben Thanh-markt. Lunch in een restaurant. In de namiddag bezoekt u Cho Lon Chinatown, de Thien Hau Pagoda en het War Remnants Museum. Transfer naar vliegveld voor uw vlucht naar Da Nang. Bij aankomst wordt u overgebracht naar uw hotel in Hoi An door uw chauffeur.
Overnachting in Hoi An, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 4: Hoi An
Na het ontbijt besteedt u de ochtend aan het verkennen van Hoi An, de belangrijkste commerciële haven van Annam in de 17e en 18e eeuw en door UNESCO uitgeroepen als World Heritage Site. Ontdek de smalle straatjes omringd door huizen met Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur en bezoek de vele toeristische bezienswaardigheden: de 400-jarige Japanse Brug, de Phuc Kien Assembly Hall en de lokale vismarkt. In de stad ziet u kunstgaleries en kleermakers waar u op maat gemaakte kleding kunt laten maken. Vervolgens bezoekt u het huis van een ambachtsman in het oude kwartier. Hier krijgt u een korte inleiding over de geschiedenis, de oorsprong van de vorm en de kleuren van de lantaarns, evenals de vele stadia van fabricatie.
Overnachting in Hoi An, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 5: Hoi An
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd om te ontspannen en de stad zelf te verkennen.
Overnachting in Hoi An, ontbijt inbegrepen.
Dag 6: Hoi An - Hue
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar Hue. U rijdt langs de Hải Vân Pass die een prachtig panorama biedt over de kustlijn en het strand van Lang Co - een van de mooiste stranden van Vietnam. Na 3 uur rijden komt u aan in Hue. Lunch in een restaurant. In de namiddag maakt u een cruise over de Parfumrivier. U maakt een korte stop bij het oude dok en de lokale markt Bao Vinh en brengt daarna een bezoek aan de Thien Mu Pagoda, gebouwd aan de oevers van de Parfumrivier en te herkennen aan zijn achthoekige toren. Daarna stapt u op een fiets en maakt u een fietstocht door het dorp. Bewonder de tuinhuizen, die een unieke stijl vertegenwoordigen die alleen in Hue bestaat en het lokale leven. Uw chauffeur wacht u op aan het einde van uw tour en brengt u terug naar Hue
Overnachting in Hue, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 7: Bezoek aan Hue 
Na het ontbijt vertrekt u van het hotel voor een bezoek aan de Thanh Toan brug. Weer terug in het stadscentrum brengt u een bezoek aan de Keizerlijke Stad, uitgeroepen tot Werelderfgoed, de Vlaggetoren, de Ngo Mon Poort en het Thai Hoa Paleis. Lunch in een plaatselijk restaurant. Vervolgens vaart u over de Parfumrivier (Huong Rivier) naar de Thien Mu Pagode en het graf van keizer Minh Mạng. 
Overnachting in Hue, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 8: Hue - Hanoi
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd tot uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Hanoi. Bij aankomst wordt u opgewacht door uw gids en overgebracht naar uw hotel. Als de tijd het toelaat, kunt u het mausoleum van Ho Chi Minh en zijn woning op stilten bezoeken. Op wandelafstand ligt één van de bekendste symbolen van Hanoi: de One Pillar pagode. Ontdek het dagelijkse leven van de Hanoians met een tour door de oude wijk in een elektrische bus.
Overnachting in Hanoi, ontbijt inbegrepen.
Dag 9: Hanoi - Hanoi platteland
Ontbijt in uw hotel. Om 8 uur zullen uw gids en chauffeur u komen ophalen bij uw hotel en vervolgens naar Duong Lam Village rijden. U bezoekt het Duong Lam dorpje, een authentiek agrarisch dorp in het noorden van de Rode Rivierdelta waar nog een aantal eeuwenoude huizen staan.  
Maak een ​​wandeling door het dorp om het dagelijkse leven en het werk van de Vietnamese boeren op de velden te ontdekken en neem een pauze in twee oude huizen: het grootste huis is meer dan 200 jaar oud en het oudste meer dan 400 jaar. U bezoekt de Ngo Quyen Temple en Phung Hung Temple, gewijd aan de twee nationale helden Ngo Quyen en Phung Hung.
Vervolgens gaat u naar de Mia Pagoda (een van de mooiste pagoden in Vietnam), dat in de 15e eeuw werd gebouwd. Bewonder de 287 standbeelden van alle maten, waaronder beroemde beelden zoals het Himalaya Boeddhabeeld en de beelden van de Acht Vajra-goden. 
Terugkeer naar Hanoi en lunch in een restaurant. In de namiddag bezoekt u de Tempel van de Literatuur, Hoan Kiem Lake en de oude stad. Duik het dagelijkse leven van de inwoners van Hanoi tijdens een wandeling door de oude wijk. 
Overnachting in Hanoi, onbijt en lunch inbegrepen.

Dag 10: Hanoi - Ha Long Bay
Na het ontbijt vertrekt u rond 8:00 uur richting Ha Long Bay, een plek van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid die beschermd is als werelderfgoed. Onderweg kunt u genieten van de prachtige landschappen en rijstvelden langs de Rode rivier waar u de waterbuffels en de plaatselijke bevolking kunt zien in hun dagelijkse activiteiten. Na ongeveer 3,5 uur komt u aan in Ha Long Bay en gaat u aan boord van een traditionele jonk. Lunch aan boord. U ziet de unieke rotsformaties die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. De cruise stopt soms om verrassende grotten te bezoeken.
Diner en overnachting aan boord. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Opmerkingen:
- Deze route kan worden gewijzigd in verband met beschikbaarheid van de boot of de weersomstandigheden
- Gedeelde Engelstalige gids op de jonk
Dag 11: Ha Long
De dag begint om 7:00 uur met een Tai Chi-klas op het zonnedek. Een goede manier om u in harmonie te voelen met dit wonder van de natuur. De cruise gaat verder naar Lan Ha Bay, langs de drijvende dorpen, eilanden en eilandjes. Lunch aan boord. In de namiddag vaart u verder en keert u terug naar het hoofdschip voor uw tweede overnachting aan boord.
Diner met visgerechten en overnachting aan boord. Ontbijt, lunch, diner inbegrepen.

Dag 12: Ha Long - Hanoi
's Ochtends krijgt u uw brunch aan boord geserveerd terwijl u verder vaart om de schoonheid van de baai te verkennen, alvorens terug te keren naar de kade. De jonk vaart verder naar de Ha Long haven, waar u zal uitstappen. Uw chauffeur staat klaar om u mee te nemen naar Hanoi en u bent de rest van de dag vrij om de stad te verkennen.
Overnachting in Hanoi, brunch inbegrepen.

Dag 13: Hanoi - Terugvlucht
Na het ontbijt heeft u vrije tijd in de stad tot u naar de luchthaven wordt overgebracht voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

U overnacht tijdens de volledige rondreis in Standaard Kamers die garant staan voor een heerlijke nachtrust zodat u elke dag fris aan een nieuw avontuur kunt beginnen.
Daarnaast geven we u de keuze tussen
4* en 5* hotels.Uw 4* hotels (of gelijkwaardig):
Ho Chi Minh City: Central Palace Hotel 
Hoi An: Hoi An Silk Resort & Spa
Hue: Moonlight Hotel 
Hanoi: La Belle Vie Hotel 
Ha Long Bay: Sealife Cruise of gelijkwaardig

OF

Uw 5* hotels (of gelijkwaardig):
Ho Chi Minh City: Hotel Nikko Saigon 
Hoi An: Allegro Hoi An Hotel
Hue: Pilgrimage Village Resort 
Hanoi: Melia hotel 
Ha Long Bay: Paradise Luxury Cruise

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension en restaurants

Geniet van de oosterse smaken dankzij uw formule volgens het programma inclusief 12 keer ontbijt, 8 lunches en 2 diners. Drankjes zijn niet inbegrepen. Flessen mineraalwater zijn de hele dag beschikbaar in uw eigen geklimatiseerd voertuig.

Ervaar deze bijzondere cultuur met lokale smaken. De Vietnamese gastronomie mag u niet missen en daarom worden uw maaltijden georganiseerd in lokale restaurants, waar traditionele gerechten worden geserveerd. Dompel uzelf elke dag onder in de smaken van dit geweldige land, en laat u verleiden door compleet nieuwe gerechten die u nergens anders kunt proeven!

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in een standaard kamer in 4* of 5* hotels zoals vermeld of gelijkwaardig 
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning 
- Alle bezoeken en bootkosten volgens het programma 
- Transfer naar Ha Long Bay 
- Alle maaltijden vermeld volgens het programma. Ontbijt, lunch en diner: vooraf georganiseerd in plaatselijke restaurants met als basis plaatselijke gerechten 
- Lokale Engelssprekende privégids behalve in Ha Long Bay 
- Overheidsbelasting en servicekosten 
- Binnenlandse vluchten - Economy klasse, 20 kg bagage, 7 kg handbagage (Ho Chi Minh-Da Nang en Hue- Hanoi) 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes en andere maaltijden die niet in het programma genoemd worden 
- Supplement voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden 
- Bezoeken, transfer en gids tijdens vrije tijd 
- Verzekering, persoonlijke uitgaven & fooien 
- Internationale luchthavenbelasting 
- Visakosten voor Vietnam (u moet uw visum zelf aanvragen!) 
- Alle diensten die niet in het programma genoemd worden 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.


Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.


Transfers: Inclusief voor alle aanbiedingen.Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.  

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.  

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis Onvergetelijk Vietnam