Privérondreis Portretten van Vietnam met optionele verlenging in Laos - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de natuurlijke schoonheid en de eeuwenoude cultuur tijdens deze bijzondere rondreis door Vietnam
  • Kies optioneel voor een verlenging in Laos en ontdek het historische Luang Prabang en de prachtige Kuang Si Watervallen 
  • Laat u charmeren door de rijke koloniale geschiedenis van beide landen en de prachtige architectuur die oost en west combineert
  • Proef van de overheerlijke culinaire tradities en smaken uit de regio

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Vietnam en Laos!

Maak u klaar voor een reis door een of twee van de meest fascinerende landen van Zuidoost-Azië. U ontdekt de bruisende hoofdstad van Vietnam, Hanoi en leert de eeuwenoude cultuur en tumultueuze geschiedenis kennen van dit land. Maak een praatje met de vriendelijke bevolking en verwen uw smaakpapillen tijdens een echte culinaire ontdekkingstocht langs de straatstalletjes. Maar Vietnam is ook een land van adembenemende landschappen en een bezoek aan de beroemde Ha Long Bay mag niet ontbreken. Bij het zien van de natuurpracht van deze regio, blijft u even stil achter...

Als u kiest voor aanbieding 2 is het tijd om richting het relaxte Laos te vertrekken, waar u kunt genieten van de Franse koloniale architectuur naast prachtige tempels in Luang Prabang, een schitterende stad aan de Mekong rivier. Vlakbij Luang Prabang bezoekt u ook de wondermooie Kuang Si watervallen, om vervolgens richting het noorden te rekken om de bijzondere Pak Ou grotten te bezoeken.

Kortom, een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van zowel cultuur en spiritualiteit als natuurpracht.

Reisbeschrijving

We nemen u mee op een privérondreis van 10 nachten door het mystieke en avontuurlijke Vietnam. Om ervoor te zorgen dat u tijdens het reizen volop kunt genieten van alle indrukken, geuren, kleuren en smaken, hebben we voor u de accommodatie, tours en sommige maaltijden geregeld. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten. Wilt u meer? Laat u verleiden door een verlenging van 4 dagen en 3 nachten in Laos en beleef een uniek avontuur.

Wij geven u de keuze tussen de volgende 2 aanbiedingen:
- Aanbieding 1: Privérondreis van 10 nachten door Vietnam
- Aanbieding 2: Privérondreis van 10 nachten door Vietnam met verlenging van 3 nachten in Laos

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in de Ho Chi Minh
Dag 2: Ho Chi Minh - Bezoeken
Dag 3: Ho Chi Minh - Trà Vinh - Can Tho
Dag 4: Can Tho - Drijvende markt - Hanoi
Dag 5: Hanoi - Bezoeken
Dag 6: Hanoi - Pu Luong
Dag 7: Pu Luong - Ha Long Bay platteland (Ninh Binh)
Dag 8: Ninh Binh
Dag 9: Ninh Binh - Ha Long Bay
Dag 10: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 11: Hanoi - Vertrek

Verlenging in Laos:
Dag 11: Hanoi - Luang Prabang
Dag 12: Bezoek aab Luang Prabang - Pak Ou-grot
Dag 13: Luang Prabang - Khuangsy Falls - Buffelsboerderij
Dag 14: Luang Prabang - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh
Op de internationale luchthaven wordt u hartelijk ontvangen door uw gids en naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht. De rest van de dag kunt u doorbrengen zoals u wilt en bekomen van de lange reis.
Overnachting in Ho Chi Minh.

Dag 2: Ho Chi Minh - Bezoeken (ontbijt en lunch)
Vandaag bezoekt u een goede mix van beroemde attracties en markten en minder bekende plekken in deze levendige stad. Eerst gaat u naar het centrale postkantoor, een overblijfsel van de Franse koloniale tijd en misschien wel het grootste postkantoor in heel Zuidoost-Azië. Wandel verder naar de Notre Dame kathedraal voor een prachtig voorbeeld van de Franse koloniale architectuur in de stad. Daarna gaat het naar het Herenigingspaleis, de voormalige woonst van de Gouverneur-Generaal van Indochina en later de president van de Republiek Zuid-Vietnam tot de val van Saigon op 30 april 1975.

Vervolgens geniet u van een lekkere lunch in een lokaal restaurant. In de namiddag bezoekt u een lokale voedselmarkt, een bloemenmarkt en het huis van een inwoner van de stad om het lokale leven te observeren. De laatste stop van de dag is de onvergetelijke Jade Emperor Pagoda. De pagode is gevuld met rokerige wierook en fantastisch gesneden beeldjes. Het werd gebouwd door de Kantonese gemeenschap aan het begin van de 20e eeuw.
Overnachting in Ho Chi Minh.
Dag 3: Ho Chi Minh - Trà Vinh - Can Tho (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt vertrekt u direct naar Tra Vinh (ongeveer 1,5 uur rijden). Bij aankomt aan de Bà Om vijver kiest u een vervoermiddel voor twee personen, een tuk-tuk of een fiets,  om het Khmerdorp te bezoeken. Rijd door de kleine straatjes en bewonder de muren van het dorp met schilderijen die de assertieve karakters van de Khmercultuur en het dagelijks leven in Zuid-Vietnam beschrijven. Bezoek de familie Sơn Hương om kunstwerken zoals hoeden en kronen van Khmer-voorstellingen te bewonderen (voorstellingen van Tuồng, Dù Kê). Leer meer over de Khmer muziekinstrumenten, zoals het Ngmâm-muziekinstrument en andere instrumenten die de Khmers bespelen op bruiloften. Geniet van een aantal dansen van familieleden. Vervolgens bezoekt u de familie van mevrouw Thone's waar bamboe manden worden gemaakt. Ga verder naar de familie van de heer Sang's om te zien hoe de eigenaar Cốm Dẹp, traditionele Khmer gerechten bereidt tijdens de aanbidding bij de volle maan (10 oktober maan). Lunch bij de bewoner thuis. Bezoek aan de Ba Om vijver en het Khmer museum vooraleer u naar Cần Thơ vertrekt.
Overnachting in Can Tho.

Dag 4: Can Tho - Hanoi (ontbijt en lunch)
Ontbijt in het hotel en vertrek op een cruise over de charmante zijrivieren voor een bezoek aan de Cai Rang drijvende markt. U maakt een wandeling door het dorp en bezoekt een molen waar rijst verwerkt wordt en gaat daarna op verkenning naar de markt waar allerlei waren in bootjes op het water aangeboden worden.
Na een bezoek aan de markt, vervolgt u uw boottocht naar het Truc Lam klooster bij de rivier. Vervolgens bezoekt u een lokale markt en de Ong pagode. Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Hanoi. Bij aankomst wordt u door uw gids en chauffeur opgehaald en naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Hanoi 
Dag 5: Hanoi - Bezoeken (ontbijt en lunch)
Na uw ontbijt in het hotel wordt u om 8.00 uur door uw gids en chauffeur opgehaald. U begint uw verkenning van Hanoi met een bezoek aan de oude wijk. U brengt een bezoekje aan een familie die al meer dan 50 jaar in de oude wijk woont en praat met hen over hun dagelijks leven. U leert meer over lokale tradities, cultuur en levensstijl. Vervolgens gaat het naar de Dong Xuan markt, om te proeven van enkele specialiteiten. Vietnamezen eten de hele dag door street food en en zijn dan ook overal straatstalletjes te vinden. Probeer zeker pho tiu, verse noodles met varkensvlees, of bun dau, gefrituurde tofu met rijstnoodles. Onderweg maakt u 2 stops om een drankje en typische lokale gerechten te proeven, de wandeling eindigt bij de O Quan Chuong Gate, de enige 5-deurs poort rond de Thang Long Citadel. Lunch in een restaurant. In de namiddag bezoekt u het etnografiemuseum waar het leven en de gewoontes van de 54 etnische groepen van Vietnam worden gepresenteerd, gevolgd door een bezoek aan de Tempel van de Literatuur (de eerste universiteit van Vietnam). Overnachting in Hanoi.

Dag 6: Hanoi - Pu Luong (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt haalt uw gids u op bij het hotel en neemt u mee naar het Pu Luong natuurreservaart. U passeert een adembenemende bergpas die u een panoramisch uitzicht over het hele dal biedt .Aankomst in Pu Luong na ongeveer 5 uur rijden. Lunch in een lokaal restaurant of bij een buurtbewoner. Na de lunch wordt u naar een bamboe hangbrug over de Cham-rivier gebracht om te wandelen en de prachtige watermolens te bewonderen. Ontdek hoe het water uit een rivier naar een handgemaakt bamboe aquaduct stroomt door middel van eenvoudige constructies van alle afmetingen. Wanneer u bij een lokale visserswoning aankomt, kunt u even uitrusten om u voor te bereiden op een raft over de rivier. Stap op een bamboevlot en vaar langs de rustige rivier en praat met de lokale bevolking tot aan de Tan Lap brug. Aankomst in uw hotel in de namiddag.
Overnachting in Pu Luong.
Dag 7: Pu Luong - Ninh Binh (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt maakt u een makkelijke wandeling door de mooie vallei met rijstterrassen voor uw lodge. U wandelt over kleine, met vegetatie begroeide paadjes om langzaam het pittoreske dorpje Uoi te bereiken dat aan de voet van een hoge berg ligt. Bovenaan de heuvel heeft u een prachtig zicht op de het dorp en de omliggende vallei. Vervolg de heuvel af naar het dorpje Uoi en ga verder naar het dorp Lan.  Steek de rijstvelden over om terug te keren naar de hoofdweg. Keer terug naar uw lodge/hotel om uit te checken. Na de lunch reist u verder naar Ninh Binh Binh. U komt aan in Ninh Binh Binh na ongeveer 3,5 uur rijden.
Overnachting in Ninh Binh.

Dag 8: Ha Long Bay platteland / Ninh Binh (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt wordt u door uw gids opgehaald bij uw hotel. U stapt u op de Trang An Pier aan boord van een roeiboot en maakt u een boottocht over de Ngo Dong rivier waar u tal van kalkstenen rotsformaties en grotten kunt bewonderen. De boot vaart door 3 grotten en meert na 2 uur varen weer aan (deze bezoeken worden vervangen door bezoeken aan het Van Lang Natuurreservaat in de periode van 20 jan tot eind maart 2020 wanneer er veel lokale toeristen in het Trang An Reserve zijn).
De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant om na de middag de Phat Diem kathedraal te bezoeken, op zo'n 28 km van Ninh Binh. Deze kathedraal werd in 1891 gebouwd door een Vietnamese priester en heeft een unieke architectuur die kenmerken van pagodes en een katholieke kathedraal combineert. De kathedraal bestaat uit 1 grote kerk, 5 kleinere kerken, een klokkentoren en een vijver.
Overnachting in Ninh Binh.

Dag 9: Ninh Binh - Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
Na het ontbijt in het hotel rijdt u naar Ha Long Bay, een werelderfgoed van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Reis door de rijke landbouwgronden van de Rode Rivierdelta langs rijstvelden en Vietnamese dorpen. Na 4 uur rijden komt u aan in Ha Long Bay. Bij aankomst gaat u aan boord van een traditionele jonk voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties en eilanden bewonderen. Na het diner aan boord is er nog de mogelijkheid om te nachtvissen.
Overnachting aan boord.

Dag 10: Ha Long Bay - Hanoi (brunch)
In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreide brunch op het schip in deze prachtige natuurlijke omgeving terwijl u door de baai voorbij de kleine dorpjes vaart. De jonk zal rond 11.00 uur weer aanmeren in de haven van Ha Long waar uw privétransfer u staat op te wachten voor uw rit terug naar Hanoi.
Overnachting in Hanoi.

Dag 11: Hanoi - Vertrek (ontbijt)
Geniet van een laatste ontbijt en vrije tijd voor aankoopjes te doen of de stad te bezoeken.  Na het uitchecken (12.00 uur) het mogelijk om uw bagage bij de hotelreceptie achter te laten tot uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis (zonder gids).

Uw verlenging in Laos

Dag 11: Hanoi - Luang Prabang (ontbijt)
Geniet van een laatste ontbijt en vrije tijd voor aankoopjes te doen of de stad te bezoeken.  Na het uitchecken (12.00 uur) het mogelijk om uw bagage bij de hotelreceptie achter te laten tot uw transfer naar de luchthaven voor uw naar Laos (zonder gids).
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 12: Luang Prabang (ontbijt en lunch)
U klimt naar de top van de Mount Phousi voor een aangename verkenning van de heilige en gouden stupa en een prachtig uitzicht over de stad en de Mekong rivier. Vervolg uw bezoek aan Luang Prabang stad met de indrukwekkende stoepa van Wat Mai en de prachtige Wat Xieng Thong met zijn daken die naar de grond dalen, die de klassieke architectuur van de Luang Prabang tempel vertegenwoordigen. Vervolg met een bezoek aan de legendarische Wat That Luang, gelegen op de plaats van een oud klooster dat in de derde eeuw voor Christus door boeddhistische missionarissen van Asoka is opgericht. Lunch in een restaurant. In de namiddag vertrekt u naar de Pak Ou Cave grotten die zo'n 32 km van de stad gelegen zijn. Onderweg stopt u nog bij een dorpje waar u kunt leren hoe de plaatselijke bevolking Lao-Lao maakt, een traditionele rijstwijn. In de Pak Ou Cave grotten ontdekt u honderden Boeddhabeelden en een prachtige omgeving. 
Overnachting in Luang Prabang
Dag 13: Luang Prabang (ontbijt en lunch)
Voor de vroege vogels is er een bijzondere gebeurtenis te aanschouwen in deze stad, u kunt namelijk de monniken zien tijdens hun dagelijkse ronde waarop ze aalmoezen verzamelen bij de bewoners. Bij zonsopgang ziet u de lange rijen van monniken in hun oranje gewaden de tempels verlaten en op hun blote voeten door de straten wandelen. Daar staan gelovigen hen op te wachten om hen voedsel te geven, een bijzondere spirituele ceremonie die u een inzicht geeft in het dagelijkse leven in deze regio. Daarna kunt u nog de vroegmarkt bezoeken voor u terugkeert naar het hotel voor het ontbijt.

Na het ontbijt rijdt u ongeveer 30 km naar het zuiden voor een bezoek aan de adembenemende Kuang Si watervallen. Hier ontdekt u de verschillende terrassen waar het turquoise water over de kalkstenen valt en kunt u heerlijk zwemmen aan de voet van de waterval. De weelderige groene omgeving en het spectaculaire natuurfenomeen zullen u zeker charmeren. Onderweg naar de watervallen stopt u nog bij de Talad Phosi markt en het Ban Na Oune dorp, een klein dorp waar de Hmong bergvolkeren wonen, de bekendste groep minderheden van het land. 

Na de lunch gaat u naar een buffelboerde, de eerste en enige buffelmelkerij in Laos, waar kazen en ambachten wordt geproduceerd, waaronder mozzarella, blauwe kaas, fetakaas en ijs. De boerderij biedt bezoekers van Luang Prabang een unieke kans om deze heerlijke kazen te proeven en kennis te maken met de prachtige buffels en andere boerderijdieren. 's Avonds bezoekt u de Bazaar nachtmarkt, waar u de prachtige collectie en handgemaakt textiel van de lokale bevolking en bergstammen kunt vinden.
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 14: Luang Prabang - Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van deze prachtige regio en neemt u uw terugvlucht naar huis. Vrije tijd voor persoonlijke activiteiten tot uw transfer naar de luchthaven (zonder gids).

Uw hotels

Tijdens de rondreis verblijft u in een Standaard kamer en heeft u de keuze tussen Superior 4* of Deluxe 5* hotels.

Uw Superior hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Ho Chi Minh: Orchidee Sai Gon hotel 
- Can Tho : TTC Premium Can Tho hotel 
- Hanoi: La Siesta Trendy hotel
- Pu Luong: Pu Luong Eco Garden, Pu Luong Retreat of Pu Luong Natura
- Ninh Binh Binh : Ninh Binh Hidden Charm hotel
- Ha Long: Regina Royal cruise
- Luang Prabang (indien u kiest voor aanbieding 2):  Souphattra Hotel

Uw Deluxe hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Ho Chi Minh : Nikko Saigon Hotel
- Can Tho : Can Tho Ecolodge, Vinpearl hotel 
- Hanoi : Pan Pacific Hotel
- Pu Luong : Pu Luong Eco Garden, Pu Luong retreat of Pu Luong Natura 
- Ninh Binh : Emeralda Ninh Binh Resort 
- Ha Long : Indochine cruise
- Luang Prabang (indien u kiest voor aanbieding 2):  Victoria Xieng Thong Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens uw rondreis geniet u van alle maaltijden volgens het programma (exclusief drankjes) met 10 ontbijten, 8 lunches (exclusief drankjes) en 1 diner (exclusief drankjes). Als u kiest voor de verlenging in Luang Prabang, geniet u elke ochtend van een ontbijt en 2 lunches (exclusief drankjes).

Grijp de kans om te proeven van lokale specialiteiten... Culinaire verwennerij voor al uw zintuigen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* (Superior) of 5* (Deluxe) hotels
- Maaltijden volgens het programma
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Bezoeken en boottochten volgens het programma
- Cruise met Engelstalige gids op een gedeelde boot in Ha Long Bay
- Lokale Engelstalige privégids op elke bestemming (behalve in Ha Long Bay)
- Overheidsbelastingen
- Binnenlandse vlucht Can Tho / Hanoi in economy class inclusief 23 kg ingecheckte bagage en 12 kilo handbagage

Inbegrepen in Laos - aanbieding 2:
- Standaard Kamer in 4* (Superior) of 5* (Deluxe) hotel
- Maaltijden volgens het programma
- Bezoeken en transfers volgens het programma
- Diensten van een Engelstalige gids volgens het programma
- Binnenlandse vlucht Hanoi / Luang Prabang in economy class inclusief 23 kg ingecheckte bagage en 12 kilo handbagage

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Toeslag voor speciale dieetvereisten
- Toegangskosten, transferservice en gids tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en fooien
- Luchthaventoeslag
- Visum voor Laos (gemakkelijk verkrijgbaar bij aankomst en contant per persoon te betalen in USD: Belgisch, Italiaans, Spaans en Portugees 36 USD; Frans, Duits, Zwitsers en Engels 30 USD)
- Visum voor Vietnam (Franse, Italiaanse, Spaanse, Duitse en Engelse burgers hebben geen visum nodig voor rondreizen van 15 dagen in Vietnam mits eenmalige toegang. Andere nationaliteiten en mensen die langer dan 15 dagen door Vietnam reizen of verschillende keren toegang tot het land willen verkrijgen, moeten op voorhand een visum aanvragen)
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis Portretten van Vietnam met optionele verlenging in Laos