Privétour in Vietnam & Cambodja met optionele verlenging naar Zuid-Vietnam - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de natuurlijke schoonheid, authentieke cultuur en fantastische Unesco sites in Vietnam en Cambodja
  • Profiteer van de diensten van een privégids om alle geheimen van beide landen te ontrafelen
  • Maak uw keuze tussen 4* of 5* hotels om in alle comfort te kunnen relaxen
  • Kies voor een optionele verlenging van 3 nachten in het zuiden van Vietnam om de Mekondelta te verkennen

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Vietnam en Cambodja!

Vietnam

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming omdat reizigers van over de hele wereld ontdekken dat dit fascinerende en prachtige land heel wat te bieden heeft. De unieke cultuur, eeuwenoude tradities, historisch erfgoed en een divers en adembenemend landschap ... Dit land in Zuidoost-Azië heeft heel wat te bieden voor iedereen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de idyllische kustlijn die maar liefst 3000 km lang is, met prachtige witte zandstranden en luxueuze resorts.

Dit is uw kans om dit bijzondere land te bezoeken en het fascinerende verleden te ontdekken dat in contrast staat met het moderne gezicht van de steden, terwijl u kunt rekenen op een warm onthaal van de vriendelijke bevolking.

Cambodja

Cambodja is een verborgen parel die lang verborgen bleef voor de rest van de wereld maar de laatste jaren steeds vaker op het programma staat bij elk type reiziger. Dit fascinerende land geeft u een inzicht in het authentieke Zuidoost-Azië zoals het er al eeuwenlang aan toegaat, voor het massatoerisme. Hier vindt u een gevarieerd landschap, hectische steden, bergen, jungle en afgelegen baaien met paradijselijke stranden. En de absolute topper van dit land is natuurlijk het Angkor Wat tempelcomplex!

Reisbeschrijving

Verken de niet te missen plekken in het noorden en centrum van Vietnam gedurende 10 nachten en ontdek ook de prachtige regio van Siem Reap in Cambodja, de thuisbasis van de Angkor Wat tempels en het Tonlé Sapmeer. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om uw vakantie te verlengen voor 3 nachten naar het zuiden van Vietnam om de magische Mekongdelta te bezoeken.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Aanbieding 1:
Privétour in Vietnam & Cambodia: 10 nachten in 4 of 5* hotels
- Aanbieding 2:
Privétour in Vietnam & Cambodia + verlenging naar Zuid-Vietnam: Tour van 10 nachten met 3 extra nachten in het zuiden van Vietnam in 4 of 5* hotels

Uw programma voor 10 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Siem Reap
Dag 5: Siem Reap
Dag 6: Siem Reap
Dag 7: Siem Reap - Da Nang - Hoi An
Dag 8: Hoi An
Dag 9: Hoi An - Hué - Hoi An
Dag 10: Vrij dag in Hoi An
Dag 11: Hoi An - Da Nang - Hanoi - Vertrek 

Indien u kiest voor de verlenging van 3 nachten naar het zuiden van Vietnam:
Dag 11: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minhstad
Dag 12: Ho Chi Minhstad - Mekongdelta
Dag 13: Ho Chi Minhstad
Dag 14: Ho Chi Minhstad - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Hanoi (diner)
Aankomst op de Noi Bai internationale luchthaven en transfer naar het hotel in het centrum van de stad. Geniet van een welkomstdiner in het hotel en vrije tijd om bij te komen van de lange vlucht.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi (ontbijt en lunch)
Geniet van het ontbijt in het hotel en ga daarna op verkenning naar de belangrijkste plekjes in de Vietnamese hoofdstad. Deze ontdekking begint met een bezoek aan het Ho Chi Minh Mausoleum Complex waar het graf van de stichter van de Democratische Republiek Vietnam te vinden is en een bezoek aan de One Pillar Pagode en de Tempel van de Literatuur.

Na de lunch in een plaatselijk restaurant gaat het richting het Museum of Ethnology, het grootste museum in de stad waar u bijzonderheden te zien krijgt van meer dan 54 minderheden in het land. Tenslotte wordt u ondergedompeld in het dagelijkse leven van de locals met een tour van 1 uur in een fietstaxi of elektrische auto door de oude wijken van de stad.
Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
Ontbijt in het hotel en vertrek om 8.00u richting de wereldbekende Ha Long Bay, een plek met een onweerstaanbare natuurlijke schoonheid. Bij aankomst gaat u aan boord van uw cruiseschip waar u de lunch neemt om daarna uit te varen in de baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. Ook het diner neemt u aan boord en 's avonds is er de mogelijkheid om te nachtvissen.
Overnachting aan boord.

Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Siem Reap (ontbijt/brunch)
Deze ochtend vaart u nogmaals uit in de baai terwijl u aan boord geniet van het ontbijt, onderweg kunt u verschillende grotten en eilandjes te zien krijgen, net als traditionele vissersdorpjes. Tussen 11.00u en 12.00u stapt u van boord om terug naar de Noi Bai luchthaven in Hanoi te rijden voor uw vlucht naar Siem Reap in Cambodja. Bij aankomst wacht uw chauffeur u op voor uw transfer naar het hotel waar u vrije tijd heeft om te relaxen. 
Overnachting in Siem Reap.

Het programma in Ha Long Bay kan aangepast worden naargelang de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van de boot.
Dag 5: Siem Reap - Angkor tempels (ontbijt en lunch)
Vandaag vertrekt u na het ontbijt in het hotel over de minder begane paden. U rijdt door de jungle langs plaatselijke dorpjes richting het wereldbekende tempelcomplex van Angkor Wat.

Deze tour start bij de oude hoofdstad Angkor Thom uit de twaalfde eeuw waar u de koninklijke muren van Phimeanakas kunt bewonderen, het Olifantenterras en het Terras van de Leprakoning, alsook de Bayontempel met 54 torens die versierd zijn met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokiteshvara. Daarna zet u het bezoek verder naar Ta Prohm, een tempel die omarmd wordt door de wortels van gigantische vijgenbomen bomen en prachtige klimplanten.

Tenslotte is het tijd om de tempel van 
Angkor Wat zelf te bezichtigen, geklasseerd als Unesco Werelderfgoed sinds 1992 en bekend om zijn schoonheid en magie. Hier wordt het verhaal van de hindoe mythologie verteld in het langste bas-reliëf ter wereld en ontdekt u de unieke sfeer.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 6: Siem Reap - Drijvend dorp - Overstroomde Woud (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt vertrekt u richting het majestueuze Tonlé Sapmeer waar u aan boord stapt van een gemotoriseerde boot om het drijvende dorp Kompong Pluk te bereiken (ongeveer 30 minuten varen, afhankelijk van het waterniveau van het meer). Kleine tour door het dorp om het dagelijkse leven van de bewoners te ontdekken en halte aan een pagode in het vissersdorp.

Na dit bezoek stapt u aan boord van een typische boot met platte bodem voor een tocht tussen de bomen van het Overstroomde Woud waar u duidelijk te zien krijgt waarom de belangrijkste activiteit van het dorp vissen is. U keert terug naar het dorp waar u de boot terug naar het vasteland neemt. Onderweg ziet u adembenemende landschappen met water zo ver het oog reikt, groene vlaktes, rijstvelden... Bij uw terugkeer naar Siem Reap neemt u de lunch in een plaatselijk restaurant en heeft u vrije tijd om zelf op verkenning te gaan in de stad of op zoek te gaan naar een leuk souvenir.

Opmerking: De boottocht op het Tonlé Sapmeer is af te raden tijdens het droge seizoen (van maart tot juli) door het lage watergehalte. Tijdens deze periode wordt de excursie vervangen door een bezoek aan het Cambodjaanse platteland. Uw programma ziet er dan als volgt uit:

Vertrek met een tuktuk naar een plaatselijk dorp waar u de locals bezig ziet met hun dagelijkse activiteiten. Wandeling door het dorp waar de kinderen en volwassenen u komen begroeten en u bedanken om hun dorp te bezoeken. Ontdekking van een plaatselijke markt waar de verschillende geuren en kleuren u overweldigen. Lunch in een plaatselijk restaurant en vertrek terug naar de stad voor een bezoek aan het Nationaal Museum van Siem Reap. De zijdeboerderij die u vervolgens bezoekt werd gesticht door een NGO in Puok met het doel om de Cambodjaanse zijdeproductie te ondersteunen. De Chantiers Ecole laat zeker een indruk op u na, dit ambachtelijke centrum ligt in het stadscentrum en werd in 1992 opgericht om de eeuwenoude Khmer kunst te doen heropleven. U krijgt de kans om de jonge mensen te ontmoeten die er beelden maken, houtwerk, weven en steenhouwen.

De avond heeft u vrij om de bruisende straatjes van de stad te ontdekken of een diner te nemen in een typisch restaurant (niet inbegrepen).
Overnachting in Siem Reap.
Dag 7: Siem Reap - Da Nang - Hoi An (ontbijt) 
Geniet van het ontbijt in het hotel en ga daarna op uw eigen ritme op verkeninning in de stad, of kies ervoor om te relaxen in uw hotel. Daarna wordt u naar de luchthaven gebracht waar u de vlucht neemt naar Da Nang in Vietnam. Bij aankomst staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel in Hoi An.
Overnachting in Hoi An.

Dag 8: Hoi An (ontbijt en lunch)
Ontbijt in het hotel voor u te voet op verkenning vertrekt in de stad. 
U maakt een wandeling door de charmante haven, kuiert door de smalle straatjes en bewondert de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U brengt een bezoek aan enkele belangrijke toeristische sites zoals de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuoc Kien Assembly Hall, een plaatselijke vismarkt en nog veel meer. Aan de rand van de stad vindt u tal van kunstgalerijen en kleermakers waar u een op maat gemaakt kledingstuk kunt laten maken.  

Vervolgens brengt u nog een bezoek aan het huis van een plaatselijke kunstenaar die traditionele lantaarns maakt, waar u meer uitleg krijgt over de geschiedenis, de oorsprong, de betekenis, de kleuren en het productieproces. Na de middag gaat het nog naar het Tra Que dorpje of het Cam Thanh dorpje met de auto of fiets.
Overnachting in Hoi An.
Dag 9: Hoi An - Hué - Hoi An (ontbijt en lunch) 
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Hué op ongeveer 200 km van Hoi An (zo'n 3 uur rijden). Bij aankomst stapt u aan boord van een cruise over de Parfumrivier om daarna de Thien Mu pagode (Pagode van de Hemelse Witte Dame) te bezoeken aan de oevers van de rivier. Deze pagode heeft een typische achthoekige toren en volgens de legende is de Hemelse Witte Dame, in het rood gekleed, hier ooit verschenen om de bouw van een pagode te vragen om de ondergrondse krachten te beheersen. Na dit spirituele bezoek gaat het naar de Imperial Citadel (Werelderfgoed), de Flag Tower, Ngo Mon poort, het Thai Hoa Palijs en het graf van koning Minh Mang.
Na een bewogen dag keert u terug naar Hoi An waar u de nacht doorbrengt.

Dag 10: Hoi An - Vrije dag (ontbijt)
Na een lekker ontbijt in het hotel bent u vrij om zelf op verkenning te gaan in Hoi An of te relaxen in uw hotel vlak bij de zee.
Overnachting in Hoi An.

Dag 11: Hoi An - Da Nang - Vertrek (ontbijt)
Deze ochtend neemt u een laatste ontbijt in het hotel voor u naar de luchthaven van Da Nang gebracht wordt waar u de vlucht huiswaarts neemt of naar Ho Chi Minhstad als u kiest voor de verlenging.

Uw optionele verlenging naar het zuiden van Vietnam

Dag 11: Da Nang - Ho Chi Minhstad (ontbijt)
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel en neem daarna wat vrije tijd voor u naar de luchthaven van Da Nang wordt gebracht voor uw vlucht naar Saigon, zoals Ho Chi Minhstad door de locals wordt genoemd. Bij aankomst wordt u naar het hotel in het centrum gebracht.
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 12: Ho Chi Minhstad - Mekongdelta (Ben Tre) (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar de wondermooie Mekongdelta waar u aankomst aan de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook een van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit.

U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong en keert u terug naar Saigon.
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 13: Ho Chi Minhstad (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u op verkenning naar een bijzonder stukje van de Vietnamese geschiedenis, de Cu Chi Tunnels, op zo'n 70 km van de stad. Dit ondergrondse netwerk van tunnels werd gegraven in 1948 om de Viet Minh te helpen de Fransen te verslaan. De tunnels vormen een heuse ondergrondse stad met slaapruimtes, keukens, opslagruimtes, winkels, ziekenhuizen en commandocentra. Tijdens de Amerikaanse oorlog - zoals de Vietnamoorlog hier genoemd wordt - was de zone rond Cu Chi de meest gebombardeerde regio en werd dankbaar gebruik gemaakt van dit netwerk aan ondergrondse gangen. Tijdens een bezoek aan de twee zones die sinds 1988 open zijn voor het publiek, krijgt u een uniek inzicht in het leven tijdens deze verschrikkelijke oorlogstijd. 

Na de middag keert u terug naar Ho Chi Minhstad voor een tour door deze stad die Franse koloniale architectuur perfect combineert met plaatselijke bouwwerken. Ontdek het Herenigingspaleis, Chinatown, de Thien Hau Pagoda en het Fito Museum of Traditional Medicine.
Overnachting in Saigon.

Dag 14: Ho Chi Minhstad - Vertrek (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en nog wat vrije tijd om te relaxen voor u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw terugvlucht.

Uw hotels

U logeert in alle comfort in 4 of 5* hotels (uw keuze) in een Standaard Kamer, zodat u elke avond in alle rust kunt bijkomen van de avonturen van de dag.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Hanoi: 2 nachten in het Hanoi Pearl Hotel 4* 
- Ha Long Bay: 1 nacht aan boord van de Huong Hai Sealife Cruise 4*
- Siem Reap: 3 nachten in het Tara Angkor Hotel 4* 
- Hoi An: 4 nachten in het Belle Maison Hadana Hoi An Resort 4*

Tijdens de optionele verlenging:
- Ho Chi Minhstad: 3 nachten in het Central Palace Hotel 4* 
Uw 5* hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Hanoi: 2 nachten in het Melia Hotel 5*
- Ha Long: 1 nacht aan boord van de Paradise Luxury Cruise 5*
- Siem Reap: 3 nachten in het Angkor Palace Hotel 5*
- Hoi An: 4 nachten in het Koi Hoi An Resort 5*

Tijdens de optionele verlenging:
- Ho Chi Minhstad: 3 nachten in het Nikko Ho Chi Minh City Hotel 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in de vermelde 4 of 5* hotels of gelijkwaardig
- Maaltijden volgens het reisprogramma
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het reisprogramma
- Plaatselijke Engelstalige gids
- Gedeelde gids tijdens de cruise in Ha Long Bay
- Vluchten in economy class met 20 kg bagage en 7 kg handbagage: Hanoi – Siem Reap, Siem Reap – Da Nang – Hanoi (of Da Nang - Ho Chi Minhstad als u kiest voor de verlenging)
- Goedkeuringsbrief voor uw Vietnamese visum (zie extra visuminformatie)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Excursies, bezoeken en gidsen tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien (voorzie zo'n 6 USD per dag voor de chauffeur en gids)
- Internationale vluchten van en naar Vietnam
- Visumkosten (50 USD voor Vietnam; 30 USD voor Cambodja)
- Verzekeringen (optioneel)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Extra visuminformatie:
- Bij aankomst in Vietnam krijgt u een 'visa on arrival' voor 2 toegangen (ongeveer 50 USD, niet inbegrepen in de prijs). U ontvangt van ons een goedkeuringsbrief voor het visum, hiervoor dient u een kopie van uw paspoort aan ons te bezorgen.
- Bij aankomst in Cambodja krijgt u een 'visa on arrival' (ongeveer 30 USD, niet inbegrepen in de prijs) - voorzie 2 pasfoto's 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privétour in Vietnam & Cambodja met optionele verlenging naar Zuid-Vietnam