Privétour Vietnam met optionele verlenging - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een onvergetelijke rondreis met privéchauffeur en Engelstalige gids
  • Onderweg logeert u in comfortabele 3*, 4* of 5* hotels volgens uw keuze
  • Ontdek al de mooiste plekjes in Vietnam gedurende 7 nachten of kies optioneel voor een verlenging tot 10 nachten
  • En ook... Laat u verbazen door de rijke geschiedenis in Hué met de keizerlijke citadel, de overdekte brug en tal van pagodes 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Vietnam

Een ontdekking van een eeuwenoude geschiedenis en legendarische landschappen, zegt u dat iets?
Kom met ons mee naar Vietnam om meer dan 4000 jaar aan geschiedenis en cultuur te verkennen! Deze fantastische rondreis is ideaal voor een eerste ontdekking van zowel het noorden, het centrum en het zuiden (voor de aanbieding van 10 nachten).

U leert de verschillende gezichten van het "Land van de Draak" kennen met de bruisende straatjes in Hanoi, de kleurrijke pagodes in Hoi An en de uitzonderlijke schoonheid van Ha Long Bay. Als u kiest voor de verlenging van 3 nachten, nemen we u ook mee naar de weelderig groene Mekongdelta...
Verbazing schuilt achter iedere hoek!

Reisbeschrijving

We bieden u de kans om al de niet te missen plekjes in Vietnam te ontdekken tijdens deze complete rondreis van 7 nachten in het noorden en het centrum van het land. U bezoekt zowel Hanoi, Ha Long, Hué en Hoi An. Wilt u ook het zuiden van het land zien? Kies dan voor het programma van 10 nachten met 3 extra nachten in Ho Chi Minh City en Can Tho in de Mekongdelta. Bovendien bieden we u de keuze tussen 3*, 4* of 5* hotels zodat u zelf het comfort kiest dat het best bij u past.

Uw programma voor 7 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Hanoi (diner)
Dag 2: Hanoi - Ninh Binh (Ha Long van het vasteland) (ontbijt en lunch)
Dag 3: Ninh Binh -  Ha Long Bay (ontbijt en lunch)
Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Hué (ontbijt en lunch)
Dag 5: Hué (ontbijt en lunch)
Dag 6: Hué - Hoi An (ontbijt en lunch)
Dag 7: Hoi An platteland (ontbijt en lunch)
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Terugvlucht (ontbijt)

Als u kiest voor de verlenging van 3 nachten, ziet de rest van het programma er als volgt uit:
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh City (ontbijt)
Dag 9: Ho Chi Minh City - Ben Tre - Can Tho (ontbijt en lunch)
Dag 10: Can Tho - Drijvende markt - Ho Chi Minh City (ontbijt en lunch)
Dag 11: Ho Chi Minh City - Terugvlucht (ontbijt)

Uw programma voor 7 nachten

Dag 1: Aankomst in Hanoi 
Aankomst in de hoofdstad van het land met een fascinerende geschiedenis waar uw gids u staat op te wachten op de Noi Bai luchthaven. U gaat richting uw hotel in het centrum (tussen 13 en 14u, onder voorbehoud) om te relaxen na de lange vlucht.


Daarna is het tijd om een bezoek te brengen aan de Tempel van de Literatuur en het dagelijkse leven in de stad te ontdekken tijdens een ritje van 1 uur met een riksja of elektrische auto door de oude wijken.

Welkomstdiner in een plaatselijk restaurant.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi – Ninh Binh (Ha Long van het vasteland)
Vandaag bezoekt u de belangrijkste culturele sites in Hanoi:
- Het Mausoleum van Ho Chi Minh (langs de buitenkant)
- De paalwoning van de voormalige president
- De One Pillar Pagode
- De Tran Quoc Pagode

De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant om na de middag te vertrekken naar Ninh Binh, ook bekend als het "Ha Long van het vasteland".

Overnachting in Ninh Binh.
Dag 3: Ninh Binh – Ha Long Bay
Na het ontbijt in het hotel (ongeveer om 8u) komt uw gids u ophalen om richting Tam Coc te rijden waar u een fietstocht maakt door het prachtige platteland. Tussen de weelderige rijstvelden ontdekt u hier ook de indrukwekkende rotsformaties die deze streek de bijnaam "Ha Long van het vasteland" geven. U rijdt tot aan de pier van Thung Nham door een streek die nog voor veel toeristen onbekend is. Daar stapt u aan boord van een traditionele boot om een tocht te maken door de unieke landschappen met kalkstenen rotsen, een bezoek te brengen aan een grot en de Bich Dong pagode. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant waar u de plaatselijke specialiteit kunt proeven: gehaktballen van geitenvlees. Na de maaltijd zet u koers richting de wereldbekende Ha Long Bay.

Overnachting in Ha Long.

Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Hué
Na het ontbijt in het hotel gaat u richtig de haven waar u aan boord stapt van een privéboot voor een onvergetelijke cruise van ongeveer 5 uur door de majestueuze Ha Long Bay. Deze streek staat bekend om zijn indrukwekkende rotsen die uit het niets uit het water lijken te komen, spectaculaire grotten, kleine en grotere eilandjes. U ontdekt zelf waarom deze site geklasseerd is als Unesco Werelderfgoed! De lunch met verse zeevruchten neemt u aan boord.

Bij uw terugkeer naar de pier wordt u overgebracht naar de luchthaven van Hanoi, maar niet zonder eerst te stoppen bij een typisch landbouwdorpje. In Hanoi neemt u de binnenlandse vlucht richting Hué waar u opgewacht wordt voor uw transfer naar het hotel.

Overnachting in Hué.
Dag 5: Bezoek aan Hué  
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de overdekte Thanh Toan brug over een irrigatiekanaal en omringd door rijstvelden. U ontdekt ook de Imperial City (de keizerlijke citadel, geklasseerd als Werelderfgoed), de Flag Tower, de Ngo Mon Poort, het Tai Hoa Paleis,...


Na de lunch in een plaatselijk restaurant staat een bezoek aan de Thien Mu Pagode en het graf van keizer Tu Duc op het programma. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de Dong Ba markt.

Overnachting in Hué.

Dag 6: Hué - Hoi An
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Hoi An over de spectaculaire Hai Van pas waar u een prachtig uitzicht krijgt over de kustlijn en het witte zandstrand van Lang Co - één van de mooiste stranden van het land. U bezoekt de Marbel Mountains (Ngu Hanh Son in het Vietnamees) en neemt de lunch in een plaatselijk restaurant.

Na de middag is het tijd om de stad zelf te ontdekken met een wandeling door de charmante wijken van Hoi An. Slenter door de smalle straatjes en bewonder de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U brengt een bezoek aan enkele belangrijke toeristische sites zoals de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuoc Kien Assembly Hall, de koloniale huizen van de koopmannen, de Truc Thanh en Chua Ong Pagode, een plaatselijke vismarkt en nog veel meer. Tenslotte brengt u nog een bezoek aan het huis van een plaatselijke kunstenaar die traditionele lantaarns maakt, waar u meer uitleg krijgt over de geschiedenis, de oorsprong, de betekenis, de kleuren en het productieproces.

Overnachting in Hoi An.
Dag 7: Hoi An
Om 8.30u, na het ontbijt in het hotel, heeft u afspraak met uw gids om een fietstocht te maken naar het Tra Que dorp. Hier ontdekt u het dagelijkse leven van de locals en de unieke manier waarop ze hier aan landbouw doen. Daarna neemt u de fiets langs de oevers van de rivier De Vong tot aan de pier van Hoi An Beach waar u aan boord stapt van een boot om richting de zandduinen van Cua Dai te varen. U leert om een visnet te maken zoals de plaatselijke vissers om vervolgens de prachtige tuinen van Cam Thanh te ontdekken, omringd door palmbomen. De plaatselijke bewoners maken tal van ambachtelijke producten op basis van kokosnoot en kokosbladeren.

Deze authentieke ervaring zet zich verder aan boord van roeiboot waar de lokale vissers u leren hoe ze vissen op krabben (2 personen per boot) om daarna een motorboot te nemen waar u proeft van een lichte lunch op basis van de plaatselijke specialiteiten (pannenkoeken, loempia's en gefrituurde vis). U vaart terug naar de Bach Dang pier om in uw hotel toe te komen rond 15u, de rest van de dag bent u vrij.

Overnachting in Hoi An.

Dag 8: Hoi An – Da Nang – Terugvlucht
Na een laatste ontbijt in dit prachtige land heeft u vrije tijd tot aan uw transfer terug naar de luchthaven. U maakt zich klaar voor uw vlucht huiswaarts of richting Ho Chi Minh City als u kiest voor de verlenging.

Uw programma voor 10 nachten

Dag 1 tot en met 7 zijn identiek aan het programma van 7 nachten.

Dag 8: Da Nang - Ho Chi Minh City
Na het ontbijt heeft u vrije tijd voor u wordt overgebracht naar de luchthaven van Saigon (de plaatselijke naam voor Ho Chi Minh City). Op de Tan Son Nhat luchthaven wordt u opgewacht door uw chauffeur die u naar het hotel brengt. Na de middag bezoekt u het Herenigingspaleis, de Notre Dame kathedraal, de koloniale wijken en de Ben Thanh markt.

Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 9: Ho Chi Minh City – Ben Tre – Can Tho 
Ontbijt in het hotel en vertrek naar de weelderig groene Mekongdelta. Aankomst in de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie na ongeveer 2,5 uur rijden door het platteland en over de Rach Mieu brug. U stapt aan boord van een gemotoriseerde boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. De eerste halte is een steenoven waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze neemt en geniet van vers fruit.

U gaat verder met de fiets of tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een plaatselijk restaurant. Na de middag neemt u een roeiboot langs de prachtige kreek met palmbomen voor u weer aan boord stapt van de gemotoriseerde boot voor uw transfer terug naar de pier. Van daar gaat het over de weg naar Can Tho, de hoofdstad van de  Mekongdelta. Inchecken in het hotel en de rest van de dag vrij.

Overnachting in Can Tho.

Dag 10: Can Tho – Drijvende markt – Ho Chi Minh City
Ontbijt in het hotel en vertrek op een cruise over de charmante zijrivieren voor een bezoek aan de Cai Rang drijvende markt (de meest typische). U maakt een wandeling door het dorp en bezoekt een molen waar rijst verwerkt wordt en gaat daarna op verkenning naar de markt waar allerlei waren in bootjes op het water aangeboden worden. U stapt van boord aan de Ninh Kieu pier om de Ong Pagode te bezoeken en de plaatselijke markt. De lunch neemt u in een lokaal restaurant onderweg tijdens uw transfer terug naar Ho Chi Minh City waar u de rest van de dag vrij heeft.

Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 11: Ho Chi Minh City - Terugvlucht
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd in de stad voor uw transfer naar de luchthaven (check-out om 12u) waar u zich klaarmaakt voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Op elke bestemming hebben we comfortabele, charmante en goed uitgeruste hotels voor u uitgekozen. U kiest zelf of u uw koffers neerzet in een 3*, 4* of 5* hotel (plaatselijke normen) waar u telkens logeert in een Standaard Kamer.




Uw hotels tijdens de rondreis zijn:
Hanoi:
- Delano Hotel 3* of gelijkwaardig
- O'Gallery Premier Hotel 4* of gelijkwaardig
- Melia Hotel 5* of gelijkwaardig

Ha Long:
- New Star Hotel 3* of gelijkwaardig
- Royal Lotus Ha Long Hotel 4* of gelijkwaardig
- Paradise Suite Hotel 5* of geleijkwaardig
 

Hué:  
- Rosaleen Hotel 3* of gelijkwaardig
- Moonlight Hotel 4* of gelijkwaardig
- Pilgrimage Village Resort 5* of gelijkwaardig

Hoi An:  
- Hoi An Silk Boutique Hotel 3* of gelijkwaardig
- Hoi An silk Marina Hotel 4* of gelijkwaardig
- Palm Garden Hoi An Resort 5* of gelijkwaardig

Als u kiest voor de verlenging van 3 nachten:

Ho Chi Minh City: 
- Ruby River Hotel 3* of gelijkwaardig 
- Central Palace Hotel 4* of gelijkwaardig 
- Pullman Saigon Hotel 5* of gelijkwaardig

Can Tho: 
- Iris Hotel 3* of gelijkwaardig 
- Ttc Premium Hotel 4* of gelijkwaardig 
- Victoria Can Tho Resort 5* of Vinpear Can Tho Hotel of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens deze fantastische rondreis proeft van de heerlijke Vietnamese keuken dankzij de inbegrepen maaltijden (exclusief dranken): 7 keer ontbijt, 6 keer lunch en 1 diner (voor het programma van 7 nachten) en 10 keer ontbijt, 8 keer lunch en 1 diner (voor het programma van 10 nachten).

Optioneel en met supplement kiest u voor volpension (exclusief dranken) behalve op dag 1, 8 en 11.

Een ontdekking van Vietnam, dat is ook een ontdekking van de heerlijke smaken op uw bord! Leer nieuwe gerechten kennen en verwen uw smaakpapillen met de plaatselijke specialiteiten waarbij verse kruiden en specerijen centraal staan. De frisse, lichte en gezonde gerechten barsten van de smaak en de heerlijke aroma's... Culinaire verwennerij is gegarandeerd!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen zijn toegestaan vanaf 8 jaar
- Privétour met maximum 4 personen 

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels in Standaard kamers
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Maaltijden volgens het programma (exclusief dranken) in plaatselijke restaurants op basis van lokale gerechten
- Engelstalige privégids op elke bestemming
- Overheidsbelastingen en servicekosten 
- Binnenlandse vluchten in economy klasse (20 kg bagage en 7 kg handbagage) van Hanoi naar Hué en van Da Nang naar Hanoi/Ho Chi Minh City

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Entreeprijzen, excursies, transfers en gidsen tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen
- Visumkosten - u moet zelf uw visum aanvragen!
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Alle transfers zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privétour Vietnam met optionele verlenging