Romantische privérondreis door Vietnam en optioneel Cambodja - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis op uw eigen tempo in een privévoertuig met chauffeur en kies tussen 4* of 5* hotels
  • Bezoek de highlights van Vietnam: Hanoi, Ha Long Bay, Hue en Ho Chi Minh
  • Profiteer van spabehandelingen die deel uitmaken van het programma
  • En ook... Verleng de rondreis met 2 nachten in Cambodja en geniet van een weelderige romantische zonsondergang op een traditionele Khmer-boot

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Vietnam

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming omdat reizigers van over de hele wereld ontdekken dat dit fascinerende en prachtige land heel wat te bieden heeft. De unieke cultuur, eeuwenoude tradities, het historisch erfgoed en een divers en adembenemend landschap... 

Dit is uw kans om dit bijzondere land te bezoeken en het fascinerende verleden te ontdekken dat in contrast staat met het moderne gezicht van de steden, terwijl u kunt rekenen op een warm onthaal van de vriendelijke bevolking. Tijdens deze onvergetelijke reis nemen we u mee naar de bruisende steden Hanoi en Ho Chi Minhstad en de natuurlijke schoonheid van Ha Long Bay.

U kunt ervoor kiezen om uw reis te verlengen met een aantal dagen Cambodja. Een inspirerende openluchttempel, een uitbundige natuur en lachende mensen... Cambodja is dit alles maar nog veel meer! Het is een veelzijdig land met een verbazingwekkende levensstijl en unieke archeologische overblijfselen. U zult onvermijdelijk vallen voor de charme van het culturele en natuurlijke erfgoed

Reisbeschrijving

U kiest het programma dat het beste bij u past: een rondreis van 9 nachten in Vietnam of een rondreis van 11 nachten waarmee u 2 nachten doorbrengt in Cambodja. Zodra u de duur van uw verblijf heeft gekozen, selecteert u de categorie van uw hotels: 4* of 5*.

Uw route:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Hue
Dag 5: Hue
Dag 6: Hue - Hoi An
Dag 7: Hoi An
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh
Dag 9: Ho Chi Minh - Mekong Delta - Ho Chi Minh
Dag 10: Ho Chi Minh - Terugvlucht

Als u voor de verlenging in Cambodja kiest:
Dag 10: Ho Chi Minh - Siem Reap
Dag 11: Siem Reap - Tempels van Angkor
Dag 12: Siem Reap - Terugvlucht

Uw programma in Vietnam

Dag 1. Aankomst van Hanoi
Bij aankomst in de hoofdstad Hanoi, een stad van meer dan duizend jaar oud, wordt u begroet door uw gids en uw chauffeur, waarna u naar uw hotel wordt gebracht. 's Middags bezoekt u de Tempel van de Literatuur. In 1076 werd Quoc Tu Giam - de eerste universiteit in Vietnam - naast de tempel opgericht om de kinderen van het Vietnamese koningschap, de mandarijnen en de elite te onderwijzen. De universiteit heeft 700 jaar lang bestaan en de goed bewaard gebleven tuinen en architectuur bieden een prachtige blik op het verleden van Vietnam. Als u geluk heeft, kunt u een meester van de kalligrafie ontmoeten en krijgt u de kans om meer over deze kunst te leren. In de late namiddag bezoekt u de oude wijk van Hanoi, ook wel bekend als de "36 straten". U neemt deel aan een culinaire tour met uw gids door de charmante Hang Be Market en rond het prachtige Hoan Kiem-meer om de Vietnamese keuken te proeven.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2. Hanoi
Vrije dag in Hanoi om de stad zelf te verkennen.
Overnachting in Hanoi.
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay 
Na het ontbijt vertrekt u richting de iconische Ha Long Bay, een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groene delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden. Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele junk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. Na deze onvergetelijke dag meert de boot aan en is er een diner, daarna kunt u kiezen om te gaan nachtvissen.
Overnachting aan boord.

Dag 4. Ha Long Bay - Hanoi - Vlucht naar Hue
's Ochtends vaart u tijdens het ontbijt door de baai van Bai Tu. U passeert verschillende rotsen en eilandjes, de grot Bo Nau en verschillende vissersdorpen. Aankomst rond 11:00 - 12:00 uur. Transfer naar de luchthaven van Noi Bai voor uw vlucht naar Hue. Aankomst, ontvangst en transfer naar het hotel.
Overnachting in Hue.
Dag 5: Hué
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u op ontdekkingstocht door Hué met onder andere de overdekte brug Thanh Toan, de Imperial City (de keizerlijke citadel, UNESCO Werelderfgoed), de Flag Tower, Nine Holy Cannons, Ngo Mon Poort en het Thai Hoa Paleis. In de namiddag vaart u de Parfumrivier (Huong Rivier) af naar de Thien Mu Pagode en het graf van keizer Tu Doc. Deze indrukwekkende graftombe werd door de keizer zelf ontworpen en gebouwd tussen 1864 en 1867. Bij terugkeer in het hotel geniet u van een spabehandeling van 1 uur voor 2 personen.
Overnachting in Hué.

Dag 6: Hué – Hoi An 
Ontbijt in het hotel en transfer richting Hoi An over de spectaculaire Hai Van pas waar u een prachtig uitzicht krijgt over de kustlijn en het witte zandstrand van Lang Co - één van de mooiste stranden van het land. Onderweg bezoekt u ook en pittoresk vissersdorpje. 
Na de middag gaat u op ontdekking van Hoi An zelf, u maakt een wandeling door de stad en de charmante haven. Slenter door de smalle straatjes en bewonder de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U brengt een bezoek aan enkele belangrijke toeristische sites zoals de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuoc Kien Assembly Hall, een plaatselijke vismarkt en nog veel meer. Aan de rand van de stad vindt u tal van kunstgalerijen en kleermakers waar u een op maat gemaakt kledingstuk kunt laten maken. 
Overnachting in Hoi An.

Dag 7: Hoi An
Vrije dag om te ontspannen op het strand, te winkelen en de omgeving van Hoi An te verkennen.
Overnachting in Hoi An.
Dag 8. Hoi An - Da Nang - Vlucht naar Ho Chi Minhstad
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City, bekend als "De parel van het Verre Oosten". Ho Chi Minh City is vandaag de drukst bevolkte stad van Vietnam met moderne wolkenkrabbers te midden van pagodes in Chinese stijl en eetkraampjes langs de straat die een levendige sfeer creëren. De architectuur en lifestyle van Ho Chi Minh City zijn de samenvloeiing van Amerika en China. Bij aankomst wordt u overgebracht naar het stadscentrum en heeft u de rest van de dag vrij om de stad te verkennen.
Overnachting in Ho Chi Minh.

Dag 9: Ho Chi Minhstad - Melkongdelta - Ho Chi Minhstad
Na het ontbijt vertrekt u naar de weelderig groene Mekongdelta. Aankomst in de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie na ongeveer 2 uur rijden door het platteland en over de Rach Mieu brug. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. 
U stopt bij een steenoven waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze neemt en geniet van vers fruit. U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een plaatselijk restaurant.
Na de middag neemt u een roeiboot door een adembenemende kreek met palmbomen waarna u met een motorboot weer naar de pier gebracht wordt. Na deze memorabele dag keert u terug naar het hotel. 
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 10: Terugvlucht
Vrije tijd tot het tijd is om te vertrekken richting de luchthaven voor uw terugvlucht.

Als u kiest voor de verlenging in Cambodja gaat uw reis natuurlijk nog verder...

Uw programma in Cambodja

Dag 10: Ho Chi Minh - Siem Reap
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst wordt u overgebracht naar uw hotel. Rest van de dag vrij om te ontspannen.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 11. Siem Reap
Na het ontbijt bezoekt u een aantal van de minder bezochte bezienswaardigheden van Angkor. Om deze wereldarchitectuur te bereiken, steekt u de jungle over door de plaatselijke dorpjes. Het is een bijzondere dag, omdat u enkele van de mooiste tempels van Angkor zult verkennen. U bezoekt de westelijke ingang van Angkor Thom, de oude hoofdstad van Angkor Thom (uit de 12e eeuw), de zuidelijke ingang, de Tempel van Bayon, uniek vanwege de 54 torens die zijn ingericht met meer dan 200 glimlachende gezichten, de koninklijke behuizing, Phimeanakas, het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning.
In de middag bezoekt u de beroemde tempel van Angkor Wat. Angkor Wat is een Werelderfgoed sinds 1992, beroemd om zijn schoonheid en pracht. U ontdekt de fantastische Ta Prohm met enorme boomwortels en gigantische klimplanten. Geniet van een romantische zonsondergangcocktail aan boord van een traditionele Khmer-boot in het Archeologische Park van Angkor voordat u terugkeert naar uw hotel voor een lichaamsmassage van 60 minuten.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 12. Siem Reap - Vertrek
Vrije dag om de andere tempels van Angkor zelf te verkennen. Transfer per privévoertuig naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Tijdens de hele reis kunt u zelf kiezen hoeveel luxe u nodig hebt, u krijgt de keuze uit schitterende 4* of 5* hotels,waar u verblijft in een Standaard Kamer

We hebben op elke locatie gekozen voor comfortabele, verzorgde en goed gelegen accommodatie.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
- Hanoi: Siesta Hanoi Boutique Hotel (of vergelijkbaar)
- Ha Long: Fairy Cruise (of vergelijkbaar)
- Hue: Alba Spa hotel (of vergelijkbaar)
- Hoi An: La Siesta Hoi An resort (of vergelijkbaar)
- Ho Chi Minh: Silverland Yen hotel (of vergelijkbaar)


Uw 5* hotels tijdens de rondreis:

- Hanoi: L'Opera Hanoi Hotel (of vergelijkbaar)
- Ha Long: Indochina Sails Cruise hotel (of vergelijkbaar)
- Hue: Pilgrimage Village Resort (of vergelijkbaar)
- Hoi An: Royal Hoi An hotel (of vergelijkbaar)
- Ho Chi Minh: Hotel des Arts Saigon (of vergelijkbaar)

Als u kiest voor de verlenging in Cambodja kiest, heeft u de keuze tussen de volgende twee hotels:
- Siem Reap: Sakmut Boutique Hotel 4* (of vergelijkbaar)
- Siem Reap: Shinta Mani Shack Resort 5* (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens de rondreis geniet u van de ontbijtformule die u alle vrijheid geeft om de Vietnamese specialiteiten te proeven (behalve op dag 1). Optioneel en tegen bijbetaling kunt u ook kiezen voor halfpension (exclusief drankjes) of volpension (exclusief drankjes).

Tijdens uw rondreis hebben we ook 2 lunches, 1 brunch en 1 diner inbegrepen zodat u de lokale keuken kunt ontdekken. Leer nieuwe smaken kennen en verwen uw smaakpapillen met de verse gerechten die typisch zijn voor de Aziatische keuken. De Vietnamese keuken staat ook bekend omwille van zijn heerlijke en verse kruiden en specerijen die de gerechten echt naar een nieuw niveau tillen.

In Siem Reap geniet u ook van een dagelijks ontbijt.

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* of 5* hotels naargelang uw keuze
- Maaltijden volgens programma inclusief alle ontbijten
- Privévoertuig met airconditioning
- Bezoeken volgens het programma
- Engelssprekende gids
-Binnenlandse vluchten Hanoi-Hue, Da Nang-Ho Chi Minh en Ho Chi Minh - Siem Reap als u kiest voor de verlenging in Cambodja
- 1 spabehandeling in Hue zoals vermeld in het programma
- 1 spabehandeling in Siem Reap zoals vermeld in het programma
- Overheidsbelastingen en servicekosten

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Speciale verzoeken voor maaltijden 
- Entreeprijzen, excursies en gidsen tijdens de vrije tijd 
- Toeslag voor feestdagen (indien van toepassing) 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Verzekeringen 
- Visumkosten en het regelen van uw visum 
- Alle andere diensten niet vermeld bij 'inbegrepen in de prijs' 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. U komt aan op de luchthaven van Hanoi en vliegt terug vanaf de luchthaven van Ho Chi Minh of Siem Reap, afhankelijk van de door u gekozen aanbieding.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Romantische privérondreis door Vietnam en optioneel Cambodja