Rondreis: De charmes van Indochina - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek de mooiste sites in drie uitzonderlijke landen in Zuidoost-Azië: Vietnam, Laos en Cambodja
  • Logeer in alle comfort in zorgvuldig geselecteerde hotels met schitterende faciliteiten en een uitstekende ligging
  • Maak uw dromen waar tijdens een cruise in Ha Long Bay, bezoek de avondmarkt in Luang Prabang en laat u betoveren door Angkor Wat
  • Geniet van de overheerlijke, plaatselijke smaaksensaties in elk land

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in ... Indochina!

Maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring! Deze uitzonderlijke rondreis neemt u mee naar de mooiste historische en natuurlijke sites in Indochina. Ontmoetingen met de vriendelijke locals, bruisende steden, prachtige tempels, indrukwekkende baaien en meren ... Vietnam, Laos en Cambodja hebben heel wat verrassingen in petto!

In Luang Prabang ontdekt u de eeuwenoude cultuur, in Ha Long Bay maakt u een uitzonderlijke cruise en de tempels van Angkor Wat geven u een inzicht in het bijzondere Khmer-rijk. Redenen genoeg om vandaag uw reis te boeken!

Reisbeschrijving

Vertrek met ons op een privérondreis van 12 dagen en 11 nachten langs de mooiste boeddhistische tempels, Khmer-paleizen en mythische rivieren. Onderweg wordt u betoverd door de plaatselijke tradities en de meest adembenemende panorama's! De transfers in een privévoertuig, alle overnachtingen en sommige maaltijden zijn al door ons geregeld.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Rondreis van 11 nachten met overnachtingen in hotels van de categorie Superior
- Rondreis van 11 nachten met overnachtingen in hotels van de categorie Deluxe

Uw programma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi bezoeken
Dag 3: Hanoi - Ninh Binh
Dag 4: Ninh Binh - Ha Long Bay
Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 6: Hanoi - Luang Prabang
Dag 7: Luang Prabang
Dag 8: Luang Prabang
Dag 9: Luang Prabang - Siem Reap
Dag 10: Siem Reap
Dag 11: Siem Reap
Dag 12: Siem Reap - Angkor Wat

... verder lezen

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Onthaal op de Noi Bai internationale luchthaven van Hanoi door uw gids die u naar het hotel in de stad brengt. Inchecken kan vanaf 14.00 uur.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi bezoeken (ontbijt en lunch)
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel om vervolgens de stad te bezoeken. Uw ontdekking begint bij het mausoleum van Ho Chi Minh waar het graf van de stichter van de Democratische Republiek Vietnam te vinden is (enkel langs buiten te bezichtigen). U brengt ook een bezoek aan het Ho Chi Minh’s Stilt House, de One Pillar Pagode, de Tran Quoc Pagode. Daarna gaat het naar het Huu Tiep meer (ook bekend onder de naam B52), een klein meertje omringd door huizen dat beroemd is geworden omdat hier in december 1972 en B-52 vliegtuig (een Amerikaanse bommenwerper) neerstortte. Vandaag zijn de restanten van het vliegtuig niet meer dan een hoop ijzer, maar toch vertellen de locals u nog graag het hele verhaal.

U neemt de lunch in een plaatselijk restaurant voor u naar de Tempel van de Literatuur gaat (de eerste universiteit van Vietnam), het Hoan Kiem meer en maakt u een wandeling door de oude stad.
Overnachting in Hanoi.
Dag 3: Hanoi - Authentiek dorpje - Ninh Binh (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt vertrekt u richting de Ha Nam provincie op ongeveer 70 km van Hanoi, waar u aankomt na ongeveer 1,5 uur rijden. U bezoekt onmiddellijk een plaatselijke markt en krijgt dan in het dorpje te zien hoe rijstnoedels en rijsttaartjes gemaakt worden. Dit plekje is nog niet bekend bij de toeristen en geeft u dus een authentiek beeld van het dagelijkse leven. Als u dat wenst, kunt u de plaatselijke bewoners helpen met hun dagelijkse activiteiten en een praatje met hen maken om meer te weten te komen over hun cultuur. 

Na dit onvergetelijke bezoek zet u koers naar Ninh Binh, ook bekend als het "Ha Long van het vasteland". Bij aankomst kunt u genieten van een lekkere lunch in een plaatselijk restaurant om daarna naar de Nham-pier te gaan waar u aan boord van een traditionele vissersboot stapt. U vaart door de poëtische landschappen van Hai Nham tussen indrukwekkende kalkstenen rotsen en bezoekt onderweg de spectaculaire Buddha Cave. Daarna gaat het naar de Bich Dong pagodes (jade pagodes) op de bergflank van de Bich Dong piek, onderdeel van de Ngu Nhac Son bergketen.
Overnachting in Ninh Binh.

Dag 4: Ninh Binh - Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
Na het ontbijt vertrekt u richting de wereldbekende Ha Long Bay (4 uur rijden), een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten.  

Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele jonk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien. Na een adembenemende zonsondergang over de baai, meert u aan op een rustig plekje voor het diner en de overnachting aan boord. Op aanvraag is het mogelijk om te nachtvissen.
Overnachting in Ha Long Bay.

Opmerking: Dit programma kan gewijzigd worden in functie van de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van de boot.
Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi (ontbijt / brunch)
Deze ochtend vaart u naar de Bai Tu Long Bay terwijl u het ontbijt neemt aan boord. U komt voorbij prachtige rotsen en eilandjes, de Bo Nau grot en charmante vissersdorpjes. U gaat van boord rond 11.00 uur waarna uw chauffeur u terug naar Hanoi brengt. De rest van de dag bent u vrij.
Overnachting in Hanoi.

Dag 6: Hanoi - Luang Prabang (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven waar u de vlucht naar Luang Prabang neemt. Bij aankomst staat uw chauffeur u al op te wachten om u naar het hotel te brengen. Vrije middag om de stad al een eerste keer te verkennen.
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 7: Luang Prabang bezoeken (ontbijt en lunch)
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel waar uw gids u komt ophalen. De dag begint met een beklimming van Mount Phousi om de prachtige gouden en heilige stoepa te ontdekken en een schitterend uitzicht op de stad te bewonderen. Dit is ook de ideale plek om terug te keren aan het einde van de dag om de zonsondergang over de Mekong rivier te bekijken. U zet uw bezoek verder bij de indrukwekkende stoepa van Wat Mai en de magnifieke Wat Xien Thong met de mozaïek van de levensboom en daken die tot op de grond komen, een typisch voorbeeld van de klassieke architectuur. Vervolgens gaat het naar Wat That Luang, gebouwd in de derde eeuw op de site van een oud klooster door boeddhistische Asoka-missionarissen.

Lunch in een plaatselijk restaurant om na de middag richting de pier te gaan waar u de boot neemt naar de Pak Ou grotten. Onderweg bezoekt u Ban Xian Hai, bekend om de Lao Lao Whisky. U maakt een cruise op de Mekong om het prachtige Laotiaanse platteland te bewonderen en uiteindelijk aan te komen bij de mysterieuze Pak Ou grotten. Binnen in de grotten wachten duizenden goudgelakte Boeddhabeelden in alle vormen en formaten. Na dit bewogen avontuur keert u terug naar Luang Prabang. 
Overnachting in Luang Prabang.
Dag 8: Luang Prabang bezoeken (ontbijt en lunch)
Vandaag staat u op voor dag en dauw en heeft u de kans om de monniken te zien die bezig zijn hun dagelijkse ritueel om almen in ontvangst te nemen van de plaatselijke bevolking. Na dit unieke schouwspel dat al eeuwenlang in stand wordt gehouden, bezoekt u een plaatselijke markt en keert u terug naar het hotel voor het ontbijt. 

Dan vertrekt u naar het zuiden naar de bekende Kuang Si watervallen (32 km buiten de stad). Deze watervallen zijn niet alleen uniek door hun prachtige turquoise kleur - gevormd door het kalkhoudende gesteente - maar ook door hun verschillende niveaus. Terwijl u steeds hoger klimt, valt u van de ene verbazing in de andere aan deze magische watermassa. Afhankelijk van het seizoen varieert het waterniveau en kunt u zwemmen in een van de talrijke natuurlijke zwembaden die gevormd worden aan de voet van de 50 meter hoge waterval. Na de lunch bezoekt u een buffelboerderij, de eerste en enige in zijn soort in Laos, waar de lekkerste kazen en andere artisanale melkproducten geproduceerd worden. Proef van de mozzarella, blauwe kaas, feta en vers roomijs. U krijgt ook de kans om de buffels en andere dieren te ontmoeten en hen te voederen, wassen, melken en te spelen met de varkens en konijnen.

U keert terug naar de stad en heeft tijd om te bekomen van uw avonturen. Voor deze avond raden we u aan om de indrukwekkende avondmarkt te bezoeken, de ideale plek om een souvenir op de kop te tikken met de mooiste handgemaakte stoffen, tassen, kledij en tal van andere ambachtelijke producten die door de bergvolkeren verkocht worden. Let vooral op het 'handgemaakt' label om een uniek en authentiek geschenk mee naar huis te nemen.
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 9: Luang Prabang - Siem Reap (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om zelf nog eens de stad in te trekken voor uw transfer (zonder gids) naar de luchthaven van Luang Prabang. U vliegt naar Siem Reap in Cambodja waar uw chauffeur u opwacht op de luchthaven en u naar het hotel in de stad brengt. De rest van de dag bent u vrij.
Overnachting in Siem Reap.
Dag 10: Siem Reap - Angkor Wat (ontbijt en lunch)
Om 8.00 uur, na het ontbijt in het hotel, neemt u de auto over de minder gebaande wegen door de Cambodjaanse jungle voorbij plaatselijke dorpjes. Vandaag bezoekt u enkele van de mooiste tempels van het Angkor Wat tempelcomplex. U begint uw ontdekking aan de westelijke ingang bij Angkor Thom, de oude hoofdstad uit de twaalfde eeuw. Daarna gaat het naar de zuidelijke ingang waar de Bayontempel staat met 54 torens die versierd zijn met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokiteshvara om vervolgens de koninklijke muren van Phimeanakas te bezoeken, het Olifantenterras en het Terras van de Leprakoning. U zet uw avonturen verder in het schiiterende Ta Prohm, een tempel die omarmd wordt door de wortels van de gigantische bomen en prachtige klimplanten.

Na de lunch in een plaatselijk restaurant is het tijd om
 Angkor Wat zelf ze verkennen, geklasseerd als Werelderfgoed sinds 1992 en bekend om zijn schoonheid en magie. Hier wordt het verhaal van de hindoe mythologie verteld en ontdekt u de unieke sfeer. Tenslotte keert u terug naar het hotel.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 11: Siem Reap - Drijvend dorpje (ontbijt en lunch)
Deze ochtend laat u de drukte van Siem Reap achter om richting een plaatselijk dorpje te gaan. U ontdekt de typische cultuur en manier van leven tijdens een wandeling door het dorp en kunt een praatje maken met de sympathieke bewoners die manden weven, groenten kweken en nog veel meer. U kunt zelfs een plaatselijk huis bezoeken en proeven van de lekkernijen die de bewoners met veel plezier voor u klaarmaken. Aarzel niet om te helpen tijdens het koken en vergeet tijdens de lunch niet te zeggen hoe lekker de maaltijd wel is. Een unieke ervaring!

Na de middag neemt uw privévoertuig u mee naar het drijvende dorpje Kompong Khleang, onderweg kunt u de mooiste landschappen bewonderen met uitgestrekte vlaktes, water zo ver als u kunt zien, rijstvelden ... Wandeling in het dorpje en ontmoeting met de locals om daarna met een traditionele boot over de kanalen te varen. 
Overnachting in Siem Reap.

Opmerking: De boottocht op het Tonlé Sapmeer is niet aanbevolen tijdens het droge seizoen (van maart tot juli) door het lage watergehalte in het meer. Tijdens deze periode wordt deze excursie vervangen door een bezoek aan een zijdeboerderij. Het alternatieve programma ziet er als volgt uit:
U bezoekt de centrale markt om vervolgens richting de zijdeboerderij te rijden die opgericht werd door een NGO in Puok met als doel de Cambodjaanse zijdeproductie nieuw leven in te blazen. U bezoekt ook Artisans Angkor, een artisanaal centrum in het hartje van Siem Reap dat werd opgericht in 1992 om de oude Khmer-kunst in de verf te zetten. U kunt de jonge kunstenaars ontmoeten die bezig zijn met beeldhouwen, schilderen, houtbewerking, weven of steenhouwen.

Dag 12: Siem Reap - Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd om te relaxen of de stad nog een keer te bezoeken voor u de transfer naar de luchthaven neemt voor uw vlucht huiswaarts. Uitchecken ten laatste om 12.00 uur. 

Uw hotels

Na een dag vol ontdekkingen is het belangrijk om in alle comfort te kunnen relaxen ... Daarom hebben we voor de beste adresjes uitgezocht waar u telkens logeert in een volledig uitgeruste Standaard Kamer. We bieden u bij reservatie de keuze tussen hotels van de categorie Standaard of Deluxe, zodat een welverdiende nachtrust gegarandeerd is. En voor uw overnachting in Ha Long Bay hebben we een luxueuze jonk gereserveerd, een cruiseschip dat perfect is uitgerust om u zachtjes in slaap te wiegen.

Uw Superior hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Hanoï: Accoustic Hotel 4* of La Siesta Trendy 4* 
- Ninh Binh: Hidden Charm Hotel 4*
- Ha Long Bay: La Regina Royal Cruise 4* 
- Luang Prabang: Souphattra Hotel 4* 
- Siem Reap: Sakmut Boutique Resort 4* 

Uw Deluxe hotel zijn (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Melia Hotel 5*
- Ninh Binh: Emeralda Ninh Binh 4*Superior
- Ha Long Bay: Indochina Cruise 5* 
- Luang Prabang: Mekong River View Hotel 4*Superior
- Siem Reap: Borei Angkor Resort 5* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Leer tijdens uw rondreis nieuwe smaken kennen in elk van de landen die u bezoekt. Er is 11 keer een ontbijt inbegrepen in uw hotel, 7 lunches (exclusief drankjes) en 1 diner (exclusief drankjes).

Bij een ontdekking van Vietnam, Laos en Cambodja hoort ook een ontdekking van het culturele erfgoed. Verwen uw smaakpapillen met verse kruiden en specerijen, veel groenten, subtiele sausjes en de verrassende drankjes. Dat wordt smullen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in: 13.00 tot 14.00 uur
- Check-out: 11.00 tot 12.00 uur
Late check-out is beschikbaar op aanvraag en met bijbetaling.

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in hotels van de categorie Superior of Deluxe
- Maaltijden volgens het programma: 11 keer ontbijt, 7 lunches (exclusief drankjes) en 1 diner (exclusief drankjes)
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Plaatselijke Engelstalige privégids op elke bestemming en Engelstalige gids aan boord tijdens de cruise in Ha Long Bay (1 gids voor de hele groep)
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Vluchten van Hanoi naar Luang Prabang en van Luang Prabang naar Siem Reap in economy klasse met 20 kg bagage en 7 kg handbagage

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis: De charmes van Indochina