Rondreis door het noorden van Vietnam met mogelijke verlenging naar Hoi An - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis langs de must-sees van Vietnam in alle rust, met een gids die u de hele reis zal begeleiden dankzij de inbegrepen transfers en zorgvuldig geselecteerde hotels
  • Bezoek Unesco Werelderfgoed Ha Long Bay en spendeer een nacht op een boot
  • Proef lokale specialiteiten als gastronomische kers op de taart!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Vietnam!

Zin om even te ontsnappen naar een andere wereld? Vietnam onthult al zijn schatten tijdens deze uitzonderlijke rondreis. Ontdek deze weelderige landschappen met oude tradities via uw route vol belangrijke mijlpalen. Laat u leiden door uw gids van Hanoi tot Ha Long Bay via Mai Chau en bewonder de adembenemende landschappen. Deze privétour staat in het teken van ontdekking en ontspanning! Begin uw koffers alvast te pakken, waar wacht u nog op?

Reisbeschrijving

Met kleine opsomming van de reis

Wij bieden u een complete rondreis aan om het essentiële van Vietnam te verkennen in acht nachten. U kunt deze reis verlengen door te opteren voor aanbieding 2, een verlenging naar het midden van het land.

Wij geven u de keuze van de lengte van uw verblijf:
- Aanbieding 1: Rondreis van 8 nachten
- Aanbieding 2: Rondreis van 8 nachten + verlenging van 4 nachten

Klaar om met ons te vliegen?


UW ROUTE

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi - Platteland van Hanoi
Dag 3: Hanoi - Moc Chau-plateau
Dag 4: Moc Chau-plateau - Mai Chau-vallei
Dag 5: Mai Chau-vallei - Mai Hich - Mai Chau
Dag 6: Mai Chau - Ninh Binh
Dag 7: Ninh Binh - Ha Long
Dag 8: Ha lOng - Hanoi
Dag 9: Hanoi - Vertrek

Verlenging naar midden-Vietnam:
Dag 9: Hanoi - Hue
Dag 10: Hue - Hoi An
Dag 11: Hoi An
Dag 12: Hoi An
Dag 13: Hoi An - Da Nang - Hanoi - Vertrek

De reis

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Na een lange vlucht komt u aan in de hoofdstad Hanoi. Onze gids wacht u op in de luchthaven van Noi Bai en brengt u naar uw hotel in het stadscentrum. U bezoekt de Tempel van de Literatuur. ’s Avonds vrije tijd voor ontspanning en welkomstdiner in een lokale restaurant in Hanoi.

Dag 2: Hanoi – platteland van Hanoi
Uw gids en chauffeur halen u om 8.00 uur op aan uw hotel en rijden vervolgens ongeveer een uur naar Ha Tay om de Thay-pagode (Master Pagoda) te bezoeken. Het is een complex van verschillende gebouwen en een bedevaartcentrum dat vaak wordt bezocht door de bevolking van Hanoi, zowel vanwege de rituele waarde als vanwege de romantische sfeer van de site. U vervolgt uw route en bezoekt het dorp Duong Lam. Er resteren niet veel dorpen van dit soort, een puur dorp ten noorden van de Red River Delta waar sommige huizen honderden jaren oud zijn en nog steeds goed bewaard. Maak een wandeling te voet door het dorp om het dagelijkse leven en werk van de Vietnamese boeren op de velden te ontdekken en bezoek twee oude huizen: het grootste is meer dan 200 jaar oud en het oudste dateert van meer dan 400 jaar geleden.
U bezoekt de pagode Mia (een van de mooiste pagodes van Vietnam), gebouwd in de 15e eeuw met maar liefst 287 standbeelden van alle soorten en maten, waaronder de beroemde sculpturen zoals het Boeddhabeeld in de Himalaya en de beelden van de Acht Vajra-goden. Terugkeer naar Hanoi. Lunch in een restaurant.
In de namiddag bezoekt u het etnografisch museum van Vietnam (gesloten op maandag). Ontdek het dagelijkse leven van de Hanoianen door een uurtje per elektrische auto of fiets rond de oude wijken.
Overnachting in Hanoi.
Dag 3: Hanoi – Moc Chau-plateau
Ontbijt in uw hotel, uw gids haalt u op om naar Moc Chau te gaan. Onderweg ziet u prachtige landschappen, pagodes en dorpen. U heeft de mogelijkheid om foto’s te maken van de spectaculaire berglandschappen en rijstvelden (de beste maanden om Moc Chau te bezoeken zijn februari, maart, april, augustus, september, oktober en november).
Aankomst in Moc Chau.
Lunch.
In de namiddag bezoekt u dorpen van etnische Thai, de H’mong, om hun levensstijl en gebruiken te ontdekken. Daarnaast profiteert u van de uitzichten van de prachtige heuvels met wilde bloemen en perziktuinen.
Overnachting in Moc Chau.

Dag 4: Moc Chau-plateau – Vallei van Mai Chau
Na het ontbijt maakt u een buitengewone wandeling over de mooie groene thee-heuvels. We gaan verder met een bezoek aan de grot Son Moc Huong, een van de mooiste grotten van de regio, en u brengt ook een bezoek aan de authentieke dorpen van de etnische groepen langs uw route.
Lunch.
In de namiddag gaat u richting de Mai-Chau-vallei. Na aankomst heeft u tijd om te ontspannen of een wandeling te maken in de omgeving.
Overnachting in Mai Chau.

Dag 5: Mai Chau-vallei – Mai Hich – Mai Chau
U staat nog voor zonsondergang op voordat het ontbijt geserveerd wordt door uw hotel. Na het ontbijt volgt een wandeling door de dorpen met een bezoek aan een kleuterschool of basisschool (op weekdagen) of maak een fietstocht langs de korenvelden en pindavelden om Xia Spring te bereiken.
In de namiddag maakt u een fietstocht of wandeling rond de omliggende dorpen. Het fietspad loopt langs de rijstvelden, waar u een stop maakt om lokale gezinnen te bezoeken en meer te leren over onder andere hun dagelijkse leven, hun werkomstandigheden en hun weefwerk. (De mooiste periodes om de rijstvelden te bewonderen zijn augustus, september en oktober).
Opmerking: U kunt wandelen in plaats van fietsen indien u dat liever hebt.
Overnachting in het hotel in Mai Chau.

Dag 6: Mai Chau – Bezoeken aan Ninh Binh
Na het ontbijt gaat u richting Ha Long Bay (Ninh Binh).
Na ongeveer 3,5 uur komt u aan in Ninh Binh.
Lunch in een restaurant.
U maakt een fietstocht midden door rijstvelden en langs rotsachtige pieken tot aan een kleine pier van de Nham-site, die nog steeds weinig gekend is bij toeristen. Traditionele boottocht in het poëtische landschap van Thung Nham tussen kalkstenen toppen en onderweg bezoek aan de indrukwekkende grot But Cave.
Overnachting in Ninh Binh.

Dag 7: Ninh Binh – Ha Long
Vertrek vanaf uw hotel in een privéwagen en na ongeveer 4 uur komt u aan in Ha Long Bay, het natuurlijke werelderfgoed van Vietnam. Eenmaal aangekomen geniet u van een welkomstlunch en begint u uw cruise op Ha Long Bay. U passeert hierbij grote en kleine eilandjes. Diner aan boord. ’s Avonds is er op aanvraag nachtvisservice beschikbaar. Overnachting aan boord.
Opmerkingen:
- Deze route wordt aangepast aan de weersomstandigheden en beschikbaarheid van de boot.
- De Engelstalige gids op de boot is geen privégids

Dag 8: Ha Long - Hanoi
’s Ochtends vaart u door de baai van Bai Tu Long tijdens uw ontbijt. U passeert een aantal rotsen en eilandjes, de grot Bo Nau en vissersdorpen. Aankomst rond 11.00 uur en daarna transfer naar Hanoi.
Terug in Hanoi in de late namiddag. Vrije tijd en overnachting in Hanoi.

Dag 9: Hanoi – Vertrek
Ontbijt en vrije tijd voor uw transfer naar de luchthaven (zonder gids) voor uw terugvlucht of vlucht voor de verlenging naar het centrum van Vietnam (check-out om 12.00 uur).

Uw hotels

U verblijft elke dag in Superior of Deluxe hotels tijdens uw rondreis, en uw verlenging indien u kiest voor Aanbieding 2.

Uw Superior Hotels tijdens de rondreis*:
- Hanoi: Hanoi Pearl hôtel 4* (of gelijkaardig)
- Moc Chau: Chez l’habitant A Chu 4* (of gelijkaardig)
- Mai Chau: Sol Bungalow ou Mai Chau Ecolodge 4* sup (of gelijkaardig)
- Ninh Binh: Hidden Charm hôtel 4* sup (of gelijkaardig)
- Halong: Huong Hai sealife cruise 4* (of gelijkaardig)

Uw Deluxe Hotels tijdens de rondreis*:
- Hanoi: Melia Hôtel 5* (of gelijkaardig)
- Moc Chau: Muong Thanh Luxury Moc Chau 4* sup (of gelijkaardig)
- Mai Chau: Sol Bungalow ou Mai Chau Ecolodge 4* sup (of gelijkaardig)
- Ninh Binh: Emeralda Resort 5* (of gelijkaardig)
- Halong: Koi Hoi An resort 5* (of gelijkaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Pension volgens het programma: 8 ontbijten, 7 lunches (exclusief drankjes) en 2 diners (exclusief drankjes). Op deze manier heeft u de gelegenheid op zelf culinaire specialiteiten van Vietnam te ontdekken.

Uw verlenging naar midden-Vietnam (indien u kiest voor Aanbieding 2)

Dag 9: Hanoi – Hue
Ontbijt en vrije tijd tot uw transfer naar de luchthaven (zonder gids) voor uw vlucht naar Hue. Bij aankomst wacht uw gids u op en brengt u naar uw hotel (check-in vanaf 14.00 uur. In de namiddag bezoekt u de Thien Mu-pagode (Heavenly Lady Pagoda), gebouwd aan de rand van de Parfumrivier, en al van ver te herkennen dankzij zijn achthoekige toren. Volgens de legende was er een in rood geklede hemelse dame verschenen die eiste dat de heer van de plaats een pagode bouwde om de ondergrondse troepen te beheersen en het gebied te domineren. Mogelijkheid om het gebed met de monniken bij te wonen.
Stop en fietstocht naar het dorp, bezoek aan de tuinhuizen in een unieke stijl die enkel in Hue bestaat, en waar u veel inwoners ontmoet en vele tempels van voorouders passeert, erkend als een van de culturele kenmerken van Hue.
(Voor mensen die niet kunnen fietsen, wordt het programma vervangen door bezoeken aan het dorp Thanh Toan, zijn overdekte brug en kleine museum).
Terugkeer naar Hue. Overnachting in Hue.

Dag 10: Hua - Hoi An
Ontbijt in uw hotel. Allereerst bezoekt u de keizerlijke citadel (werelderfgoed) met de Hat Tower, de Ngo Mon-poort en paleis van Thai Hoa. Vervolgens bezoek aan het graf van koning Minh Mang.
Lunch in een restaurant.
In de namiddag passeert u de Cloud Pass (Hai Van) die van op zin top een prachtig panorama biedt over de kust van het centrum en het strand van Lang Co – een van de mooiste stranden van Vietnam. U zet uw reis verder naar de prachtige stad Hoi An, ongeveer 30 kilometer ten zuidoosten van Danang en gebouwd aan de oevers van de Thu Bon-rivier. Deze oude haven Champa werd in de vijftiende eeuw opgericht onder de naam Faifo.
Onderweg maakt u een stop in een vissersdorpje.
Vrije tijd en overnachting in Hoi An.

Dag 11: Hoi An
’s Ochtends maakt u een fietstocht naar het dorp Tra Que en daarna Cam Thanh (indien u niet kan fietsen, neemt u de wagen naar dit dorp en gaat daarna te voet verder) om het leven van de locals te ontdekken. Lunch in een restaurant.
In de namiddag gaat u op ontdekking in Hoi An door een wandeling te maken door de stad en zijn prachtige haven. Volg de smalle straatjes met huizen in Chinese, Japanse, Franse en Europese stijl en bezoek verschillende toeristische bezienswaardigheden: de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuc Kien Assembly Hall, de lokale vismarkt... In de stad kunt u kunstgalerijen en kleermakerswinkels zien.
Vervolgens brengt u een bezoek aan het huis van een ambachtsman in een van de oude wijken. Hier krijgt u een korte introductie over de geschiedenis, de oorsprong van de vorm en de kleuren van de lantaarns, evenals de vele stappen van het maken ervan.
Overnachting in Hoi An.

Dag 12: Hoi An
Vrije tijd on te genieten van uw hotel of de stad te ontdekken, naar het strand Cua Dai te gaan of zelfs het mooie strand An Bang.
Overnachting in Hoi An.

Dag 13: Hoi An - Da Nang - Hanoi - Vertrek
Vrije tijd alvorens uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Hanoi (check-out om 12:00) en daarna vlucht naar huis.
Opgelet: uw vlucht naar Hanoi dient voor 15.00 uur te vertrekken
Opmerking: De volgorde van uw bezoeken kan veranderd worden, maar de te bezoeken bezienswaardigheden blijven hetzelfde.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamers in 4* en 5* hotels
- Pension volgens het programma: 8 ontbijten, 7 lunches (exclusief drankjes) en 2 diners (exclusief drankjes)
- Engelstalige gids bij excursies en Ha Long Bay
- 1 nacht op een boot in Ha Long Bay
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels

Niet inbegrepen in de prijs:
Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Internationale vluchten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Alle praktische informatie over uw rondreis met verlenging:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Tijdens de rondreis:
- Standaard Kamers in 4* en 5* hotels
- Pension volgens het programma: 8 ontbijten, 7 lunches (exclusief drankjes) en 2 diners (exclusief drankjes)
- Engelstalige gids bij excursies en Ha Long Bay
- 1 nacht op een boot in Ha Long Bay
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels

Tijdens de verlenging:
- Standaard Kamers in 4* of 5* hotels
- Pension volgens het programma: 5 ontbijten en 2 lunches (exclusief drankjes)
- Binnenlandse vluchten Hanoi/Hue en Dan-Nang/Hanoi in economy class met 7 kg handbagage en 20 kg ruimbagage inbegrepen
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Internationale vluchten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door het noorden van Vietnam met mogelijke verlenging naar Hoi An