Rondreis door Vietnam en optionele verlenging naar Phu Quoc - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een unieke rondreis door Vietnam en kies voor de optionele strandverlenging
  • Beleef een onvergetelijke vakantie inclusief lekkere gerechten, een intrigerende geschiedenis en een weelderige natuur
  • Reis in stijl en pak uw koffers uit in mooie en comfortabele hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Vietnam

Er is nog nooit een beter moment geweest om naar Vietnam te reizen dan nu! Dit land met een fascinerend verleden is maar al te blij met zijn nieuwe status als felbegeerde internationale vakantiebestemming. 

Van de rust van de Mekong Delta, de charmes van Hanoi, de natuurlijke schoonheid van Ha Long Bay en het hectische stadsleven in Ho-Chi-Minh City (Saigon)... Bij een bezoek aan Vietnam ontdekt u een land dat iets te bieden heeft voor elk type vakantieganger. 
Klaar voor een ongeëvenaarde reiservaring?

Reisbeschrijving

U kunt kiezen tussen volgende aanbiedingen:
- Rondreis in 10 nachten in Superior 4* hotels
- Rondreis in 10 nachten in Deluxe 4/5* hotels
- Rondreis in 10 nachten + 4 nachten strandverlenging naar Phu Quoc in 4* hotels
- Rondreis in 10 nachten + 4 nachten strandverlenging naar Phu Quoc in 4/5* hotels

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ninh Binh 
Dag 4: Ninh Binh - Ha Long Bay
Dag 5: Ha Long Ba - Hanoi - Da Nang - Hoi An
Dag 6: Hoi An - My Son Sanctuary
Dag 7: Hoi An
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Can Tho
Dag 9: Drijvende markt - Ben Tre - Cao Dai-tempel
Dag 10: Ben Tre - Ho Chi Minh
Dag 11: Vertrek uit Ho Chi Minh

Indien u kiest voor de strandverlenging:
Dag 11: Ho Chi Minh - Phu Quoc
Dag 12, 13 & 14: Phu Quoc
Dag 15: Phu Quoc - Ho Chi Minh - Vertrek uit Ho Chi Minh

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Bij aankomst wordt u hartelijk verwelkomd door uw lokale gids en naar uw hotel gebracht. De rest van de avond brengt u door op uw eigen tempo.
Overnachting in Hanoi.
Dag 2: Hanoi
Na het ontbijt bezoekt u het Ho Chi Minh-complex: het Ho Chi Minh Mausoleum, het presidentieel paleis en de One Pillar Pagoda. Aansluitend gaat u naar de Literatuurtempel, de eerste universiteit van Vietnam. Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.
Na de lunch gaat u naar het Vietnamees Etnologie Museum en leert u meer over de 54 officieel erkende etnische bevolkingsgroepen in Vietnam. Nadien maakt u een tochtje per cyclo door de nauwe straatjes van het Old Quarter. Nadien keert u terug naar het hotel voor wat welverdiende ontspanning.
Overnachting in Hanoi. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Hanoi - Ninh Binh 
Na het ontbijt gaat u naar de provincie Ninh Binh. Ninh Binh ligt op ongeveer 90 km van Hanoi en staat bekend om zijn geweldige karstbergen, mistige grotten en historische overblijfselen. Tijdens deze eendaagse excursie bezoekt u de must-see locaties van Hoa Lu en Thung Nham. Na een rit van 2 uur arriveert u voor uw eerste bezoek aan Hoa Lu - de voormalige hoofdstad van Vietnam, voordat u naar de overblijfselen van de Dinh & Kings Le's-tempels gaat. Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.

's Middags maakt u een fietstocht over de prachtige plattelandswegen, genesteld in het midden van rijstvelden en rotsachtige pieken, en bereikt u de kleine pier van Thung Nham. Na dit avontuur maakt u zich klaar voor een roeiboottocht langs de kristalheldere kanalen van de Thung Nham-vallei. Stop onderweg om de grotten Hang But en Hang Ca te verkennen.
Overnachting in Ninh Binh. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 4: Ha Long Bay
Na het ontbijt in uw hotel gaat u naar Ha Long Bay, Unesco-werelderfgoed, waar duizenden spectaculaire kalksteeneilandjes en grotten uit de heldere, smaragdgroene Golf van Tonkin oprijzen. Bij aankomst geniet u van een welkomstdrankje aan boord van uw boot.

Vervolgens geniet u van een lunch met verse zeevruchten terwijl de boot langs de vele stenen eilandjes, drijvende dorpjes en idyllische stranden vaart. U krijgt de kans om een ​​van 's werelds mooiste locaties te ontdekken en de meest spectaculaire landschappen te bewonderen. Bezoek een drijvend vissersdorpje en maak kennis met lokale dorpelingen. Aansluitend kunt u zwemmen of ontspannen op het zonnedek. Het diner wordt geserveerd wanneer de boot voor anker gaat.
Overnachting aan boord in Ha Long Bay. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Notitie:
- De cruise-route kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd op basis van de beschikbaarheid van de boot, weersomstandigheden of plaatselijke overheidsvoorschriften.
- U geniet van de diensten van een gemeenschappelijke Engelstalige gids op de boot.
Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi - Da Nang - Hoi An
's Ochtends vaart u eerst naar Bai Tu Long Ba en vervolgens naar Ha Long City, waar u van boord gaat rond 11.00u.
Onderweg naar Hanoi stopt u voor een bezoek aan de But Thap-tempel (als het weer het toelaat), alvorens door te rijden naar de luchthaven voor uw vlucht naar Da Nang. Bij aankomst in Da Nang wordt u verwelkomd door uw gids en naar uw hotel in Hoi An gebracht.
Overnachting in Hoi An. Brunch inbegrepen.
Dag 7: Hoi An
Vandaag brengt u de dag door zoals u zelf verkiest. Relax in uw hotel, ga naar het strand, laat kledij op maat maken of bewonder de eeuwenoude gebouwen. U kunt ook kiezen tussen enkele optionele excursies.
Overnachting in Hoi An. Ontbijt inbegrepen.


Onze bezoeksuggesties:
An Bang Beach
Het strand van An Bang ligt zo'n 4 km ten oosten van de oude stad van Hoi An en is een ware oase van rust waar u even de drukte van de stad kunt ontvluchten. Na een korte taxirit van 10 minuten ontdekt u een waar stukje paradijs met witte stranden aan kristalhelder water, of u kunt er ook voor kiezen om met een gehuurde fiets of brommer op verkenning te gaan in de omgeving.
Optioneel bezoek aan Hué met gids
Meer informatie over deze excursie vindt u onderaan deze pagina.
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Can Tho
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd, waarna u naar de luchthaven wordt gebracht voor de vlucht naar Can Tho. Bij aankomst wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en naar uw hotel gebracht. Als er nog tijd over is, kunt u een bezoek brengen aan een lokale markt en aan de Ong-pagode. Overnachting in Can Tho. Ontbijt inbegrepen.
Dag 9: Can Tho - Drijvende markten - Ben Tre - Cao Dai-tempel
Na het ontbijt maakt u een ochtendcruise met een motorboot langs de pittoreske waterwegen van de Mekong. U bezoekt de drijvende markt van Cai Rang, de meest drukke en populaire drijvende markt in de regio. Leer meer over de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking en bezoek enkele dorpen en een rijstmolen. 's Namiddags bezoekt u een prachtige Cao Dai-tempel en woont u een lokale ceremonie bij.
Overnachting in Ben Tre. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 10: Ben Tre - Ho Chi Minh
De provincie Ben Tre ligt genesteld in de delta, tussen de twee hoofdtakken van de Mekong. Deze hele provincie is een belangrijk agrarisch gebied en wordt doorkruist door een netwerk van kleine rivieren en kanalen. Dit maakt uitgebreide irrigatie mogelijk, waardoor de provincie Ben Tre een populaire producent van rijst is en een fascinerende plek voor nieuwsgierige reizigers.

Na het ontbijt wordt u naar de Hung Vuong-pier gebracht, waar u aan boord gaat van een gemotoriseerde boot op de Ben Tre-rivier. Tijdens uw tocht bent u getuige van talrijke activiteiten, waaronder vissen, transfers en dagelijkse bezigheden.
Uw eerste stop is bij een steenoven om te zien hoe de lokale bevolking op een traditionele manier bakstenen maakt. Bezoek een van de vele ateliers voor kokosnootbewerking langs het kanaal. Nadien keert u terug naar de boot en vaart u naar een dorp. Hier kunt u zien hoe de lokale mensen leven. Vervolgens gaat u per fiets of per tuk tuk langs schaduwrijke paden en groene rijstvelden en ervaart u het echte Vietnam. Lunch in een lokaal restaurant aan de rivier.

Na de lunch gaat het eerst per roeiboot en vervolgens per gemotoriseerde boot terug naar de pier. Daar staat uw voertuig te wachten voor de rit naar Ho Chi Minh City. Als de tijd en het weer het toelaten, bezoekt u de Notre Dame, de koloniale wijken van de stad en de Ben Thanh-markt.
Overnachting in Saigon. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 11: Vertrek uit Ho Chi Minh City
Na het hotel geniet u nog even van wat vrije tijd, alvorens naar de luchthaven gebracht te worden voor uw vlucht huiswaarts.
Ontbijt inbegrepen.

Uw optionele verlenging naar Phu Quoc

Bij deze aanbieding kunt u ook kiezen voor een optionele strandverlenging van 4 nachten naar het eiland Phu Quoc. 

Dag 11: Ho Chi Minh City - Phu Quoc 
Na het ontbijt geniet u van wat vrije tijd, alvorens naar de luchthaven gebracht te worden voor uw vlucht naar Phu Quoc. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht met een shuttlebus. De rest van de dag brengt u door op uw eigen tempo.
Overnachting op Phu Quoc. Ontbijt inbegrepen.

Dag 12, 13 en 14: Phu Quoc 
Relax aan het zwembad of op het strand... U brengt uw dagen op dit prachtige eiland door zoals u zelf wilt!
Overnachtingen op Phu Quoc. Ontbijt inbegrepen.


Onze bezoeksuggesties:
Bezoek aan een parelboerderij
Dit eiland is gekend omwille van zijn parelboerderijen. Leer meer over hoe parels gemaakt worden en over het verschil tussen natuurlijke en gekweekte parels.
De gevangenis van Phu Quoc
Deze gevangenis is ook gekend als Coconut Prison en werpt een unieke blik op de martelingen en het leven van Vietnamese krijgsgevangen tijdens de periode van de Franse kolonisten en de Republiek Vietnam. De gevangenis sloot nadat het land opnieuw herenigd was, maar opende in 1996 opnieuw zijn deuren voor bezoekers. Tegenwoordig is het een nationaal monument.

Dag 15: Phu Quoc - Ho Chi Minh - Vertrek uit Ho Chi Minh
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd, waarna u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts (via Ho Chi Minh).
Ontbijt inbegrepen.
Ter info: uw vlucht huiswaarts vanuit Ho Chi Minh moet na 16.00u geboekt worden.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in zorgvuldig geselecteerde Superior 4* of Deluxe 4/5* hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering.





Uw Superior 4* hotels (of gelijkwaardig):

Hanoi: La Belle Vie Hotel
Ninh Binh: Hidden Charm Hotel
Ha Long Bay: Sealife Cruise 
Hoi An: Waterway Hoi An Hotel
Can Tho: TTC Premium Can Tho Hotel 
Ben Tre: Ben Tre Riverside Hotel 
Ho Chi Minh: Central Palace Hotel 

Uw Deluxe 4/5* hotels (of gelijkwaardig):
Hanoi: Melia Hotel
Ninh Binh: Emeralda Ninh Binh Resort 
Ha Long Bay: Indochina Sails Cruise
Hoi An: Koi Hoi An Resort
Can Tho: Vinpearl Can Tho Hotel  
Ben Tre: Ben Tre Riverside Hotel 
Ho Chi Minh: Nikko Hotel Saigon

Indien u kiest voor de optionele strandverlenging:
Phu Quoc: Dusit Princess Moonrise Beach Resort

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Bezoek aan Hué met gids

Extra opties
Om 7.45u halen uw gids en chauffeur u op bij uw hotel voor een transfer naar Hué. Vervolgens rijdt u langs een van de meest pittoreske snelwegen van Vietnam, langs Lang Co Beach - een van de mooiste stranden in Vietnam - en over de Hai Van Pass, met een prachtig panorama van de omgeving.

Bij aankomst bezoekt u de Imperial Citadel (Unesco werelderfgoed) waar de laatste feodale dynastie van Vietnam regeerde van 1802 tot 1945, inclusief Flag Tower, Nine Holy Cannons, Ngo Mon Gate, Thai Hoa Palace, Nine Dynastic Urns, de Verboden Paarse Stad, enz. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant.

In de namiddag maakt u een boottocht op de Perfume River, bezoekt u de Thien Mu-pagode en de Graven van Koning Minh Mang. Nadien keert u terug naar uw hotel in Hoi An.

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in: 15.00u
- Check-out: 12.00u

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4 of 4 en 5* hotels naar gelang uw keuze bij reservering
- Maaltijden volgens het reisprogramma
- Toegangskosten
- Engelstalige gids zoals vermeld in het reisprogramma
- Gemeenschappelijke Engelstalige gids op de boot in Halong Bay
- Overheidsbelastingen
- Privétransfers in een geklimatiseerd voertuig
- Retourvlucht van Ho Chi Minh City naar Phu Quoc en luchthaventransfers op Phu Quoc (indien u kiest voor de strandverlenging)
- Binnenlandse vlucht van Hanoi naar Da Nang en van Da Nang naar Can Tho, inclusief luchthavenbelastingen, 20kg ingecheckte bagage en 7kg handbagage
- Goedkeuringsbrief voor Vietnamees visum bij aankomst (gelieve ons ten minste 15 dagen voor het begin van uw rondreis een kopie van uw paspoort te bezorgen)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Toeslag voor speciale dieetvereisten
- Toegangskosten, vergunningen en gids tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, fooien en persoonlijke uitgaven
- Toeslag voor nationale feestdagen (indien van toepassing)
- Vietnamees visum
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Vietnam en optionele verlenging naar Phu Quoc