Rondreis door Vietnam met optionele verlenging naar Angkor - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Trakteer uzelf op een privétour en kies voor een verblijf in 4 of 5* hotels
  • Maak u klaar voor een complete ontdekking van Vietnam van noord naar zuid
  • Kies voor nog meer magie en verbazing tijdens een verlenging naar de tempels van Angkor Wat in Cambodja
  • En ook... Maak uw dromen waar en breng een nacht door op een cruiseschip op de Ha Long Bay

Welkom in... Vietnam

Een complete onderdompeling in een eeuwenoude geschiedenis en legendarische landschappen, zegt u dat iets?  Wij hebben de ideale reis gevonden waarbij onmisbare bezienswaardigheden gecombineerd worden met een ontdekking van de authentieke Vietnamese cultuur. Vertrek op avontuur van noord naar zuid door 4000 jaar fascinerende geschiedenis en eeuwenoude tradities. U ontdekt de verschillende gezichten van dit land in de bruisende straten van Hanoi, kleurrijke pagodes in Hoi An, een adembenemende natuurlijke schoonheid in Ha Long Bay en de groene landschappen van de Mekongdelta.

Heeft u daarna nog zin in meer verbazing en magie? Kies dan voor de optionele verlenging naar Cambodja, een prachtig buurland van Vietnam met het indrukwekkende tempelcomplex van Angkor Wat.

Reisbeschrijving

Gedurende 11 nachten ontdekt u de magische schoonheid van Vietnam van noord naar zuid en daarna krijgt u de mogelijkheid om de majestueuze tempels van Angkor Wat te verkennen. U kiest zelf het comfort tijdens de hele reis met de mogelijkheid om te kiezen tussen 4 en 5* hotels, ook tijdens de verlenging.

Uw programma in Vietnam ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3 : Hanoi - Ha Long of Lan Ha
Dag 4: Ha Long of Lan Ha - Hanoi - Da Nang (vlucht)
Dag 5: Hoi An
Dag 6: Hoi An - Hué
Dag 7: Hué
Dag 8: Hué - Ho Chi Minhstad (vlucht)
Dag 9: Ho Chi Minhstad - Cu Chi tunnels
Dag 10: Ho Chi Minhstad - Ben Tre - Can Tho
Dag 11: Can Tho - Drijvende markt van Cai Rang - Ho Chi Minhstad
Dag 12: Ho Chi Minhstad - Terugvlucht of verlenging  

Als u kiest voor de verlenging naar Cambodja, ziet de rest van het programma er als volgt uit:
Dag 12: Ho Chi Minhstad - Siem Reap (vlucht)
Dag 13: Siem Reap - Angkor Wat
Dag 14: Siem Reap - Angkor Wat - drijvende dorpen - het overstroomde woud
Dag 15: Siem Reap - Terugvlucht

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Aankomst op de Noi Bai internationale luchthaven waar uw gids u staat op te wachten voor de transfer naar het hotel in het centrum van de stad (tussen 13 en 14u, onder voorbehoud). Als de tijd het toelaat, kunnen we u een traditionele Vietnamese massage aanbieden in de Sen Garden (ongeveer 2 uur), daarna heeft u vrije tijd om te relaxen en iets te gaan eten in een lokaal restaurantje.

Indien u te laat aankomt om nog te genieten van de massage, kunt u de massage nemen op dag 2, maar dan kunt u geen bezoek brengen aan de Ngoc Son Tempel.

Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi
Deze dag begint met een bezoek aan het Ho Chi Minh Mausoleum Complex waar het graf van de stichter van de Democratische Republiek Vietnam te vinden is (enkel langs buiten) en de paalwoning van Ho Chi Minh. U brengt een bezoek aan de One Pillar Pagoda en de Tempel van de Literatuur.

Na de middag gaat het richting het Museum of Ethnology, het grootste museum in de stad waar u bijzonderheden te zien krijgt van de 54 verschillende etnische groepen in het land. Daarna ontdekt u het dagelijkse leven van de locals tijdens een cyclo tour of ritje met een elektrische auto door de oude wijken. U stopt bij het meer van Hoan Kiem, en daarna gaat u naar de Ngoc Son tempel voor u weer naar het hotel gaat.

Overnachting in Hanoi.
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay 
Na het ontbijt vertrekt u richting de iconische Ha Long Bay, een Unesco Werelderfgoedsite met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groene delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden.

Bij aankomst in Ha Long Bay of Lan Ha Bay gaat u aan boord van een traditionele junk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. Er wordt ook halte gehouden aan een prachtige grot.

Na deze onvergetelijke dag meert de boot aan en neemt u het diner, daarna kunt u kiezen om te gaan nachtvissen.

Overnachting aan boord.


(Let op: dit programma is onder voorbehoud vanwege weersomstandigheden en beschikbaarheid)

Dag 4: Ha Long Bay – Hanoi – Da Nang - Hoi An
Deze ochtend vaart u nogmaals uit richting de Bai Tu Long Bay terwijl het ontbijt geserveerd wordt. Tijdens uw maaltijd bewondert u de rotsen en eilanden, de Bo Nau grot en de vissersdorpjes langs de oevers.

U gaat van boord rond 11 uur waarna u weer naar de Noi Bai luchthaven gebracht wordt in Hanoi. U neemt een binnenlandse vlucht naar Da Nang waar uw chauffeur u staat op te wachten voor uw transfer naar het hotel in Hoi An.

Overnachting in Hoi An.
Dag 5: Hoi An
Na het ontbijt gaat u op ontdekking in het prachtige Hoi An tijdens een wandeling door de stad en de charmante haven. Slenter door de smalle straatjes en bewonder de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U brengt een bezoek aan enkele belangrijke toeristische sites zoals de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuoc Kien Assembly Hall, een plaatselijke vismarkt en nog veel meer. Aan de rand van de stad vindt u tal van kunstgalerijen en kleermakers waar u een op maat gemaakt kledingstuk kunt laten maken. 

De volgende halte is het huis van een plaatselijke kunstenaar die traditionele lantaarns maakt, waar u meer uitleg krijgt over de geschiedenis, de oorsprong, de betekenis, de kleuren en het productieproces. Maak uw eigen lantaarn en breng hem mee naar huis als een origineel souvenier! Lunch in een plaatselijk restaurant.

Na de middag gaat het richting een plaatselijk dorpje en het Tra Nhieu vissersdorp met de fiets of de auto (volgens uw keuze).

Overnachting in Hoi An

Dag 6: Hoi An – Hué
Na het ontbijt heeft u vrije tijd om zelf op verkenning te gaan in de stad of te relaxen in het hotel. Na de middag vertrekt u dan richting Hué, onderweg bewondert u de mooiste uitzichten aan spectaculaire Hai Van pas waar u een prachtig beeld krijgt over de kustlijn en het witte zandstrand van Lang Co - één van de mooiste stranden van het land. U stopt ook nog aan een plaatselijk vissersdorpje voor u aankomt in Hué.

Overnachting in Hué.

Dag 7: Hué
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u op ontdekkingstocht door Hué met onder andere de overdekte brug Thanh Toan, de Imperial City (de keizerlijke citadel, Unesco Werelderfgoed), de Flag Tower, Nine Holy Cannons, Ngo Mon Poort en het Thai Hoa Paleis. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant. 

Na de middag vaart u over de Parfumrivier (Huong Rivier) naar de Thien Mu Pagode en het graf van keizer Minh Mang. Dit is een plaats waar vele jonge mensen komen om te kijken of zij het zouden zien zitten hun leven te spenderen als monk. De boottocht gaat verder naar King Minh Mang Tomb aan de oever van de Huong Rivier. Deze tombe representeerd de perfecte harmonie tussen natuur en architectuur. Het is gezegd dat Minh Mang King (1821 - 1840) 64 prinsessen en 78 prinsen had. 

Op de weg terug naar het hotel bewonderd u de adembenemende landschappen, met op de achtergrond de zonsondergang.

Overnachting in Hué
Dag 8: Hué – Ho Chi Minhstad
Ontbijt in het hotel en vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven voor uw binnenlandse vlucht richting Ho Chi Minhstad. Bij aankomst staat uw gids en chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel (kamers beschikbaar vanaf 14 uur). Vrije tijd om de stad al eens te ontdekken of te relaxen in het hotel.

Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 9: Ho Chi Minhstad - Cu Chi Tunnels
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u op verkenning naar een bijzonder stukje van de Vietnamese geschiedenis in het Hoc Mon district, de Cu Chi Tunnels. Dit ondergrondse netwerk van tunnels werd gegraven in 1948 zodat de guerrillas een plaats zouden hebben zicht te verstoppen van lucht- en grondaanvallen van de Fransen. De tunnels werden ook gebruikt als communicatie routes, als opslagruimtes voor voedsel en wapens, als ziekenhuizen en slaapplaats tijdens de Amerikaanse oorlog.

Na een bezoek van ongeveer 4 uur keert u terug naar Ho Chi Minhstad voor de lunch in een plaatselijk restaurant. Na de middag gaat het richting de Chinese wijk met de Thien Hau pagode en het FITO museum van traditionele geneeskunde.

Overnachting in Ho Chi Minhstad.
Dag 10: Ho Chi Minhstad - Mekongdelta - Ben Tre - Can Tho
U rijdt 2,5u van Saigon naar Ben Tre. Hier stapt u aan boord van een cruise, een boot met een nieuw open design, zodat de zeebries langs alle kanten binnen kan waaien. Terwijl de Mekong afvaart hebt u de mogelijkheid het comfort van de boot te verkennen terwijl u aan de oever de mensen en landschappen kunt bewonderen. 
Na de cruise stapt u over een gemotoriseerd bootje om terug aan land te gaan. Hier krijgt u een kleine demonstratie over hoe de schil rond een kokosnoot wordt verwijderd met simpel gereedschap.
Vervolgens stapt u over in een tuktuk. U gaat naar een lokale familie die kokosnoten verwerkt in allerlei alledaagse producten. Het wordt een fijne en leerrijke ervaring. U gaat verder met de fiets of tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de locals leven.
Met een roeiboot vaart u door de kanalen, relax en observeer het leven langs de Mekong Delta. Wandel naar een lokale familie, zij heten u welkom en delen hun lokale cultuur en gastronomie met u. 
Lunch in een plaatselijk restaurant

Overnachting in Can Tho.

Dag 11: Can Tho - Cai Rang drijvende markt - Ho Chi Minhstad
Ontbijt in het hotel en vertrek op een cruise over de charmante zijrivieren voor een bezoek aan de Cai Rang drijvende markt. U krijgt de kans om de prachtige landschappen te bewonderen en het dagelijkse leven te zien langs de oevers van de rivieren. U bezoekt een molen waar rijst verwerkt wordt en stapt af in Ninh Kieu waar u de Ong pagode bezoekt en een plaatselijke markt. Lunch in een lokaal restaurant. Transfer naar Ho Chi Minhstad waar u vrije tijd heeft om zelf op verkenning te gaan, enkele souvenirs te zoeken of te genieten van de faciliteiten in het hotel. 

Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 12 :Ho Chi Minhstad - Terugvlucht of verlenging naar Cambodja
Na een laatste ontbijt op Vietnamese bodem heeft u vrije tijd (uitchecken om 12u) tot aan uw transfer naar de luchthaven (zonder gids) voor uw terugvlucht of vlucht richting Cambodja.

Uw mogelijke verlenging naar Cambodja

Uw mogelijke verlenging naar Cambodja
Dag 12: Ho Chi Minhstad - Siem Reap 
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door uw gids en chauffeur die u meeneemt voor een bezoek aan het Angkor tempelcomplex. 

- Banteay Srei: De unieke charme van deze bijzondere tempel ligt in zijn compacte formaat, prachtige staat van bewaring en prachtige decoratieve beelden.
- Banteay Samre: De muren van roze zandsteen van deze tempel zijn versierd met beelden en bas-reliëfs die behoren tot de mooiste van het Angkor tempelcomplex.

Overnachting in Siem Reap.

Dag 13: Siem Reap - Angkor tempelcomplex
Na het ontbijt komt uw gids u halen om het Angkor tempelcomplex te bezoeken. U neemt een rustige weg door de jungle voorbij plaatselijke dorpjes en winkels. Op deze speciale dag heeft u de kans om de mooiste tempels van het tempelcomplex te ontdekken, u begint aan de westelijke ingang bij Angkor Thom.

- De oude hoofdstad Angkor Thom uit de twaalfde eeuw
- De zuidelijke ingang met de Bayontempel met 54 torens die versierd zijn met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokiteshvara
- De koninklijke muren van Phimeanakas
- Het Olifantenterras en het Terras van de Leprakoning
- Ta Prohm, een tempel die omarmd wordt door de wortels van de gigantische bomen en prachtige klimplanten
- Angkor Wat zelf, geklasseerd als Werelderfgoed sinds 1992 en bekend om zijn schoonheid en magie. Hier wordt het verhaal van de hindoe mythologie verteld en ontdekt u de unieke sfeer.

Terugkeer naar het hotel waar u vrije tijd heeft om te bekomen van een bewogen dag.

Overnachting in Siem Reap.
Dag 14: Siem Reap - Drijvend dorp - Overstroomde woud
Na het ontbijt vertrekt u richting het majestueuze Tonlé Sap meer waar u aan boord stapt van een gemotoriseerde boot om het drijvende dorp Kompong Pluk te bereiken (ongeveer 30 minuten varen, afhankelijk van het waterniveau van het meer). Kleine tour door het dorp om het dagelijkse leven van de bewoners te ontdekken en halte aan een pagode in het vissersdorp. Na dit bezoek kunt u een praatje maken met enkele jongeren en een goede daad verrichten door schoolmateriaal te doneren aan de schoolkinderen.

Daarna stapt u aan boord van een typische boot met platte bodem voor een tocht tussen de bomen van het overstroomde woud waar u duidelijk te zien krijgt waarom de belangrijkste activiteit van het dorp vissen is. U keert terug naar het dorp waar u de boot terug naar het vasteland neemt. Onderweg ziet u adembenemende landschappen met water zo ver het oog reikt, groene vlaktes, rijstvelden... Wandeling door een dorpje en ontmoeting met de locals gevolgd door een boottocht over de kanalen. Bij uw terugkeer naar Siem Reap neemt u de lunch in een plaatselijk restaurant en heeft u vrije tijd om zelf op verkenning te gaan in de stad of op zoek te gaan naar een leuk souvenir.

Opmerking: De boottocht op het Tonlé Sap meer is af te raden tijdens het droge seizoen (van maart tot juli) door het lage watergehalte. Tijdens deze periode wordt de excursie vervangen door een bezoek aan het Cambodjaanse platteland. Uw programma ziet er dan als volgt uit:
Vertrek met een tuktuk naar een plaatselijk dorp waar u de locals bezig ziet met hun dagelijkse activiteiten. Wandeling door het dorp waar de kinderen en volwassenen u komen begroeten en u bedanken om hun dorp te bezoeken. Ontdekking van een plaatselijke markt waar de verschillende geuren en kleuren u overweldigen. Lunch in een plaatselijk restaurant en vertrek terug naar het Angkor tempelcomplex. Bezoek aan:
- Prasat Kravan: tempel met unieke beelden van baksteen
- Srah Srang: de koninklijke baden

- Banteay Kdei: omringd door 4 concentrische muren

De avond heeft u vrij om de bruisende straatjes van de stad te ontdekken of een diner te nemen in een typisch restaurant (niet inbegrepen).

Overnachting in Siem Reap.

Dag 15: Siem Reap - Terugvlucht
Na een laatste ontbijt heeft u vrije tijd om nog eens op verkenning te gaan in de stad voor uw transfer naar de luchthaven (uitchecken om 12u). U maakt zich klaar voor uw terugvlucht met een koffer vol onvergetelijke herinneringen.

Uw hotels

U geniet op elke locatie van een welverdiende nachtrust in een Standaard Kamer in 4 of 5* hotels (plaatselijke normen, volgens uw keuze bij de boeking).

De hotels tijdens de rondreis zijn:

Hanoi (2 nachten) 

- La Belle Vie Hotel of gelijkwaardig 
- Melia Hotel 5* of gelijkwaardig 

Ha Lon (1 nacht)
 
- Huong Hai Sealife 4* of gelijkwaardig 
- La Regina Legend Cruise of gelijkwaardig  

Hué (2 nachten)

- Moonlight Hotel 4* of gelijkwaardig 
- Pilgrimage village Resort 5* of gelijkwaardig 

Hoi An (2 nachten)

- Garden Palace Resort and Spa 4* of gelijkwaardig 
- Koi Hoi An Resort 5* of gelijkwaardig  

Ho Chi Minhstad (2 nachten)
- Central Palace Hotel 4* of gelijkwaardig  
- Nikko Saigon Hotel 5* of gelijkwaardig 

Can Tho (1 nacht)

- TTC Premium Can Tho Hotel 4* of gelijkwaardig  
- Vinpearl Can Tho Hotel 5* of gelijkwaardig 

Als u kiest voor de verlenging van 3 nachten in Siem Reap, Cambodja   
- Tara Angkor Hotel 4* of gelijkwaardig    
- Borei Angkor Hotel 5* of gelijkwaardig 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens deze onvergetelijke rondreis geniet u van een pension volgens het programma (exclusief dranken) bestaande uit 11 keer ontbijt, 7 lunches en 2 diners tijdens de tour van 11 nachten in Vietnam of 14 keer ontbijt, 9 lunches en 2 diners tijdens de tour in Vietnam met verlenging naar Cambodja.

Ontdek de unieke smaken van Vietnam met verse kruiden, specerijen, groenten en fruit. De subtiele aroma's en verfijnde smaken zullen u zeker bekoren!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Inchecken in de hotels tussen 13.00 en 14.00 uur
- Uitchecken tussen 11.00 en 12.00 uur

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamers in 4 of 5* hotels (volgens uw keuze)
- Pension volgens het programma: 11 keer ontbijt, 7 lunches en 2 diners (voor de tour van 11  nachten) en 14 keer ontbijt, 9 lunches en 2 diners (voor de tour van 14 nachten)
- Maaltijden in plaatselijke restaurants op basis van de plaatselijke keuken
- 1 nacht aan boord van een cruiseschip in Ha Long Bay
- Engelstalige privégids op elke locatie (Ha Long Bay met gedeelde gids)
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning (gedeelde bus naar Ha Long Bay als u kiest voor 4* hotels, privévoertuig naar Ha Long Bay als u kiest voor 5* hotels)
- Alle entreeprijzen en bootkosten volgens het programma 
- Overheidsbelastingen en servicekosten
- Binnenlandse vlucht van Hanoi naar Da Nang, van Hué naar Ho Chi Minhstad en van Ho Chi Minhstad naar Siem Reap (als u kiest voor de verlenging) in economy klasse met 20 kg bagage en 7 kg handbagage inbegrepen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Supplement voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Entreeprijzen, transfers en gidsen tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen
- Visumkosten - U moet uw visum zelf aanvragen!
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Alle transfers zijn inclusief.
Let op: bij aanbieding 1 komt u aan op de luchthaven van Hanoi en vertrekt u van de luchthaven van Ho Chi Minh. Bij aanbieding 2 komt u aan op de luchthaven van Hanoi en vertrekt u van de luchthaven van Siem Reap (Cambodja).

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Vietnam met optionele verlenging naar Angkor