Uitzonderlijke rondreis door Vietnam - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Gun uzelf een privéreis met chauffeur en Engels sprekende gids bij elke uitstap
  • Verblijf in een comfortabele accommodatie categorie 5 *
  • En ook ... Val voor de uitgestrekte stranden van Mui Ne voor een afsluiting van uw reis in luxe en rust

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Vietnam

Wil u graag de charmes van het Verre Oosten ontdekken?
Kom dan dit onvergetelijke avontuur ervaren in Vietnam! Tussen glinsterende rijstvelden, kleurrijke markten op het water, nieuwe smaken, stralende uitwisselingen en plekken geklasseerd door Unesco, de legendarische charme en schoonheid van dit land aan de twee delta's zal u niet onverschillig laten!
Van de authenticiteit van Hanoi tot de geschiedenis van Hoi An, passerend langs de legendarische baai van Halong, u kan dit land doorkruisen van noord naar zuid.
Aarzel niet langer en laat u verleiden door deze uiterst authentieke reis! 

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

Reis naar Vietnam voor 10 nachten, en waarom niet, verleng uw vakantie met een verblijf van 4 of 6 nachten aan de zee...

U zal landen in Hanoi, het belangrijkste politieke, culturele en religieuze centrum van het land. Aan u om de openluchtmarkten, de straatverkopers en het getoeter van scooters te trotseren...
Ontdek de natuur op de fiets en ga naar de wonderlijke Halong Baai, waar u aan boord klimt van een luxe junk voor een tijdloze cruise...

Verlaat het noorden en trek naar het centrum. Zet de ontdekking van Vietnam verder met de stad Hoi An, een charmant stadje met bijna 800 karaktergebouwen, waaronder een aantal prachtige herenhuizen van rijke burgerij en Chinese handelaren, allen smaakvol gerestaureerd.

Ga daarna naar Hué, bekend om zijn citadel, geïnspireerd door de Verboden Stad, met zijn prachtige koninklijke graven verspreid in het omliggende platteland, tussen de rijstvelden en heuvels.
Uw reis eindigt in het zuiden, in Ho Chi Minh, nog regelmatig Saigon genoemd. Na een bezoek aan de stad, waaronder de beroemde Chinatown, verlaat u het tumult van de boulevards om de Mekong Delta te betreden, waar u het lokale vakmanschap van dichtbij kan ontdekken.

Laat u daar nog niet stoppen: zet uw reis voort richting Mui Ne, voor enkele dagen van ontspanning.
 
Onze aanbiedingen:
- Aanbieding 1 van 10 nachten: uitzonderlijke rondreis van 10 nachten in business class met Emirates + vluchten
- Aanbieding 2 van 14 nachten: uitzonderlijke rondreis van 10 nachten in business class met Emirates + 4 nachten stranduitbreiding in Mui Ne + vluchten
- Aanbieding 3 van 16 nachten: uitzonderlijke rondreis van 10 nachten in business class met Emirates + 6 nachten stranduitbreiding in Mui Ne + vluchten

Uw reisplan

Circuit van 10 nachten:
Dag 1: België / Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Van Long Natuurreservaat
Dag 4: Ninh Binh - Ha Long
Dag 5: Ha Long - Hanoi - Da Nang - Hoi An
Dag 6: Hoi An
Dag 7: Hoi An - Hue
Dag 8: Hue
Dag 9: Hue - Ho Chi Minh Stad
Dag 10: Ho Chi Minh Stad -  Ben Tre
Dag 11: Ho Chi Minh Stad / België

OF

Circuit van 10 nachten + uitbreiding van 4 nachten:
Dag 11: Ho Chi Minh Stad - Mui Ne
Dag 12, 13, 14: Mui Ne
Dag 15: Mui Ne - Ho Chi Minh - Vertrek

OF

Circuit van 10 nachten + uitbreiding van 6 nachten:
Dag 11: Ho Chi Minh Stad - Mui Ne
Dag 12 - 16: Mui Ne
Dag 17: Mui Ne - Ho Chi Minh - Vertrek

Focus op uw programma van 10 nachten

Focus op uw programma van 10 nachten
Dag 1: België / Hanoi
Kennismaking met uw gids in de internationale luchthaven van Noi Bai en transfer naar uw hotel in het centrum van de stad. Welkomstdiner in een restaurant. Overnachting in Hanoi.
Inbegrepen: diner

Dag 2: Hanoi
Ontbijt in uw hotel. Om 8u komen u gids en uw chauffeur u oppikken bij uw hotel, waarna u naar het dorp Duong Lam trekt. U bezoekt het dorp Duong Lam, dat in niets meer lijkt op Hanoi, een strikt agrarisch dorp in het noorden van de Rode Rivierdelta, waar nog steeds huizen van honderden jaren oud te vinden zijn. 
Maak een wandeling rond het dorp om het dagelijks leven en het werk van de Vietnamese boeren op de velden te beleven, met een pauze in 2 antieke huizen: het grootste is meer dan 200 jaar oud en het oudste meer dan 400 jaar. U bezoekt de tempel van Ngo Quyen en de tempel Phung Hung, gewijd aan twee nationale helden Ngo Quyen en Phung Hung. Vervolgens gaat u naar de Mia Pagode (één van de mooiste pagodes van Vietnam), gebouwd in de 15de eeuw, waar u 287 standbeelden in alle maten kan bewonderen, waaronder enkele bekende sculpturen zoals het standbeeld van Boeddha in de Himalaya en de beelden van de Acht Vajra Goden. 
Terugkeer naar Hanoi. Lunch bij de lokale bevolking.
In de namiddag bezoekt u de Tempel van de Literatuur, de Ngoc Son tempel, het Hoan Kiem-meer en de oude binnenstad. Volg het dagelijkse leven van de mensen in Hanoi met een uurtje in de riksja langs de oude wijken.
Overnachting in Hanoi
Inbegrepen: ontbijt en lunch

Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Van Long Natuurreservaat
Na uw ontbijt in het hotel gaat u op weg naar Ninh Binh (baai van Ha Long). U bereikt Ninh Binh na 2 uur rijden.
Bij aankomst bezoekt u de Bich Dong pagode, het dorp van het borduren en, als de tijd het toelaat, bezoekt u de Tempel van Roi Dinh en Le.
Lunch in een lokaal restaurant.
In de namiddag maakt u eerst een aangename fietstocht om te genieten van de gezonde buitenlucht op het platteland.
Daarna neemt een roeiboot u mee om het Van Long natuurreservaat te ontdekken (overstroomd gebied van biologisch behoud van Van Long), een uitzonderlijk stukje natuur. De reis duurt ongeveer 2 uur heen en terug en geeft u de kans om een uiterst poëtische plek te ontdekken, in een rustige omgeving, met uit het water uitstekende rotsen en overal planten en dieren. Van Long is een klein bos in een overstroomd gebied waar heel wat trekvogels naartoe gaan in de winter. Wanneer u naar Van Long gaat, vindt u er rust, ver weg van de stad, weg van lawaai, met enkel de natuur, vogels, water, kalkstenen rotsen, planten, en uzelf.
Vrije tijd om te genieten van uw resort.
Overnachting in Ninh Binh
Inbegrepen: ontbijt en lunch

Dag 4: Ninh Binh - Ha Long
Ontbijt in uw hotel. Vertrek aan uw hotel om 7u30, na een 4,5 uur durende reis komt u aan bij de baai van Halong, het natuurlijke erfgoed van dit land. Eenmaal daar aangekomen, gaat u aan boord van een mooie junk om te genieten van een welkomstlunch en gaat uw cruise in de baai van Halong van start. U passeert langs tal van eilandjes. Diner aan boord. 's Avonds is nachtvissen beschikbaar op aanvraag.
Overnachting aan boord.
Inbegrepen: ontbijt en lunch 

Dag 5: Ha Long - Hanoi - Da Nang - Hoi An
's Ochtends vaart u verder door de Bai Tu Long baai, terwijl u van uw ontbijt geniet. U passeert tal van rotsen en eilandjes, de grot van Bo Nau en vissersdorpen. Uitstappen rond 11u00 - 12u00. Rechtstreekse transfer naar de luchthaven van Noi Bai, Hanoi, voor uw vlucht naar Da Nang. Bij aankomst transfer naar uw hotel. Vrije tijd om te ontspannen.
Overnachting in Hoi An.
Opmerking: Deze planning kan wijzigen afhankelijk van de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van de boot.
Inbegrepen: ontbijt en lunch

Dag 6: Hoi An
Na het ontbijt komt uw gids u ophalen voor een bezoek aan het My Son Sanctuary, Heilig land van het Champa Koninkrijk. Bij aankomst bezoekt u een set van hindoe Cham tempelruïnes en overblijfselen in de vallei van My Son, een UNESCO Werelderfgoedsite. 
Lunch in een restaurant.
In de namiddag ontdekt u Hoi An aan de hand van een wandeling rond de stad en zijn prachtige haven. Volg de smalle straatjes omzoomd door huizen met Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur en bezoek de vele toeristische bezienswaardigheden: de Japanse Brug van 400 jaar, de Phuc Kien Ontmoetingsruimtes, de lokale vismarkt, ... Rond de stad vindt u kunstgaleries en winkels van kleermakers. Waarom laat u geen kledij op maat maken tijdens uw bezoek?
Vervolgens gaat u verder met een bezoek aan het huis van een ambachtsman in de oude wijken. Hier krijgt u een korte introductie in de geschiedenis, de oorsprong van de vorm en de kleuren van de lantaarns, alsook de vele stappen om ze te maken.
Overnachting in Hoi An.
Inbegrepen: ontbijt en lunch

Dag 7: Hoi An - Hue
Na het ontbijt heeft u de hele ochtend vrij om te ontspannen. 's Middags wordt u meegenomen naar Hue. Op weg naar Hue, passeert u de berg van Hai Van, die op de top een prachtig panoramisch uitzicht biedt op de kustlijn van het centrum en het strand van Lang Co, één van de mooiste stranden van Vietnam.
Onderweg brengt u een bezoek aan een vissersdorp.
Aankomst in Hue, vrije tijd.
Overnachting in Hue.
Inbegrepen: ontbijt

Dag 8: Hue
Na een ontbijt in uw hotel gaat u op weg voor een bezoek aan de overdekte brug van Thanh Toan, omringd door talrijke velden... Terugkeer naar de binnenstad, waar u de Imperial Citadel (werelderfgoed) bezoekt, alsook de Poort van Ngo Mon, het Thai Hoa paleis, ...
Lunch in een restaurant
In de namiddag neemt een cruise u mee op de Rivier van Parfums voor een bezoek aan de Thien Mu pagode en het graf van Koning Minh Mang (in Oosterse stijl).
Overnachting in Hue.
Inbegrepen: ontbijt

Dag 9: Hue - Ho Chi Minh Stad
Ontbijt in uw hotel, transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Ho Chi Minh. Bij aankomst wachten uw gids en chauffeur u op. Zij nemen u mee naar het hotel, waar u uw koffers achter kan laten (de kamers zijn beschikbaar vanaf 14u). 
U bezoekt het Paleis van de Hereniging en de Notre Dame Kathedraal, de koloniale wijken en de Ben Thanh Markt.
Overnachting in Ho Chi Minh
Inbegrepen: ontbijt

Dag 10: Ho Chi Minh Stad -  Ben Tre
Na het ontbijt vertrekt u naar de Mekong-delta. Na 2,5 uur rijden komt u aan in de haven van Hung Vuong (Bên Tre stad). Boottocht op de rivier Bên Tre, één van de zijrivieren van de Mekongrivier, waar u commerciële en artisanale activiteiten die er worden uitgevoerd kan ontdekken. Bezoek aan een fabriek met handgemaakte stenen, waar het afdrukken en het bakken nog steeds volgens een traditionele techniek worden gedaan. Bezoek verwerkingsbedrijven van kokosnoot gelegen langs het kanaal. Bezoek aan een gezin die slaapmatten maakt en deel een moment van fruitdegustatie met hen.
Vdrtrek per fiets of tuk tuk langs de schaduwrijke paden en langs rijstvelden en moestuinen, waar je een glimp van het leven van de boeren kan opvangen.
Lunch in een lokaal restaurant.
In de namiddag neemt een roeiboot je mee langs de rivier naar de haven van Hung Vuong, waarna u terugrijdt naar Ho Chi Minh.
Overnachting in Ho Chi Minh.
Inbegrepen: ontbijt en lunch

Dag 11: Ho Chi Minh Stad / België
Ontbijt in uw hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht. De check-outtijd is 12u. Het is mogelijk om de kamer tot 18u te hebben mits een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid (neem ter plekke contact op met ons van zodra u aankomt in Hanoi indien u uw kamer met late check-out wil reserveren).
Inbegrepen: ontbijt 

Focus op uw programma van 14 nachten

Focus op uw programma van 14 nachten
De 10 eerste dagen zijn identiek aan het programma van 10 nachten.

Dag 11: Ho Chi Minh Stad - Mui Ne
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer naar Mui Ne voor uw strandverblijf.
Vrije tijd om te ontspannen en te genieten van het zwembad en het strand.
Overnachting in Mui Ne.
Inbegrepen: ontbijt

Dag 12, 13, 14: Mui Ne
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om te ontspannen en te genieten van het zwembad en het strand.
Overnachting in Mui Ne.
Inbegrepen: ontbijt

Onderhandeld voor u bij Victoria Phan Thiet:
- een sessie van 60 minuten massage per persoon (2 personen/kamer, de derde persoon is betalend)
- dagelijks gratis cocktail tijdens de Happy Hours (17u-19u)
- korting van 10% voor restaurants en wasserij

Dag 15: Mui Ne - Ho Chi Minh - Vertrek
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer naar de luchthaven van Tan Son Nhat, Ho Chi Minh voor uw terugvlucht (reistijd van ongeveer 5 uur).
Inbegrepen: ontbijt 

Focus op uw programma van 16 nachten

Focus op uw programma van 16 nachten
De 10 eerste dagen zijn identiek aan het programma van 10 nachten.

Dag 11: Ho Chi Minh Stad - Mui Ne
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer naar Mui Ne voor uw strandverblijf.
Vrije tijd om te ontspannen en te genieten van het zwembad en het strand.
Overnachting in Mui Ne.
Inbegrepen: ontbijt

Dag 12 - 16: Mui Ne
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om te ontspannen en te genieten van het zwembad en het strand.
Overnachting in Mui Ne.
Inbegrepen: ontbijt

Onderhandeld voor u bij Victoria Phan Thiet:
- een sessie van 60 minuten massage per persoon (2 personen/kamer, de derde persoon is betalend)
- dagelijks gratis cocktail tijdens de Happy Hours (17u-19u)
- korting van 10% voor restaurants en wasserij

Dag 17: Mui Ne - Ho Chi Minh - Vertrek
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer naar de luchthaven van Tan Son Nhat, Ho Chi Minh voor uw terugvlucht (reistijd van ongeveer 5 uur).
Inbegrepen: ontbijt 

Uw hotels

Voor een uitzonderlijk verblijf, hebben we gekozen voor 5* hotels met luxe comfort en kwaliteitsvolle diensten.

Uw hotels tijdens uw reis:
In Hanoi: Apricot Hotel of gelijkaardig - in Deluxe Kamer
Het Apricot Hotel, gelegen naast het Hoan Kiem-meer, biedt een luxe inrichting in neoklassieke stijl. Met een artistiek ontwerp bieden de kamers u alles wat u nodig heeft.
Op het dak serveert de trendy bar u een fijne selectie van dranken, perfect voor een prachtige zonsondergang

In Ha Long: Indochina sails cruise of gelijkaardig - in Deluxe Kamer
Hier hoeft u niet bang te zijn voor zeeziekte... Dit ware drijvende hotel zorgt ervoor dat u zich snel thuis zal voelen, dat is een belofte!

In Hue: Pilgrimage Village resort of gelijkaardig - in Deluxe Kamer
Als ware oase van rust zal het Pilgrimage Village Resort 5* een bron van totale ontspanning zijn. U zal letterlijk verliefd worden op uw slaapkamer met het hemelbed. Laat u in vervoering brengen door het geluid van de natuur en ga bij het ontwaken voor een verfrissende duik in het prachtige zwembad.

In Hoi An: Palm Garden resort of gelijkaardig - in Deluxe Kamer
Een tropische sfeer aan de kust...
Gebouwd op 5 hectare weelderige tropische tuinen en voorzien van een unieke locatie aan het water, biedt het Palm Garden resort 5* u een groene omgeving met meer dan 400 soorten palmen en planten.

In Ho Chi Minh: Sofitel Plaza Hotel of gelijkaardig - in Deluxe Kamer
Het Sofitel 5* Hotel, vol van hedendaagse luxe, ligt op minder dan 10 minuten lopen van de beroemde kathedraal van Notre-Dame-De-Saigon. 
Het brengt werkelijk alles samen voor een aangenaam verblijf: een volledig ingerichte gezellige kamer, een wellnesscentrum dat enkel met 100% pure plantaardige ingrediënten werkt, een zwembad met prachtig uitzicht over de stad en een ontbijt dat fijnproevers zal kunnen bekoren!

Uitbreiding in Mui Ne: Victoria Phan Thiet - in Beach Front Bungalow
Ontdek één van de meest idyllische plekjes aan de Vietnamese kust, een traditioneel vissersdorp, overgebleven van het Cham Rijk.
De bungalows met rieten dak zorgen voor een gezellige sfeer. De koraal- en honingtinten en het zorgvuldig gekozen traditioneel meubilair zorgen voor een aangename sfeer... Perfect om even alles te vergeten!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw reis krijgt u zeker en vast de mogelijkheid om de Vietnamese keuken te leren kennen!

Tijdens de rondreis van 10 nachten kan u genieten van 10 ontbijten, 6 lunches, 1 diner en 1 brunch.
Als u kiest voor de uitbreiding, zal u op de extra dagen genieten van een ontbijtformule.
Dranken zijn niet ingebrepen bij de maaltijd.
Flessen water zijn de hele dag ter uwer beschikking in uw privévoertuig met airconditioning.

Het unieke aspect van de Vietnamese keuken is gebaseerd op mengsels van kruiden en specerijen die nergens anders te vinden zijn. Ze verleidt iedereen met haar frisheid, haar subtiele aroma's en delicate smaken... Eén ding is zeker: u zal smelten!

Gun u de luxe van Business Class met Emirates

Emirates brengt mensen en continenten over de hele wereld dichter bij elkaar. Het bedrijf is gevestigd in Dubai en wereldberoemd vanwege zijn exceptionele klantbeleving. De service en producten van Emirates worden regelmatig bekroond met internationale prijzen. In juli 2016 is Emirates door Skytrax uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij per wereld. Sinds 1990 verbindt Emirates ook Europa met de rest van de wereld. Sinds 1 oktober 2015 vliegt Emirates tweemaal daags non-stop vanaf Dubai naar Amsterdam. Sinds 5 september 2014 vliegt Emirates ook op Brussels Airport. Het bedrijf heeft meer dan 150 bestemmingen en maar liefst 248 vliegtuigen. Emirates biedt exclusief comfort en een eersteklas service geleverd door een internationaal team dat meer dan 130 nationaliteiten representeert. Emirates bereikt nieuwe hoogten op het gebied van entertainment dankzij een aanbod van maar liefst 2500 kanalen, mogelijk gemaakt door het systeem Ice.

Vliegen met Emirates in een luxueuze ervaring dankzij de iconische Airbus A380, de Zodiac-stoelen in de Business Class en de wijnen en gastronomische producten die aan boord worden geserveerd.

BUSINESS CLASS EMIRATES

De technologische vooruitgang en de kwaliteit aan service maken iedere reis met Emirates een uniek moment. Business Class passagiers genieten van het bovendek van compleet comfort met stoelen die volledig plat kunnen. Zij genieten daarnaast van de service en de kwaliteit van de beste restaurants. Bovendien genieten zij van een moment van ontspanning in één van lounges aan boord, waar zij gezellig kunnen bijpraten met andere passagiers onder het genot van hun favoriete cocktail.

Reizigers kunnen ook genieten van de erkende kwaliteit van andere Emirates services tijdens de vlucht, zoals wifi. Bovendien biedt het bekroonde entertainmentsysteem een uitzonderlijke keuze uit meer dan 2500 kanalen in meerdere talen, een uitgebreide playlist en meer dan honderd games.

Business Class
- 76 full flat-stoelen voor het ultieme comfort van de passagiers
- 1-2-1 configuratie voor de A380
- individuele minibar geïntegreerd bij elke stoel
- gratis wifi aan boord
- draadloze afstandsbediening met touch screen
- LCD-scherm 17 inch en entertainmentsysteem ICE (meer dan 2500 kanalen beschikbaar)
- toegang tot de Lounge bar aan boord van de A380
- 40kg bagage
- chauffeurservice
- producten voor kinderen

Emirates Lounge
- Een ruimte gereserveerd voor Business Class, First Class en Emirates skywards leden Gold en Platinum
- Silver leden hebben open toegang alleen in Dubai
- Warme en koude gerechten
- Alcohol en non-alcoholische dranken
- Flatscreen tv, kranten en internationale tijdschriften
- Douches
- Internet via wifi of vaste lijn

Autodienst met chauffeur om het vliegveld te bereiken
Voor de Business Class en First Class passagiers is er een autodienst met chauffeur beschikbaar voor het vervoer naar het vliegveld Emirates, dit voor een special welkom aan de grond en in de lucht. Bovendien zijn er Emirates lounges om in de beste omstandigheden te ontspannen voor de vlucht, zowel in de Emirates luchthaven als in vele andere bestemmingen.

De dienst wordt aangeboden in meer dan 55 steden in de wereld en kan online geboekt worden tot 48 uur voor vertrek.

Samengevat:
- Een auto service met chauffeur voor de Business Class en First Class passagiers.
- Profiteer van de beschikbaarheid in 50 andere landen ter wereld, kan tot 48 uur voor het vertrek worden geboekt.

Belangrijk: Deze dienst is direct op de website van het bedrijf te boeken voor op de onderstaande link te klikken. Dit is mogelijk tot 48 uur voor vertrek van de vlucht. Klik hiervoor op “Boeking beheren” (http://www.emirates.com/nl/dutch/flying/chauffeur_drive/chauffeur-drive.aspx)

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie zoals gespecificeerd of gelijkaardig
- Transfer in een privévoertuig met airconditioning
- Alle toegangsgelden volgens programma
- Boot naar baai van Ha Long
- Alle maaltijden zoals genoemd in programma, gebaseerd op lokale maaltijden in lokale eetgelegenheden
- Lokale gids
- Toeristenbelasting en servicegelden
- Binnenlandse vluchten in Economy Class, 20 kilo ruimbagage en 7 kilo handbagage (Hanoi - Da Nang, Hue - Sai Gon)
- Engelstalige of Franstalige gids voor Ha Long Bay (bij verlenging)
- massage van 60 minuten per persoon (2 personen/kamer, derde persoon betaalt)
- Gratis cocktail elke dag tijdens Happy Hour (17-19)
- 10% korting op restaurant en wasserij


De toeristenbelasting is inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Uitzonderlijke rondreis door Vietnam