Vietnam rondreis met strandverlenging op Bali - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek enkele van de mooiste en meest opwindende plekken in Vietnam tijdens een tour van 7 nachten
  • Laat u verbazen door Ho Chi Minhstad, de drijvende markten en een cruise door de Mekongdelta
  • U kiest zelf hoeveel luxe u wilt tijdens de rondreis, met Superior of Deluxe accommodatie
  • En ook... Eindigen doet u in schoonheid met 3, 5 of 7 nachten aan de idyllische stranden van Bali

Welkom in... Vietnam

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming omdat reizigers van over de hele wereld ontdekken dat dit fascinerende en prachtige land heel wat te bieden heeft. De unieke cultuur, eeuwenoude tradities, historisch erfgoed en een divers en adembenemend landschap... Dit land in Zuidoost-Azië mag u niet missen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de idyllische kustlijn die maar liefst 3000 km lang is, met prachtige witte zandstranden en luxueuze resorts.

Dit is uw kans om deze bijzonder plek te bezoeken en het fascinerende verleden te ontdekken dat in contrast staat met het moderne gezicht van de steden, terwijl u kunt rekenen op een warm onthaal van de vriendelijke bevolking. 

Deze reis neemt u mee naar de hart en ziel van dit land met de prachtige koloniale architectuur in Ho Chi Minhstad, de weelderige groene Mekondelta met authentieke dorpjes en de prachtige landschappen en ongerepte natuur. Om in schoonheid te eindigen nemen we u mee naar de stranden van Bali.
Een onvergetelijke ervaring wacht!

Reisbeschrijving

Gedurende 7 nachten ontdekt u de bijzondere plekjes van Vietnam met een plaatselijke Engelstalige gids en privétransfers al voor u geregeld. U kiest zelf of u wilt logeren in superior of deluxe accommodatie onderweg. Daarna kunt u kiezen tussen een verblijf van 3, 5 of 7 nachten op Bali, waar paradijselijke stranden wachten om alle zorgen te vergeten.

Uw programma voor de tour ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Dag 2: Ho Chi Minhstad - Cu Chi Tunnels
Dag 3: Ho Chi Minhstad - Ben Tre - Cao Dai Tempel
Dag 4: Ben Tre - Can Tho
Dag 5: Can Tho - Drijvende markt - Ambachtsdorpjes - Chau Doc
Dag 6: Chau Doc - Tra Su Cajuput Forest 
Dag 7: Chau Doc - Sa Dec - Ho Chi Minhstad
Dag 8: Ho Chi Minhstad - Bali

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Bij aankomst op de Tan Son Nhat internationale luchthaven staat uw chauffeur u op te wachten voor de transfer nar de luchthaven waar u even kunt bijkomen van de lange vlucht en al een eerste keer op verkenning kunt gaan.


Overnachting in Ho Chi Minhstad. Kamer beschikbaar vanaf 14.00u, vroege check-in niet inbegrepen.

Dag 2: Ho Chi Minhstad - Cu Chi Tunnels
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u om 8.00u op verkenning naar een bijzonder stukje van de Vietnamese geschiedenis, de Cu Chi Tunnels, op zo'n 70 km van de stad. Dit ondergrondse netwerk van tunnels werd gegraven in 1948 om de Viet Minh te helpen de Fransen te verslaan. De tunnels vormen een heuse ondergrondse stad met slaapruimtes, keukens, opslagruimtes, winkels, ziekenhuizen en commandocentra.

Tijdens de Amerikaanse oorlog - zoals de Vietnamoorlog hier genoemd wordt - was de zone rond Cu Chi de meest gebombardeerde regio en werd er dankbaar gebruik gemaakt van dit netwerk aan ondergrondse gangen. Tijdens een bezoek aan de twee zones die sinds 1988 open zijn voor het publiek, krijgt u een uniek inzicht in het leven tijdens deze verschrikkelijke oorlogstijd.

Na dit bezoek keert u terug naar Ho Chi Minhstad waar u de lunch neemt in een plaatselijk restaurant, gevolgd door een tour door deze stad die Franse koloniale architectuur perfect combineert met plaatselijke bouwwerken. Ontdek de Thien Hau pagode en het War Remnants Museum waar u nog meer te weten komt over de oorlog. 

Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 3: Ho Chi Minhstad - Mekongdelta/Ben Tre - Cao Dai Tempel
Ontbijt in het hotel gevolgd door een nieuwe ontdekking van de stad met het Herenigingspaleis - de voormalige woonst van de Gouverneur-Generaal van Indochina en later de president van de Republiek Zuid-Vietnam tot de val van Saigon op 30 april 1975. Daarna gaat het nog naar de Notre Dame Kathedraal (langs buiten), het oude postkantoor en de Ben Thanh markt. Lunch in een plaatselijk restaurant.

Na de middag maakt u een rit van 2 uur richting Ben Tre, een dorpje in het hartje van de Mekondelta. Bij aankomst checkt u in in uw accommodatie waar u even kunt relaxen. Nadien komt uw chauffeur u ophalen om richting de Cao Dai Tempel te gaan, een tempel waar u het boeddhistische, christelijke, taoïtische en confucianistische geloof onder 1 dak vindt. Als de gelovigen de ruimte vullen met kleurrijke gewaden, leert u hoe ze geloven dat Boeddha en de christelijke God bestaan naast Cao Dai als derde God.

Overnachting in Ben Tre.
Dag 4: Ben Tre - Can Tho
Na het ontbijt in het hotel checkt u uit en stapt u aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze houdt en geniet van vers fruit. 

U gaat verder met een tuktuk of fiets door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de middag neemt u een roeiboot door een adembenemende kreek met palmbomen waarna u met een motorboot weer naar de pier gebracht wordt. Na het ophalen van uw bagage in het hotel, rijdt u verder naar Can Tho waar u na ongeveer 2 uur rijden toekomt. 

Overnachting in Can Tho.

Dag 5: Can Tho - Cai Rang drijvende markt - ambachtelijke dorpjes - Chau Doc
Ontbijt in het hotel en vertrek op een cruise over de charmante zijrivieren voor een bezoek aan de Cai Rang drijvende markt. U maakt een wandeling door het dorp en bezoekt een molen waar rijst verwerkt wordt en gaat aan wal in Ninh Kieu voor een bezoek aan de Ong pagode en een plaatselijke markt.

U gaat terug naar het hotel om uit te checken en zet dan koers richting Phong Dien, waar u de fiets of auto neemt om enkele dorpjes te bezoeken waar ambachtelijke families allerlei waren met de hand maken, zoals een smid en mensen die Banh Hoi bereiden, een plaatselijke specialiteit. Lunch bij het Ut Zdach restaurant gevolgd door uw transfer naar Chau Doc waar u in de late middag aankomst.

Overnachting in Chau Doc.
Dag 6: Chau Doc - Tra Su Cajuput Forest - Chau Doc 
Ontbijt in het hotel en bezoek aan het Tra Su Cajuput Forest, een bijzonder natuurgebied dat nog minder bekend is bij toeristen. Hier vindt u smalle kanalen bedekt met weelderige planten met grote bladeren, u gelooft vast niet dat u erop kunt wandelen, tot u het zelf probeert! Dis is ook een paradijs voor vogelliefhebbers waar u de tropische soorten van de streek kunt zien en horen tijdens een tocht met een roeiboot. Hier vindt u ongeveer 70 verschillende vogelsoorten en 140 plantensoorten.

U keert terug naar Chau Doc waar u de lunch neemt in een plaatselijk restaurant. Na de middag stapt u opnieuw aan boord van een boot om een drijvende vissenkwekerij te bezoeken en een dorpje waar de Cham minderheden wonen en traditionele weeftechnieken nog altijd de belangrijkste vaardigheid is. De laatste stop van de dag is een plaatselijke moskee voor u terugkeert naar het hotel in Chau Doc.

Overnachting in Chau Doc.

Dag 7: Chau Doc - Sa Dec - Ho Chi Minhstad 
Na het ontbijt in het hotel checkt u uit om terug naar Ho Chi Minhstad te gaan. Onderweg houdt u nog halte bij Sa Dec, een charmant en rustig stadje bekend als het "Kleine Venetië" met zijn talrijke kanalen, prachtige oude Franse huizen en Chinese tempels uit de vorige eeuw. U bezoekt een plaatselijke markt een de Trung Vuong lagere school waar Marguerite Duras - een Franse schrijfster bekend van 'Un barrage contre le Pacifique’ en ‘L'Amant’ – haar kindertijd doorbracht.

Lunch in een plaatselijk restaurant en laatste rit tot in Ho Chi Minhstad. U komt aan in het hotel in de late middag en bent de rest van de dag vrij om op zoek te gaan naar een leuk souvenir of te relaxen in het hotel.

Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 8: Ho Chi Minhstad - Bali
Na een laatste ontbijt in Vietnam, bent u vrij tot aan de check-out. Uw chauffeur zal u richting de luchthaven brengen waar uw vlucht richting Bali wacht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Voor uw overnachtingen kunt u kiezen tussen Superior 4* hotels waar u in een Standaard Kamer logeert of Deluxe 4*+ of 5* hotels waar ook een comfortabele Standaard Kamer op u wacht. Elke accommodatie is met veel zorg door ons uitgekozen om hun comfort, faciliteiten en ligging.


Uw Superior 4* hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
Ho Chi Minhstad: Central Palace Hotel
Ben Tre: Ben Tre Riverside Hotel 
Can Tho: TTC Premium Hotel
Chau Doc: Victoria Nui Sam

Uw Deluxe 4*+ of 5* hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
Ho Chi Minh: Nikko Saigon Hotel 
Ben Tre: Ben Tre Riverside Hotel 
Can Tho: Victoria Can Tho Resort 4* of Vinpearl Can Tho 5* 
Chau Doc: Victoria Chau Doc Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw rondreis in Vietnam, geniet u van een dagelijks ontbijt in het hotel en een lunch in een plaatselijk restaurant (behalve op de dag van aankomst en de dag van vertrek).

De Vietnamese keuken is smaakvol, gevarieerd, gezond en barst van de aromatische kruiden. Proef zeker van de plaatselijke specialiteiten op elke bestemmen in laat uw smaakpapillen kennismaken met nieuwe culinaire sensaties. Smakelijk!

Uw strandverlenging op Bali

Holiday Inn Resort Bali Benoa 4* (of gelijkwaardig)

Uw strandverlenging op Bali
Vlak aan het sprankelende water van Tanjung Benoa Bach, heet het Holiday Inn Resort Bali Benoa 4* u welkom in een eigentijdse en rustige omgeving. Op minder dan 15 minuten vindt u de Ngurah Rai luchthaven en het bruisende Nusa Dua ligt op slechts 5 minuten. Dit resort is perfect gelegen voor wie houdt van rust aan idyllische stranden, maar ook wie op zoek is naar actie en avontuur.

De kamers van dit familievriendelijke resort zijn strak en modern met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

Hier vindt u ook tal van activiteiten op het strand, op het water en in 1 van de 4 zwembaden. De chill-out zones zijn ideaal om van de zon te genieten en terwijl de kinderen zich uitleven in de Kids Club, kunt u genieten in de Tea Tree Spa. 

Ayodya Resort Bali 5* (of gelijkwaardig)

Uw strandverlenging op Bali
De magie van het Ayodya Resort Bali 5* valt niet met woorden te omschrijven... Hier worden de typische Balinese gastvrijheid en traditionele elementen perfect gecombineerd met hedendaagse luxe voor de ultieme Balinese ervaring. Elk van de 541 elegante kamers en suites hebben een groot balkon, de badkamers zijn luxueus ingericht en in de slaapkamer vindt u alles wat u zich kunt wensen tijdens uw verblijf.

Als u zin heeft in iets lekkers, zijn er tal van restaurants en bars beschikbaar en ook sportievelingen komen hier aan bod. Er zijn activiteiten voor de  hele familie tussen strand, zwembad, spa, watersporten en nog veel meer. U logeert in het hartje van Nusa Dua omringd door weelderige natuur en met uitzicht op de Indische Oceaan... Een echte droomlocatie!

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in vanaf 14.00u
- Check-out tot 12.00u

Inbegrepen in de prijs:
- 4* of 4*+/5* accommodatie tijdens de tour (uw keuze)
- 4* of 5* accommodatie in Bali (uw keuze)
- Maaltijden volgens het programma tijdens de tour
- Ontbijt in Bali
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Plaatselijke Engelstalige gids tijdens de tour
- Privétransfers in een voertuig met airconditioning
- Overheidsbelastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Entreeprijzen en gidsen tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten
- Toeslag voor feestdagen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Speciale annuleringsvoorwaarden:
1 oktober tot 30 april: Bij annulering meer dan 30 dagen voor aankomst wordt 10% van het totaalbedrag aangerekend, bij annulering 30 tot 21 dagen voor aankomst wordt 15% van het totaalbedrag aangerekend. Tussen 20 en 11 dagen voor aankomst is dat 25%, tussen 10 en 6 dagen voor aankomst is dat 75%, tussen 5 en 3 dagen 90% en minder dan 3 dagen of niet opdagen wordt 100% van het totaalbedrag aangerekend.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Privétransfers zijn inclusief tijdens de hele reis. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Extra informatie Indonesië

Alle aanbiedingen bij Voyage Privé zijn handmatig geselecteerd, omdat de veiligheid van onze leden het meest belangrijk is. Volgens het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn er geen beperkingen om naar Bali te reizen. Daarentegen adviseren zij om niet naar Lombok en de Gili eilanden te reizen.
De hotels die wij aanbieden op Bali zijn veilig bevonden om te bezoeken en zullen blijven functioneren zoals gewoonlijk. Voor het meest recente reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, kunt u de volgende website bezoeken: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen
Houd er rekening mee dat het advies aangepast kan worden en dat consumenten dit zelf dienen te controleren.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Vietnam rondreis met strandverlenging op Bali