Wonders of Indochina 4* Privétour - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een 12-daagse rondreis en ontdek alle wonderen van Vietnam, Cambodja en Laos
  • Wij nemen u mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden, de mooiste tempels en de prachtigste zandstranden
  • U komt onder andere langs de Franse wijk in Hanoi, de tempels van Angkor Wat en de rustige stad Luang Prabang

Welkom in...Zuid-Oost Azië

Vietnam
Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming, nu mensen beginnen te ontdekken wat dit prachtige en fascinerende land te bieden heeft. De aantrekkingskracht van een vakantie naar Vietnam is overduidelijk als u rekening houdt met het unieke culturele en historische erfgoed, gesitueerd in een ongerept, divers en boeiend landschap.

Hoewel Vietnam een buitengewoon land is om te verkennen, gaat een toenemend aantal toeristen er ook heen om gewoonweg te ontspannen. Met meer 3000 km kustlijn, prachtige witte zandstranden en een aantal luxe 5-sterren resorts is dat ook allesbehalve moeilijk. Vietnam biedt iets voor elke vakantieganger, van de charme van Hanoi tot het hectische stadsleven in Ho Chi Minh (Saigon). Dit word een ongeëvenaarde reiservaring.
Cambodja
Cambodja is het grootste deel van de vorige eeuw verborgen gebleven voor de buitenwereld. Stilaan komt het uit die jaren van isolement en wordt het steeds populairder als bestemming voor reizigers. Dit fascinerende land biedt u een echt stukje van Zuidoost-Azie voor er sprake was van toerisme en modernisering. Het heeft een divers landschap, van stoffige hete steden en bergachtige jungles tot prachtige rustige baaien en ongerepte stranden. Twintig jaar geleden was Siem Reap een Cambodjaanse provinciestad met weinig faciliteiten. Vandaag de dag is het een belangrijke toeristische hub vanwege de nabijheid van de wereldberoemde tempels van Angkor (UNESCO World Heritage Site).
Laos
Ofwel 'het land is waar men rijst hoort groeien', dankzij de ontspannen sfeer en tragere levensstijl. U gaat naar Luang Prabang, de oude hoofdstad ofwel 'het land van een miljoen olifanten en de witte parasol'. Deze voormalige Franse koloniale stad aan de Mekong rivier ademt vandaag een combinatie van Europese charme en Oosterse spiritualiteit uit.

Reisbeschrijving

2 nachten in Hanoi, Vietnam
1 nacht cruise over Ha Long Bay, Vietnam
3 nachten in Luang Prabang, Laos
3 nachten in Siem Raep, Cambodja
3 nachten in Ho Chi Minhstad, Vietnam

Uw reis in details

Dag 1: Hanoi - Aankomst
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Hanoi wordt u verwelkomd door uw chauffeur en overgebracht naar uw hotel in het stadscentrum. Ontspan na een lange reis. Opmerking: hotel check-in tijd is 14 uur. Vroege check-in is niet inbegrepen.


Overnachting in het La Belle Vie Hotel 4* Hanoi.

Dag 2: Hanoi 
Wereldwijd bekend als een stad van meren, schaduwrijke boulevards en groene openbare parken... Hanoi is een perfecte mix van het exotische van oud Azië en het dynamische van het moderne Azië.
Na het ontbijt begint u de dag met een bezoek aan het complex gewijd aan Ho Chi Minh, stichter van de natie, met het Ho Chi Minh Mausoleum en het huis op stelten, One Pillar Pagoda. U bezoekt ook de Tran Quoc Pagoda, de Tempel van de Literatuur en de Oude Straten. Tussenstop bij het Hoan Kiem-meer om meer te weten te komen over de legende van het meer en bezoek aan de Ngoc Son tempel. U sluit de dag af met een Waterpuppet-show.

Overnachting in het La Belle Vie Hotel 4* Hanoi, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Hanoi – Ha Long Bay
Na het ontbijt vertrekt u richting de wereldbekende Ha Long Bay, een Werelderfgoedsite met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groene delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. Na aankomst in Ha Long Bay stap u aan boord van uw cruiseschip.

Diner en overnachting aan boord van de Alisa Cruise.

Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Luang Prabang
In de loop van de ochtend wordt uw brunch geserveerd tijdens een rondvaart in de baai. De boot gaat verder naar de haven van Ha Long rond 11 uur, waar uw chauffeur u zal ophalen. U vliegt van Hanoi naar Luang Prabang, Laos.

Brunch aan boord van de Alisa Cruise, overnachting in Santi Resort, Luang Prabang
Dag 5: Luang Prabang - Pak Ou Grotten
Luang Prabang is waarschijnlijk de best bewaarde traditionele stad van Zuid-Oost Azië. Deze rustige stad omringd door prachtige landschappen is een van de aangenaamste plekken van Laos.


Na het ontbijt vertrekt u richting de Pak Ou Grotten, gelegen waar de Mekong en de Nam Ou rivier samenvloeien. U bezoekt de 'grotten van de duizenden Boeddha's', uitgehouwen uit een klif met zicht over de rivier.

In de namiddag bezoekt u het Nationale Museum in het voormalige Koninklijke Paleis. De stadstour gaat daarna verder langs het nieuwe klooster Wat May, de oudste tempel van de stad Wat Sene en het indrukwekkende Wat Xieng Thong tempel, met gouden façades, Japans gestileerde daken en interessante muurschilderingen en mozaïeken. Vervolgens klimmen we naar de top van de berg Mount Phousi, van waar u een fantastisch uitzicht heeft over de stad met haar vele tempels en het groene berglandschap.

Overnachting in Santi Resort, met ontbijt.

Dag 6: Luang Prabang - vrije dag
Het is de moeite waard om vroeg op te staan: 's ochtends rond zonsopgang kleuren de straten oranje door de monniken die hun dagelijkse ronde maken om giften van de lokale bevolking in ontvangst te nemen.
Ontbijt in het hotel en vrije dag in de stad. Maak van deze dag in de voormalige hoofdstad gebruik om plekken te bezoeken die u nog niet gezien heeft of de laatste souvenirs op de kop te tikken.

Overnachting in Santi Resort, met ontbijt.

Dag 7: Luang Prabang – Siem Reap
Na het ontbijt heeft u wat vrije tijd totdat u door uw chauffeur wordt opgehaald voor uw vlucht naar Siem Raep in Cambodja.

Overnachting in Lotus Blanc Hotel, met ontbijt.
Dag 8: Siem Raep - Angor Complex
De ruïnes van de oude stad Angkor zijn één van meest bijzondere bezienswaardigheden ter wereld. De 'City of Kings' bestaat uit enkele van de grootste religieuze monumenten die ooit zijn gebouwd. Een enorm en mysterieus complex dat ongekend was in de wereld tot de Franse natuurkundige Henri Mouhot de site ontdekte. 
Vertrek om 8 uur in het hotel. Bezoek een aantal van de mooiste tempels van Angkor, waaronder de West Gate van Angkor Thom, Angkor Thom, de South Gate, de Bayon Temple, de Baphuon Temple, de Royal Enclosure, Phimeanakas, het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning! U bezoekt ook de beroemde tempel van Angkor Wat, opgenomen op de Werelderfgoedlijst door UNESCO sinds 1992, beroemd om haar schoonheid en bas-reliëfs. Angkor Wat heeft het langste ononderbroken reliëf in de wereld. Het verhaal gegraveerd op de buitenmuren vertelt over de hindoeïstische mythologie.

Overnachting in  Lotus Blanc Hotel 4*, Siem Reap.

Dag 9: Siem Raep - vrije dag
Vrije dag om de prachtige tempels verder te verkennen.
Indien u weer terugkeert naar het Angkor complex, kunt u van tevoren contact met ons opnemen zodat u een 2-dagenticket kunt bestellen.

Overnachting in  Lotus Blanc Hotel 4*, Siem Reap.

Dag 10: Siem Reap - Ho Chi Minhstad
Na het ontbijt bent u vrij totdat u naar het vliegveld wordt gebracht voor uw vlucht naar Ho Chi Minhstad (check-out uit het hotel om 12 uur). Bij aankomst op de luchthaven in Ho Chi Minh wordt u door uw chauffeur opgehaald en naar uw hotel gebracht.

Overnachting in het Bay Hotel, met ontbijt.
Dag 11: Ho Chi Minhstad– Cu Chi Tunnels
Na het ontbijt rond 8 uur begint uw rondleiding door Ho Chi Minh en de eerste stop is het War Remnants Museum, voor een bijzonder inzicht in de Amerikaanse oorlog, zoals de Vietnamoorlog hier genoemd wordt. Ook een bezoek aan het Herenigingspaleis, de voormalige woonplaats van de Indochina Gouverneur-Generaal en latere President van de Republiek Zuid-Vietnam tot de val van Saigon op 30 april 1975, staat op het programma. De voormiddag eindigt met een bezoek aan de Notre Dame kathedraal en de levendige Ben Thanh markt.

In de namiddag bezoekt u de Cu Chi Tunnels, gelegen op 70 kilometer van de stad. De tunnels zijn in 1948 gegraven en is onderdeel van een groter tunnelnetwerk dat vrijwel onder heel Vietnam doorloopt. In deze tunnels bewoog en leefde de Vietcong tijdens de oorlog recht onder de neus van het Amerikaanse leger. Het is een complete ondergrondse stad met woon- en slaapplekken, opslagplaatsen, scholen, keukens, ziekenhuizen en commandoposten.

Rond 16 uur bent u weer terug in de stad.

Overnachting in het Bay Hotel, met ontbijt.

Dag 12: Ho Chi Minhstad - Mekong Delta - Ho Chi Minhstad
Uw dag begint met een rit van 2 uur richting de Ben Tre Rivier, waarbij u over de Rach Mieu brug komt. Eenmaal aangekomen bij de pier van Hung Vuong gaat u met een boot deze zijrivier  van de Mekong over. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. U gaat verder met een tuktuk of met de fiets door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong. Vanaf de pier wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

Overnachting in het Bay Hotel, met ontbijt en lunch.

Dag 13: Vertrek

Na het ontbijt bent u vrij totdat u naar het vliegveld wordt gebracht voor uw vlucht terug naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

U verblijft in de volgende 4* hotels. Alle maaltijden zijn zoals vermeld in het reisprogramma.

2 nachten in het La Belle Vie Hotel 4*, Hanoi, in een Deluxe Kamer.
Dit hotel in het bruisende Hanoi heeft een prachtig buitenzwembad, een bar en een restaurant. U heeft prachtige uitzichten over de stad en over het Hoan Kiem Lake. In uw elegante kamer heeft u gratis wifi. In de bar en het café kunt u terecht voor een verfrissend drankje of lichte maaltijd.
3 nachten in het Santi Resort 4*, Luang Prabang, in een Deluxe Kamer.
Een elegant hotel in een prachtige omgeving, omringd door eindeloze rijstvelden, watervallen, riviertjes met lotusbloemen.... Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten van het centrum van de stad. U heeft toegang tot het zwembad, de spa, saune en fitnessruimte.
1 nacht op de Alisa Cruise in een Superior Cabin.
De Alisa Cruise biedt een scala aan activiteiten, waaronder Tai Chi-lessen op het zonnedek, uitstapjes en kooklessen, en biedt uitstekende accommodatie aan boord. Proef heerlijke gerechten, voel u thuis in uw comfortabele suite en beleef Ha Long Bay vanuit een uniek perspectief!
3 nachten in het Lotus Blanc Hotel, Siem Reap, in een Deluxe Kamer.
Dit fantastische hotel in Siem Reap beschikt over een verfrissend buitenzwembad en een eigen restaurant. Uw comfortabele Deluxe Kamer is aantrekkelijk ingericht en heeft een eigen balkon en een verschillende moderne faciliteiten voor puur comfort.
3 nachten in het Bay Hotel, Ho Chi Minhstad, in een Deluxe City View Kamer.
Dit recente hotel is in 2016 geopend en is een stijlvol hotel in deze drukke stad. Dit hotel heeft 250 kamers en fantastische faciliteiten, zoals een restaurant en een zwembad en fitnessruimte op het dakterras, met uitzicht op de rivier de Saigon.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie zoals vermeld of gelijkwaardig, met dagelijks ontbijt 
- Transfers in privévoertuig met airconditioning 
- Entreegelden (waar van toepassing) 
- Maaltijden zoals opgenomen in het reisprogramma 
- Binnelandse vluchten
- 2 dagen/1 nacht op een cruiseboot in Ha Long Bay met lokale gids, activiteiten en volpension in een privécabine

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drank en maaltijden niet vermeld in het reisprogramma 
- Toeslag voor speciale eisen bij maaltijden 
- Entreegelden, vergunningen en gidsen tijdens vrije tijd 
- Verzekeringen, fooien en persoonlijke uitgaven 
- Kosten en regelen van visa voor Vietnam,Cambodja en Laos (paspoort moet minstens 6 maanden geldig zijn)
- Fooien voor gids en chauffeur (aanbevolen bedrag: voor groepen van 2-4 pers: US$10/dag/groep voor de gids en US$6/dag/groep voor de chauffeur) 
- Persoonlijke uitgaven zoals bar, telefoon en wasserij 
- Alle andere diensten niet vermeld in het programma 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Wonders of Indochina 4* Privétour