Privérondreis: Mistige Tempels & Ongerepte Stranden - Ho Chi Minh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een betoverende reis door Vietnam en Cambodja
  • Ontdek de historische bezienswaardigheden, adembenemende landschappen, oude tempels, prachtige stranden en nog veel meer
  • Wandel door de tempels en geniet van de mythische sfeer van Angkor Wat
  • Relax na een memorabele rondreis door iconische bestemmingen op de prachtige stranden van Hoi An en waan uzelf in het perfecte paradijs

Welkom in... Vietnam & Cambodja

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming omdat reizigers van over de hele wereld ontdekken dat dit fascinerende en prachtige land heel wat te bieden heeft. De unieke cultuur, eeuwenoude tradities, het historisch erfgoed en een divers en adembenemend landschap... Dit land in Zuidoost-Azië heeft is een unieke bestemming! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de idyllische kustlijn die maar liefst 3000 km lang is, met prachtige witte zandstranden en luxueuze resorts.

Dit is uw kans om dit bijzondere land te bezoeken en het fascinerende verleden te ontdekken dat in contrast staat met het moderne gezicht van de steden, terwijl u kunt rekenen op een warm onthaal van de vriendelijke bevolking. Vietnam biedt iets voor elke vakantieganger, van de rust van de Mekong Delta tot het hectische stadsleven in Ho Chi Minh. Dit word een ongeëvenaarde reiservaring.
Cambodja
Cambodja is het grootste deel van de vorige eeuw verborgen gebleven voor de buitenwereld. Stilaan komt het uit die jaren van isolement en wordt het steeds populairder als bestemming voor heel wat reizigers. Dit fascinerende land biedt u een echt stukje van Zuidoost-Azie voor er sprake was van toerisme en modernisering. Het heeft een divers landschap, van stoffige hete steden en bergachtige jungles tot prachtige rustige baaien en ongerepte stranden. Twintig jaar geleden was Siem Reap een Cambodjaanse provinciestad met weinig faciliteiten. Vandaag de dag is het een belangrijke toeristische hub vanwege de nabijheid van de wereldberoemde tempels van Angkor (UNESCO World Heritage Site).

Reisbeschrijving

Privérondreis 14 nachten
3 nachten in New World Hotel, Ho Chi Minhstad
4 nachten in Angkor Palace Hotel, Siem Reap
5 nachten in Palm Garden Resort, Hoi An
2 nachten in Nikko Hotel, Hanoi

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh
Bij aankomst op de luchthaven Tan Son Nhat in Ho Chi Minhstad wordt u verwelkomd door uw chauffeur en overgebracht naar uw hotel in het stadscentrum. Ontspan na een lange reis.
Overnachting in Ho Chi Minh, ontbijt inbegrepen.

Dag 2-3: Ho Chi Minh Stad
Ho Chi Minh ligt aan de rivier de Saigon en is de grootste haven en de grootste stad van Vietnam. U heeft twee vrije dagen in Ho Chi Minh om de stad en de omgeving te verkennen, of u kunt kiezen voor 2 optionele excursies.
Overnachting in Ho Chi Minh, ontbijt inbegrepen.

Dag 4: Ho Chi Minh - Siem Reap
Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur en naar uw hotel gebracht. U heeft de rest van de dag vrij om de omgeving te ontdekken.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt inbegrepen.
Dag 5-7: Siem Reap
De ruïnes van de oude stad Angkor zijn één van de mooiste wonderen van de wereld. De 'Stad der Tempels' heeft een aantal van de grootste religieuze monumenten die ooit zijn gebouwd.

Het gebied van Angkor was al eeuwen lang een mythe voordat de Franse natuurkundige Henri Mouhot het complex ontdekte in 1861. Van Siem Reap reist u een beetje naar het noorden naar de beroemde wereldmonumenten van Angkor Wat. Bewonder de honderden tempels en het omliggende bos van Angkor Wat. Na een bezoek aan de tempels, kunt u ook de stad verkennen.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Siem Reap - Danang - Hoi An
Vrije dag in Siem Reap. Om 17.30 uur brengt uw chauffeur u naar de luchthaven voor uw vlucht naar Danang, Vietnam. Bij aankomst wordt u opgewacht en overgebracht naar uw hotel aan het strand van Cua Dai (35 km).
Overnachting in Hoi An, ontbijt inbegrepen.

Dag 9-12: Hoi An
Breng 4 dagen door aan het strand en geniet van de geweldige faciliteiten van uw hotel!
Overnachting in Hoi An, ontbijt inbegrepen.

Dag 13: Hoi An - Danang - Hanoi
Na het ontbijt heeft u vrije tijd in Hoi An tot uw chauffeur u komt ophalen voor uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Hanoi. Bij aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur en naar het centrum gebracht naar uw hotel.
Overnachting in Hanoi, ontbijt inbegrepen.

Dag 14: Hanoi
Een wereldberoemde stad met prachtige meren, schaduwrijke boulevards en groene openbare parken... Hanoi is de perfecte combinatie van het exotische chic van het oude Azië met het dynamische van het nieuwe Azië.
De stad straalt Parijse elegantie uit op een Aziatisch tempo. Hanoi is de plek waar verbeelding werkelijkheid wordt.
Overnachting in Hanoi, ontbijt inbegrepen.

Dag 15: Hanoi
U heeft de hele dag vrij tot uw chauffeur u naar het vliegveld zal brengen voor uw terugvlucht naar huis.

U kunt uw vrije dagen naar wens invullen of kiezen voor een van de optionele excursies.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

New World Hotel 5* - Ho Chi Minh - 3 nachten in een Superior Kamer op basis van ontbijt
New World Saigon Hotel is centraal gelegen in het zakelijke centrum van District 1 en biedt 533 smaakvol ingerichte kamers. Het hotel ligt op een steenworp van de Ben Thanh-markt en veel van de populairste bezienswaardigheden van Ho Chi Minh, waardoor het een perfecte keuze is voor elke bezoeker.
Angkor Palace Hotel 5* - Siem Reap - 4 nachten in een Deluxe Kamer op basis van ontbijt
Het enige internationale 5* resort ontworpen en gebouwd door een Cambodjaanse architect weerspiegelt het beste van de Cambodjaanse architectuur. Het uitnodigende resort ligt op een ruim landgoed van 11 hectare en biedt u rust en ontspanning met alle nodige faciliteiten en voorzieningen.
Palm Garden Resort 5* - Hoi An - 5 nachten in een Superior Garden Kamer op basis van ontbijt
Palm Garden Beach Resort & Spa ligt op vijf hectare aangelegde tropische tuinen, met uitzicht op het strand van Cua Dai. Het is een van de beste resorts aan het strand in Hoi An. Het hotel wordt beïnvloed door de lokale cultuur en bevolking van Hoi An en biedt een vleugje traditioneel architectonisch ontwerp gecombineerd met moderne luxe.
Nikko Hotel 5* - Hanoi - 2 nachten in een Deluxe Kamer op basis van ontbijt
Dit hotel wordt omringd door het Thong Nhat Park in het centrum van Hanoi. U heeft gratis toegang tot het buitenzwembad, de spa en het fitnesscentrum en kunt uzelf terug opladen met een massage of ontspannen in de sauna. De elegant ingerichte, ruime kamers van Hotel Nikko Hanoi zijn voorzien van airconditioning, wifi, satelliet-tv en een koelkast. De badkamers zijn uitgerust met een ligbad en een douche. La Brasserie serveert internationale gerechten voor ontbijt, lunch en diner, terwijl Tao-Li en het Japanse restaurant Benkay hun deuren openen voor de lunch en het diner.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Ontdek de overheerlijke gastronomie van Vietnam en Cambodja in alle vrijheid en begin uw dagen vol energie met een stevig ontbijt. 

Een belangrijk deel van de Vietnamese cultuur zit verweven in de keuken, uw bezoek aan dit land is dus niet compleet zonder dat u de rijke culinaire tradities ontdekt. De gerechten zijn licht, gezond en zitten boordevol verse groenten en kruiden met unieke specerijen die u nergens anders vindt. 

Zorg er ook voor dat u de specialiteiten Cambodja probeert, zoals gedroogde vis of Samla Khaki soep. Dwaal door de lokale markten met kleurrijke kramen vol exotisch fruit (dragon fruit, ananas, kaneel appels, etc). 

Deze reis heeft prachtige verrassingen in petto!

Extra opties

Ho Chi Minh & Cu Chi Tunnels Tour

Extra opties
U begint de dag met een bezoek aan het War Remnants Museum, voor een bijzonder inzicht in de Amerikaanse oorlog, zoals de Vietnamoorlog hier genoemd wordt. Ook een bezoek aan het Herenigingspaleis, de voormalige woonplaats van de Indochina Gouverneur-Generaal en latere President van de Republiek Zuid-Vietnam tot de val van Saigon op 30 april 1975, staat op het programma. De voormiddag eindigt met een bezoek aan de Notre Dame kathedraal en de levendige Ben Thanh markt.

In de namiddag rijdt u zo'n 70 km buiten de stad om de merkwaardige Cu Chi Tunnels te bezoeken, die in 1948 gegraven werden om de Viet Minh te helpen in de strijd tegen de Fransen tijdens de Vietnamoorlog. Dit ondergrondse netwerk van tunnels vormt een echte stad met leefruimtes, keukens, opslagruimtes, wapendepots, ziekenhuizen en commando centra.

Inbegrepen: privévervoer, Engelssprekende gids, entreeprijzen, 2 flesjes mineraalwater.

Dagtour Mekong Delta (inclusief lunch)

Extra opties
Vertrek uit het hotel rond 8 uur naar de haven van Hung Vuong in de Ben Tre provincie. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. 

U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een plaatselijk restaurant. Na de lunch gaat het met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong. Vanaf de pier wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

Inbegrepen: privévervoer, Engelssprekende gids, entreeprijzen, privéboot in Mekong Delta, tuk-tukrit, 1 lunch in een lokaal restaurant en 2 flesjes mineraalwater.

Dagtour Angkor Wat, Angkor Thom en Ta Prohm.

Extra opties
Vertrek om 8 uur over de minder bekende wegen van het Angkor complex. U komt door de  jungle en voorbij verschillende lokale dorpen en winkels. Dit is een heel bijzondere dag, omdat u een aantal van de mooiste tempels van Angkor Thom zal bewonderen. 

De tour bestaat uit een bezoek aan de de westelijke ingang van Angkor Thom, de oude hoofdstad van Angkor Thom (12de eeuw), dBayon Tempel, het centrum van de grote ommuurde stad die bekend staat om zijn 54 torens versierd met meer dan 200 lachende gezichten van Avolokitesvara (Boeddha reïncarnatie in de vorm van de Boeddha van Mededogen). U gaat verder naar Phimeanakas, een hindoe-tempel uit de 10de eeuw, het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning. 's Middags geniet u van lunch in een lokaal restaurant.

In de namiddag brengt u een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat, opgenomen op de Werelderfgoedlijst door UNESCO sinds 1992, beroemd om haar schoonheid en bas-reliëfs. Angkor Wat heeft het langste ononderbroken reliëf in de wereld. Het verhaal gegraveerd op de buitenmuren vertelt over de hindoeïstische mythologie.

Inclusief: Engelssprekende gids, privévervoer met chauffeur, toegangsprijs en 2 flessen mineraalwater per persoon.

Authentieke tempels buiten Siem Reap & Zonsondergang vanaf de Prerup Tempel

Extra opties
Uw gids zal u ophalen om de twee mooiste tempels buiten Siem Reap te bezoeken. U begint in Banteay Srei, ook de citadel van de vrouwen genoemd. Deze tempel heeft zijn bijzondere charme te danken aan de compacte afmetingen, de opmerkelijke staat van bewaring en de voortreffelijkheid van de decoratieve sculpturen. U gaat verder naar Banteay Srame welke zeer goed bewaard is gebleven met roze gekleurde, zandstenen muren versierd met beelden en prachtige reliëfs. 

In de middag keert u terug naar de stad en bezoekt u Banteay Kdei. Deze tempel ligt ten zuiden van Ta Prohm. Het werd gebouwd in het midden van de 12e eeuw tot het begin van de 13e eeuw door koning Jayavarman II in het Mahaya Boeddhisme.

De laatste tempel van vandaag is Pre Rup. Omdat de tempel volledig uit baksteen en lateriet is gebouwd, worden de warme tonen van deze materialen het beste waargenomen in de vroege ochtend of wanneer de zon ondergaat. Het is een van de mooiste plekken om de zonsondergang waar te nemen.

Inclusief: Engelssprekende gids, privévervoer met chauffeur, toegangsprijs en 2 flessen mineraalwater per persoon.

Bezoek aan Hue vanaf Hoi An (inclusief lunch)

Extra opties
Uw chauffeur wacht u op in de lobby van uw hotel en u gaat op weg langs de mooie kust van Vietnam naar Hue (2-2,5 uur). Bij aankomst bezoekt u het indrukwekkende huis van de keizers van de Nguyen-dynastie (1820-1945), de keizerlijke stad en de Koninklijke Citadel. Binnen de buitenmuren ligt de keizerlijke stad met dynastieke tempels met in het midden het Koninklijk Paleis van de Verboden Stad. Een groot deel van de Citadel werd vernietigd tijdens het Tet-offensief in 1968 maar wordt geleidelijk aan terug hersteld. Lunch in een lokaal restaurant.

In de namiddag bezoekt u de oude en mooie pagode van Thien Mu, Hue, het symbool van de religie van de inwoners van Hue. U gaat verder naar het graf van keizer Tu Duc. Na afloop keert u terug naar Danang voor de zonsondergang vanaf de top van de Hai Van Pass. Aankomst in uw hotel rond 18.30 uur.

Inclusief: Engelssprekende gids, privévervoer met chauffeur, toegangsprijs, lunch in lokaal restaurant en 2 flessen mineraalwater per persoon.

Halve dag gezamenlijke kooklessen (inclusief lunch)

Extra opties
Om 8 uur wordt u opgehaald in uw hotel. Ontmoet de chef-kok, bezoek de lokale markt en stap aan boord van een rustige cruiseboot en vaar over de Thu Bồn Rivier naar de Red Bridge Cooking School.

Bij aankomst wandelt u door de kruidentuin en de moestuin van de school, voordat u kennismaakt met een aantal van de meest bekende gerechten van Hoi An en Vietnam, die de Vietnamese en Chinese keukens combineren. De kookles duurt ongeveer 2 uur - elk gerecht wordt eerst gedemonstreerd door de kok voordat u hetzelfde gerecht zelf gaat bereiden. De les bevat ook een korte introductie in Vietnamese borddecoratie. Na de les geniet u van uw zelfgemaakte lunch. Daarna brengt de boot u terug naar de stad Hoi An. Aankomst in uw hotel rond 14:00.

Inclusief: Engelssprekende gids, privévervoer met chauffeur, kooklessen, lunch en 2 flessen mineraalwater per persoon.

Hanoi city tour (volledige dag)

Extra opties
Na het ontbijt begint u de dag met een bezoek aan het complex gewijd aan Ho Chi Minh, stichter van de natie, met het Ho Chi Minh Mausoleum en het huis op stelten, One Pillar Pagoda. U bezoekt ook de Tran Quoc Pagoda, de Tempel van de Literatuur en de Oude Straten. Tussenstop bij het Hoan Kiem-meer om meer te weten te komen over de legende van het meer en bezoek aan de Ngoc Son tempel. U sluit de dag af met een Waterpuppet-show.

Inclusief: Engelssprekende gids, privévervoer met chauffeur, toegangsprijzen, waterpupper-show en 2 flessen mineraalwater per persoon.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens route
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Toegangsprijzen indien van toepassing
- Engelssprekende gids tijdens excursies
- Ontbijt
- Vluchten tijdens de rondreis: Ho Chi Minhstad - Siem Reap - Danang - Hanoi, met Vietnam Airlines, inclusief luchthavenbelastingen (3 vluchten)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Vietnamese multi-entry visum op luchthaven Noi Bai: US $ 50 / persoon (minder dan 30 dagen)
- Cambodjaanse single-entry visum op luchthaven Siem Reap: US $ 30 / persoon
- Fooien voor gids en chauffeur
- Drankjes en persoonlijke maaltijden
- Diensten niet vermeld in het programma
- Let op: alle visa zijn zelf aan te vragen en te betalen!

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis: Mistige Tempels & Ongerepte Stranden