Rondreis door Vietnam met optionele verlenging in Mai Chau/Ninh Binh - Ho Chi Minh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Op naar het majesteitelijke Vietnam voor een buitengewone rondreis langs de hoogtepunten van het land vanaf Ho Chi Minhstad tot Hoi An en langs Hanoi
 • Kies optioneel een verlenging van 3 nachten naar het betoverende Mai Chau & Ninh Binh waar u de kans krijgt adembenemende landschappen en traditionele dorpjes te bewonderen
 • Tijdens uw verblijf kunt u logeren in 4* of 5* hotels, alle op exclusieve locaties en met geweldige faciliteiten en comfortabele kamers

Welkom in ... Vietnam !

Jaar na jaar wordt Vietnam een meer geliefde vakantiebestemming omdat reizigers beginnen te ontdekken wat dit mooie en fascinerende land allemaal te bieden heeft. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom een reis naar dit land met een uniek cultureel en historisch erfgoed en een ongerept, divers en verbazingwekkend landschap zo aantrekkelijk is. Hoewel het buitengewone Vietnam de moeite waard is om te ontdekken, gaan vele reizigers hier simpelweg heen om te ontspannen. Wie wil er nu niet naar een land met 3000 km lange kust, prachtige witte zandstranden en ontelbare luxueuze 5* resorts

Reisbeschrijving

Aanbieding 1: Rondreis van 11 nachten in Vietnam in 4* of 5* hotels

Aanbieding 2: Rondreis van 11 nachten in Vietnam en verlenging van 3 nachten in Mai Chau/Ninh Binh in 4* of 5* hotels

Uw reisprogramma in het kort:
Dag 1 : Aankomst in Ho Chi Minhstad
Dag 2 : Ho Chi Minhstad bezoeken
Dag 3 : Ho Chi Minhstad – Vinh Long – Can Tho
Dag 4 : Can Tho - Da Nang - Hoi An
Dag 5 : Hoi An – Platteland per motorfiets
Dag 6 : Hoi An – Hue bezoeken
Dag 7 : Hue (vrije tijd)
Dag 8 : Hue – Hanoi
Dag 9 : Hanoi bezoeken
Dag 10 : Hanoi – Ha Long Bay
Dag 11 : Ha Long Bay -Hanoi
Dag 12 : Hanoi - Vertrek

Verlenging in Mai Chau/Ninh Binh
Dag 12: Hanoi - Mai Chau Vallei
Dag 13: Mai Chau vallei - Ninh Binh (Ha Long Bay aan land)
Dag 14: Ninh Binh bezoeken - Hanoi 
Dag 15: Hanoi - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Aankomst op de luchthaven van Ho Chi Minhstad waar u uw gids ontmoet die u met een privévoertuig naar het hotel zal brengen. Vrije tijd om te bekomen van de lange vlucht, u kunt gebruik maken van de schitterende faciliteiten van uw hotel. Check-in vanaf 14.00 uur.
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 2: Ho Chi Minhstad bezoeken (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt brengt u eerst een bezoek aan het hoofdpostkantoor, een gebouw uit de koloniale Franse tijd en wellicht het grootste postkantoor van Zuid-Oost Azië. Het postkantoor ligt naast de Notre Dame-kathedraal en beide monumenten dateren uit het Indo-Chinese tijdperk. U zet uw weg voort met een bezoek aan het Herenigingspaleis. Lunch in een lokaal restaurant.
Na de middag brengt u een bezoek aan een markt met lokale voedingswaren, een bloemenmarkt en een woonhuis om het dagelijkse leven in de stad te leren kennen. De laatste stop van uw excursie is de Chùa Ngọc Hoàng Pagode. De pagode is gevuld met rokerige wierook en fantastisch gebeeldhouwde figuurtjes.
Overnachting in Ho Chi Minhstad.


Dag 3: Ho Chi Minhstad – Vinh Long – Can Tho (ontbijt, lunch)
Ontbijt in uw hotel en dan op naar de stad Vinh Long. U bezoekt daar de Vinh Long-markt. Dit is de beste plaats om vissen, garnalen, krabben, slangen, rijstveldratten, tropisch fruit, groenten en meer te fotograferen. U vervolgt de tocht per boot om de lokale workshops te bezoeken waar u ziet hoe rijstbladeren, kokosnootsnoepjes en rijst en popcorn worden gemaakt. Geniet van enkele soorten snoepjes met een warm kopje thee. Daarna kunt u wandelen om de boomgaard en het huis van een lokaal gezin te bezoeken. U kunt genieten van sommige soorten fruit en thee terwijl u luistert naar traditionele muziek. Lunch in een boomgaard.
U zult de tocht langs de Mekong voortzetten om de vele zwevende kooien voor viskwekerijen te observeren. daarna passeert u het kanaal van My An om aan beide kanten de vele steenovens te zien. Daarna vaart u op het kanaal Hòa Tịnh.
U wandelt door het rustige dorp om mensen te zien die stenen, dienbladen en bamboemanden maken ... U zult kunnen bewonderen hoe men de conische hoeden met de hand maakt. Daarna op weg naar Can Tho.

Overnachting in Can Tho.
Dag 4: Can Tho - Da Nang - Hoi An (ontbijt)
's Ochtends vroeg maakt u een boottocht naar de Cai Rang drijvende markt. Grote, verankerde boten creëren kronkelende paden voor de kleintjes. Er heerst een levendige en vreugdevolle sfeer die bezoekers aantrekt. De meeste boten hier zijn vol met producten van boerderijen uit aangrenzende gebieden, zoals groenten, kokosnoot, bananen, watermeloen, pompelmoes, drakenfruit, en nog meer.
U gaat dan naar het vliegveld voor de vlucht naar Da Nang.
Bij aankomst haalt uw chauffeur u op en brengt u naar uw hotel in Hoi An.
Overnachting in Hoi An.

Dag 5: Hoi An – Platteland per motorfiets (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt wordt u door een gids met motorfiets opgehaald aan het hotel voor een authentieke rondleiding door het dorp. Vandaag bezoekt u een buitenwijk van de oude stad Hoi An om een voorproefje te krijgen van het leven op het platteland. U rijdt over de brug naar Cam Kim eiland en langs de rivier op het mooie platteland. U houdt als eerste halt bij een huis van de voorouders en een bootwerf voordat u op verkenning gaat langs de slapende dorpjes van het eiland. Rijd kris-kras door de rijstvelden en akkergronden en geniet van de verkoelende bries achter op de motor. Nadien gaat u langs bij een lokale familie om ingewijd te worden in de rijstcultuur en het tapijten weven. Leer de verschillende agrarische handwerktuigen en ontdek hoe witte rijst op de traditionele manier wordt bereid op de authentieke wijze met de hand. Nadien keert u terug langs de nieuwe brug van Hoi An met spectaculair uitzicht op Hoi An en zo verder naar de kokospalmen waar u de locals kunt zien roeien op de rivier en vervolgens keert u terug naar uw hotel. Lunch in een lokaal restaurant. 
De rest van de middag is gewijd aan het verkennen van Hoi An, de belangrijkste commerciële haven van Annam in de 17e en 18e eeuw en nu door UNESCO uitgeroepen als werelderfgoed. Ontdek de smalle straatjes omringd door huizen met Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur en bezoek de vele toeristische bezienswaardigheden: de 400-jarige Japanse Brug, de Phuc Kien Assembly Hall en de lokale vismarkt. In de stad ziet u kunstgaleries en kleermakers waar u op maat gemaakte kleding kunt laten maken. Vervolgens brengt u een bezoek aan het huis van een ambachtsman in de oude wijken. Hier krijgt u een korte introductie in de geschiedenis, de oorsprong van de vorm en de kleuren van de lantaarns, alsook de vele stappen om ze te maken.
Overnachting in Hoi An.
Dag 6: Hoi An – Hue bezoeken (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar Hue. U rijdt langs de Hải Vân Pass die een prachtig panorama biedt over de kustlijn en het strand van Lang Co - een van de mooiste stranden van Vietnam. Na 3 uur rijden komt u aan in Hue. Lunch in een restaurant.
Na de lunch bezoekt u de keizerlijke citadel (Unesco werelderfgoed), waaronder de Hat Tower, de Ngo Mon Gate en het Thai Hoa Palace.  Nadien keert u terug naar het hotel.
Overnachting in Hue.

Dag 7: Hue vrije tijd (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u vrije tijd om de omgeving alleen te ontdekken of gewoon te ontspannen en te genieten van uw resort.
Overnachting in Hue.
Dag 8: Hue – Hanoi (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld gebracht voor de vlucht naar Hanoi. Bij aankomst haalt uw chauffeur u op en brengt u naar uw hotel. (Check-in is 14.00 uur) Vrije tijd.
Overnachting in Hanoi.

Dag 9: Hanoi bezoeken (ontbijt en lunch)
Na uw ontbijt in het hotel wordt u om 8.00 uur door uw gids en chauffeur opgehaald. U begint uw verkenning van Hanoi met een bezoek aan de oude wijk. U brengt een bezoekje aan een familie die al meer dan 50 jaar in de oude wijk woont en praat met hen over hun dagelijks leven. U leert meer over lokale tradities, cultuur en levensstijl. Vervolgens gaat het naar de Dong Xuan markt, om te proeven van enkele specialiteiten. In Vietnam zijn er overal straatstalletjes te vinden. Probeer zeker pho tiu, verse noedels met varkensvlees, of bun dau, gefrituurde tofu met rijstnoedels. Onderweg maakt u ywee stops om een drankje en typische lokale gerechten te proeven, de wandeling eindigt bij de O Quan Chuong Gate, de enige vijfdeurspoort rond de Thang Long Citadel. Lunch in een restaurant.
In de namiddag bezoekt u de Tempel van de Literatuur (de eerste universiteit van Vietnam) en de Keizerlijke Citadel van Thang Long.  
Overnachting in Hanoi.
Dag 10: Hanoi – Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
Na het ontbijt vertrekt u richting Ha Long Bay, een plek van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid die beschermd is als werelderfgoed. Na ongeveer 3,5 uur komt u aan in Ha Long Bay en gaat u aan boord van een traditionele jonk (Engelstalige gids aan boord). Lunch aan boord. U ziet de unieke rotsformaties die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. De cruise stopt soms om verrassende grotten te bezoeken. Na het diner aan boord is er nog de mogelijkheid om te nachtvissen.
Overnachting aan boord.

Opmerking:
- Deze route kan worden gewijzigd in verband met beschikbaarheid van de boot of de weersomstandigheden.


Dag 11: Ha Long Bay - Hanoi (brunch)
In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreide brunch op het schip in deze prachtige natuurlijke omgeving terwijl u door de baai voorbij de kleine dorpjes vaart. De jonk zal rond 11.00 uur weer aanmeren in de haven van Ha Long waar uw privétransfer u staat op te wachten voor uw rit terug naar Hanoi. Vrije tijd.
Overnachting in Hanoi.

Dag 12 : Hanoi - Vertrek (ontbijt)
Geniet van een laatste ontbijt en vrije tijd om aankoopjes te doen of de stad te bezoeken. Na het uitchecken (12.00 uur) is het mogelijk om uw bagage bij de hotelreceptie achter te laten tot uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis.

Uw optionele verlenging in Mai Chau/Ninh Binh

Dag 12: Hanoi - Mai Chau Vallei (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in uw hotel haalt de gids u op bij uw hotel om naar de Mai Chau Vallei te rijden. Na ongeveer 4 uur rijden komt u aan in Mai Chau. Maak een wandeling of fietstocht langs de dorpjes.
Overnachting in Mai Chau.

Dag 13: Mai Chau vallei - Ninh Binh/ Ha Long Bay aan land (ontbijt en lunch)
Sta vroeg op om de zonsopgang te bewonderen voordat u ontbijt in het hotel. Nadien maakt u een wandeling door de dorpen en langs de lokale marktjes en bezoekt u een kleuterschool of een basisschool (doordeweeks). Mogelijkheid om een fietstocht te maken door de korenvelden en pindavelden om Xia Spring te bereiken. Lunch bij de lokale bevolking. Na de middag vertrekt u naar Ninh Binh waar u na ongeveer 3,5 uur rijden aankomt. 
Overnachting in Ninh Binh.

Dag 14: Ninh Binh bezoeken - Hanoi (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in het hotel kunt een fietstocht maken langs de rijstvelden en rotspieken op het platteland naar de smalle pier van Thung Nham die nog niet zo bekend is bij toeristen. Van hieruit maakt u een traditionele boottocht langs de poëtische landschappen van Thung Nham tussen kalkstenen rotsen en onderweg kunt u de indrukwekkende grotten bezoeken. Nadien bezoekt u de Mua grotten, de mooiste plaats van Ninh Binh vanaf waar u de stad kan zien vanaf het plein met op de achtergrond Tam Coc en de kalkstenen bergen die langs het zuiden van Vietnam lopen. 
Transfer naar Hanoi.
Overnachting in Hanoi.

Dag 15: Hanoi - Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel heeft u nog wat vrije tijd tot u met een transfer naar de luchthaven wordt gebracht voor uw vlucht huiswaarts. (Check-out tijd is 12.00 uur).

Uw hotels

Just for you
Speciaal voor u:
In Hue:
 • 30 minuten voet- of hoofdmassage voor twee personen
 • 10% korting op eten en drinken 
 • 10% korting op de wasserette
 • Toegang tot de fitness
 • Tai Chi- en yogalessen volgens het schema
 • Dagelijkse pendeldienst naar het centrum van Hue en naar het strand Canh Duong

4* hotels

Uw 4* hotels tijdens uw rondreis (of gelijkwaardig):
Ho Chi Minhstad: Orchid Hotel Saigon
Can Tho: Iris Can Tho Hotel
Hoi An:
 Rosemary Hoi An Hotel
Hue: Alba Wellness Spa 4*Superior in een Bungalow Villa 
Hanoi:
Acoustic Hanoi Hotel
Ha Long Bay: Sealife Cruise

Tijdens uw verlenging (of gelijkwaardig):
Mai Chau: Sol Bungalow
Ninh Binh: Hidden Charm hotel
Hanoi: Acoustic Hanoi Hotel

5* hotels

Uw 5* hotels tijdens uw rondreis (of gelijkwaardig):
Ho Chi Minhstad: Grand Saigon Hotel 5*
Can Tho: Can Tho Lodge of Vinpearl Hotel 4*
Hoi An:
 Allegro Hoi An 5*
Hue: Alba Wellness Spa 4*Superior in een Bungalow Villa 
Hanoi: 
Melia Hotel 5*
Ha Long Bay: Sealife Legend Cruise 5*

Tijdens uw verlenging (of gelijkwaardig):
Allegro Hoi An Hotel
Mai Chau: Mai Chau Eco Lodge 4*
Ninh Binh: Emeralda Ninh Binh Resort 4*
Hanoi: Melia Hotel 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van maaltijden volgens het reisprogramma.

De maaltijden worden geserveerd in lokale restaurants zodat u de verscheidene smaken van de Vietnamese keuken kunt ontdekken. Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om de rijkdom van de Vietnamese gastronomie te ontdekken. Neem de tijd om te genieten van kleurrijke en verfijnde gerechten die fijnproevers zullen verwennen en perfect geschikt zijn voor iedereen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 
De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* of 5* hotels
- Pension volgens het programma
- Entreeprijzen volgens het programma
- Engelstalige gids volgens het programma
- Gedeelde boot in Ha Long Bay
- Engelstalige gids tijdens de excursie in Ha Long Bay
- Specifieke voordelen in Hue
- Transfers met privévoertuig met airconditioning
- Flesjes water en vochtige doekjes in de auto tijdens de rondreis
- Binnenlandse vluchten van Can Tho naar Da Nang en van Hue naar Hanoi in economy klasse (1 stuk bagage van 23 kg en 1 stuk handbagage van 12 kg)
- Alle luchthaventransfers inbegrepen
- Overheidsbelastingen en servicekosten inbegrepen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis door Vietnam met optionele verlenging in Mai Chau/Ninh Binh