Privérondreis in het noorden van Vietnam - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Bezoek de culturele highlights van Vietnam - van Hanoi tot de Ha Longbaai
 • Beleef een gevarieerde vakantie in verschillende 4* of 5* hotels
 • Profiteer van een overnachting op een boot en ontdek de sublieme Ha Longbaai

Uw reisprogramma

Klaar om uw zintuigen te verbazen? Bereid u alvast voor op verrassende en grandioze landschappen, een beschermde nauur, goudkleurige tempels en oude standbeelden ... Om de pareltjes van Vietnam te bewonderen, nemen wij u mee op een rondreis van vijf nachten met een Engelstalige gids.

 

De rondreis ziet er als volgt uit:

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi – authentiek dorpje – Ninh Binh (Ha Long Bay op het vasteland)  
Dag 4: Ninh Binh - Ha Long Bay
Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 6: Hanoi - vertrek

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Na uw vlucht komt u aan in de stad Hanoi. De chauffeur brengt u van de luchthaven van Noi Bai naar uw hotel in het stadscentrum. U kunt inchecken vanaf 14.00 uur. De rest van de dag brengt u naar keuze door. 

 

Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi

Ontbijt en lunch inbegrepen.

 

Na het ontbijt bezoekt u het complex dat is toegewijd aan Ho Chi Minh, de stichter van het land. Dit complex bestaat uit het Mausoleum van Ho Chi Minh (bezoek enkel aan de buitenkant omwille van sluiting) en de One Pillar Pagoda, het huis op één pilaar waarvan de oorsprong teruggaat tot de stichting van de stad.

 

Vervolgens bezoekt u de Tran Quoc Pagoda op het eiland van West Lake, het oudste eiland in Hanoi en bekend omwille van de zeldzame schoonheid. Aansluitend brengt u een bezoek aan Van Mieu - Quoc Tu Giam, de tempel van de literatuur en tevens de eerste universiteit van Vietnam.

 

U luncht in een lokaal restaurant en gaat daarna naar het Vietnam Museum of Ethnology (gesloten op maandag), waar u inzicht krijgt in de 54 verschillende etnische groepen van Vietnam. Als laatste wordt u naar de oude wijk gebracht en brengt u nog een bezoek aan de oudste kerk van Hanoi en Vietnam, de Kathedraal van St. Joseph.

 

Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi - authentiek dorpje - Ninh Binh (Ha Long Bay op het vasteland)

Ontbijt en lunch inbegrepen.

 

Na het ontbijt checkt u uit en rijdt u naar de provincie Ha Nam, op ongeveer 70 km van Hanoi. Na anderhalf uur rijden komt u aan in een dorpje, waar u eerst naar een lokale markt gaat en daarna het dorp zelf bezoekt. Dit dorp staat bekend om het maken van rijstnoedels en gewone noedels, maar is nog niet echt bekend bij de toeristen. Dit is dus de ideale kans om de lokale bevolking te ontmoeten: werk mee met de locals, ontdek hun landelijke leven en praat met hen om te leren hoe ze leven en hoe ze brood op de plank brengen.

 

U reist voort naar Ninh Binh, waar u bij aankomst een lunch krijgt in een lokaal restaurant. U wordt dan naar het hotel gebracht om in te checken.

 

Na de middag bezoekt u Nham, een nog onbekende plek voor toeristen. U maakt er een tocht in een traditionele boot in het prachtige lanschap van Hai Nham en brengt daarna een bezoek aan de But Cave. De laatste tussenstop voor vandaag is de Bich Dong Pagoda.

 

Overnachting in Hanoi.

Dag 4: Ninh Binh - Ha Long Bay

Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

 

Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar de Ha Longbaai, een werelderfgoedsite met een buitengewone natuurlijke schoonheid. U reist via rijke landbouwgronden van de Rode Rivierdelta, via rijstlandschappen en door Vietnamese dorpen. Na zo'n 4 uur rijden bereikt u de Ha Longbaai.

 

Hier stapt u aan boord van een mooie boot om in te checken en te lunchen. Uw cruise kan beginnen! U passeert langs grote en kleine eilandjes met verschillende vormen en maakt enkele tussenstops om verrassende grotten te bezoeken. U dineert aan boord van de boot.

 

Overnachting aan boord van de boot.

 

Opmerkingen: De volgorde van de reisroute kan gewijzigde worden naargelang de beschikbaarheid van de boot en weersomstandigheden. Er zal een Engelstalige gids aanwezig zijn op de boot die u moet 'delen' met de andere passagiers.

Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi

Ontbijt en brunch inbegrepen.

 

's Ochtends vaart u voort met de boot om de baai verder te ontdekken. De boot zet daarna weer koers richting de haven van Ha Long. U sluit deze prachtige cruise nog af met een lichte lunch in de vorm van een brunch aan boord. Omstreeks 11.00 uur gaat u aan wal bij de haven, waar uw chauffeur u opwacht om terug naar Hanoi te reizen. De rest van de dag brengt u vrij door.

 

Overnachting in Hanoi.

Dag 6: Hanoi - vertrek

Ontbijt inbegrepen.

 

Dit is uw laatste dag in Hanoi. U geniet nog van een ontbijt en krijgt wat vrije tijd. Uitchecken kan tot 12.00 uur. Ten slotte wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Keuze tussen 4* hotels en 4*Sup / 5* hotels

Maximale kamercapaciteit

Voor deze rondreis krijgt u de keuze tussen twee categorieën. U verblijft in Superior (4*) of in Deluxe (4* Sup en 5*) hotels. U overnacht telkens in een Standaard Kamer. De maximale kamercapaciteit bedraagt 3 volwassenen + 1 baby.

 

 

Superior 4* hotels of gelijkwaardig:

 • Hanoi: La Sinfonia del Rey Hotel 4* (hierboven afgebeeld)
 • Ninh Binh: Ninh Binh Hiden Charm Hotel 4*
 • Ha Long Bay: Indochina Sails Cruise 4*

 

 

Deluxe 4* Sup / 5* hotels (of gelijkwaardig):

 • Hanoi: Melia Hanoi Hotel 5*
 • Ninh Binh: Emeralda Ninh Binh Resort 4*++
 • Ha Long Bay: Paradise Grand Cruise
 

Uw pension

Tijdens uw verblijf geniet u van alle maaltijden die in de reisbeschrijving vermeld worden. Dit houdt in: 5x ontbijt, 1x brunch, 3x lunch (exclusief drankjes) en 1x diner (exclusief drankjes).

 

U zult merken dat er in Vietnam voor heel wat variatie op uw bord gezorgd wordt. Ontdek nieuwe smaken, verras uw smaakpapillen en probeer eens iets volledig onbekends!

Uw reis

Uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Welkom in ... Vietnam!

Reist u mee naar het ‘Land van de rijzende draak’?

 

Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u zich tijdens uw reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder u zullen behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan
Er hoeven ter plaatse geen belastingen betaald te worden.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de rondreis:

- 4 nachten in Standaard Kamer in 4* hotels of in 4* Sup / 5* hotels
- 1 nacht op gedeelde boot bij Ha Longbaai
- Pension volgens het programma
- Toegangsprijzen en bootkosten inbegrepen volgens het programma
- Lokale Engelstalige gids volgens het programma (niet tijdens vrije tijd)
- Engelstalige collectieve gids voor de excursie bij Ha Longbaai
- Overheidsbelastingen en servicekosten inbegrepen
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning

 

Niet inbegrepen in de rondreis:

- Bezoeken en excursies die niet worden vermeld in het programma
- Maaltijden die niet worden vermeld in het programma
- Drankjes
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Transfers en gids tijdens uw vrije tijd
- Visumkosten voor Vietnam
- Verzekeringen
- Alle andere diensten die niet worden vermeld in het programma

 

U dient er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie. Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt tevens de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie. We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid. 

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privérondreis in het noorden van Vietnam