Autoreis 'Big 5' met inbegrepen strandverlenging naar Mauritius - Johannesburg - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Sta oog in oog met de 'Big Five' en bewonder onder andere leeuwen, olifanten en neushoorns in hun natuurlijke omgeving
  • Reis op uw eigen tempo dankzij de inbegrepen huurauto
  • Sluit uw vakantie af in het exotische Mauritius
  • Geniet tijdens uw strandverblijf van een zorgeloze all-inclusiveformule

Welkom in ... Zuid-Afrika en Mauritius!

Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika, een majestueus, verrassend en fascinerend land met de mooiste landschappen. Deze formidabele bestemming is een bewijs van het belang van het behoud van de flora en fauna en vertegenwoordigt bijna alles wat de aarde te bieden heeft. 

De natuurlijke rijkdom, indrukwekkende wilde dieren, spectaculaire watervallen, adembenemende stranden en nog veel meer natuurlijke schatten wachten op u tijdens deze onvergetelijke reis. Ontdek de ruwe kustlijn, de kleurrijke cultuur en maak kennis met de vriendelijke lokale bevolking.

Mauritius

In de Indische Oceaan ligt een pareltje waar u maar niet genoeg van zult krijgen: Mauritius. Van bij aankomst wordt u betoverd door het fantastische uitzicht op zee, de groene heuvels en de warme glimlach van de locals. Duik onder het wateroppervlak op zoek naar de mooiste koraalriffen en kleurrijke vissen en eindig de dag met een lekkere cocktail in uw hangmat terwijl u geniet van een zacht zeebriesje ...

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 12 nachten: autotour The Big 5 in 7 nachten + 5 nachten in Mauritius
- 13 nachten: autotour The Big 5 in 7 nachten + 6 nachten in Mauritius 
- 14 nachten: autotour The Big 5 in 7 nachten + 7 nachten in Mauritius
- 15 nachten: autotour The Big 5 in 7 nachten + 8 nachten in Mauritius 
- 16 nachten: autotour The Big 5 in 7 nachten + 9 nachten in Mauritius
- 17 nachten: autotour The Big 5 in 7 nachten + 10 nachten in Mauritius 

Uw reisroute 
Dag 1: Aankomst in Johannesburg 
Dag 2: Johannesburg - Witrivier
Dag 3: Witrivier - Krugerpark
Dag 4 & 5: Krugerpark
Dag 6: Krugerpark - Blyde River Canyon
Dag 7: Blyde River Canyon - Johannesburg
Dag 8: Johannesburg - Mauritius
Dag 9 tot 12, 13, 14, 15, 16 of 17: Mauritius
Dag 13, 14, 15, 16, 17 of 18: Vertrek uit Mauritius

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Johannesburg
Aankomst op de luchthaven van Johannesburg waar u hartelijk ontvangen wordt door onze Engelstalige vertegenwoordiger. Deze helpt u om uw huurauto op te halen. 
Overnachting in Johannesburg.

Dag 2: Johannesburg - Witrivier
Na het ontbijt zet u koers richting de regio van Mpumalanga.
Overnachting in Witrivier.
Dag 3: Witrivier - Privéreservaat in de regio van het Krugerpark
Ontbijt in het hotel en vertrek richting het Nationaal Park Kruger waar u aankomt in het privéreservaat van de Bongami Mountain Lodge 4* of gelijkwaardig. De lunch wordt geserveerd tot 13.00 uur en inchecken kan vanaf 14.00 uur. U geniet van vrije tijd voor u aan tafel schuift voor koffie of thee met een snack rond 16.00 uur. 

Safari in een open 4x4 om 16.30 uur en terugkeer naar de lodge rond 19.00 uur.
Diner en overnachting in de buurt van het Krugerpark.

Opmerking: de entreeprijs voor het natuurreservaat is niet inbegrepen.

Voorgestelde excursie:
Interactie met de olifanten (Hazyview) - reservatie ter plaatse verplicht
Geniet van een onvergetelijke ervaring tussen de olifanten en leer deze fascinerende wezens van dichtbij kennen. Hun intelligentie, hun zachte aard, hun nieuwsgierigheid en hun speelsheid zal u zeker charmeren. U krijgt de kans om de olifanten aan te raken en hen enkele lekkernijen toe te stoppen. Ervaren verzorgers delen hun passie voor de dieren graag met u.

Duur: 1 uur
Start: 9.00, 12.00 of 16.00 uur
Minimumleeftijd: 4 jaar

Dag 4 & 5: Privéreservaat in de regio van het Krugerpark
Vandaag staat u extra vroeg op en geniet u rond 5.30 uur van een lekkere snack voor u een safari maakt in een open 4x4 vanaf 6.30 uur. Terugkeer naar de logde rond 9.00 uur voor het ontbijt. Daarna heeft u vrije tijd om te genieten van de omgeving en de voorzieningen in de logde voor u de lunch neemt om 12.30 uur. Na een vrije middag en een vieruurtje met koffie of thee, maakt u nog een laatste safari met een open 4x4 tussen 16.30 en 19.00 uur.
Diner en overnachting in de buurt van het Krugerpark.

Dag 6: Privéreservaat - Regio van Blyde River Canyon
Geniet deze ochtend, nadat u vroeg bent opgestaan om 5.30 uur en u genoten heeft van een snack, van een safari in een open 4x4 met vertrek om 6.30 uur. U keert terug naar de lodge om 9.00 uur voor het ontbijt en kunt uitchecken om 10.00 uur. Daarna zet u koers naar de regio van de Blyde River Canyon.
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in de buurt van Blyde River Canyon.

Voorgestelde excursies:
- Bourke’s Luck Potholes: Diepe cilindervormige gaten in de rotsen gevormd door erosie en overstromingen. Een bezoek aan God's Window waar een panoramisch uitzicht over de bergen en dichtbegroeide bossen te zien is.
- Blyde River Canyon: Een diepe kloof in het landschap van 26 km lang, omringd door weelderige landschappen.
- De Drie Rondawels: Gigantische rotsformaties die doen denken aan de typische Zulu-hutten. Dit is één van de mooiste plekken met een prachtig uitzicht over de canyon en het meer.

Dag 7: Regio van Blyde - Johannesburg
Na het ontbijt neemt u de weg terug naar Johannesburg waar u uw huurauto binnenbrengt aan de O.R. Tambo internationale luchthaven.
Overnachting in Johannesburg.

Opmerking: De huurauto wordt verhuurd per 24 uur en moet dus binnengebracht worden ten laatste op hetzelfde uur waarop u hem op dag 2 in gebruik heeft genomen.

Dag 8: Johannesburg - Mauritius
Vertrek deze ochtend naar de luchthaven waar u de vlucht naar Mauritius neemt.

Dag 9 tot 12, 13, 14, 15, 16 of 17: Mauritius
Geniet van een zorgeloos verblijf op basis van een inbegrepen all-inclusiveformule.

Dag 13, 14, 15, 16, 17 of 18: Vertrek uit Mauritius
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Mauritius gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

... verder lezen

Uw hotels

Tijdens deze formidabele autoreis logeert u in een mooie kamer in zorgvuldig geselecteerde hotels en lodges. Zo kunt u optimaal uitrusten na een dag vol spannende avonturen!

Uw hotels en lodges tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Johannesburg: Metcourt of Tombo Hotel 
- Witrivier: Hotel Stille Woning Guest House 4*
- Krugerpark: Bongani Mountain Lodge 4*
- Blyde: Graskop Hotel 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens uw autovakantie in Zuid-Afrika, geniet u van een dagelijks ontbijt om uw ochtenden goed te starten en voldoende energie op te doen voor de avonturen van de dag. Bovendien is ook de lunch en het diner inbegrepen (volpension, exclusief drankjes) op dag 3, 4 en 5. 

Uw inbegrepen strandverlenging naar Mauritius

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 diner in Black Rock Bar & Grill (of gelijkwaardig) voor elk verblijf tot 31/10/2020
  • 1 fles wijn in de kamer bij aankomst voor elk verblijf tot 31/10/2020
  • Assistentie ter plaatse
Welkom in het Radisson Blu Azuri Resort & Spa 4*Sup, een hotel gelegen in het noordoosten van het eiland. Het interieur wordt gekenmerkt door moderne elementen met traditionele details. Met een oog op uw comfort en vakantiegevoel werd er gekozen voor lichte kleuren die rustige en aangename sfeer creëren.
U profiteert van een unieke ligging aan het strand voor een onvergetelijk vakantiegevoel. Daarnaast biedt het hotel een groot scala aan activiteiten voor jong en oud!

Uw kamer
U kunt kiezen tussen een Premium Kamer met zeezicht en een Premium Beachfront Kamer.

Premium Kamer met zeezicht (47 tot 53 m²) 
Op een steenworp afstand van het strand, met een eigentijdse en rustgevende sfeer, bevindt zich de Premium Kamer met zeezicht. Laat u mee wiegen op het geluid van de golven om heerlijk weg te dromen. Omgeven door prachtige meubels en beeldschone landschappen kunt u heerlijk genieten van een rustgevende vakantie.

Premium Beachfront Kamer (65 m²)
Deze ruime kamer met zicht op de oceaan is een romantisch paradijs voor koppels. Onder het rieten dak schuilt een intieme locatie met een privézwembad. Het paradijs ligt binnen handbereik!

Uw pension
Tijdens uw verblijf op Mauritius kunt u zonder zorgen genieten van een all-inclusiveformule.
Het Radisson Blu Azuri Resort & Spa beschikt over vier restaurants. Comptoir, 24u/24 en 7 dagen per week open voor ontbijt, lunch en diner. Hier worden lokale en internationale gerechten geserveerd in buffetvorm.
L'Azuli serveert mediterrane grillgerechten, evenals verse visgerechten voor het diner.
The Café biedt pizza's, panini's en toast en in het Ocean One Restaurant kunt u genieten van mediterrane gerechten aan het strand.
Verder zijn er ook twee bars: Cyan, gelegen aan het zwembad en de perfecte plek voor een verfrissende cocktail. In de Ocean One Bar geniet u van uw favoriete drankje met uw voeten in het zand.

Activiteiten
Om heerlijk te ontspannen kunt u terecht in het zwembad van het hotel of op het nabijgelegen strand waar u verschillende watersporten kunt uitproberen zoals zeilen, surfen of stand up paddleboarden! Uw kinderen zullen zich niet vervelen en kunnen bovendien terecht in de kinderclub geopend tot 22.00 uur. 
Laat u heerlijk verwennen in de prachtige spa van het hotel. Deze oase van welzijn en rust biedt een uitgebreid aanbod van spabehandelingen zoals ayurvedische behandelingen ... Een waar gevoel van geluk!
U kunt zich ook begeven naar het nabije Adults Only hotel Radisson Blu Poste, waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van de gastronomie terwijl uw kinderen zich vermaken in het Radisson Blu Azuri. 

Inbegrepen bij uw all-inclusiveformule:
- Ontbijt in het Comptoir Restaurant tussen 7.00 uur en 10.00 uur
- Lunchbuffet in het Comptoir Restaurant of het à-la-carterestaurant met coupon van 600MUR per volwassene per dag (300MUR voor kinderen tussen 3 en 11 jaar), van 12.00 uur tot 15.00 uur
- Lunch in het à-la-carterestaurant Ocean One Beach Club met coupon van 600MUR per volwassene per dag (300MUR voor kinderen tussen 3 en 11 jaar), van 12.00 uur tot 15.00 uur
- Buffet of a-la-cartegerechten in het het Aqua 180 Restaurant (enkel een selectie aan gerechten) in het naburige hotel Radisson Blu Poste Lafayette (Adults Only) tussen 12.00 uur en 14.30 uur met transfers (vooraf reserveren)
- Dinerbuffet in het Comptoir Restaurant tussen 18.30 uur en 22.00 uur
- Diner in het a-la-carterestaurant Ocean One Beach Club met coupon van 800MUR per volwassene per dag (400MUR voor kinderen tussen 3 en 11 jaar), van 19.00 uur tot 22.00 uur
- Diner in het a-la-carterestaurant Azuli met coupon van 800MUR per volwassene per dag (400MUR voor kinderen tussen 3 en 11 jaar), van 19.00 uur tot 22.00 uur
- Diner in het a-la-carterestaurant Aqua 180 in het naburige hotel Radisson Blu Poste Lafayette (Adults Only) tussen 12.00u en 14.30u met transfers (vooraf reserveren) met coupon van 800MUR per volwassene per dag (400MUR voor kinderen tussen 3 en 11 jaar), van 19.00 uur tot 22.00 uur
- Diner in het a-la-carterestaurant Phi in het naburige hotel Radisson Blu Poste Lafayette (Adults Only) tussen 12.00 uur en 14.30 uur met transfers (vooraf reserveren) van 19.00 uur tot 22.00 uur
- Selectie aan wijnen en dranken tijdens de lunch en het diner
- Selectie aan dranken, sandwiches en thee in de Cyan Bar met Pool Service en Beach Service
- Selectie aan dranken, sandwiches, dranken, picknick en activiteiten in de Ocean One Bar
- Minibar dagelijks bijgevuld met frisdrank, water, fruitsap en bier (Nespresso met toeslag)
- Signature activiteiten in het resort: Mangrove Nature Track, River Kayak Safari,...
- Cardio, bodybuilding, aerobic en meer
- Toegang tot de sauna en hamam
- Toegang tot de kinderclub (3-12 jaar) tussen 9.00 uur en 22.00 uur
- Wifi in het hele resort

Niet inbegrepen bij uw all-inclusiveformule:
- Langoustines, kreeft, thema-avonden en speciale diners
- Wijn, alcoholische dranken en premium merken
- Rum en snacks in de minibar
- Sigaren en sigaretten
- Roomservice, telefoon en fax
- Producten in de winkels
- Huur van fietsen en auto's
- Tennisballen
- Spa, kapper en schoonheidsbehandelingen
- Pilates
- Vissen, duiken en excursies
- Dranken in de bars na 23.00 uur

... verder lezen

Maximale kamercapaciteit van een Premium Kamer met zeezicht:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Maximale kamercapaciteit van een Premium Beachfront Kamer:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Extra opties in Mauritius

Auto met chauffeur, 1 of 2 dagen

Extra opties in Mauritius
Ontdek het eiland op uw eigen tempo en boek uw auto met chauffeur voor 1 of 2 dagen.

Catamarantocht: Île aux Cerfs

Extra opties in Mauritius
Pak alvast uw strandhanddoek, zonnecrème en zonnebril in, we nodigen u uit voor een catamarancruise naar Île aux Cerfs!

Dit onbewoonde eiland staat bekend om haar prachtige witte zandstranden, een parel in het Mauritiaanse landschap. U begint het avontuur in een klein visserdorpje Trou d’Eau Douce. Hier bezichtigt u de mooiste lagune van het eiland! Daarna vaart u verder naar de monding van de Grande Rivière Sud-Est, waar u de prachtige waterval kunt bewonderen.

Uitgerust met een masker, een snorkel en zwemvliezen heeft u de mogelijkheid om de zeebodem van de lagune te verkennen voordat u naar Île aux Cerfs gaat. De schippers maken gegrild vlees en van salades voor u klaar voor aan boord, met drankjes naar wens.

U stapt dan van boord om op het eiland te genieten van de stranden voor u terugkeert.

Opmerkingen:
-Duur: van 9:15 tot 16:00 uur
-Ontmoeting op de steiger van Trou d'Eau Douce

Tijdschema van de excursie:
-Van het hotel St Géran naar Touessrok: vertrek vanaf 09.00 uur
-Van het Radisson Blu Azuri hotel in Prince Maurice: vertrek om 08.45 uur
-Hotels aan de noordkust: vertrek vanaf het hotel om 08.30 uur
-Hotels aan de westkust: vertrek vanuit het hotel om 07.45 uur
-Hotels aan de noordkust: vertrek vanaf het hotel om 07.00 uur

De prijs is inclusief:
-De transfer naar de pier
-BBQ-lunch (inclusief drankjes) op de catamaran

... verder lezen

Excursie tussen land en zee

Extra opties in Mauritius
Uw reis begint richting het zuidoosten. Deze unieke excursie combineert reizen ter voet met waterplezier.

Ontdek dan het Marine Park Blue Bay, deze enorme turquoise lagune waar u in een natuurlijk aquarium kunt duiken en kleurrijke vissen kunt ontmoeten, waaronder murene, papegaaivis en zebravis. U zult verrast zijn door de overvloed aan flora. Duikliefhebbers zullen met genoegen deze oase van rust ontdekken en de niet-ingewijden zullen versteld staan van deze koraaltuinen.

Eenmaal in de Ferney-vallei, een weelderig bos van 200 hectare, zullen natuurliefhebbers de frisse lucht van de bomen en de melodieuze liedjes van vogels waarderen, zoals de Mauritiaanse Robin, de straw-tail of de Crècerelle.

Daarna gaat u naar het typische dorp Mahébourg, voor het bezoek aan het Nationaal Museum van de Geschiedenis. Dit gebouw dateert uit 1760, hertekent de geschiedenis van de kolonisatie van Mauritius en herbergt ook de overblijfselen van de Frans-Engelse zeeslag die plaatsvond in de oude haven in 1810.

De prijs is inclusief:
-Vervoer via voertuigen met airconditioning
-De diensten van een Engels sprekende gids-chauffeur
-De toegang tot de Ferney-vallei
-Snorkelen in het marine park
-Lunch (exclusief drankjes)

... verder lezen

Catamarantocht naar het eiland Île aux Benitiers

Extra opties in Mauritius
Vaar aan boord van een catamaran van Black River via de westkust naar Tamarin Bay waar u dolfijnen in hun natuurlijke omgeving kunt zien! Deze charmante zoogdieren zwemmen vaak in groep, zij beloven u een prachtig waterballet.

De tocht gaat verder naar de prachtige turquoise lagune van Le Morne. Uitgerust met een masker, een snorkel en zwemvliezen ontdekt u de onderwaterflora en -fauna van deze regio.

De bemanning zal smakelijke gegrilde gerechten bereiden, vergezeld van salades, waarvan u kunt smullen voor de Benitier. Uw bord is werkelijk een schelp die u zal verwonderen! De schelp is uitgehouwen door erosie en lijkt daarna terug in de zee gelegd. De drankjes worden geserveerd naar wens.

U keert volledig ontspannen terug, alle stress en zorgen achterwegen gelaten en in de plaats daarvan heeft u fijne herinneringen.

Opmerkingen:
-Duur: 9.00 tot 16.00 uur
-Ontmoeting bij Morne Anglers Pier, Black River

Tijdschema van de excursie:
-Hotels aan de noordkust: vertrek vanaf het hotel om 07.00 uur
-Hotels aan de oostkust: vertrek om 06.30 uur
-Hotels aan de westkust: vertrek vanaf 08.30
-Hotels aan de zuidkust: vertrek vanaf het hotel om 08.15 uur

De prijs is inclusief:
-De transfer naar de pier
-BBQ-lunch (inclusief drankjes) op de catamaran

... verder lezen

Blue safari met onderwaterscooter - halve dag

Extra opties in Mauritius
Rijd zelf uw onderwater-scooter tot 3 meter diep en geniet van een unieke ervaring! U hoeft geen duiker of zwemmer te zijn om met de sub-scooter te rijden... U zit comfortabel en ademt vrij en natuurlijk in een grote transparant en panoramisch koepel.

Voor uw veiligheid zal een duiker u begeleiden tijdens de 30 minuten van uw onderwatercruise.

Opmerking:
- Duur: 4 uur
- Eerste inscheping om 9.00 uur en laatste om 15.00 uur in de winter en 16.00 uur in de zomer
- Voor 2 personen
- Beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag hotels in het noorden
- Dagelijks beschikbaar voor andere hotels

De prijs is inclusief:
- Vervoer naar het noorden
- Instappen op de boot

... verder lezen

Zwemmen met dolfijnen - halve dag

Extra opties in Mauritius
Laat uw kinderdroom uitkomen door met dolfijnen in Tamarin Bay te zwemmen. Beleef een uitzonderlijke ervaring met deze bijzondere dieren.

Om de bescherming van het dier in zijn natuurlijke omgeving te garanderen, is het verboden om het dier aan te raken.

Opmerking:
- Beschikbaar vanaf 5 jaar
- Duur: van 7.00 tot 10.00 uur
- Indien u niet de kans krijgt de dolfijnen te observeren, wordt een ander uitje aangeboden (exclusief transfer)

Tijdschema van de excursie:
- Hotels op Flic en Flac: vertrek vanaf het hotel om 6.15 uur
- Hotels in Tamarin: vertrek vanaf het hotel om 06.45 uur
- Hotels aan de Noord- / Oostkust: vertrek vanaf het hotel om 05.30 uur
- Hotels aan de zuidkust: vertrek vanaf het hotel om 06.20 uur

De prijs is inclusief:
- Transfer met airconditioning voertuig naar de steiger
- Niet-alcoholische dranken

... verder lezen

Catamarantocht naar de Noordelijke Eilanden

Extra opties in Mauritius
U vertrekt vanuit Grand Bay aan de noordkust, aan boord van een prachtige catamaran en vaart met de wind mee over de uitgestrekte Indische Oceaan.

Bewonder de Coin de Mire die in het midden van de oceaan staat. Vlak daarna ziet u aan de horizon een verlaten eiland ... Wit zand, schelpen, exotische vissen, prachtige koralen, kristalheldere lagunes.

Maskers, snorkels en zwemvliezen staan tot uw beschikking om de schoonheid van de zeebodem te ontdekken.

Een kleine shuttle maakt ook de heen- en terugreis tussen de catamaran en het eiland voor degenen die willen zonnebaden op het strand. Een heerlijke lunch met gegrild vlees wordt aan boord geserveerd. Drankjes en snacks zijn onbeperkt voor de duur van de cruise.

Opmerkingen:
-Duur: van 9.15 tot 15.30 uur
-Ontmoeting bij Sunset Boulevard, Grand Baie
-Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen

Tijdschema van de excursie:
-Hotels aan de zuidkust: vertrek vanaf het hotel om 07:00 uur
-Hotels aan de oost- en westkust: vertrek vanaf het hotel om 07:30 uur

De prijs is inclusief:
-De transfer naar de pier
-BBQ-lunch (inclusief drankjes) op de catamaran

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Zuid-Afrika:
Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief aangezien u in Zuid-Afrika profiteert van een inbegrepen huurauto.

Mauritius:
Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Optioneel en met bijbetaling kunt u in Mauritius ook kiezen voor privétransfers:
- Privétransfers per wagen
- Privétransfers per wagen inclusief golfbagage
- Privétransfers per minibus inclusief golfbagage

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto in Zuid-Afrika

Tijdens uw verblijf in Zuid-Afrika vertrekt u in alle vrijheid op ontdekking dankzij de inbegrepen huurauto van categorie C voor de hele duur van uw verblijf in Zuid-Afrika. Het gaat om een huurauto type Toyota Corolla 1.6 of gelijkwaardig.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 15°C max : 26°C
Feb
min : 14°C max : 25°C
Mrt
min : 13°C max : 24°C
Apr
min : 10°C max : 21°C
Mei
min : 7°C max : 19°C
Jun
min : 4°C max : 16°C
Jul
min : 4°C max : 17°C
Aug
min : 6°C max : 19°C
Sep
min : 9°C max : 23°C
Okt
min : 11°C max : 24°C
Nov
min : 13°C max : 24°C
Dec
min : 14°C max : 25°C

Ligging

Radisson Blu Azuri 4*Sup: Azuri Village, Haute RiveRoches Noire, 31104, Mauritius 

Radisson Blu Azuri 4*Sup: de afstand tussen de luchthaven van Mauritius en uw hotel bedraagt 70 km.

Details over uw autoreis in Zuid-Afrika

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in hotels volgens het reisprogramma
- Pension volgens het reisprogramma: ontbijt op dag 2, 6 en 7 en volpension op dag 3, 4 en 5Safari's volgens het reisprogramma
- Engelstalige verwelkoming bij aankomst in Johannesburg
- Huurauto met onbeperkt aantal kilometers, verzekering en contractkosten, ophalen en terugbrengen in Johannesburg

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes - Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen 
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Details over uw inbegrepen strandverlenging naar Mauritius

Alle praktische informatie over het Radisson Blu Azuri 4*Sup:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 100
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Roomservice
  • Airconditioning
  • Luchthaventransfers
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Ventilator
  • 2 tweepersoonsbedden in de Deluxe Kamer met uitzicht op de tuin of op de oceaan
  • TV met satellietzenders
  • DVD-speler
  • iPod docking station
  • Wifi
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluis
  • Balkon met tuinmeubilair
  • Badkamer met ligbad en aparte douche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Strand
  • Beachvolleybal
  • Wielersport
  • Jeu de boules
  • Verlichte tennisbaan
  • Boot met glazen bodem
  • Indoor games zoals tafeltennis en tafelvoetbal
  • Kajak
  • Waterfietsen
  • Zeilboot
  • Stand up paddle

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autoreis 'Big 5' met inbegrepen strandverlenging naar Mauritius