North Ice Adventure - Kiruna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een reis naar het Hoge Noorden en ontdek Zweden en Noorwegen
  • Beleef een unieke ervaring in een ijshotel
  • Ga op zoek naar het noorderlicht tijdens een onvergetelijke excursie

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Zweden en Noorwegen

Voor het eerste deel van uw avontuur reist u mee naar Zweden, meer bepaald naar het charmante dorpje Jukkasjärvi nabij Kiruna. Hier verlegt u uw geografische grenzen wanneer u de poolcirkel oversteekt en bewondert u een betoverende sneeuwwitte omgeving. 
Vervolgens reist u door naar Noorwegen, waar u een ongerepte cultuur en een authentieke cultuur ontdekt. Tromsø wordt vaak het "Parijs van het Noorden" genoemd omwille van zijn ongelooflijke dynamiek. Kuier door de gezellige vissershaven, proef van overheerlijke lokale specialiteiten, bezoek de vele musea en woon culturele evenementen bij!

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Met veel plezier stellen we u een unieke rondreis in 4 nachten voor.

U vertrekt vanuit Kiruna in Zweden en reist van daaruit naar Tromsø in Noorwegen. Onderweg ontdekt u de magische landschappen van deze spectaculaire regio.


Uw reisroute

Dag 1: Kiruna
Dag 2 & 3: Jukkasjärvi
Dag 4 & 5: Tromsø

Uw reisprogramma

Dag 1: Kiruna
Bij aankomst in Kiruna wordt u naar het Icehotel in Jukkasjärvi gebracht.
Overnachting in een Ice Room in het Icehotel.

Dag 2: Jukkasjärvi
Overdag ontdekt u het prachtige winterlandschap van Noord-Zweden tijdens een sneeuwscootertocht over bevroren meren. Uw gids neemt u mee naar hoger gelegen terrein vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft. Hij toont u ook sporen van wilde dieren. Onderweg maakt u een tussenstop voor een traditionele Zweedse fika, een typisch Zweedse pauze met koffie en zoete lekkernijen. Nadien keert u terug naar het hotel.
Overnachting in een Warm Room in hotel Kaamos.
Dag 3: Jukkasjärvi
Vanuit uw hotel wordt u naar het treinstation van Kiruna gebracht. Van hieruit vertrekt u per SJ-trein naar Narvik in Noorwegen. Bij aankomst in Narvik wordt u per bus naar Tromsø gebracht.
Overnachting in het Clarion Hotel The Edge in Tromsø.


Dag 4: Tromsø

Vandaag gaat u naar het Aurora Safari Base Station, het vertrekpunt voor uw noorderlichtexcursie!. U krijgt alle nodige materiaal om op zoek te gaan naar het magische noorderlicht. De hele dag bent u op zoek naar de meest geschikte plaats om dit spectaculaire natuurverschijnsel te kunnen bewonderen. Dit is volledig afhankelijk van de lucht- en weersvoorspellingen.
Overnachting in het Clarion Hotel The Edge in Tromsø.

Dag 5: Vertrek uit Tromsø
Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis in 4 nachten logeert u in mooie hotels, zorgvuldig geselecteerd omwille van hun gunstige ligging en hun unieke karakter.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Jukkasjärvi: Ice Room in het Icehotel en Warm Room in Hotel Kaamos
- Tromsø: Standaard Kamer in Clarion Hotel The Edge

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Neem elke ochtend een optimale start van de dag dankzij een uitgebreid ontbijt met lokale specialiteiten. Perfect om de nodige energie op te doen om de lage buitentemperaturen te trotseren!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : -13°C max : -7°C
Feb
min : -13°C max : -7°C
Mrt
min : -11°C max : -5°C
Apr
min : -6°C max : 0°C
Mei
min : 0°C max : 4°C
Jun
min : 4°C max : 10°C
Jul
min : 7°C max : 13°C
Aug
min : 6°C max : 11°C
Sep
min : 2°C max : 7°C
Okt
min : 0°C max : 0°C
Nov
min : -7°C max : -3°C
Dec
min : -11°C max : -6°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 1 overnachting in een Ice Room in het Icehotel in Jukkasjarvi
- 1 overnachting in een Warm Room in het hotel Kaamos in Jukkasjarvi
- 2 nachten in een Standaard Kamer in het Clarion Hotel The Edge
- Ontbijt
- Sneeuwscootertocht met Fika-pauze
- Noorderlichtexcursie
- SJ-trein van Kiruna naar Narvik
- Transfer per bus van Narvik naar Tromsø
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde maaltijden en drankjes
- Persoonlijke uitgaven
- Niet-vermelde excursies en bezoeken
- Optionele verzekeringen
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. North Ice Adventure