Amani Tiwi Beach Resort 5* met safari's - Kwale - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar Kenia en ontdek een fascinerende mix van cultuur, fauna, flora en adembenemende landschappen
  • Geniet van de nabijheid van de Indische Oceaan en het populaire Diani Beach
  • Ga op zoek naar wilde dieren tijdens een onvergetelijke safari in één, twee of drie nachten

Welkom in ... Kenia!

Droomt u van exotische avonturen?
Liefhebbers van witte zandstranden en ongerepte natuur gaan naar het adembenemende Kenia! We hebben de ideale reis voor u gevonden: u verblijft  aan het prachtige strand van Diani Beach, een van de meest spectaculaire bestemmingen aan de oostkust van Afrika.

Het is de ideale plaats om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het water is er ondiep en het strand heeft bijna een Caribische look omringd door palmbomen. 

Bovendien ontdekt u een fascinerend landschap en talloze dieren op safari! 
Maak kennis met de magische savanne en bewonder de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving: giraffen, leeuwen, luipaarden, zebra's en gnoes. U zult versteld staan van zoveel schoonheid!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 6 nachten in het Amani Tiwi Beach Resort + 1 nacht safari
- 8 nachten: 6 nachten in het Amani Tiwi Beach Resort + 2 nachten safari 
- 10 nachten: 8 nachten in het Amani Tiwi Beach Resort + 2 nachten safari 
- 12 nachten: 9 nachten in het Amani Tiwi Beach Resort + 3 nachten safari 
- 14 nachten: 11 nachten in het Amani Tiwi Beach Resort + 3 nachten safari

Klaar voor vertrek?

Uw hotel

Welkom in het Amani Tiwi Beach Resort 5*, gelegen in het prachtige Kenia, ten zuiden van Mombasa. Dit resort beschikt over een groot zwembad omringd door palmbomen. De kamers bevinden zich rondom het zwembad. 

U kunt heerlijk ontspannen aan het privéstrand in een van de ligstoelen van het hotel. Geniet van de gastvrijheid, de prachtige omgeving en de adembenemende uitzichten op de Indische Oceaan. Bent u wat sportiever aangelegd? Kies dan voor een watersportactiviteit. Voor de kinderen is er een kinderclub!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer 

Standaard Kamer (35 m²)

Deze kamers combineren donker houten meubilair met lichtkleurige decoratie zodat alles mooi in één geheel samen komt. De minibar, sateliet TV en wifi zorgen voor een comfortabel verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive (ontbijt, lunch en diner met een selectie aan snacks en drankjes)
  • Privédiner aan het strand
Uw dagen in het Amani Tiwi Beach Resort worden gekleurd door een all-inclusiveformule, inbegrepen bij deze aanbieding.

U kunt in het hotel terecht in vier restaurants. Kies voor de Italiaanse keuken van La Bella Vita of de visgerechten uit de Indische Oceaan van El Sultan Dhow, proef Swahili-gerechten in de Baharini Restobar of geniet van een lekkere maaltijd bij The Palms. Bovendien zijn er 5 bars waarbij u kunt genieten van exotische koffie tot cocktails in het zwembad!

Activiteiten

In het Amani Tiwi Beach Resort worden er dagelijkse activiteiten georganiseerd en voldoende entertainment voorzien zodat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Geniet van de fitnesszaal, speel een potje biljart, duik in het zwembad of ontdek één van de watersporten aan het strand. Er is ook een kinderclub en een watersportclub!

Uw inbegrepen safari

U kiest zelf het aantal nachten en afhankelijk van het aantal nachten zijn er verschillende safari's mogelijk. Bij elke optie verblijft u in een Standaard Kamer en op basis van volpension (exlusief drankjes). Check-out bij het hotel is voorzien voor u op safari vertrekt.

Inbegrepen bij de safari:
- Ontvangst en transfers
- Overnachting in een Standaard Kamer in een lodge en volpension (exclusief drankjes)
- Transport in een gedeeld minibusje met open dak met Engelstalige chauffeur/gids (maximaal 8 personen)
- Een halve fles water per persoon per dag
- Gegarandeerde zitplaats aan het raam
- Entreegelden en overheidsbelastingen

Uw safari in 1 nacht

Dag 1: Diani - Tsavo East (245 km / 4 uur)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar het Tsavo East Nationaal Park waar u een safari maakt. Aankomst en lunch bij de lodge. Safari bij zonsondergang. Diner en overnachting bij Sentrim Tsavo (of gelijkwaardig).

Dag 2: Tsavo East - Diani (245 kms / 4 uur)
Op de tweede dag gaat u nog voor uw ontbijt op safari.

Uw safari in 2 nachten

Dag 1: Diani - Shimba Hills Nationaal Reservaat (60 km / 4 uur)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Shimba Hills, op 45 km van Diani Beach. Dit is het op één na grootste reservaat van de regio, met een rijke verscheidenheid aan flora en fauna. Hier bevinden zich het grootste aantal Afrikaanse olifanten en sabelantilopen.

U brengt een bezoek aan het dorpje Shifoga, gevolgd door de prachtige Sheldrick watervallen. Hierna volgt een safari en lunch in de Green Safari Lodge. Avondeten en overnachting in Green Safari Lodge.

Dag 2: Shimba Hills - Ngutuni / Taita Hills (245 kms / 4 uur)
Na het ontbijt gaat u te voet naar het Ngutuni reservaat. Bij aankomst gaat u gelijk op safari, gevolgd door de lunch. Hierna ontdekt u de Taita Hills. Diner en overnachting in Sarova Saltlick Lodge.

Saltlick Lodge is gelegen in het hart van een privé wildreservaat naast het Tsavo Nationaal Park. Dit park speelt een belangrijkere rol in de bescherming en het behoud van de flora en fauna van Kenia. Rondom de Saltlick Lodge bevinden zich een aantal waterplassen waar zitjes zijn gebouwd zodat u voorbijgaande dieren kunt observeren. De lodge bestaat uit twee verdiepingen en beschikt over ruime kamers met moderne verzieningen. Vanaf de lodge en het restaurant heeft u een prachtig uitzicht.

Dag 3: Taita Hills - Diani Beach (290 km / 5 u uur)
Voor en na het ontbijt gaat u op safari, vervolgens krijgt u een lunch in de Taita Hills Lodge. U keert weer terug naar uw hotel waar u arriveert aan het eind van de middag.

Uw safari in 3 nachten

Dag 1: Mombasa - Tsavo East (245 km / 4 uur)
Na een vroeg ontbijt en wat uitleg van de gids, vertrekt u rond 5.20 uur richting Tsavo East National Park (met een oppervlakte van 12.000 km²).
Eenmaal in het park zal de gids het dak van het voertuig openen, zodat u de savanne volledig kunt bewonderen. Tsavo East is het grootste nationale park van Kenia. U luncht in de lodge waarna u wat tijd voor uzelf heeft. Bij zonsondergang gaat u op een nieuwe safari.

U keert terug naar Ashnil Aruba Lodge voor het diner en de overnachting (of gelijkwaardig).

Dag 2: Tsavo East - Amboseli (315 km / 5 uur)
Na een vroeg ontbijt gaat u op weg naar het Amboseli Nationaal Park. Als het weer het toelaat, kunt u de majesteit van de Kilimanjaro bewonderen. Rond lunchtijd komen we het park binnen en kunt u genieten van het prachtige landschap. Na de lunch heeft u tijd om bij te komen. Vervolens gaat u opnieuw op safari. Bij zonsondergang keert u terug naar de lodge.

Diner en overnachting in het Amboseli Sentrim Camp (of gelijkwaardig).

Dag 3: Amboseli - Taita Hills Game Sanctuary (250 km / 4 uur)
Na een vroege safari en ontbijt vertrekt u richting de Taita Hills. Bij aankomst krijgt u een lunch, gevolgd door een safari. Na het avondeten gaat u op een nachtelijke safari.

Diner en overnachting in Sarova Saltlick Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 4: Taita Hills - Diani Beach (290 km / 5 uur)
Na het ontbijt bezoekt u het park voor een laatste keer, daarna vertrekt u weer richting het hotel.

Uw inbegrepen excursie

Stadsbezoek Mombasa (1/2 dag)

Uw inbegrepen excursie
Mombasa is de oudste stad van Kenia en rijk aan geschiedenis en cultuur. U bezoekt het pittoreske oude centrum vol gezellige straatjes en mooie balkons. U bezoekt Fort Jésus (exclusief entree) en de fruit- en kruidenmarkt. U heeft de mogelijkheid aankopen te doen in de stad.

U bezoekt eveneens Moi Avenue met de beroemde olifantenslagtanden. U eindigt de middag met een bezoek aan het artistieke centrum met houtsculpturen. U gaat vervolgens terug naar uw hotel voor de lunch.

Optionele excursies

Excursie Funzi Kinazini

Optionele excursies
Ook kunt u een 1-daagse Funzi Kinazini excursie bijboeken. U zult een onvergetelijke dag doorbrengen in één van de laatste ongerepte paradijsjes op aarde. U gaat richting Bodo, een oud dorp 1 uur ten zuiden van Mombasa. Na een Swahiliaans ontbijt vaart u naar het eiland Funzi, waar u het dagelijkse leven van de traditionele bevolking kunt aanschouwen. Hun manier van leven is in 100 jaar niet veranderd!
Verder maakt u deze dag nog een kanotocht, kunt u zwemmen en ontspannen op het strand en misschien krijgt u wel de kans om zeeschildpadden te spotten! Inclusief uitgebreide barbecue met vis.

Zeesafari

Optionele excursies
In de tweede stap van de aankoop kunt u ervoor kiezen om een zee-excursie met snorkelsessie in het National Marine Park en Wasini Kisite Mpunguti Island te boeken!
Inclusief lunch met zeevruchten in restaurant Chalie Claws.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : 24°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 31°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 25°C max : 30°C
Mei
min : 23°C max : 28°C
Jun
min : 22°C max : 27°C
Jul
min : 21°C max : 25°C
Aug
min : 21°C max : 27°C
Sep
min : 21°C max : 27°C
Okt
min : 22°C max : 28°C
Nov
min : 23°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Ligging

Kwale, Kenia

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 209
Check-in: 12.00 uur
Check-out: 10.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Wanneer u op safari gaat, moet u uitchecken.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Valutawissel
  • Excursiebalie
  • Ticketservice
  • Bagageopslag
  • Conciërgeservice
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Muskietennet
  • Airconditioning
  • Satelliet TV
  • Minibar
  • Kluis
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

  • Tennisbaan
  • Kids Club
  • Biljart
  • Tafeltennis
  • Windsurfen
  • Duiken
  • Snorkelen
  • Watersportfaciliteiten (ter plaatse)
  • Fitness
  • Massage
  • Privéstrand
  • Spelkamer
  • Bibliotheek
  • Speeltuin
  • Animatieteam

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek. 

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en uw hotel bedraagt 38 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Amani Tiwi Beach Resort 5* met safari's