Wie zijn wij?

Applicaties op tablets
Wie zijn wij?

Voyage Privé is een online reisorganisatie die haar leden luxueuze vakanties aanbiedt tegen exclusieve prijzen. Het bedrijf werd opgericht in Frankrijk in 2006 door drie vrienden die konden voortbouwen op een jarenlange ervaring in de reisindustrie. Het businessplan van Voyage Privé komt dan ook rechtstreeks voort uit hun idee om exclusieve deals voor luxe vakanties te onderhandelen voor hun vrienden. Van daaruit werd al snel het unieke concept met ‘flash aanbiedingen’ ontwikkeld.

Vandaag de dag telt Voyage Privé ruim 44 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment acht afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk).

Wat doen we bij Voyage Privé?

Bij Voyage Privé bieden we onze leden zogenaamde ‘flash aanbiedingen’ aan. Dit zijn speciale aanbiedingen voor luxueuze vakanties, vluchten, hotels, rondreizen en evenementen. Ons team onderhandelt elke dag over speciale aanbiedingen met een korting tot wel -70% op de normale verkoopprijs. Deze korting is exclusief voor leden die zich aanmelden op de website van Voyage Privé.

Waarom moet u voor ons kiezen?

Al onze hotels en andere aanbiedingen zijn zorgvuldig uitgekozen door onze reisexperts, zodat we u de beste prijzen en kortingen tot -70% kunnen aanbieden. Op onze website bieden we accommodaties en reizen van hoge kwaliteit aan die door ons getest en goedgekeurd zijn. Daarom vindt u bij ons niet alle bestemmingen en alle hotels, maar alleen exclusieve aanbiedingen die u een verblijf in alle luxe en comfort garanderen. Naast een exclusieve prijs onderhandelen we ook over extra’s zoals een kamer met zeezicht, massages of een diner bij kaarslicht, die zijn inbegrepen in onze aanbiedingen.

Mobiel

4.5/5 Applicaties op tablets Applicaties op smartphones

Ontdek alle aanbiedingen van Voyage Privé in een mobiele app

Beschikbaar op :

Doe mee met Voyage Privé

Applicaties op tablets
We zijn voornamelijk op zoek naar talenten die de waarden van Voyage Privé met zich mee dragen.
Mannen en vrouwen met een passie voor toerisme en de online wereld, ambitieus en veeleisend, creatief en innovatief, flexibel en proactief.
Onze toekomstige werknemers moeten een zeer goede teamgeest hebben, hebben zin om zich in te spannen en te ontwikkelen en zijn resultaatgericht.