Dusit Thani Laguna Singapore 5* + Dedary Resort Ubud 4* + Sudamala Resort Senggigi Lombok 5* + Monolocale Resort Seminyak 5* - Singapore - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de bruisende eilandstaat Singapore en laat je meevoeren door zijn levendige sfeer, uniek cultureel erfgoed en onovertroffen Aziatische eetcultuur
  • Beleef avontuur en cultuur in Ubud en pure ontspanning op de droomstranden van Lombok
  • Eindig je reis aan de Zuidwestelijk kust van Bali in Seminyak, een hippe surfspot met gouden stranden, trendy beach clubs en adembenemende zonsondergangen
  • Pak je koffers uit in speciaal geselecteerde luxe hotels voor een aangenaam verblijf in een elegante omgeving

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Singapore en Indonesië!

Ben je op zoek naar je volgende vakantiebestemming en zoek je het dit jaar in de exotische hoek? Lees dan zeker verder, want dan hebben we een pareltje met maar liefst 4 bestemmingen voor je in de aanbieding! Vlieg met ons mee en maak een vliegende start in Singapore. Bewonder de futuristische skyline van de stad, verken de levendige wijken zoals China Town en Little India, maak een boomtopwandeling in het MacRitchie Reservaat of struin door de botanische tuinen van Singapore, opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO, en proef heerlijke streetfood in de hawkercentra.

Zet je reis vervolgens verder richting Indonesië en ontdek drie droombestemmingen. Begin je avontuur in Ubud, het culturele hart van Bali, beroemd om zijn apenbos en rijstterrassen. Ontspan vervolgens op de paradijselijke stranden van het exotische Gili Lombok: duik in het kristalheldere water om een kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken en sluit je reis af in Seminyak, een populaire badplaats met langgerekte stranden en gezellige restaurants.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en boek je reis in een paar klikken.

 

Je bepaalt zelf de duur van jouw verblijf:

- 12 nachten: 3 nachten in Singapore + 3 nachten in Ubud + 3 nachten op Gili Lombok + 3 nachten in Seminyak

- 13 nachten: 3 nachten in Singapore + 4 nachten in Ubud + 3 nachten op Gili Lombok + 3 nachten in Seminyak

- 15 nachten: 3 nachten in Singapore + 5 nachten in Ubud + 3 nachten op Gili Lombok + 4 nachten in Seminyak

- 17 nachten: 3 nachten in Singapore +  6 nachten in Ubud + 3 nachten op Gili Lombok + 5 nachten in Seminyak

- 19 nachten: 3 nachten in Singapore + 7 nachten in Ubud + 3 nachten op Gili Lombok + 6 nachten in Seminyak

- 21 nachten: 3 nachten in Singapore + 8 nachten in Ubud + 3 nachten op Gili Lombok + 7 nachten in Seminyak

Dusit Thani Laguna Singapore 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Shuttleservice naar de luchthaven in Singapore (volgens hotelschema, reservering vooraf vereist)

Welkom in een modern en luxueus resort gelegen in de beroemde Laguna National Golf Resort Club. Het Dusit Thani Laguna Singapore 5* verwelkomt je met klasse en elegantie en biedt je een breed scala van activiteiten en heerlijke diners aan.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer met zicht op het zwembad
  • Minibar

Deluxe Kamer met zicht op het zwembad (36 m²)

Laat je betoveren door het eigentijdse ontwerp en de inrichting van de Deluxe Kamer met zicht op het zwembad. De smaakvolle inrichting van deze kamer wordt perfect aangevuld door het aangename uitzicht op het zwembad van het resort.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Drankjes en canapés in de Legends Bar van 18.00 tot 20.00 uur

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Ga op culinaire wereldreis en geniet van een verscheidenheid aan keukens en settings die allen gemeen hebben dat ze Thaise elegantie perfect weten te combineren met het hedendaagse. In de Greenhouse kun je van deze gerechten genieten in een groene omgeving, omringd door de natuur. Of breng een bezoek aan Dusit Gourmet voor een gastronomische selectie van Thaise, Westerse en Indiase gerechten.

Activiteiten

Te midden van een eigentijdse Thaise omgeving met weelderige tuinen, overstijg je de dagelijkse sleur en kom je volledig tot rust in de Devarana Spa. Zodra je lichaam volledig is uitgerust, kun je er onder andere genieten van Zumba-lessen, tennisbanen en een duik in een van de zwembaden van het resort. Tenzij je liever een balletje slaat op het golfterrein? Alles kan!

Dedary Resort Ubud by Ini Vie Hospitality 4*

Welkom in het magische Dedary Resort Ubud by Ini Vie Hospitality 4*, waar  een romantische ambiance die zich vermengt met de natuur van Ubud en garant staat voor een onvergetelijk verblijf tussen de uitgestrekte rijstvelden en jungles van Ubud. Profiteer van de ideale ligging op korte afstand van het centrum, het apenbos en van de iconische rijstterrassen om je onder te dompelen in de authentieke sfeer van Bali, maar dan met een gouden randje er rond.  

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Villa met 1 slaapkamer en privézwembad

Villa met 1 slaapkamer en privézwembad (100 m²)

Kies voor een verblijf in een authentieke Villa met 1 slaapkamer en privézwembad en geniet van een verblijf in volledige privacy in een prachtige groene omgeving. Het goed opgeleide en professionele personeel biedt discrete maar vriendelijke service. Geniet van alle mogelijke luxe en comfort en voel je de koning te rijk.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x afternoon tea bij verblijf vanaf 3 nachten
  • 1x drijvend ontbijt bij verblijf vanaf 3 nachten
  • 1x lunch of diner (2 gangen - excl. drankjes) bij verblijf vanaf 4 nachten

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Ben je fan van de Thaise keuken? Reserveer dan zeker een tafeltje in restaurant Sans Thai en maak je klaar voor een authentieke Thaise eetervaring in een prachtig decor. Laat je verleiden door de gerechten die met passie worden gemaakt door de bekroonde chef-kok Agus Umbarayana en sluit af met een Thaise cocktail.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot Tropical Temptation Beach Club
  • 1x Balinese massage bij verblijf vanaf 6 nachten

Duik in het verfrissende water van je eigen privézwembad en profiteer van zeldzame momenten van rust terwijl de zon je huid verwarmt. Wil je jezelf extra in de watten leggen? Kies dan voor een deugddoende massage of een verkwikkende behandeling in de Svaha Spa.

Mag het wat actiever? Dankzij de perfecte ligging, op 15 minuten van het centrum en van het apenbos van Ubud, zijn er in de directe omgeving tal van activiteiten te beleven. Vervelen zal dus geen optie zijn.

Sudamala Resort 5*

Welkom in Sudamala Resort 5*, in Senggigi, Lombok, een onovertroffen hotel waar het zachte zand de zee ontmoet, met zitplaatsen op de eerste rij voor elke spectaculaire zonsondergang. In dit tropische toevluchtsoord dat bulkt van ongewone charme en kwaliteit, lijkt de tijd als het ware stil te staan en verblijf in je perfecte harmonie met de omliggende omgeving.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Suranadi Villa met 1 slaapkamer en privézwembad

Suranadi Villa met 1 slaapkamer en privézwembad (120 m²)

Het Sanskriet woord 'Suranadi' betekent letterlijk 'rivier van de Goden'. De prachtige Suranadi Villa met 1 slaapkamer heeft een eigen privézwembad, een uitgestrekte binnenplaats en een traditioneel openluchtpaviljoen. De binnenplaats bij het zwembad heeft speelse accenten zoals hekwerken geïnspireerd op de plaatselijke fauna, een verfijnde afwerking en materialen van de hoogste kwaliteit. Ontdek de prachtige ruimtes die het toppunt vormen van tropisch modern binnen-buiten leven en beleef een verblijf om nooit meer te vergeten.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x drijvend ontbijt per persoon per verblijf
  • 1x diner (1 gang - excl. drankjes) per persoon per verblijf

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Restaurant Olah Olah is een bestemming op zich met een fijne selectie verrukkelijke lekkernijen. Dit exclusieve restaurant serveert smakelijke gerechten met een fantasierijke twist.

Geniet van lokale en internationale favorieten in het openluchtrestaurant bij het zwembad met uitzicht op het kristalheldere water van Lombok, van een BBQ op het strand of proef een van de smaakvolle pizza's boordevol verse ingrediënten met een Lombokse twist.

Activiteiten

Start je dag met een verkwikkende yogasessie bij zonsopgang op het yogadek van het hotel met uitzicht op de glinsterende zee van Senggigi. Neem vervolgens een duik in het maanvormige zwembad en verlies jezelf in een spannend boek terwijl de zon je huid streelt op het gouden zandstrand.

Heb je het te warm? Zet dan je duikbril op en duik in de azuurblauwe zee op zoek naar kleurrijke vissen of vertrek met de boot dieper de zee op voor een heuse duiktrip.

Heb je hard gewerkt of heb je zin om jezelf eens extra in de watten te leggen? Laat je dan heerlijk pamperen in de Mango Tree Spa, een serene plek die in de tradities van Lombok en de collectieve oude wijsheid over wellness gedoken is, om de meest unieke en innovatieve behandelingen te kunnen aanbieden.

Monolocale Resort Seminyak by Ini Vie Hospitality 5*

Welkom bij Monolocale Resort Seminyak by Ini Vie Hospitality 5*, een intiem resort dat zich onderscheidt door de perfecte mix van kunst en luxe voorzieningen. Dankzij de geweldige ligging, in het tropische hart van Umalas, op de grens van het hippe gebied op Bali, namelijk Seminyak en Canggu, geniet je hier van een once-in-a-lifetime verblijfservaring in een inspirerende en rustige omgeving.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Villa met 1 slaapkamer en privézwembad

Villa met 1 slaapkamer en privézwembad (100 m²)

Duw de deur open van je Villa met privézwembad en ontdek de perfecte combinatie van intimiteit, modern comfort en luxe voorzieningen. De villa beschikt over een lichte slaapkamer met kingsize bed, badkamer met regendouche, privézwembad en een volledig gemeubileerd privézonneterras. Ontspanning gegarandeerd!

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x afternoon tea bij verblijf vanaf 3 nachten
  • 1x drijvend ontbijt bij verblijf vanaf 3 nachten
  • 1x lunch of diner (2 gangen - excl. drankjes) bij verblijf vanaf 4 nachten

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Beeld je in... een lichte, smaakvolle lunch, een fles wijn op tafel in goed gezelschap, een azuurblauw zwembad dat naar je lonkt en een lange tafel waar je met al je geliefden aan past. Welkom in the Sanctuary. Dit weelderig tropisch restaurant met zwembad heeft het allemaal! Reserveer alvast een tafeltje en geniet van al het lekkers dat deze gezellige plek je te bieden heeft... Je bent immers op vakantie!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot Tropical Temptation Beach Club
  • 1x Balinese massage bij verblijf vanaf 6 nachten

Duik in het verfrissende water van het zwembad en beoefen de kunst van het heerlijk nietsdoen met een cocktail in de hand, terwijl de zon je huid verwarmt. Wil je jezelf extra in de watten leggen? Kies dan voor een welverdiende massage of een verjongende behandeling in de Svaha Spa.

Mag het wat actiever? Dankzij de perfecte ligging, op korte afstand van Petitenget Beach en Batu Belig Beach in het bruisende Seminyak, zijn er in de directe omgeving tal van activiteiten te beleven. Vervelen zal dus geen optie zijn en epische zonsondergangen zijn gegarandeerd!

Extra opties

Fietstocht in de ochtend

Extra opties

Fiets over het platteland van Bali! Vanuit Kitamani fiets je 12 km langs het Baturmeer, bezoek je landelijke Balinese dorpjes, oude hindoetempels en ontdek je de rijke flora en fauna van het eiland.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.
De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in... Singapore!

Welkom in Singapore, een onafhankelijke eilandstaat voor de zuidkust van Maleisië, die uitgegroeid is tot een bloeiende bestemming, populair bij reizigers die op zoek zijn naar een levendige stadssfeer, uniek cultureel erfgoed en een onovertroffen Aziatische eetcultuur.

Het Colonial District is de plek om je ontdekkingstocht te beginnen. Hier vind je het Nationaal Museum van Singapore, het Singapore Art Museum en Fort Canning Park, waarvan wordt aangenomen dat het de begraafplaats is van de koningen van het oude Singapore! Vlakbij ligt Little India, het centrum van de Indiase gemeenschap van Singapore - wandel langs kraampjes met kruiden, wierook en sari's en geniet van de levendige sfeer.

Voor een voorproefje van de moderne stadssfeer van Singapore ga je naar Marina Bay, dat je niet mag missen dankzij het kolossale hotelcomplex Marina Bay Sands en Gardens by the Bay, een tuin van 101 hectare waar je langs 'superbomen' kunt wandelen en een overdekte waterval kunt ervaren. Als de zon ondergaat is de Chinatown Street Market the place to be, waar je een souvenir kunt kopen of de beste street food van de stad kunt proberen.

Welkom in... Ubud!

Pak je koffers uit op het 'Eiland van de Goden', een onbeschrijfelijk Indonesisch paradijs met landschappen die recht uit een ansichtkaart lijken te komen.

 

Ubud nodigt je uit om te komen genieten van de traditionele dansen, witte zandstranden, het weelderige oerwoud en typerende tempels die je ongetwijfeld zullen bekoren. Kom mee naar het beroemde 'Monkey Forest' en bewonder de apen van dichtbij. Maak een wandeling over de markt van Ubud met haar unieke sfeer en ga op zoek naar leuke souvenirs.

 

Bereid je voor op een avontuur zonder weerga in een land vol cultuur en tradities!

Welkom op... Lombok!

In de provincie West Nusa Tenggara, ten oosten van Bali, vind je het paradijselijke eiland Lombok. Deze plek is bekend om de Rinjaniberg en de drie Gili's. Hier geniet je van een heerlijke mix van stranden, watervallen en bergen die samen een schitterende, charmante vakantiebestemming vormen.

Welkom in... Seminyak!

Betekent vakantie voor jou ook exotische stranden en lekker luieren? Dan hebben wij de oplossing voor jou… Aan de prachtige kuststreek ten westen van Bali bevindt zich de charmante badplaats Seminyak. Geliefd om haar levendigheid, is deze bestemming vooral de plaats bij uitstek voor een ontspannen verblijf op het eiland van de goden. Met haar fijne zandstranden en idyllische landschappen zal je in Seminyak opnieuw het plezier van het nietsdoen ontdekken.


Laat je verleiden door de aangename sfeer die er heerst en waar restaurants, bars en winkeltjes samen een bijzondere omgeving vormen die je uitnodigt om deel te nemen aan het leven van de Balinezen in een bruisende en authentieke sfeer.

Meer details

Dusit Thani Laguna Singapore

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 198

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Kluisje
  • Minibar
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Greenhouse
  • Legends Bar
  • Dusit Gourmet
  • The Tee Deck – Al Fresco Bar & Grill

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Tennisbaan
  • Golf
  • Fitnessruimte
  • Sauna

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Dedary Resort Ubud by Ini Vie Hospitality

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Airconditioning
  • Conciërgedienst
  • Gratis parkeren
  • Luchthavenshuttle
  • Meertalig personeel
  • Wasservice
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Bad
  • Balkon of terras
  • Douche
  • Haardroger
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Sans Thai

Activiteiten bij het hotel:

  • Excursiebalie
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Sudamala Resort Senggigi Lombok

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Koffiemachine
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Olah Olah

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Monolocale Resort Seminyak by Ini Vie Hospitality

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst
  • Gratis parkeren
  • Luchthavenshuttle
  • Meertalig personeel
  • Wasservice
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Douche
  • Haardroger
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Waterkoker
  • Kluisje

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant The Sanctuary

Activiteiten bij het hotel:

  • Excursiebalie
  • Spa
  • Ontspanningszwembad

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Dusit Thani Laguna Singapore 5* + Dedary Resort Ubud 4* + Sudamala Resort Senggigi Lombok 5* + Monolocale Resort Seminyak 5*