Diamond Cottage Phuket 4* + Ava Sea Resort Krabi 4* + Baan Khao Lak Resort 4* - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Neem deel aan een driedelige reis en verblijf in enkele van de meest paradijselijke badplaatsen in het zuiden van Thailand
  • Verblijf in topklasse accommodaties dicht bij het strand, die moderne faciliteiten combineren met authentieke architecturale charme
  • Neem een duik in het zwembad, laat je verwennen in de spa, geniet van de zon op het strand of train in de fitnessruimte
  • Ontdek de magie van Zuid-Thailand en reis in alle rust met inbegrepen transfers

De beoordeling van onze klanten

Met deze combinatie van 3 hotels heb je 3 keer meer kans op uitzonderlijke ervaringen en prachtige herinneringen in het zuiden van Thailand. We hielden van het uitzicht vanuit het hotel in Phuket, de locatie in Krabi en de ontspannende locatie in Khao Lak.

Jean-Charles

Welkom in... Thailand!

Ontdek het zuiden van Thailand als nooit tevoren op deze uitzonderlijke reis die drie iconische bestemmingen combineert: een onvergetelijk uitje aan zee bij Karon Beach, adembenemende landschappen in Krabi en totale ontspanning in Khao Lak. Je verblijft in comfortabele 4*-hotels die zorgvuldig zijn geselecteerd.

 

Begin je reis bij Karon Beach, waar je vanuit je hotel aan het strand kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de Andamanse Zee. Ga dan naar Krabi om de beroemde karstformaties te verkennen en te genieten van de sereniteit van deze unieke omgeving.

 

Ontspan tot slot in Khao Lak, vol rust en groen biedt, ideaal om je batterijen op te laden na je avonturen. Deze reis is de perfecte gelegenheid om de diversiteit en natuurlijke schoonheid van Thailand te ontdekken terwijl je in een kwaliteitsaccommodatie verblijft. Geniet van de lokale cultuur, proef de heerlijke keuken en maak onvergetelijke herinneringen tijdens deze unieke ervaring in het hart van het paradijselijke Thailand.

 

Kies je verblijfsduur:

11 nachten: 3 nachten in Karon Beach + 3 nachten in Krabi + 5 nachten in Khao Lak

13 nachten: 3 nachten in Karon Beach + 3 nachten in Krabi + 7 nachten in Khao Lak

15 nachten: 3 nachten in Karon Beach + 5 nachten in Krabi + 7 nachten in Khao Lak

18 nachten: 5 nachten in Karon Beach + 3 nachten in Krabi + 10 nachten in Khao Lak

20 nachten: 5 nachten in Karon Beach + 5 nachten in Krabi + 10 nachten in Khao Lak 

22 nachten: 5 nachten in Karon Beach + 5 nachten in Krabi + 12 nachten in Khao Lak 

Diamond Cottage Resort & Spa 4*

Het Diamond Cottage Resort & Spa 4* is gebouwd in Thaise stijl en heeft een eigentijdse uitstraling met modern comfort. Het is gelegen op Karon Hill, op loopafstand van de Andamanse Zee kust en op loopafstand van Kata Beach en Karon Beach. 

Appartement

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer met zwembadzicht
  • Gratis verblijf voor kinderen onder de 4 jaar die een kamer delen met twee volwassenen (in babybedje)

Deluxe Kamer met zwembadzicht (40 m²)

De Deluxe Kamer met zwembadzicht is elegant, comfortabel en functioneel en smaakvol ingericht in een traditionele Thaise stijl. Bovendien bevat de kamer een eigen balkon met uitzicht op het zwembad.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

RESTAURANT MA-NOW

Dagelijks geopend van 12.00 tot - 23.30 uur.

Het Ma-Now restaurant is gebouwd in Thaise stijl. Dineer in een elegante sfeer onder de sterren of binnen. Proef Thaise en internationale favorieten.

 

RESTAURANT MA-PROW

Dagelijks geopend van 06.30 tot - 23.30 uur.

Het Ma-Prow restaurant is de ideale plek voor ontbijt, lunch en diner. Hier vind je zowel exotische Thaise smaken als traditionele en internationale gerechten.

 

BOUNTY BAY BAR

Dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Cocktails en speciale drankjes, een selectie lichte maaltijden, zelfgemaakte hamburgers, sandwiches en Thaise gerechten om van te genieten bij het zwembad.

COCONUT BAR

Dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Geniet van cocktails en tropische drankjes terwijl je ontspant in een van de ruime zwembadgedeeltes. Er zijn ook snacks en lunchmenu's verkrijgbaar.

 

BAR DIAMANT COOL

Dagelijks geopend van 18.30 tot 23.30 uur.

Vlak naast restaurant Ma-Now. Ideaal om te genieten van cocktails en tropisch geïnspireerde drankjes.

... verder lezen

Activiteiten

Verfris jezelf 's ochtends in een van de twee buitenzwembaden, terwijl je kleintjes stoom afblazen in het kinderzwembad. Zin in pure wellness? Trakteer je lichaam en geest op een pauze in de eigen spa van het hotel met sauna. In de moderne fitnessruimte kun je ook op reis je conditie op peil houden.

Ava Sea Resort Krabi 4*

Welkom bij Ava Sea Resort Krabi 4*! Het resort is gelegen aan de kust, dicht bij  Ao Nang strand, het meest populaire strand van Krabi.  Ontworpen met respect voor het milieu, brengt het Ava Sea Resort een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Krabi, met behoud van vele karakteristieke elementen van het verhaal van Ava, de prinses van de zee.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer
  • Gratis verblijf voor kinderen onder de 4 jaar die een kamer delen met twee volwassenen

Superior Kamer (32 m²)

Verblijf in de Superior Kamer om heerlijk te ontspannen. Daarna kun je heerlijk uitgerust Thailand gaan verkennen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • 1x Thais diner (exclusief drankjes) voor 2 personen bij een verblijf vanaf 5 nachten
  • 20% korting op eten (alleen van vast menu)
  • 10% korting op de roomservice

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

Geniet van de heerlijke keuken in het buffetrestaurant, ideaal om Thaise specialiteiten te ontdekken.

Activiteiten

Ontspan en kom tot rust bij het buitenzwembad. In de fitnessruimte kun je ook op vakantie nog aan je conditie werken.

Baan Khao Lak Beach Resort 4*

Welkom bij Baan Khao Lak Beach Resort 4* - SHA Plus, waar het gouden zand van Nang Thong Beach samenkomt met het kristalheldere water van de Andaman Zee. Deze toplocatie zorgt ervoor dat je op een steenworp afstand bent van het levendige centrum van Khao Lak.

 

Of je nu op zoek bent naar de lokale keuken, bruisende markten of een opwindend nachtleven, het is allemaal binnen handbereik. Bovendien verblijf je in een oase van elegantie en rust, geïnspireerd door de hedendaagse Thaise stijl te midden van een weelderige, tropische omgeving. Wat kan je nog meer wensen?

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Familie Kamer

Familie Kamer (59 m²)

Voel je thuis in de ruime Familie Kamer, ingericht in authentieke Thaise stijl. Met een centrale ligging in het midden van het resort is dit de perfecte uitvalsbasis voor je dagen in Khao Lak.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x diner (exclusief drankjes) per persoon per verblijf

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Proef de verrukkelijke smaken in Sandy Beach restaurant. Kies je favoriete gerechten uit de uitgebreide kaart met zowel de Thaise als de westerse keuken en geniet van een uitstekende maaltijd met adembenemend uitzicht op het verlichte strand.

Activiteiten

Ontspan op het strand of neem een duik in het zwembad met uitzicht op de sprankelende zee.

 

Mag het wat actiever? Waag jezelf dan aan verschillende watersporten zoals kayak en surfen of werk jezelf in het zweet in de fitnessruimte. Of je nu de voorkeur geeft aan serieuze cardiosessies op de loopbanden of aan intensieve krachttraining op de toestellen, de fitnessruimte biedt de perfecte oplossing.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in... Phuket!

Droom je van een exotische en zomerse bestemming? Ga dan mee met ons richting Phuket, een idyllische stad in Thailand, ook wel de ‘Parel van het Zuiden’ genoemd. Naast adembenemende stranden heeft de oude binnenstad van Phuket heel wat verrassingen voor je in petto.

 

Dompel jezelf onder in de rustgevende sfeer van deze uitzonderlijke bestemming en laat je verrassen door talloze spectaculaire beelden. Dit is het ware paradijs voor duikliefhebbers en plezier vind je hier op elke hoek. Beleef een atypische vakantie waar gastronomie, tempels en zon op je wachten!

Welkom in... Krabi!

Vlak bij de monding van de rivier aan de Andamanse Zee ligt de luxueuze badplaats Krabi. De stad ligt in een provincie aan de kust en heeft een weelderige vegetatie en rijke fauna. Geniet van een vakantie in het paradijs met een verblijf in een mooie kustplaats met een buitengewone cultuur. In deze betoverende omgeving aan het einde van de wereld beleeft u een onvergetelijke vakantie tussen ontspanning en sensatie. Relax en geniet van een lekkere cocktail op het witte strand. 

Welkom in... Khao Lak!

Laat je verrassen door een van de eerste tropische badplaatsen ter wereld in het zuiden van Thailand. Ga met ons mee naar de adembenemende westkust van Thailand voor een fenomenale droomvakantie. Tussen de groene heuvels en recht tegenover het azuurblauwe water van de Andamanse Zee ligt Khao Lak.

 

Witte zandstranden, wuivende palmbomen en kleine afgelegen baaien vormen de achtergrond van je vakantie in het paradijs. Dit is de ideale plek voor een aangename vakantie in alle rust! Waar wacht je nog op?

Meer details

Diamond Cottage Resort & Spa

Alle praktische informatie over het complex:
De residentie is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal appartementen in het complex: 143

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het appartement:

  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Minibar
  • Waterkoker
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Ma-Now
  • Restaurant Ma-Prow
  • Bounty Bay Bar
  • Coconut Bar
  • Diamond Cool Bar

Activiteiten bij de residentie:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Sauna
  • Fitnessruimte

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Ava Sea Resort Krabi

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Gratis parkeren

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Waterkoker
  • Koelkast
  • Badjassen
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Buffetrestaurant

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Buitenzwembad

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Baan Khaolak Beach Resort - SHA Plus

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst
  • Gratis parkeren
  • Meertalig personeel
  • Wifi
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Koelkast
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Sandy Beach Restaurant

Activiteiten bij het hotel:

  • Bibliotheek
  • Buitenzwembad
  • Excursiebalie
  • Fitnessruimte
  • Huurfietsen
  • Privéstrand
  • Speeltuin
  • Bubbelbad
  • Kinderspeelruimte

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Diamond Cottage Phuket 4* + Ava Sea Resort Krabi 4* + Baan Khao Lak Resort 4*