Rondreis in alle vrijheid met een Amerikaanse auto "Back to the 50's" - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een exclusieve Cubaanse ervaring tijdens drie dagen van privébezoeken en -transfers met een vintage Amerikaanse auto
  • Start uw reis in Havana en verblijf in een iconisch hotel dat zelfs tot nationaal monument werd uitgeroepen
  • Ga aan boord van een Chevrolet Impala met privéchauffeur en reis langs authentieke landschappen 
  • En ook... Sluit uw vakantie af in stijl aan de stranden van Varadero en geniet van de rust in een prachtig all-inclusivehotel

Welkom op... Cuba

Bent u op zoek naar een unieke vakantiebestemming?
Dan is Cuba iets voor u! Dit prachtige eiland biedt paradijselijke stranden en koloniale pareltjes in adembenemende landschappen. Het is echter zijn typische ziel die het verschil maakt. Dans op vrolijke muziek, lach samen met de lokale bevolking en ervaar zelf de typische Cubaanse sfeer. 

Bewonder de talloze bezienswaardigheden in Havana, Cienfuegos en Trinidad, ontdek hoe de wereldberoemde Cubaanse sigaren geproduceerd worden, geniet van een verfrissende cocktail in de Palacio de Valle in Cienfuegos, wandel in de voetsporen van Che Guevara in Santa Clara en kom helemaal tot rust op de hemelse stranden van Varadero.

Eén ding staat vast: u zult een ongelooflijke reis beleven! Gaat u mee?

Uw reisbeschrijving

Uw reisbeschrijving
Wat u te wachten staat tijdens deze reis naar Cuba is ontdekking in alle vrijheid gecombineerd met een exclusieve ervaring. Uw programma is opgebouwd rond drie fenomenale hoogtepunten.
Volg de gids... U start met 3 nachten Havana. Hier heeft u de mogelijkheid om uw verblijf te personaliseren met enkele betalende opties, aan u voorgesteld door onze plaatselijke vertegenwoordiger Meeting Point. 

Vervolgens laat u Havana achter zich en reist u in stijl door naar Cienfuegos aan boord van een vintage auto.

Gedurende drie dagen, van dag 4 tot dag 6, gaat u terug in de tijd. Uw privéschauffeur brengt u van Havana naar Cienfuegos en uw privégids vergezelt u wanneer u Trinidad, Cienfuegos en Santa Clara bezoekt.

Na twee nachten in Cienfuegos, brengt uw chauffeur u naar de paradijselijke stranden van Varadero, waar onze plaatselijke vertegenwoordiger Meeting Point u een authentieke Cubaanse sigaar zal aanbieden. Hier neemt u afscheid van de vintage auto, om gedurende 2, 5 of 9 dagen te genieten van zon, zee en strand op basis van een all-inclusiveformule.

Vamos!

Uw reisroute
7 nachten
Dag 1: Aankomst in Havana
Dag 2: Havana
Dag 3: Havana
Dag 4: Havana / Cienfuegos (vintage auto)
Dag 5: Cienfuegos / Trinidad / Cienfuegos (vintage auto)
Dag 6: Cienfuegos / Santa Clara / Varadero (vintage auto)
Dag 7: Varadero
Dag 8: Vertrek uit Havana

10 nachten
Dag 1: Aankomst in Havana
Dag 2: Havana
Dag 3: Havana
Dag 4: Havana / Cienfuegos (vintage auto)
Dag 5: Cienfuegos / Trinidad / Cienfuegos (vintage auto)
Dag 6: Cienfuegos / Santa Clara / Varadero (vintage auto)
Dag 7 tot 9: Varadero
Dag 10: Vertrek uit Havana

14 nachten
Dag 1: Aankomst in Havana
Dag 2: Havana
Dag 3: Havana
Dag 4: Havana / Cienfuegos (vintage auto)
Dag 5: Cienfuegos / Trinidad / Cienfuegos (vintage auto)
Dag 6: Cienfuegos / Santa Clara / Varadero (vintage auto)
Dag 7 tot 14: Varadero
Dag 15: Vertrek uit Havana

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Havana
Bij aankomst op de luchthaven van Havana, wordt u in groep naar het hotel Nacional de Cuba gebracht. Dit is een prachtig 5-sterrenhotel dat uitgeroepen werd tot nationaal monument. Breng er de nacht door met zicht op zee en profiteer van de gunstige ligging op de bekende boulevard Malecon.

Dag 2: Havana
Na het ontbijt ontmoet u onze plaatselijke vertegenwoordiger van Meeting Point. Bekijk samen met hem de mogelijkheden tot optionele excursies:
- Een Tropicana of Buena Vista spektakel
- Een verkenning van de Vinales-vallei, gekend om zijn atypische natuurlijke landschappen die "Mogotes" genoemd worden, en als tabakproducerende regio

Indien u niet voor een van de optionele excursies kiest, kunt u de dag op uw eigen ritme doorbrengen.

Overnachting in hotel Nacional de Cuba.

Dag 3: Havana
Geniet na het ontbijt van een vrije dag in Havana. Laat u verleiden door de lokroep van de stad, of kies uit het aanbod van optionele excursies. Vergeet zeker niet gebruik te maken van de uitstekende voorzieningen die het hotel voor u in petto heeft. Neem een duik in het zwembad alvorens de stad te verkennen. 's Avonds kunt u zich laten verleiden tot een muzikaal uitje van het Parijs Cabaret (met bijbetaling). Deze plaats moet u absoluut bezocht hebben tijdens uw verblijf in Havana. 
Overnachting in hotel Nacional de Cuba.
Dag 4: Havana / Cienfuegos (per vintage auto)
Na het ontbijt ontmoet u uw Franstalige privégids en chauffeur. Gedurende drie dagen bezoekt u enkele niet te missen bezienswaardigheden van Cuba in een Amerikaanse vintage auto. Op weg naar Cienfuegos maakt u verschillende tussenstops. Bij aankomst bezoekt u het Terry Theater. Aan het Del Valle Palace kunt u het adembenemende uitzicht over de stad bewonderen met een verfrissende cocktail in de hand. Uw lunch wordt vervolgens in de Club Cienfuegos opgediend.
Overnachting in het hotel Jagua, met inbegrepen diner.

Dag 5: Cienfuegos / Trinidad / Cienfuegos (per vintage auto)
Na het ontbijt gaat u op verkenning langs de Caribische kust in het gezelschap van uw gids en chauffeur. Bezoek het rijke erfgoed van Trinidad  en flaneer door de kleurrijke straatjes en parken. Laat u verleiden door de alomtegenwoordige muziek en proef van een Canchanchara-cocktail in de bar met dezelfde naam (cocktail niet inbegrepen). Uw lunch wordt opgediend in het restaurant 1514. Nadat u de stad bezocht heeft, keert u terug naar Cienfuegos voor het diner.
Overnachting in het hotel Jagua.

Dag 6: Cienfuegos / Santa Clara / Varadero (per vintage auto)
Na het ontbijt reist u door naar Santa Clara, de locatie van het laatste gevecht van Che Guevara. Deze stad is de ideale plaats om meer te leren over de heldenstatus van Ché Guevara tijdens de rebellie tegen dictator Batista. U bezoekt er het monument van Ché (gesloten op maandag). Uw lunch wordt geserveerd in het bekende hotel Los Caneyes. Na het middageten wordt u naar Varadero gebracht, uw laatste stopplaats.
Onze lokale vertegenwoordiger Meeting Point zal u een typisch Cubaanse sigaar als welkomstgeschenk aanbieden. Deze kunt u in het exotische decor van Melia Varadero proeven.
U sluit uw vakantie af met een verblijf op basis van een all-inclusiveformule gedurende 2, 5 of 9 nachten aan zee in Varadero. Ontspannen, watersporten en cocktails... Als dat niet goed klinkt!
Overnachting in Varadero.

Dag 7 of van dag 7 tot dag 9 of van dag 7 tot dag 14: Varadero
Profiteer van de gevarieerde activiteiten die u in Varadero worden aangeboden. Start uw dag op het zandstrand, op enkele minuten wandelafstand van het hotel. Houdt u van activiteit? Neem dan een duik in het zwembad of ga diepzeeduiken, tennissen of golven. Tegen het einde van de dag kunt u zichzelf trakteren op een massage om helemaal tot rust te komen.
Overnachtingen in Varadero.

Dag 8, 10 of 15: Vertrek uit Havana
Na het ontbijt heeft u nog even vrije tijd, alvorens u in groep naar de luchthaven van Havana gebracht wordt.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Speciaal voor u hebben wij iconische en typisch Cubaanse hotels met een bepaalde uitstraling geselecteerd.

Uw hotels tijdens de rondreis:

- Havana: Hotel Nacional 5* in een Standaard Kamer
- Cienfuegos: Jagua by Melia 3* in een Standaard Kamer
- Varadero: Paradisus Varadero 5* in een Junior Suite Family Concierge

Hotel Nacional 5* in Havana
Als u in de verte de prachtige monumentale gevel van Hotel Nacional de Cuba ziet en vervolgens de lobby binnengaat, heeft u het gevoel terug naar verleden gekatapulteerd te worden. Het is een mythisch hotel dat een van de symbolen van de Cubaanse hotelwereld is geworden. Sinds de oprichting in 1933 heeft het verschillende beroemdheden (Churchill, Hemingway, Sinatra) ontvangen en is het het decor van een film geweest (het tweede deel van de Godfather).

Tegenwoordig zijn zijn geschiedenis en ziel voelbaar in het elegante classicisme van zijn interieurs. Van de kamers tot de restaurants, het beroemde Parijse cabaret of de tuin met een prachtig uitzicht op de Malecon... Dit nationale monument weerspiegelt perfect de Cubaanse identiteit. Dit hotel heeft niet enkel een luxueuze dienstverlening: u bent ook ideaal gelegen om op verkenning te gaan in Havana, midden in het centrum en dichtbij de zee. 

Uw Standaard Kamer (22 m²) bevindt zich op één van de 8 verdiepingen van het hotel. Op het menu van uw nachten: een klassieke Cubaanse stijl, moderne apparatuur, warme kleuren en prachtig houtwerk.
Jagua by Melia 3*
Neem plaats in een adembenemende omgeving tussen de baai en de stad Cienfuegos op 5 minuten van het historische centrum. Met de glinsterende zee en de Escambray-bergen op de achtergrond dompelt het Jagua by Melia u onder in een prachtige omgeving.

Dit hotel is een referentie onder de Cubaanse hotels en bestaat uit een hoofdgebouw met een typische architectuur die stijl uit de jaren '50 combineert met een modern design. Het heeft ook drie villa's met meer koloniale charme en biedt een meer intieme ervaring. Een vriendelijke sfeer, comfortabele voorzieningen, uitzicht op zee en momenten van ontspanning en gastronomie zullen uw verblijf kenmerken.

U plaatst uw koffers in een Standaard Kamer in het hoofdgebouw van het hotel (ongeveer 24 m²).
U zult zich ongetwijfeld goed voelen in deze aangename omgeving dankzij de kleurrijke inrichting, uitzicht op de baai, de stad of het zwembad.
Paradisus Varadero 5*
Het Paradisus Varadero 5* wordt omgeven door weelderig groen en gaat helemaal op in zijn natuurlijke omgeving. Het hotel kijkt uit op het strand van Punta Franès, dat bekend staat als een van de mooiste stranden in de omgeving. Dit is de ideale setting voor een onvergetelijke Cubaanse ervaring! 

U neemt uw intrek in een Junior Suite Family Concierge (33 m²).
Gelegen in de buurt van het strand en met uitzicht op de tuinen of het zwembad, dompelt deze kamer u onder in een functionele ruimte met Caribische kleuren.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Uw pension wisselt naar gelang de etappe waarin u zich bevindt. In Havana is het ontbijt inbegrepen, in Cienfuegos verblijft u op basis van halfpension (exclusief drankjes) en in Varadero geniet u van een all-inclusiveformule.

Hotel Nacional de Cuba 5* in Havana
Dit 5-sterrenhotel beschikt over maar liefst 3 verschillende restaurants! Er staat u dan ook een ware culinaire reis te wachten. Geef uw smaakpapillen een 'boost' met de Creoolse keuken van La Barraca, val als een blok voor het buffetrestaurant La Veranda of trakteer uzelf op een onvergetelijk moment in het Comedor de Aguiar, één van de beste restaurants van de stad. Geniet er van een adembenemend uitzicht op de tuin met een cocktail in de hand!

Jagua by Melia in Cienfuegos
Op het vlak van restaurants biedt het Jagua by Melia voor ieder wat wils. Het maakt niet uit of het lokale of internationaal gastronomische smaken zijn, u zult ze hoe dan ook waarderen. Neem zeker ook uitgebreid de tijd om een glaasje te drinken (met of zonder rhum) met zicht op de azuurblauwe baai van Cienfuegos.

Hotel Paradisus Varadero 5*
U zult niet weten wat eerst te kiezen; dit hotel heeft niet minder dan 18 restaurants. Van lokale specialiteiten tot Mexicaanse, Japanse en Oosterse gerechten... Er is voor ieder wat wils! 

Extra opties

Catamarantocht op zee

Extra opties
Beleef een onvergetelijke dag op zee aan boord van een catamaran. Vanuit uw hotel in Varadero wordt u overgebracht naar de jachthaven van Gaviota, waar u aan boord gaat van een catamaran. U luistert naar muziek en geniet van de open bar aan boord en op Cayo Blanco (bier, snacks, Cubaanse cocktails). Onderweg maakt u een tussenstop om te snorkelen aan indrukwekkende koraalriffen. Vervolgens stopt u bij Cayo Blanco, waar u lunch geserveerd wordt (zeevruchtenbuffet). Aansluitend is er voldoende vrije tijd voor een duik in de zee, alvorens terug te keren naar de jachthaven van Gaviota.

Inbegrepen:
- Transfers
- Open bar
- Snorkelen
- Lunchbuffet (exclusief drankjes)
- Vrije tijd in Cayo Blanco

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 3 nachten in een Standaard Kamer met ontbijt in het hotel Nacional 5* in Havana
- 2 nachten in het Jagua by Melia 3* op basis van halfpension in Cienfuegos
- 2, 5 of 9 nachten in een Junior Suite Family Concierge in all inclusive in het hotel Paradisus Varadero 5*
- 1 Cubaanse sigaar
- Gedeelde tranfers van de luchthaven naar het hotel in Havana en van het hotel in Varadero naar de luchthaven
- Privetransfers in oldtimers tussen de hotels
- Assistentie

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.
De afstand tussen de luchthaven van Havana en Hotel Nacional bedraagt ongeveer 20 km.
De afstand tussen Hotel Nacional en Hotel Jagua by Melia bedraagt ongeveer 248 km (3 uur).
De afstand tussen Hotel Jagua by Melia en Hotel Paradisus Varadero bedraagt ongeveer 190 km (2 uur 45 min).
De afstand tussen Hotel Paradisus Varadero en de luchthaven van Havana bedraagt ongeveer 165 km (2 uur 30 min).

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA- reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Extra maatregelen Verenigde Staten

Wij raden u aan het reisadvies voor de Verenigde Staten regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over uw situatie, verzoeken wij u om contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade in België of Nederland.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis in alle vrijheid met een Amerikaanse auto "Back to the 50's"