La Griffe Roma 4* - Rome - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een indrukwekkend uitzicht vanaf het dakterras van de bar
  • Overnacht in een stijlvolle en kleurrijke kamer
  • Verblijf op loopafstand van de Trevifontein en de Spaanse Trappen
  • Huur een scooter om 'la dolce vita' op eigen tempo te ontdekken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Een voorproefje ...

La Griffe Roma 4*

Het hotel La Griffe Roma 4* heeft een ideale locatie in het hart van de stad. Dit designhotel is gehuisvest in een statig gebouw uit de 19e eeuw, met mooie balkons en witte pilaren naast de ramen. Het is voorzien van een hedendaags en stijlvol interieur met rode, leren banken en moderne kunst. Bovendien is er een prachtig restaurant op de negende verdieping en een dakterras met een adembenemend uitzicht over Rome!

 

Één ding is zeker: op deze plek beleef je een onvergetelijke stedentrip! Dit 4* hotel ligt op een kwartier wandelen van de Trevifontein en is een geweldige keuze om Rome te ontdekken. Staan je koffers al klaar?

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer of Junior Suite

Standaard Kamer (24 m²)

Plaats je koffers in een comfortabele, lichte Standaard Kamer. Hier zijn comfort en ontspanning gegarandeerd.

Maximale kamercapaciteit

Junior Suite (44 m²)

Voor nog meer ruimte en elegantie, kies je voor de Junior Suite! Hier stap je binnen in een oase van luxe met moderne lijnen, de beste voorzieningen en comfortabel meubilair. Geniet van een weelderige omgeving om helemaal tot rust te komen.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting op eten en drinken

Voordat je op verkenning vertrekt in Rome, kun je profiteren van een lekker ontbijt in het hotel.

Bij mooi weer wordt het heerlijke ontbijt op het dakterras geserveerd. In het restaurant op de 9e verdieping kun je in een gezellig sfeer genieten van je ontbijt, lunch en diner terwijl je uitzicht hebt over de hele stad.

Activiteiten

Dankzij de centrale ligging van het hotel kun je vele bezienswaardigheden in deze fantastische stad gemakkelijk te voet bereiken. Bezoek bijvoorbeeld de Trevifontein, de Sint Pietersbasiliek of dwaal rond door de pittoreske straatjes waar de geschiedenis tot leven komt!

Je optionele excursies

Explorer Pass Rome & Vaticaan - 4 of 5 activiteiten om uit te kiezen (Go City)

Je optionele excursies

Met je Explorer Pass kan je kiezen uit 4 of 5 van de meer dan 35 activiteiten om de meest iconische plekken van de stad te ontdekken.

Voorrangsticket Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn met gids (afhankelijk van jouw keuze)

Je optionele excursies

Met deze professionele rondleiding ontdek je drie van de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome: het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Met jouw ticket vermijd je de wachtrijen en betreed je het hart van het Colosseum, de arena.

Rondleiding door de Vaticaanse musea en de Sint-Pietersbasiliek met gids (afhankelijk van jouw keuze)

Je optionele excursies

Ontdek de essentie van het Vaticaan met deze uitgebreide tour langs de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel, Bernini's Koninklijke Trap en de Sint-Pietersbasiliek.

Hop-on-hop-off bus in Rome met meerdere stops (ticket 24 uur)

Je optionele excursies

Ontdek Rome aan boord van een hop-on-hop-off bus met meerdere stops en maak gebruik van de begeleide wandeltochten voor een nog completer bezoek! De panoramische bus is ideaal voor een eerste bezoek en geeft je een 360° uitzicht op de straten van de Italiaanse hoofdstad.

Skip-the-line-ticket Vaticaanmusea en Sixtijnse Kapel

Je optionele excursies

Bezoek een van de grootste musea ter wereld en ontdek de grootste kunstwerken van de Oudheid tot de Renaissance en bewonder de beroemdste plek, de Sixtijnse Kapel, met het plafond dat door Michelangelo werd geschilderd.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Rome!

“Alle wegen leiden naar Rome…” Kom met ons op citytrip naar de Eeuwige Stad!

 

Ga op verkenning over de zeven heuvels waarop Rome gebouwd werd, een waar openluchtmuseum waar achter elke hoek een nieuwe verrassing of onvergetelijke ervaring wacht. Laat je charmeren door de historische schatten, de architecturele pareltjes en de rijke cultuur van de Italiaanse hoofdstad.

 

Het fascinerende verleden wordt hier schitterend gecombineerd met een moderne sfeer. Reis door de tijd van de Sint-Pietersbasiliek tot aan het Colosseum, langs Vaticaanstad en de Trevifontein. De pracht van de monumenten zal je betoveren!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 123

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€7,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 
Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Wasservice
  • Kinderopvang
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer:

  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Tv
  • Minibar
  • Kluisje
  • Badjassen

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant La Griffe
  • Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Huurfietsen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. La Griffe Roma 4*