Safari van 4 nachten + Jacaranda Beach Resort 4* - Kenia - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Wees getuige van een van 's werelds beroemdste natuurverschijnselen tijdens de grote migratie
  • Verblijf in een comfortabele lodge met een ideale ligging tijdens de safari, voor een echt ontspannen verblijf
  • Ontdek lokale culinaire specialiteiten
  • Sluit je verblijf af met een ontspannende vakantie in een 4*-hotel met uitzicht op Jacaranda Bay

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

De grote jaarlijkse migratie van gnoes is een unieke gebeurtenis die wordt gedeeld tussen de Tanzaniaanse Serengeti en de Keniaanse Masai Mara. Kom en beleef een van de mooiste momenten van je leven, met een verblijf in een prachtige lodge tijdens de safari, gevolgd door een verlenging aan de paradijselijke Keniaanse kust in het Jacaranda Beach Resort 4*.

Ekaterina

Welkom in ... Kenia!

Beleef een adembenemend avontuur in het hart van de Keniaanse wildernis op een 4-nachts safari in het beroemde Masai Mara Game Reserve. Verken de uitgestrekte savannevlakten waar majestueuze leeuwen, elegante luipaarden en torenhoge olifanten vrij rondlopen. Bewonder de spectaculaire trek van gnoes en zebra's, een adembenemend schouwspel van leven en beweging. Na deze onvergetelijke onderdompeling in het Afrikaanse wildlife ontspan je in het Jacaranda Beach Resort 4*, aan een van de mooiste stranden van het land, Diani Beach. Geniet van het fijne zand, het turquoise water en het rustgevende briesje van de Indische Oceaan.

 

Voor een vakantie op maat kun je kiezen uit verschillende pakketten:

7 nachten : Safari 4 nachten + 3 nachten in Jacaranda Beach Resort

- 8 nachten : Safari 4 nachten + 4 nachten in Jacaranda Beach Resort

- 9 nachten : Safari 4 nachten + 5 nachten in Jacaranda Beach Resort

- 10 nachten : Safari 4 nachten + 6 nachten in Jacaranda Beach Resort

- 11 nachten : Safari 4 nachten + 7 nachten in Jacaranda Beach Resort

- 12 nachten : Safari 4 nachten + 8 nachten in Jacaranda Beach Resort

Reisprogramma

Ontdek de magie van een van 's werelds beroemdste natuurverschijnselen: de grote migratie. Elk jaar steken miljoenen dieren (voornamelijk zebra's en gnoes) de vlaktes over tussen de Serengeti in Tanzania en de Masai Mara in Kenia, op zoek naar verse weidegrond, wat een ontzagwekkend schouwspel oplevert van wilde natuur in beweging. Misschien heb je het geluk een glimp van dit unieke schouwspel op te vangen tijdens deze Safari in 4 nachten. Wil je een lift?

 

Je reisroute :

Dag 1: Nairobi

Dag 2: Masai Mara

Dag 3: Masai Mara

Dag 4: Masai Mara

Dag 5: Masai Mara - Nairobi - Vertrek naar Watamu

Reisbeschrijving

Programma

Dag 1: Nairobi

Bij aankomst word je opgewacht en naar je hotel in Nairobi gebracht.

Overnachting in het hotel.

 

Dag 2: Nairobi - Masai Mara (280 km / 5u)

Na het ontbijt in het hotel ontmoet je rond 7.00 uur je safarichauffeur-gids bij de receptie van het hotel. Na een korte briefing vertrek je voor een schilderachtige rit door de Rift Valley naar de Masai Mara. Je rijdt door graan- en gerstvelden naar Narok, het districtshoofdkwartier voor dit deel van het reservaat. Vanaf hier doorkruis je de uitgestrekte vlaktes aan de voet van de Rift Valley en kijk je uit naar kuddes giraffen en gazellen, voordat je de Rift Escarpment beklimt.

Je komt op tijd aan in je lodge voor lunch en geniet dan van een moment van ontspanning, voordat je terug het park in gaat voor je namiddag game drive in het park tot zonsondergang. 

Overnachting in de lodge.

 

Dag 3: Masai Mara

Hele dag safari in de Masai Mara. Het landschap van uitgestrekte glooiende vlaktes, bossen, rivierbossen en heuvels is het thuis van miljoenen dieren. De beroemde Mara rivier herbergt het jaarlijkse migratiespektakel van de gnoes. Het reservaat is ook een paradijs voor vogels, met meer dan 450 verschillende soorten.

Overnachting in de lodge.

 

Dag 4: Masai Mara 

Hele dag safari in de Masai Mara. Het reservaat is de thuisbasis van een van de grootste populaties leeuwen in Afrika. Het wordt zelfs beschouwd als een van de beste plaatsen ter wereld om leeuwen in hun natuurlijke omgeving te observeren. Naar schatting leven er meer dan 200 leeuwen in het reservaat, verdeeld over verschillende groepen.

Wat Masai Mara bijzonder interessant maakt op het gebied van leeuwenpopulaties, is de mogelijkheid om uniek jachtgedrag te observeren, vooral tijdens de grote trek wanneer er meer prooien in overvloed zijn.

Keer terug naar de lodge bij zonsondergang.

Overnachting in de lodge.

 

Dag 5: Masai Mara - Nairobi (280 km / 5u)

Ontbijt in de lodge en dan vertrek naar de hoofdstad, Nairobi, voor je vlucht naar Mombasa. Tijd voor een aantal dagen ontspanning aan het strand! 

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie overeenkomstig het programma
  • Pension overeenkomstig het programma
  • Parkkosten en entreegelden
  • Lokale overheidsbelastingen
  • Game drives in gedeelde jeep met pop-up dak (max. 6 personen)
  • Diensten van een professionele Engels/Franssprekende chauffeur-gids

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je safari verblijf je in Standaard Kamer in hotels die streng geselecteerd zijn op comfort en locatie. 

 

Accommodatie :

Nairobi: Hotel Boulevard 3* 

Masai Mara: Mara Kimana Camp

Uw pension

Je geniet tijdens je rondreis van een pension aangepast van het programma. 

 

Tijdens je verblijf in Nairobi geniet je van ontbijt

Tijdens je verblijf in Mara Kimana Camp geniet je van volpension (exclusief drankjes); je geniet elke dag van ontbijt, lunch en diner.

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort 4*

Gelegen aan het beroemde witte zandstrand van Diani en omgeven door weelderige vegetatie, biedt het hotel Jacaranda Indian Ocean Beach Resort 4* je een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning. De authentieke architectuur en oriëntaalse decoratieve elementen, zoals de kandelaar die de sultan aanbood aan Britse kooplieden in de lobby, passen perfect in de omgeving. Dit hotel werd geopend in 1992 en volledig gerenoveerd tussen 2013 en 2015. Het biedt modern comfort voor een rustig verblijf.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Standaard Kamer met zeezicht

Standaard Kamer met zeezicht (30 m²)

Duw de deur open van je Standaard Kamer met zeezicht .... Maar neem eerst even de tijd om de buitenkant te bekijken. Je staat op het punt om een klein huis met makuti-dak te betreden, helemaal in het wit. Een authenticiteit die je ook binnen terugvindt, dankzij de poedertinten, natuurlijke kleuren en houten meubels. Vergis je niet, je vindt er alle faciliteiten die je nodig hebt om te ontspannen en tot rust te komen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); je geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Een kennismaking met lokale smaken, cocktails op het strand... Je hotel biedt een breed scala aan restaurants en bars om aan al je wensen te voldoen.

 

Spices is een luxe restaurant met uitzicht op zee dat verfijnde buffetten biedt voor ontbijt en lunch en een à-la-cartemenu voor het diner. Je kunt je maaltijden begeleiden met geselecteerde wijnen uit de hele wereld.

 
Om bij het zwembad te blijven, biedt het Ocean Terrace snacks, lichte menu's en kindermenu's met vers gegrild vlees.
 
In de Sultan's Bar,  installeer je jezelf in het hart van een warm en kleurrijk universum. Nip van een sterke drank, een wijntje, een vers vruchtensapje of een cocktail terwijl je ontspant op de muziek van de pianist.
 
Bij Baobar Terrace, gaat de dag zachtjes van start... Een warme koffie met gebak wacht op jouw voor de prachtige zonsopgang.
 
Dhow Bar nodigt je uit om te genieten van een drankje of een lichte snack op een traditionele Arabische boot!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 x massage van 30 min. per persoon, per verblijf

Vanuit het zwembad kun je genieten van een sublieme blauwe gradatie naar het turquoise water van de Indische Oceaan, en nippen van een cocktail in de schaduw van de palmbomen... Een hemelse omgeving, die een echte verandering van omgeving biedt, ideaal om jezelf volledig onder te dompelen in de charmes van Kenia. Voor nog meer welzijn, trakteer je jezelf op een pauze in de Spa... Als je niet stil kunt blijven zitten, probeer dan zeker één van de spannende watersporten.

Vervoer en transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemming

Welkom in ... Kenia!

Wil je de avonturier in jezelf laten ontwaken? Reis dan met ons mee naar Kenia!

 

Kenia is een land vol verrassingen en laat je kennis maken met de verscheidenheid van Afrika. De diversiteit van de landschappen, de fameuze Big Five en het warme welkom van de bevolking zijn maar een kleine greep uit wat je te wachten staat.

 

Hier kan je genieten van de zon, lekker eten, ontspannen aan de witte zandstranden van Diani Beach en vooral ... je ogen uitkijken tijdens een avontuurlijke safari als echte ontdekkingsreiziger! Tsavo, Amboseli of Masai Mara zijn de favoriete schuilplaatsen van de lokale wilde dieren. In deze ruige en ongerepte natuur maak je kennis met zebra's, leeuwen, cheeta's en buffels in hun natuurlijke habitat.

 

Er zijn maar weinig landen die zo'n unieke reiservaring bieden als Kenia!

Meer details ...

Wonders of Masai Mara and Great Migration Safari

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie overeenkomstig het programma

- Pension overeenkomstig het programma

- Parkkosten en entreegelden

- Lokale overheidsbelastingen

- Game drives in gedeelde jeep met pop-up dak (max. 6 personen)

- Diensten van een professionele Engels/Franssprekende chauffeur-gids

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Jacaranda Beach

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 12:00
Check-out: 22:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Spices
  • Ocean Terrace
  • Sultan’s Bar
  • Baobar Terrace
  • Dhow Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Multisportterrein
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Safari van 4 nachten + Jacaranda Beach Resort 4*