Hotel Anahita Golf en Spa Resort 5* - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak uw koffers uit op een idyllische locatie met uitzicht op de Indische Oceaan
  • Geniet van de twee privéstranden, 2 zwembaden en zelfs een bekroonde golfbaan
  • Verblijf in een ruime en elegante suite
  • Proef van Mauritiaanse culinaire hoogstandjes!

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vroege check-in en late check-out (bij verblijven tussen 01/07 en 30/09/2023)
  • Assistentie ter plaatse

Het Anahita Golf & Spa Resort 5* bestrijkt meer dan 213 hectare aan tropische tuinen en ligt bij een van de mooiste natuurgebieden aan de oostkust van Mauritius. Met het kristalheldere water van de Indische Oceaan aan uw voeten, is het in dit resort optimaal genieten van luxe, rust en ontspanning.

 

Ervaar de authentieke Mauritiaanse charme met zijn rijkelijk ingerichte suites en villa's, de verfijnde keuken en de toegewijde service in een adembenemende natuurlijke omgeving. In het Anahita Resort geniet men van een breed scala aan activiteiten, waaronder een 18-holes golfbaan, twee stranden (waarvan één privé) en een wellnesscentrum.

 

Gerust op vakantie in Anahita Golf & Spa Resort
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Junior Suite, Prestige Suite met 2 slaapkamers of Prestige Suite met 3 slaapkamers

Junior Suite (60 m²)

De Junior Suites aan de rand van hole 1 van de Ernie Els golfbaan, zijn elegant ingericht en hebben een warme Mauritiaanse uitstraling. Elke suite heeft een eigen overdekte ingang, een kitchenette, een comfortabel gemeubileerde woonkamer en een veranda met een zithoek met een prachtig uitzicht op de tuin en de golfbaan.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Prestige Suite met 2 slaapkamers (180 m²)

De luxe Prestige Suites van het resort bieden een prachtig uitzicht op de rustige golfbaan en zijn ideaal gelegen op slechts een korte wandeling van het strand en de voorzieningen van het resort. Elke suite heeft een eigen ruim balkon of veranda met een infinity pool, een keuken met moderne apparatuur, een Nespresso-koffiezetapparaat, een eethoek in de buitenlucht en een grote inloopkast.

De Prestige Suite is ook beschikbaar met 3 slaapkamers.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • 1x lunch (exclusief drankjes) bij Bliss per persoon per verblijf tussen 04/01 en 30/04/2023
  • Kerstgaladiner en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner. 

 

Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Het stijlvolle Origine restaurant met uitzicht op de oceaan bevat een opvallend modern design met diverse zitmogelijkheden; onder de pergola of op het houten terras met uitzicht op de jachthaven. In de ochtend wordt u hier een uitgebreid ontbijt aangeboden met zowel westerse als lokale specialiteiten, evenals een selectie van versgeperste vruchtensappen.

 

Bliss Restaurant ligt aan het strand en biedt een indrukwekkende selectie van mediterrane salades, geroosterde sandwiches, pizza's, grills en een assortiment van heerlijke desserts. In Il Forno Restaurant kunt u terecht voor traditionele gerechten begeleid door uitstekende wijnen in een chique omgeving. Het restaurant kijkt uit over de golfbaan Ernie Els.

 

Met de grootste lagune van Mauritius en het legendarische Ile aux Cerfs op de achtergrond, ervaart u in Vu Bar een ontspannen lounge sfeer. Deze bar aan het strand biedt een relaxte sfeer overdag en livemuziek 's avonds. 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Kerstgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12

Uw kamer

Op vakantie tijdens de feestdagen? Vier gezellig Kerstmis op 24 december met een galadiner, inbegrepen bij deze aanbieding.

Nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 31/12

Uw kamer

Op vakantie tijdens de feestdagen? Ga het nieuwe jaar in met een galadiner, inbegrepen bij deze aanbieding.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x massage van 30 minuten per persoon (bij verblijven tussen 01/12 en 23/12/2022 en tussen 01/05 en 30/06/2023)
  • Greenfee (incl. 55 oefenballen) voor Anahita Golf of Ile aux Cerfs
  • Golfkarretje op de Anahita golfbaan

Een unieke golfbeleving op Mauritius: dat is uw verblijf in Anahita 5*! De prachtige golfbanen zijn gelegen in een tropische setting te midden van de weelderige bergen en bieden een spectaculair uitzicht over de kristalheldere lagune. 

 

Een volle golfdag gehad? Ga dan volledig ontspannen in de Spa Anahita Spa by Themae Paris. U geniet hier van talloze producten, behandelingen en massages in een rustgevende omgeving. Ook sportievelingen vinden hier naast het golfterrein hun gading: een duikclubtennisbanen, een fitness met persoonlijke begeleiding, zwembaden en watersport, ... U zult niet weten wat eerst te kiezen!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw optionele excursies

Helikoptervlucht van 10 minuten

Uw optionele excursies

Klim aan boord van een Airbus H20 helikopter om een van de mooiste landschappen ter wereld te bewonderen. Vlieg naar de noordelijke stranden en geniet zowel overdag als bij zonsondergang van de mooie lagunes, de Grand Bay en de eilandjes langs de noordkust.

Helikoptervlucht van 25 minuten

Uw optionele excursies

Vanaf het vliegveld in Le Triolet, vliegt u naar de noordelijke gebieden, waar u de Grand Baie, een vissersdorp en een beroemde badplaats kunt zien. De vlucht gaat verder in de richting van Coin de Mire, een van de eilanden voor de kust van Mauritius die alleen vanuit de lucht kunnen worden bezocht vanwege hun status als natuurpark. Vervolgens nadert u het dorp Cap Malheureux, met de beroemde kapel met de rode daken. Vanuit de lucht kunt u ook de beschermde vogelkolonies en endemische reptielensoorten observeren.

Het Ile d'Ambre, nog een van de nationale parken van Mauritius, staat ook op het programma. Het was op dit eiland dat het beroemde schip "Saint Géran" vastliep en het decor vormde voor de roman "Paul et Virginie" geschreven door Bernardin de Saint Pierre.

Het laatste deel van de vlucht gaat over het Chateau de Labourdonnais, een schilderachtige plaats.

... verder lezen

Het kleurrijke zuiden

Uw optionele excursies

Uw dagtocht begint bij Trou-Aux-Cerfs, een slapende vulkaankrater met een uniek 360° panoramisch uitzicht. Het gaat verder bij Les Voiliers de l'Océan, waar u plaatselijke ambachtslieden nauwgezet replica's van authentieke 18e-eeuwse zeilschepen kunt zien maken.

Het exotische noorden

Uw optionele excursies

Deze tocht voert door Cap Malheureux, een klein dorp aan de noordkant van het eiland, dat wordt gedomineerd door een mooie kerk met rode daken en een prachtig uitzicht biedt op Gunner's Quoin en de noordelijke eilanden.

Excursie Ile aux Cerfs (8 uur)

Uw optionele excursies

Geniet van een uniek moment op een van de mooiste stranden van Mauritius tijdens een excursie op Ile aux Cerfs. Dit eiland is bekend om zijn witte zandstranden, zijn 100 hectare casuarinas, kokospalmen en bloeiende struiken, en zijn lagune met een rijke zeefauna. Een scala aan sport- en wateractiviteiten is beschikbaar (tegen betaling).

Islet Escapade Excursie

Uw optionele excursies

Uw tocht begint aan de zuidoostkust bij Point Jerome, waar u aan boord gaat van een boot die richting het 25 hectare grote natuurreservaat Ils-aux-aigrettes vaart. Dit eiland wordt beheerd door de Mauritian Wildlife Foundation en herbergt inheemse planten en ebbenbossen aan de kust. Observeer zeldzame diersoorten zoals de roze duif, de kleurrijke daggekko en de reuzenschildpad in hun natuurlijke habitat.

De tocht zet zich verder naar Blue Bay en de prachtige witte zandstranden van Two Cocos Island. Na een korte pauze bezoekt u de Follies, 100 jaar geleden gebouwd door de Britse Gouverneur Sir Hesketh Bell, die Britse en Moorse architectuur combineerde met de typische Creoolse stijl.

Geniet daarna van de onderwaterwereld tijdens een snorkelavontuur of boottocht (met een boot met glazen bodem) in het beschermde Blue Bay Park. Na een gevarieerde lunch, begeleid op de tonen van lokale muziek, kunt u het eiland rustig verkennen.

Auto met chauffeur voor 1, 2 of 3 dagen

Uw optionele excursies

Verken het eiland op uw eigen tempo met een auto met chauffeur. U geniet van het comfort waarbij u zelf niet hoeft te rijden en kunt genieten van de prachtige uitzichten terwijl u naar de mooiste plekjes van het eiland wordt gereden.

 

Praktische informatie:

- Beschikbaar voor 1, 2 of 3 dagen

- 8 uur per dag

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Voor een zorgeloos verblijf vanaf het moment van aankomst, geniet u van gedeelde transfers heen en terug.

 

Welkom op ... Mauritius!

Bent u op zoek naar een bestemming waar u heerlijk kunt luieren op het strand?

 

Kom dan mee naar Mauritius, een stukje paradijs op aarde! Dit magnifieke eiland biedt contrasterende paradijselijke panorama’s. Op de witte stranden kunt u lichaam en geest verwennen met een stevige portie vitamine D, en in het binnenland bewondert u ongerepte en weelderige landschappen.

 

Laat u meeslepen door het aangename levensritme van de lokale bevolking. De kans is groot dat zij u zullen uitnodigen om samen een curry te delen!

 

Bereid u voor op een onvergetelijk verblijf boordevol formidabele ervaringen … Waar wacht u nog op?

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 73

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.



Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Wasservice
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Koffiemachine
  • Magnetron
  • Tv
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Balkon of terras
  • Douche
  • Bad
  • Keuken

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Origine
  • Restaurant Signature
  • Restaurant Bliss
  • Restaurant Il Forno
  • Vu Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Golf
  • Privéstrand
  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Kinderclub

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Anahita Golf en Spa Resort 5*