Chalets Chamarel & Seasense Boutique Hotel & Spa 5* - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in twee mooie en comfortabele hotels om verschillende kanten van het eiland te ontdekken
  • Logeer in het hart van een prachtige vegetatie, tussen het turquoise water, het witte zand en de wilde natuur
  • Pluk de voordelen van een Adults Only hotel en beleef heerlijk, rustige momenten
  • Voorzie een wandeling om naar de top van de Le Morne te klimmen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op ... Mauritius!

We nemen u meer naar een magische plek in het hart van de Indische Oceaan. Welkom op Mauritius waar het turquoise water oogverblindend contrasteert met het wit van het zand, en het groen van de weelderige natuur. Geniet met een cocktail op het strand van een paradijselijke omgeving, bewonder de kleurrijke onderwaterwereld waar allerlei soorten vis op u wachten, of ga de omgeving ontdekken en beklim de indrukwekkende Le Morne. Wat u ook kiest, en wat u ook doet... Mauritius zal u op elk moment verbluffen!


Maak uw keuze uit een van de volgende aanbiedingen:


- 7 nachten waarvan 2 nachten in Chalets Chamarel en 5 nachten in Seasense Boutique Hotel & Spa
- 10 nachten waarvan 2 nachten in Chalets Chamarel en 8 nachten in Seasense Boutique Hotel & Spa
- 12 nachten waarvan 2 nachten in Chalets Chamarel en 10 nachten in Seasense Boutique Hotel & Spa
- 14 nachten waarvan 2 nachten in Chalets Chamarel en 12 nachten in Seasense Boutique Hotel & Spa
- 16 nachten waarvan 2 nachten in Chalets Chamarel en 14 nachten in Seasense Boutique Hotel & Spa

 

Chalets Chamarel

Voor de eerste etappe van uw reis heet Chalets Chamarel u welkom in een ongewone omgeving. Het landgoed is gelegen in Chamarel, een mooi dorp gelegen in de bergen van de zuidwestkust en biedt u een adembenemend uitzicht op de lagune rond Ile aux Benitiers. De schitterende chalets worden omgeven door prachtige natuur en zijn uw plaats van geluk in dit aards paradijs.

 

 

Gerust op vakantie in Chalets Chamarel

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer

Deluxe Chalet (44 m²)

Pak uw koffers uit in uw Deluxe Chalet. Deze moderne chalets met warme houten elementen geven u meteen een gevoel van thuiskomen. Geniet hier vanop uw terras van prachtige zonsopgangen en romantische zonsondergangen. Uw chalet biedt u tevens een impressionant uitzicht over de zee en de bossen. Dit wordt de ultieme vakantie-ervaring!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • Een cocktail per persoon per verblijf
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
  • Een romantisch diner (per kamer per verblijf)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Tijdens uw verblijf in het idyllische zuiden van het eiland kunt u genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten in het intieme restaurant van het hotel, SeaForest Restaurant, gelegen tegenover het zwembad en met een prachtig panoramisch uitzicht. Geniet hier samen van onvergetelijke momenten.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

De omgeving en de ligging van het hotel, in het hart van de natuur, zorgen voor een verblijf volledig in het teken van ontspanning en rust. Koel af in het zwembad van het hotel en bewonder het schitterende uitzicht. Lees een goed boek en doe een dutje onder de zon. Dit is vakantie!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Kies voor een extra optie

Auto met chauffeur voor 1, 2 of 3 dagen

Kies voor een extra optie

Verken het eiland op uw eigen tempo met een auto met chauffeur. U geniet van het comfort waarbij u zelf niet hoeft te rijden en kunt genieten van de prachtige uitzichten terwijl u naar de mooiste plekjes van het eiland wordt gereden.

 

Praktische informatie:

- Beschikbaar voor 1, 2 of 3 dagen

- 8 uur per dag

Het exotische noorden

Kies voor een extra optie

Deze tocht voert door Cap Malheureux, een klein dorp aan de noordkant van het eiland, dat wordt gedomineerd door een mooie kerk met rode daken en een prachtig uitzicht biedt op Gunner's Quoin en de noordelijke eilanden. Een wandeling door Grand Bay leidt naar de botanische tuinen van Pamplemousses, waar zich het Samadhi grafheiligdom van Sir Seewoosagar Ramgoolam bevindt. Deze tuin is een oase van 500 zeldzame exotische planten, met reusachtige waterlelies, Talipot-palmen die slechts om de 60 jaar bloeien, en verschillende kruiden.

 

Geniet van een traditionele lunch in L'aventure du Sucre, gevestigd in een authentieke suikerfabriek waar de geschiedenis van het suikerriet op het eiland wordt verkend. De rondleiding gaat verder in het Blue Penny Museum waar de beroemde postzegels van 1847 worden tentoongesteld. De plaatselijke Mraket in Port Louis is een must voor een blik op een dwarsdoorsnede van het Mauritiaanse leven.

 

Wat mee te nemen:
Breng zonnebrandcrème, muggenspray, contant geld als u iets wilt kopen dat niet in het pakket zit en water om u gehydrateerd te houden tijdens deze geweldige tour.

 

Praktische informatie:
- Beschikbaar: dinsdag en vrijdag, van 01/10/2021 tot 30/09/2022 (u ontvangt een reispakket bij aankomst op de luchthaven met vermelding van de dag van uw excursie)
- Talen: Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Duits
- Tijden en duur: van 7.50 uur tot ongeveer 16.30 uur (ongeveer 8 uur) 
- Groepsrondleiding met gids (minimaal 6 personen)
- Excursie aangepast aan personen met beperkte mobiliteit en aan zwangere vrouwen
- Gedeelde transfers hotel/excursie/hotel zijn inbegrepen

... verder lezen

Aquarelle catamaran

Kies voor een extra optie

Deze schitterende catamaranreis brengt u naar het eiland Bliss: de essentie van deze droomcruise langs de westkust. Geniet van de schoonheid van de oceaan, de perfecte luchten en de tinten groen en blauw van de ongerepte lagune terwijl u langs prachtige plekjes vaart. U zult verleid worden door de met casuarina omzoomde stranden, het authentieke uitzicht op Tamarin Bay, de Black River Gorge in de verte en de indrukwekkende berg Le Morne, waar weggelopen slaven in het begin van de 19e eeuw hun toevlucht zochten.

Wat mee te nemen:
Breng zonnebrandcrème, muggenspray, contant geld als u iets wilt kopen dat niet in het pakket zit en water om u gehydrateerd te houden op deze geweldige tour.

 

Praktische informatie:
- Dagelijks beschikbaar van 01/10/2021 tot 30/09/2022 (u ontvangt een reispakket bij aankomst op de luchthaven met vermelding van de dag van uw tour)
- Tijden en duur: van 7.50 uur tot ongeveer 16.30 uur (ongeveer 8 uur)
- Groepsexcursie (minimaal 10 personen)
- De schippers spreken Frans en Engels
- Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit en zwangere vrouwen
- Gedeelde transfers hotel/excursie/hotel zijn inbegrepen
- Een lunch (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) is inbegrepen, evenals onbeperkte drankjes

Belangrijk!
Gezien de huidige sanitaire situatie is, uit voorzorg, de huur van het snorkelmateriaal NIET meer inbegrepen (tot nader order).

... verder lezen

Zeiltocht langs de oostkust

Kies voor een extra optie

Aan boord van een catamaran vaart u langs de fascinerende oostkust van Mauritius om de wonderen van dit schilderachtige deel van het eiland te ontdekken: de uitgestrekte beschutte lagune, de blauwe en groene tinten van het kristalheldere water en het adembenemende kustlandschap tegen een achtergrond van bergen.
 


Ga lekker zitten en geniet van de zon en de bries op uw gezicht terwijl u langs plaatsen vaart die geschiedenis hebben geschreven op Mauritius, van de aankomstplaats van de eerste Nederlandse kolonisten tot de zeeslag tussen de Franse en Britse zeemacht die het lot van het eiland bepaalde.
 
Inbegrepen:
- Lunch
- Drankjes
- Transfer

Belangrijk!
Gezien de huidige sanitaire situatie is, uit voorzorg, de huur van het snorkelmateriaal NIET meer inbegrepen (tot nader order).

... verder lezen

Seasense Boutique Hotel & Spa 5*

Val onmiddellijk voor de charmes van de moderne en pure stijl in het Seasense Boutique Hotel & Spa 5*. Dit luxueuze adresje aan de oostkust van het eiland is voorbehouden aan volwassen waardoor een verblijf in alle rust en intimiteit gegarandeerd is. Tussen het witte zandstrand en het kristalheldere water, kunt u eindeloos relaxen... Het hotel werd onlangs volledig gerenoveerd in een elegant en eigentijds design waar luxe centraal staat. Materialen zoals teakhout en bamboe, en de tropische kleuren, zorgen ervoor dat u helemaal in vakantiestemming komt van zodra u binnenstapt. Wilt u zowel lichaam als geest tot rust brengen? Dan zit u hier aan het juiste adres!

 

 

Gerust op vakantie in Seasense Boutique Hotel & Spa 5*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer met zeezicht

Deluxe Kamer met zeezicht (40 m²)

Uw ruime en lichte Deluxe Kamer met zeezicht is ingericht in perfecte harmonie met de atmosfeer van Mauritius. De natuurlijke elementen en zachte kleuren dompelen u onder in absolute ontspanning en beloven u een uiterst aangenaam verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • Een cocktail per persoon per verblijf
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
  • Een romantisch diner (per kamer per verblijf)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Het hoofdrestaurant staat ter beschikking voor al uw maaltijden met o.a. een Engels of continentaal ontbijt en tal van internationale specialiteiten. Het restaurant op het strand serveert u plaatselijke gerechten en internationale maaltijden op basis van verse producten, met onder andere verse zeevruchten. U geniet van een luxueuze ervaring aan de rand van het zwembad en met uitzicht op zee. In het à-la-carterestaurant beleeft u een gastronomische ervaring in alle intimiteit.

 

Om uw avond in stijl door te brengen, heeft u keuze uit twee bars waar u van een lekker aperitiefje nipt bij zonsondergang.

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de sauna
  • 1x toegang voor 2 personen tot Domein Lavilleon Natural Forest

Nadat u op verkenning bent geweest op het eiland, u van de zon hebt genoten of de onderwaterwereld hebt ontdekt, is het tijd voor een ontspannende pauze in het hotel. Dat kan in de luxueuze spa, op het prachtige strand van Belle Mare en op het zonneterras na een frisse duik in het zwembad. U hoeft zich geen moment te vervelen met tal van activiteiten zoals kajakken, snorkelen, spelletjes, wandelingen, boottochtjes, fietstochten of een spannende ervaring tijdens het parasailen!

 

**N.B. Uw deelname aan activiteiten is tegen betaling.**

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Collectieve transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht (exclusief golfbagage).


Optioneel en met bijbetaling kiest voor volgende privéluchthaventransfers:
- Transfer met privévoertuig tussen de luchthaven en het hotel
- Transfer met privévoertuig tussen de luchthaven en het hotel met golfbagage
- Transfer met privéminibusje tussen de luchthaven en het hotel met golfbagage

Uw bestemming

Welkom op ... Mauritius!

Bent u op zoek naar een bestemming waar u heerlijk kunt luieren op het strand?

 

Volg ons dan naar Mauritius, een stukje paradijs op aarde! Dit magnifieke eiland biedt contrasterende paradijselijke panorama’s. Op de witte stranden kunt u lichaam en geest verwennen met een stevige portie vitamine D, en in het binnenland bewondert u ongerepte en weelderige landschappen.

 

Laat u meeslepen door het aangename levensritme van de lokale bevolking. De kans is groot dat zij u zullen uitnodigen om samen een curry te delen!

 

Bereid u voor op een onvergetelijk verblijf boordevol formidabele ervaringen … Waar wacht u nog op?

Meer details ...

Chalets Chamarel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 11

Check-in: 15:00
Check-out: 11:30

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Conciërgedienst

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • SeaForest Restaurant & Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Seasense Boutique Hotel & Spa

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 18

Check-in: 14:00
Check-out: 11:30

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Meertalig personeel
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer:

  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Tv
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant
  • Strandrestaurant
  • A-la-carterestaurant
  • Bars

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Chalets Chamarel & Seasense Boutique Hotel & Spa 5*