Gran Palas Hotel 5* - Costa Dorada - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Neem uw intrek in een luxe 5* hotel aan de Costa Dorada
  • Proef van lokale en internationale lekkernijen in een van de hotelrestaurants
  • Ontspan van top tot teen in de schitterende spa van het hotel
  • Trek eropuit en maak samen met uw gezin onvergetelijke herinneringen in het nabijgelegen pretpark PortAventura

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Welkom in het geweldige Gran Palas Hotel 5*! Dit luxe hotel, perfect gelegen aan zee, belooft u een aangenaam verblijf aan de Costa Dorada. Van wellness tot ontspanning en culinaire ervaringen, in dit hotel kunt u rekenen op een unieke vakantie-ervaring. Wacht  niet langer om uzelf te trakteren op een welverdiende vakantie onder de mediterrane zon!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Familiekamer met tuinzicht

Familiekamer met tuinzicht (34 m²)

Laat u betoveren door de Familiekamer met tuinzicht, ideaal voor een verblijf met uw gezin. Deze gezellige cocon is ruim en licht, en biedt u al het comfort dat u nodig hebt dankzij het tweepersoonsbed (of 2 eenpersoonsbedden), de slaapbank en de moderne badkamer.

 

Geniet van de mediterrane lucht op uw balkon met uitzicht op de prachtige tuinen van het hotel!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt of halfpension (inclusief drankjes tijdens de maaltijden)

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes).

Er is geen betere plek om uw dag te beginnen dan in het restaurant Moss. Dit lichte restaurant met uitzicht op het zwembad biedt een ontbijtbuffet in een moderne en elegante sfeer. Voor de fijnproevers biedt het à-la-carterestaurant een breed scala aan gerechten. Vis, zeevruchten en kwaliteitsvlees ... een eersteklas keuken vergezeld van een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Tot slot kunt u voor heerlijke Japanse gerechten terecht in het Aziatische restaurant. Sushi, maki's, sashimi ... de sushimeester biedt authentieke en heerlijke gerechten (reservering aanbevolen).

 

Zin in een aperitiefje? Dan is de Lobby Bar iets voor u. Sterke drankjes, cocktails en alcoholvrije alternatieven zullen uw smaakpapillen verrukken en u in de feestelijke sfeer van deze schitterende regio brengen!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de spa

Stap binnen in de schitterende spa van 4000 m², die zonder twijfel de grootste troef van dit hotel is, voorzien van maar liefst 14 behandelings- en massageruimtes (met het cosmeticamerk Natura Bissé uit Barcelona).

 

Op het programma: een Vichy douche, een Cleopatra bad (in melk), een chocolade bad en een champagne bad. Er zijn ook sauna's en hammams! Aan u de keuze tussen de hydro gourmet kamer en de hydro luxe kamer! Tenzij u de voorkeur geeft aan het concept 'spa concerto' in de muziektherapieruimte!

 

Geen zorgen, u vindt er natuurlijk ook het grote verwarmde zwembad met zijn thermische circuit onderbroken door hydromassagestralen. Voor een beetje exotisme kunt u kiezen tussen de Japanse ruimte met tatami en voetmassages, de Indiase ruimte met Ayurvedische massages of de Caribische ruimte. Vergeet niet naar de hemel te kijken om een vals sterrenplafond te bewonderen dat de sterrenbeelden voorstelt en het sensatiekanaal met kiezelstenen uit te proberen.

 

Sportievelingen kunnen hun conditie op peil houden op de twee paddle-tennisbanen en in de fitnessruimte. In de zomer biedt het hotel animatie voor jong en oud, waaronder aquagym, yoga en nog veel meer. Kinderen kunnen nieuwe vrienden maken in de miniclub terwijl u ontspant in het buitenzwembad. Er is voor elk wat wils!

Uw reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Salou!

Strand, zon en sensatie … Salou biedt alles wat u nodig heeft voor een uniek verblijf! De belangrijkste stad van de Costa Dorada, gesticht door de Grieken in de 6e eeuw, is bekend om haar prachtige witte zandstranden waar u optimaal van de Middellandse Zee kunt genieten. Een van de bekendste, het Playa del Levante, grenst aan de Passeo de la Palmeras, de belangrijkste laan van de stad.

 

Grijp ook de kans om de pittoreske kant van de stad te ontdekken. Torre Vella of de kerk van Santa Maria del Mar zijn twee niet te missen trekpleisters! Bent u fan van sensationele ervaringen? Plan dan één of meerdere dagen in een van de nabijgelegen pretparken … Adrenaline: check!


Tot slot kunt u in een van de vele bars en restaurants proeven van lokale specialiteiten en onvergetelijke momenten doorbrengen met uw vrienden of familie.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 102

Check-in: 15:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Parkeren (buiten)
  • Wasservice
  • Kranten en tijdschriften
  • Luchthavenshuttle
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Balkon of terras
  • Tv
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • The Moss Market
  • Lotus Club
  • Pool Bar
  • Moss Market Garden Grill
  • Lobby Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Kinderspeelruimte
  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Kinderclub
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Sauna
  • Hammam
  • Jacuzzi
  • Huurfietsen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Gran Palas Hotel 5*