Privérondreis door Myanmar en optionele verlenging naar Phuket - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Maak een onvergetelijke rondreis door het fascinerende land Myanmar
 • Kies voor een optionele strandverlening naar Phuket en sluit uw vakantie af in stijl
 • Profiteer van binnenlandse vluchten en transfers voor een zorgeloze reiservaring

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Certificaat van uitmuntendheid voor het Yama Phuket 4*

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Myanmar

Zin in een buitengewone ervaring?
Dan is Myanmar iets voor u! Dompel uzelf onder in een magisch land met prachtige landschappen en een goed bewaarde cultuur. Myanmar grenst aan Bangladesh, China, India, Laos en Thailand en is een van de meest unieke landen in Azië.

Maak een rondreis en ontdek de meest formidabele bezienswaardigheden. Van Mandalay tot het Inlemeer en de sublieme landschappen van Ava en Bagan... U zult uw ogen niet geloven bij het zien van zoveel schoonheid!
Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan... Pak uw koffers en volg ons naar Myanmar!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Privérondreis door Myanmar 
- 10 nachten: Privérondreis door Myanmar in 10 nachten
- 13 nachten: Privérondreis door Myanmar in 10 nachten + 3 nachten strandverblijf in Ngapali

Aanbieding 2: Privérondreis door Myanmar met verlenging naar Phuket
- 15 nachten: Privérondreis door Myanmar in 10 nachten + 5 nachten in Phuket
- 17 nachten: Privérondreis door Myanmar in 10 nachten + 7 nachten in Phuket
- 20 nachten: Privérondreis door Myanmar in 10 nachten + 10 nachten in Phuket

Uw reisroute
Privérondreis in 10 nachten
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon - Mandalay
Dag 3: Mandalay - Ava - Mingun - Mandalay
Dag 4: Mandalay - Bagan
Dag 5: Bagan
Dag 6: Bagan
Dag 7: Bagan - Heho - Inlemeer
Dag 8: Inlemeer
Dag 9: Inlemeer - Sagar - Inlemeer
Dag 10: Inlemeer - Heho - Thandwe - Ngapali
Dag 11: Ngapali - Yangon - Vertrek uit Yangon

Privérondreis in 13 nachten
Dag 1 tot 10: Zelfde reisroute als de rondreis in 10 nachten
Dag 11 & 12: Ngapali
Dag 13: Ngapali - Thandwe - Yangon
Dag 14: Vertrek uit Yangon

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma voor de rondreis in 10 nachten

Dag 1: Aankomst in Yangon
Aankomst op de internationale luchthaven van Yangon op het einde van de dag. Onthaal door uw gids en transfer naar uw hotel.
Overnachting in het hotel.

Dag 2: Yangon - Mandalay
Ontbijt in het hotel. Transfer (zonder gids) naar de luchthaven van Yangon en vlucht naar Mandalay (indicatief tijdschema, onderhevig aan verandering: ochtendvlucht). Mandalay was de laatste Birmaanse hoofdstad voor de komst van de Britten, die "Rangoon" tot hoofdstad hebben gemaakt. De stad ontleent zijn naam aan de 236-meter hoge heuvel ten oosten van het voormalige Koninklijk Paleis. Het is een belangrijk cultureel centrum waar de tradities in ere worden gehouden. In de omgeving zijn de bekende steden te vinden: Amarapura, Sagaing, Ava en Mingun.

U begint uw dag met een bezoek aan de Mahamuni-pagode. Deze pagode is de thuisbasis van een van de meest vereerde Boeddha beelden van het land. Door de jaren heen werd het beeld bedekt met bladgoud, waardoor het een 'klonterige' structuur heeft. Mandalay is ook bekend om zijn vakmensen. Voor meer informatie over de huisnijverheid van de stad brengt u een bezoek aan de traditionele workshops. Ontdek hoe houten sculpturen, wandtapijten van Kalaga en bladgoud worden gemaakt. Hier zijn de technieken eeuwenlang onveranderd zijn gebleven.

In de namiddag gaat u naar de Kuthodaw-pagode met een enorme stenen bibliotheek en het Shwenandaw-klooster, beroemd om zijn verfijnde houten beelden. Bewonder de zonsondergang vanaf de heuvel van Mandalay van waar u een prachtig uitzicht heeft op de stad, het Koninklijke Paleis en de Irrawaddy-rivier.
Overnachting in Mandalay. Ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Mandalay - Ava - Mingun - Mandalay
Na het ontbijt bezoekt u de oude hoofdsteden van Myanmar. De eerste is Ava, dat van de 14e tot de 18e eeuw de hoofdstad was van het koninkrijk Myanmar. Hiervoor steekt u de Irrawaddy-rivier over per boot. Bewonder de ruïnes van het Koninklijk Paleis, het klooster van Bagaya Kyaung, het Maha Aungmye Bonzan-klooster en de Manmyin-toren.
Na de vrije lunch maakt u een cruise van 45 minuten op de Irrawaddy-rivier naar Mingun, een rustige plek waar de tijd geen vat op lijkt te hebben. U bezoekt de Pagode van Mingun die door de Koning Bodawpaya werd gebouwd in het begin van de 19de eeuw, en de bel van Mingun die maar liefst 90 ton weegt.
Vervolgens gaat u terug aan boord en stapt u uit bij Mandalay, waar u een wandeling maakt over de brug van U Bein, de langste teakhouten brug ter wereld gebouwd in 1849.
Transfer naar het hotel.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 4: Mandalay - Bagan
Na het ontbijt gaat u naar Bagan. Onderweg bezoekt u Pakkoku, een rustig stadje, en het dorp Ma U, waar wierookstokjes worden gemaakt. U bezoekt ook de geweldige maar nog redelijk onbekende site Kya Su Gyin. Deze reeks pagoden werd opgetrokken tussen de 16e en 18e eeuw en ligt in het hart van een woestijnlandschap. 
Na een vrije lunch ontdekt u Bagan op een originele manier aan boord van de "Big Belly Bus". Deze bus werd geïntroduceerd door de Britten en was tot 2012 een belangrijk onderdeel van het openbaar vervoer in de grote steden.
De bus en zijn bemanning verwelkomen u om 15.30 uur bij de receptie van uw hotel. U bezoekt het dorp Phwasaw, het dorp Min Nan Don, het Kyat Kan Kyaung-klooster en het Lay Myat Nar-complex. U maakt ook een stop bij de Pha Ya Thone Su-tempel, beroemd om zijn prachtige schilderijen. Vanop de heuvel achter de Lay Myat Nar-tempel kunt u de zonsondergang bewonderen. Transfer naar het hotel.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.
Dag 5: Bagan
Na het ontbijt neemt uw gids u mee naar de kleurrijke Nyuang Oo-markt, waar de lokale bevolking verse en ambachtelijke producten verkoopt. De Ananda-tempel, bekend als een architectonisch meesterwerk, is zeker een van de meest verbazingwekkende tempels van Bagan. Ontdek zijn muurschilderingen, die dateren uit de 13e eeuw. 
Reis door naar het dorp Myinkaba, waar u de lakfabrieken kunt bezoeken. U zult versteld staan ​​van de bekwaamheid van de ambachtslieden!
Na een vrije lunch neemt u een koets om de tempels en pagodes te bezoeken. U bezoekt The Thatbyinnyu, de grootste tempel in Bagan en de elegante tempel van Htilominlo, bekend om zijn mooie gipsen sculpturen. 
Overnachting in Bagan. Ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Bagan
U kunt Bagan perfect per fiets of e-bike verkennen! Bezoek de elegante tempel van Htilominlo en de Shwegugyi-tempel. Deze is ook gekend als de Grote Gouden Grot, een voorbeeld van Bagan-architectuur uit de middeleeuwen. Na de lunch staat een bezoek aan de Shwezigon-pagode op het programma, een van de oudste pagodes in Bagan waar pelgrims komen om de Boeddha te eren. Aansluitend bezoekt u de Gubyaukgyi-tempel, binnenin prachtig versierd met fresco's, goed bewaard en rijkelijk gekleurd. Neem tenslotte een pad dat leidt naar de Patho Dhammayangyi-pagode en de Shwesandaw-pagode.
Overnachting in Bagan. Ontbijt inbegrepen.

Dag 7: Bagan - Heho - Inlemeer
's Ochtends wordt u naar de luchthaven van Bagan gebracht voor de vlucht naar Heho. Bij aankomst gaat u naar Nyaung Shwe, waar u aan boord van uw privékano voor een tochtje op het Inlemeer. 
Na een vrije lunch maak u een prachtige reis op het meer: ​​het meer ligt in diepe bossen en is een blauwe en paarse oase bezaaid met eilanden, tempels en kloosters. Bezoek het Nga Phe-klooster, gebouwd op houten palen en thuisbasis van een ongelooflijke verzameling boeddhabeelden. U zult ook lokale ambachten ontdekken tijdens een stop in het dorp Inpawkhone, beroemd omwille van het weven van lotusbloemstelen, en een traditionele Birmese sigarenfabriek. 
U keert per boot terug naar uw hotel, gelegen aan het meer. 
Overnachting aan het Inlemeer. Ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Inlemeer 
We nodigen u uit om een ​​halve dag door te brengen in een authentiek paaldorp om te leren koken zoals de bevolking van Birma. U vertrekt om 8 uur 's ochtends vanuit uw hotel naar een van de markten rond het meer, waar u de nodige producten koopt voor de bereiding van de maaltijd met uw Birmese chef-kok. Daarna gaat u terug naar uw kano om het huis van uw gast te bereiken, gelegen aan het meer op een charmante, rustige en authentieke plek. Met de hulp van de kok leert u typische Birmaanse gerechten te bereiden, waaronder bonensoep, groene tomatensalade, theeblad salade, tempura groenten, gebakken bloemkool, curry tofu Shan, vis gekookt in bananenbladeren, kerrie kip met basilicum, auberginesalade en vegetarische curry. U krijgt ook een korte rondleiding door het dorp. Na de lunch heeft u een halve dag vrij om te genieten van de faciliteiten van uw hotel aan het Inlemeer.
Overnachting aan het Inlemeer. Ontbijt inbgrepen.

Dag 9: Inlemeer - Sagar - Inlemeer
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar Sagar, een regio ten zuiden van het Inlemeer. Zeer weinig toeristen bezoeken dit gebied omdat het een rit van 3 uur per boot is, maar het is een van de mooiste plekken in de Shan-regio. U zult er onder andere afgelegen dorpen, drijvende tuinen en moerassen met imposante buffels zien.
Ook op uw programma:
- Het dorp van Thayer Gone, bekend voor de productie van alcohol uit rijst. U zult het distillatieproces observeren en een aantal lokale bieren proeven. 
- Het pottenbakkersdorp Sae Khaung, bekend om zijn pottenproductie en natuurlijke ondergrondse ovens. 
- Tar Kaung en zijn 108 stoepa's, gedeeltelijk onderwater gedurende een deel van het jaar. 
In Sagar reist u langs de stoepa's, de markt en de kleine levendige straten. Na een vrije lunch stopt u onderweg bij de wijngaard van de Rode Berg om lokale wijnen te proeven en een prachtige zonsondergang te bewonderen. 
Overnachting aan het Inlemeer. Ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Inlemeer - Heho - Thandwe - Ngapali
Na het ontbijt wordt u naar Nyaung Shwe gebracht om per boot de luchthaven van Heho te bereiken voor uw vlucht naar Thandwe. Bij aankomst in Thandwe wordt u naar uw hotel in Ngapali gebracht. Daar kunt u een fiets huren en een tochtje maken door het platteland, of ontspannen aan het strand.
Overnachting in Ngapali. Ontbijt inbegrepen.

Dag 11: Ngapali - Yangon - Vertrek uit Yangon
Vandaag vliegt u van Thandwe naar Yangon, waar u uw vlucht huiswaarts neemt.
Ontbijt inbegrepen.

Uw reisprogramma voor de rondreis in 13 nachten

Indien u kiest voor de aanbieding in 13 nachten, ziet uw programma er van dag 1 tot dag 10 hetzelfde uit als de rondreis in 10 nachten.

Dag 11 en 12: Ngapali
Vrije dagen in Ngapali. Profiteer van de zon, de zee en het strand!
Overnachtingen in Ngapali. Ontbijt inbegrepen.

Dag 13: Ngapali - Thandwe - Yangon
U word naar de luchthaven van Thandwe gebracht voor uw vlucht naar Yangon. Daar bezoekt u de Bogyoke Aung San-markt (voorheen Scott's Market), waar u een ruime selectie van lokaal handwerk en andere producten kunt bewonderen en eventueel kopen. Opgelet, want de markt is gesloten op maandag en op feestdagen). 
In de late namiddag bezoekt u de Sul-pagode, bedekt met gouden platen, en de Chinese, Indiase en Britse wijken. 
Overnachting in Yangon. Ontbijt inbeegrepen.

Dag 14: Vertrek uit Yangon
Vandaag maakt u kennis met het lokale leven van de grootste stad van Myanmar. Vanaf het centraal station van Yangon neemt u de 'Circular Train' naar de verschillende delen van de stad en de buitenwijken (de treinreis duurt ongeveer 20 minuten). Stap uit bij Kyee Myin Daine, een van de mooiste treinstations van Yangon. In die tijd van de ochtend is het gebied een wirwar van bedrijvigheid met kinderen op weg naar school, bewoners die onderweg een bord spaghetti nemen, evenals monniken en nonnen die donaties van voorbijgangers verzamelen. 
Na een vrije lunch bezoekt u een van de pareltjes van Myanmar en een van de meest spectaculaire monumenten ter wereld, de Shwedagon-pagode
Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.
Ontbijt inbegrepen.

Ter informatie: gezien de files in Yangon, is het noodzakelijk om minstens 2 uur in te plannen om het stadscentrum te doorkruisen en de luchthaven te bereiken. We raden u aan om minstens twee uur voor de vlucht op de luchthaven aan te komen. 

Uw hotels

Tijdens de rondreis kiest u zelf of u in 4 of 4/5* hotels logeert.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: Superior Kamer in het Rose Garden Hotel
- Mandalay: Superior Kamer in het Hazel Hotel
- Bagan: Deluxe Kamer in het Amazing Bagan Golf Resort
- Inlemeer: Deluxe Kamer in het Myanmar Treasure Resort
- Ngapali: Deluxe Kamer met zeezicht in het Amazing Ngapali Resort

OF

Uw 4/5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: Deluxe Kamer in het Chatrium Hotel
- Mandalay: Superior Kamer in het Mandalay Hill Resort
- Bagan: Deluxe Kamer in het Aureum Palace Bagan Hotel
- Inlemeer: Floating Duplex Kamer in het Pristine Lotus Hotel
- Ngapali: Ngapali Cottage met gedeeltelijk zeezicht in het Pristine Mermaid Resort

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension.

Optioneel en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes) van dag 2 tot 11 en tijdens de verlenging in Ngapali en voor een verblijf in volpension van dag 1 tot dag 11 (exclusief drankjes).

Uw optionele verlenging naar Phuket in 5, 7 of 10 nachten

Uw optionele verlenging naar Phuket in 5, 7 of 10 nachten
De stranden van Phuket zijn 21 kilometer lang en wereldwijd bekend omwille van zijn witte zandstranden en rustige baaien.

Het eiland heeft zicht op het azuurblauwe water van de Andamanse Zee dat overvloeit in groene heuvels begroeid met rubberplantages en rijen kokospalmen. Kristalhelder water, tropische temperaturen en een kleurrijke onderwaterwereld... Dit zijn de ideale ingrediënten voor een deugddoende vakantie!

Speciaal voor u:
- 15% korting op eten en drinken van  tot 31/03 en 20% van 01/04 tot 31/10
- 15% korting op spabehandelingen en massages

Uw hotel
Het Yama Phuket 4* is een verfijnd en chique hotel op slechts 5 minuten wandelafstand van de zee. Geniet vanuit elke hoek van het hotel van het adembenemende uitzicht over de zee of de bergen: vanuit het zwembad, de bar, uw kamer of de restaurants... Neen, u droomt niet, u bevindt zich wel degelijk op een fenomenale plek op aarde!

Uw kamer
Betreed uw Superior Kamer en laat u aangenaam verrassen door de minimalistische luxe, de sobere en gezellige elegantie en heldere en aangename kleuren. In deze kamer werd werkelijk geen enkel detail over het hoofd gezien! In dit stijlvol kader komt u gegarandeerd tot rust.

Uw pension
Bij deze aanbieding profiteert u van een inbegrepen ontbijt.
Proef van traditionele Thaise gerechten in het stijlvolle restaurant Senzees, allemaal bereid met biologische en natuurlijke producten. Hier kunt u kiezen uit een zorgvuldig gekozen selectie van door de chef bereide maaltijden. Aarzel niet om advies te vragen aan het vriendelijke en behulpzame hotelpersoneel! Voor een snack of een verfrissend drankje kunt u terecht in de Sip Pool Bar. Vlei u neer op een van de ligstoelen aan het zwembad of aan de jacuzzi en geniet van elk moment. 

Activiteiten
In het Yama Phuket 4* is er altijd wel iets te beleven: neem een duik in het zwembad, ga sporten in de fitness of speel een partijtje tafelvoetbal. In de onlangs geïnstalleerde spa kunt u optimaal tot rust komen terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderclub of in de speelkamer.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en tussen de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Kamer in 4 of 5* hotels volgens het reisprogramma
- Ontbijt
- 1 fles water per persoon per dag
- Bezoeken en excursies volgens het reisprogramma
- Engelstalige gids
- Assistentie voor bagage (indien mogelijk)
- Alle transfers
- Binnenlandse vluchten Yangon - Mandalay, Nyaung U - Heho en Heho - Yangon bij de rondreis in 10 nachten
- Binnenlandse vluchten Yangon - Mandalay, Nyaung U - Heho, Heho - Yangon en Thandwe - Yangon bij de rondreis in 13 nachten

Niet inbegrepen in de prijs:
- Optionele verzekeringen
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Visum
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Details over uw optionele verlenging naar Phuket

Alle praktische informatie over het Yama Phuket:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 11.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting is niet inbegrepen bij deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • 24-uursreceptie

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Airconditioning
 • LCD TV met satellietzenders
 • Minibar
 • Telefoon
 • Haardroger
 • Apart bad

Activiteiten bij het hotel*:

 • Zwembaden
 • Fitness
 • Spa

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privérondreis door Myanmar en optionele verlenging naar Phuket