Eilandcruise langs de Dodekanesos - Bodrum - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een fantastische cruise van 7 nachten langs Bodrum en het noorden of zuiden van de Dodekanesos
  • Verblijf in alle comfort aan boord van een traditionele gulet in een Standaard Cabine
  • Geniet zonder zorgen dankzij het inbegrepen volpension
  • Neem de mooiste foto's vanaf de Egeïsche Zee tussen het turquoise water, de groene bossen en charmante dorpjes

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Turkije!

Wilt u Turkije op een bijzondere manier ontdekken? Vaar langs de verborgen kusten van Turkije en het noorden of zuiden van de Dodekanesos. Tussen exotische stranden en pittoreske eilanden ontoegankelijk over land, ontdekt u een ander Turkije, ver weg van de toeristische resorts. 

U zult ook de authentieke charme van de dorpen willen verkennen en wandelen in de bossen en de natuur... Op het programma: zonnebaden, onberispelijke kreken en onvergetelijke natuurlijke ontdekkingen! Gaat u mee?

Reisbeschrijving

Tijdens deze reis geniet u in alle rust... Wij zorgen voor alles! We hebben twee schitterende programma's samengesteld langs de Turkse kust en het noorden of zuiden van Dodekanesos, een prachtige eilandengroep in de Egeïsche Zee. U vaart gedurende 8 dagen/7 nachten met een prachtig zeilschip langs de mooiste plekjes en geniet ondertussen van alle comfort. 

Aanbieding 1: Cruise langs het noorden van de Dodekanesos (vertrek op maandag of zondag)
Aanbieding 2: Cruise langs het zuiden de Dodekanesos (vertrek op maandag of zondag)

Noorden van de Dodekanesos:
- Dag 1: Bodrum
- Dag 2: Kos
- Dag 3:  Leros
- Dag 4: Patmos 
- Dag 5: Lipsi
- Dag 6: Kalymnos
- Dag 7: Akvaryum - Bodrum
- Dag 8: Bodrum

Zuiden van de Dodekanesos:
Dag 1: Bodrum 
Dag 2: Kos 
Dag 3: Gyali - Nisyros
Dag 4: Symi
Dag 5: Rhodes
Dag 6: Palamutbuku - Knidos
Dag 7: Karaada (zwart eiland) - Poyraz Harbour - Bodrum
Dag 8: Bodrum

Uw cruise langs het noorden van de Dodekanesos

Dag 1: Bodrum
Inschepen om 15.30u voor uw eerste avond aan boord. Vanavond blijft u voor anker in de haven van Bodrum voor het diner en de overnachting. 
De kapitein raadt aan: maak een wandeling door de stad, bezoek de Petrusburcht, ga relaxen in een hamam of duik het bruisende nachtleven in.

Dag 2: Kos
Na het ontbijt krijgt u meer informatie over het programma van de cruise en het leven aan boord. Na de formaliteiten voor de douane, vertrekt u richting het Griekse eiland Kos. Hier kunt u genieten op het strand van Limni, dicht bij de haven. Het diner en de nacht brengt u door in de haven van Kos zodat u opnieuw de kans heeft om zelf op verkenning te gaan. Dit eiland heeft een bruisend nachtleven en de straat Nafklirou is de place-to-be met tal van bars, restaurants en nachtclubs.

Dag 3: Leros
Deze ochtend vertrekt u richting het eiland Pserimos charmante eiland Leros, een oase van groen met prachtige bergen en indrukwekkende kliffen. U houdt halte in Xerokampos voor de lunch en een duik in het water of een relaxmoment. Daarna vaart u de haven van Lakki of Agia aan de oostkust binnen, de perfecte uitvalsbasis om Platanos te bezoeken in het centrum van het eiland waar steile trappen, charmante straatjes en kleurrijke tuinen te vinden zijn. 
De kapitein raadt aan: bezoek het fort van Leros waar u na een beklimming van 300 trappen een prachtig uitzicht krijgt.
Dag 4 : Patmos
Vroeg in de ochtend vertrekt u naar het eiland Patmos waar u halte houdt in één van de prachtige baaien om te zwemmen. Dit eiland is niet groot, maar wel bekend omdat Johannes hier het laatste hoofdstuk van de Evangelie geschreven heeft. Patmos wordt ook wel het Jeruzalem van de Egeïsche Zee genoemd en na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan het Johannes klooster en Chora. U blijft voor anker voor de kust van Patmos voor het diner en de overnachting.

Dag 5: Lipsi
Vandaag vertrekt u naar Lipsi, onderweg stopt u nog bij enkele kleine eilandjes om te zwemmen en te genieten van de zon. Op het eiland Lipsi zelf ontdekt u charmante witte huisjes, gezellige restaurantjes en een typische sfeer.
De kapitein raadt aan: een bezoek aan de kerk van Catophanaghia (zevende eeuw) en de kerk van Panopanaghia (vijftiende eeuw).

Dag 6: Kalymnos
Bij aankomst houdt u halte om te zwemmen in een schilderachtige baai en na de middag vaart u richting de haven van Pothia. U bewondert de prachtige kustlijn met de stranden van Massouri Mirties en Vlyhadia.

Dag 7: Akvaryum - Bodrum
Vandaag keert u terug naar Turkije waar u stopt in de baai van Aspat om te zwemmen. Na een beklimming van de heuvel ziet u de ruïnes van het fort van Aspat waar ooit de oude stad Termera te vinden was. Na een laatste zwemsessie in de baai van Akvaryum vaart u terug naar Bodrum waar u de nacht doorbrengt.

Dag 8: Bodrum
Na het ontbijt (en voor 10.30u) stapt u van boord met een koffer vol onvergetelijke ervaringen.

Uw cruise langs het zuiden van de Dodekanesos

Dag 1: Bodrum
Inschepen om 15.30u voor uw eerste avond aan boord. Vanavond blijft u voor anker in de haven van Bodrum voor het diner en de overnachting. 
De kapitein raadt aan: maak een wandeling door de stad, bezoek de Petrusburcht, ga relaxen in een hamam of duik het bruisende nachtleven in.

Dag 2: Kos
Na het ontbijt krijgt u meer informatie over het programma van de cruise en het leven aan boord. Na de formaliteiten voor de douane, vertrekt u richting het Griekse eiland Kos. Hier kunt u genieten op het strand van Limni, dicht bij de haven. Het diner en de nacht brengt u door in de haven van Kos zodat u opnieuw de kans heeft om zelf op verkenning te gaan. Dit eiland heeft een bruisend nachtleven en de straat Nafklirou is de place-to-be met tal van bars, restaurants en nachtclubs.

Day 3: Gyali - Nisyros
In de vroege ochtend maakt u een korte stop aan een baai van Gyali Island op weg naar Nisyros Island. U krijgt de mogelijkheid om te zwemmen en te genieten van de omgeving. De vulkaan op Nisyros brak in 1422 uit en is nog steeds actief. Het dorp Nikea, gelegen aan de zijkant van de krater, bestaat uit witte straten en een pleintje in mozaïek-stijl. U kunt een optionele rit naar de krater (vulkaan) maken. Uw schip meert hier aan voor het diner en de overnachting.
Dag 4: Symi
Onze volgende bestemming is de charmante baai van Nanou op Symi Island waar de boot voor anker gaat voor de lunch en een zwempauze. Laat in de middag gaan we voor anker in de haven van Symi. U kunt de kustlijn met zijn neoklassieke huizen en de perifere wijken ontdeken. Symi Island staat vooral gekend om zijn kleurrijke huizen en smalle straatjes met honderden trappen.

Dag 5: Rhodos
We varen vroeg in de ochtend naar Rhodos. Het eiland heeft een unieke historische harmonie en schoonheid. Hier kunt u deelnemen aan onze optionele oude stadsrondrit. Na het diner raden wij u aan om te genieten van een avondje uit in Rhodos stad.

Dag 6: Palamutbuku - Knidos
U keert terug naar Turkije via de douane van Datca. Terwijl uw schip verse proviand geleverd krijgt, kunt u een wandeling maken in de haven van Datca. Vervolgens varen we naar Palamutbuku voor de lunch, waar u ook een wandeling kunt maken in het dorp. Vandaag wordt onze eindbestemming de wereldberoemde oude stad Knidos. Na een zwempauze kunt u het openluchtmuseum bezoeken.

Dag 7: Karaada (zwart eiland)- Poyraz Harbour - Bodrum
We zullen vroeg in de ochtend beginnen met een cruise naar Karaada (letterlijk zwarte eiland). U neemt het ontbijt in Poyraz Bay, een mooie baai met zijn turkooisblauwe water aan de noordkant van het eiland. Na een laatste zwemsessie vaart u terug naar Bodrum waar u de nacht doorbrengt.

Dag 8: Bodrum
Na het ontbijt (en voor 10.30u) stapt u van boord met een koffer vol onvergetelijke ervaringen.

Welkom aan boord

Voor deze cruise over de Egeïsche Zee nemen we u mee aan boord van een prachtige houten Gulet. Dit type schip wordt ook een schoener genoemd en is perfect om de mooiste plekjes aan de Turkse kust en de Griekse eilanden te ontdekken. Profiteer van de zon op het dek en laat u zachtjes wiegen op het ritme van de golven. Aan boord vindt u ook verschillende moderne faciliteiten om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Uw cabine

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Cabine

Standaard Cabine

Uw nachten aan boord brengt u door in alle comfort in een Standaard CabineSereniteit en authenticiteit worden gecombineerd tijdens uw zeereis voor een perfecte ervaring. Uw comfortabele bed is omringd door karakteristieke lambrisering zodat u van een heerlijke nachtrust geniet op het ritme van de zee.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Volpension (exclusief drankjes)
U geniet zonder zorgen van deze cruise dankzij het inbegrepen volpension (exclusief dranken) zodat uw dagen vol energie beginnen met een lekker ontbijt en u zowel van de typische Turkse en Griekse specialiteiten proeft tijdens de lunch of het diner.

Activiteiten

Stel u voor... wakker worden in een comfortabele hut, terwijl u wordt gewiegd door de zee. Neem een tijdschrift of een boek en bewonder de zonsopgang op het solarium voordat u geniet van een lekker ontbijt. Tussen twee excursies door kunt u snorkelen of luieren op het schip. Bereid u voor om de tijd te nemen voor uzelf en heerlijk te rusten en te ontspannen... Verleidelijk, nietwaar?

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 8°C max : 16°C
Feb
min : 8°C max : 16°C
Mrt
min : 10°C max : 16°C
Apr
min : 13°C max : 20°C
Mei
min : 18°C max : 25°C
Jun
min : 21°C max : 29°C
Jul
min : 22°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 33°C
Sep
min : 31°C max : 37°C
Okt
min : 17°C max : 23°C
Nov
min : 13°C max : 20°C
Dec
min : 10°C max : 15°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over de cruise: 
- De cruise is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
- Huisdieren zijn niet toegestaan 

Alle praktische informatie over het schip: 
Type schip: schoener 
Lengte: 25 meter 
Aantal cabines: 8-10 
Maximum aantal reizigers: 16 of 12 met 3 of 4 bemanningsleden 
Het schip is niet toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit 
Deze aanbieding is alleen voor volwassenen. Kinderen zijn niet toegelaten.
 

Inbegrepen in de prijs: 
- Cruise van 7 nachten in een Standaard Cabine 
- Volpension (exclusief dranken) 
- Luchthaventransfers voor aanbiedingen met vlucht

Niet inbegrepen in de prijs: 
- Dranken 
- Bootkosten 
- Optionele excursies en activiteiten 
- Alle andere, niet vermelde diensten  

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De foto van het schip is niet representatief, het schip kan vervangen worden voor een ander schip van dezelfde categorie.
 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Eilandcruise langs de Dodekanesos