Privérondreis van 11 of 14 nachten door Vietnam - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Dompel jezelf onder in de Vietnamese cultuur en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden.
  • Laat je leiden door gidsen en transfers om in alle rust meer te leren over de Vietnamese en Cambodjaanse cultuur
  • Bewonder de schoonheid van de mythische landschappen van Halong Bay tijdens een 5* cruise op een luxe schip.
  • En... kies voor 3 extra nachten in Nha Trang om te zwemmen, relaxen op het strand en je kleurtje te perfectioneren in een indrukwekkende omgeving.

Reis door Vietnam van de Mekongdelta naar het mythische Halong Bay. Wat mij het meest verrast heeft, is de regio Nha Trang met de prachtige stranden, het hele jaar door zon en vooral de verse zeevruchten!

Rémi

Reisprogramma

Vertrek naar Vietnam, een land met een even unieke als rijke cultuur. Tijdens deze rondreis krijg je een glimp te zien van de vele facetten, van steden tot het platteland en de stranden. Geniet van een onvergetelijke cruise op Ha Long Bay, wereldwijd bekend om zijn bijzondere landschappen. Verleng het avontuur door te kiezen voor de aanbieding van 14 nachten en geniet een extra paar dagen van zon, zee en strand in de ‘beach capital‘ van Vietnam: Nha Trang.

 

Rondreis in 11 nachten:

 

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh

Dag 2: Ho Chi Minh - Mekong Delta per boot en fiets

Dag 3: Ho Chi Minh - Vlucht naar Nha Trang

Dag 4 en 5: Nha Trang - strandverblijf

Dag 6: Nha Trang - Vlucht Danang - Hoian

Dag 7: Hoian - Vrije tijd

Dag 8: Hoian - Vrije tijd

Dag 9: Hoian - Danang - Vlucht naar Hanoi - Stadstour

Dag 10: Hanoi - Halong Bay (boottocht en overnachting aan boord)

Dag 11: Halong Bay - Hanoi

Dag 12: Hanoi - Vertrek

 

 

Rondreis in 14 nachten:

 

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh

Dag 2: Ho Chi Minh - Mekong Delta per boot en fiets

Dag 3: Ho Chi Minh - Vlucht naar Nha Trang

Dag 4 t/m 8: Nha Trang - verblijf aan het strand

Dag 9: Nha Trang - Vlucht Danang - Hoian

Dag 10: Hoian - Vrije tijd

Dag 11: Hoian - Vrije tijd

Dag 12: Hoian - Danang - Vlucht naar Hanoi - Stadstour

Dag 13: Hanoi - Halong Bay (boottocht en overnachting aan boord)

Dag 14: Halong Bay - Hanoi

Dag 15: Hanoi - Vertrek

Reisbeschrijving

Ho Chi Minh Stad

DAG 1: AANKOMST IN HO CHI MINH

Bij aankomst op de luchthaven Tan Son Nhat in Ho Chi Minh (voorheen Saigon) word je begroet door onze gids en naar je hotel in het centrum van de stad gebracht om in te checken. Ontspan na een lange reis.

Overnachting in Ho Chi Minh


 
DAG 2: HO CHI MINH - MEKONG DELTA PER BOOT EN FIETS

Vanochtend rijd je in 2 uur naar de Ben Tre provincie in de Mekong Delta, bekend om zijn tropische boomgaarden, kokosnootplantages en traditionele kokosnootproducten.

Bij aankomst klim je aan boord van een lokale houten boot om het landschap en het leven op de rivier te bewonderen. Strek daarna je benen in een lokaal familieatelier om te leren hoe traditionele lokale methodes elk deel van de kokosnoot gebruiken. Neem een fiets voor een korte rit van ongeveer 3-4 km (op gemakkelijke, vlakke ondergrond) langs de smalle dorpsweggetjes, langs boomgaarden en lokale huisnijverheid. De lokale bevolking zal je vaak begroeten met een hallo of een "xin chao" terwijl je verder fietst.

Stop onderweg bij de huizen van lokale families en maak een praatje met de lokale boeren om hun dagelijkse landbouwactiviteiten te begrijpen terwijl je van de gelegenheid gebruik maakt om vers fruit en lokale honingthee te proeven. Klim aan boord van een traditionele roeiboot om de met palmbomen omzoomde waterwegen van de delta van dichtbij te bekijken.

Nadat je hebt genoten van wat specialiteiten uit de Mekongdelta, kun je een wandeling door de boomgaard maken om te zien hoe het fruit wordt geteeld. Transfer terug naar Ho Chi Minh City.

Maaltijden inbegrepen: Ontbijt, lunch

Nha Trang

DAG 3: HO CHI MINH - NHA TRANG

Na het ontbijt ga je naar de luchthaven van Ho Chi Minh voor de vlucht naar Nha Trang. Bij aankomst op de luchthaven brengt de resortshuttle je naar het resort.

Nha Trang is een meest bijzondere steden van het land. Ooit een klein vissersdorp, maar vandaag de dag is het een bruisende stad, vol restaurantjes, bars, hotels en hostels, omzoomd door bergen, met het strand dat een indrukwekkende lange verrassingsaanval vormt langs een baai bezaaid met eilanden. Vormsnoei en modern beeldhouwwerk staan verspreid over het onberispelijk onderhouden strand. Nha Trang is een geweldige plek om te ontspannen met een heerlijke massages, schoonheidsbehandelingen, smakelijke zeevruchten en koud bier.

Overnachting in Nha Trang

Maaltijd inbegrepen: ontbijt


DAG 4 EN 5: NHA TRANG - VRIJE TIJD

Geniet van wat vrije tijd om te ontspannen bij het zwembad of op het strand. Bekijk zeker wat je hotel allemaal te bieden heeft!

Overnachting in Nha Trang

Maaltijd inbegrepen: ontbijt


DAG 6: NHA TRANG - VLUCHT DANANG - HOIAN

Na het ontbijt brengt de resortshuttle je terug naar de luchthaven voor de vlucht van Nha Trang naar Danang. Bij aankomst ontmoet je je chauffeur en word je naar Hoian gebracht.

Overnachting in Hoian

Maaltijden inbegrepen: ontbijt

Hoian

DAG 7: HOIAN - VRIJE TIJD

Nog een vrije dag om Hoian op je eigen tempo te verkennen en geniet van een voetmassage van 30 minuten.

Onze suggesties?

- Ontspan in je hotel.
- Fiets door de omliggende dorpjes.
- Ga winkelen in de boetiekjes van de oude stad.
- Geniet van het zwembad bij je hotel of het strand bij An Bang, 4 km van het stadscentrum.
- Optioneel: Tra Que excursie

Overnachting in Hoi An

Maaltijd inbegrepen: ontbijt


DAG 8: HOIAN - VRIJE TIJD

Vandaag geniet je van nog meer vrij tijd of kan je optioneel en met bijbetaling kiezen voor de My Son Shrine & Hoian Old Town privétour, waar je een bezoek brengt aan het My Son heiligdom, het heilige land van het Champa koninkrijk en aan de ruïnes van Hindu Cham tempels en overblijfselen in de My Son vallei, een Unesco Werelderfgoed site... en een echte aanrader!

Overnachting in Hoi An

Maaltijd inbegrepen: ontbijt

 
DAG 9: HOIAN - DANANG - VLUCHT NAAR HANOI - STADSTOUR

Na het ontbijt in je hotel, transfer per privéauto naar de luchthaven voor de ochtendvlucht naar Hanoi. Bij aankomst word je verwelkomd en door je gids en chauffeur naar je hotel in Hanoi gebracht.

Bezoek in de namiddag de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam. Wandel door de smalle straatjes van de oude wijk, bekend om zijn "36 straten met 36 producten". In de oude wijk, zoals ze al sinds de 15e eeuw bestaan, dragen de 36 smalle straatjes van de oude wijk namen die de handel weerspiegelen die er vroeger werd gedreven:  zijdestraat, rijststraat, papierstraat, lakwerkstraat, juwelenstraat...

Proef wat eierkoffie, een specialiteit van Hanoi, en sluit je dag af met een wandeling rond het pittoreske Hoan Kiem Lake, het "Meer van het Teruggekeerde Zwaard", genoemd naar een magisch zwaard dat ooit door de meest vereerde helden werd gebruikt om de Chinese Ming-dynastie te verslaan en dat vervolgens werd teruggegeven aan de gouden Tortuous God van het meer.

Overnachting in Hanoi

Maaltijd inbegrepen: ontbijt

Ha Long Bay & Hanoi

DAG 10: HANOI - HA LONG BAY

Rond 07:45 uur word je opgehaald bij de lobby van je hotel en in een comfortabele Limousine shuttle (zonder gids) van Hanoi naar Ha Long Bay gebracht, een Werelderfgoedlocatie.

Bij aankomst ga je aan boord van een van de meest luxueuze cruises van de baai, geniet je van een welkomstdrankje, check je in in je hut en lunch je terwijl de boot langzaam de baai (Ha Long Bay of Lan Ha Bay) in vaart langs de rotsformatie. Ontdek de schoonheid van de baai tijdens een reeks fascinerende excursies. 's Avonds kun je op verzoek nachtvissen.

Overnachting aan boord

Maaltijden inbegrepen: ontbijt, lunch & diner


DAG 11: HA LONG BAY - HANOI

Geniet 's ochtends van de zonsopgang en beoefen Tai Chi op het terras. Je vaart tijdens je ontbijt over de baai langs verschillende rotsen en eilandjes, grotten en viskwekerijdorpjes. De ontscheping is voorzien rond 10.30 - 11.00 uur, daarna word je per comfortabele limousine shuttle zonder gids terug naar Hanoi gebracht. Je komt rond 14.00 uur aan in je hotel en kunt genieten van wat vrije tijd om te ontspannen.

Overnachting in Hanoi

Maaltijden inbegrepen: licht ontbijt & brunch

 
DAG 12: HANOI - VERTREK

Je reis is ten einde. Na het ontbijt word je opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor je terugvlucht met een koffer vol prachtige herinneringen.

Maaltijden inbegrepen: ontbijt

Je extra dagen in Nha Trang

Dagen 1-5: Identiek aan de rondreis in 11 nachten.

Dag 6 tot 8: Geniet van twee extra dagen vol zon, zee en strand in Nha Trang!

De stad heeft een kustlijn van zes kilometer lang waar je kunt genieten van een dag eilandhoppen, duiken, zwemmen of gewoon ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de zonsondergang. Het uitgestrekte platteland is geweldig om op de fiets of met de motor te verkennen.

5 redenen om langer in Nha Trang te verblijven:

  1. Relax op het strand of ga duiken
  2. Breng een bezoek aan de Cho Dam-markt, de grootste markt in Nha Trang
  3. Maak een boottour rond de eilanden van Nha Trang
  4. Verken Nha Trang en het platteland met de fiets
  5. Werk aan je schoonheid in een modderbad

 

Dag 9-15: Identiek als dagen 6 tot 12 van de rondreis in 11 nachten.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken


De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma in 4* of 5* hotels
  • Pension volgens het programma
  • Engelstalige lokale gids overeenkomstig het programma
  • Entreekosten en bootkosten overeenkomstig het programma
  • Transfers volgens programma
  • Gedeelde boot in Ha Long Bay
  • Privéboottocht in de Mekong Delta
  • Roeiboot en fiets in de Mekong Delta
  • Alle entree- en bootgelden volgens programma
  • Lokale Engelssprekende privégidsen volgens programma (behalve in Nha Trang)
  • Niet-privé Engelssprekende gids op de boot in Halong
  • Overheidsbelastingen en servicekosten
  • Binnenlandse vlucht in economy class Saigon / Nha Trang & Nha Trang / Danang & Danang / Hanoi (1 stuk ruimbagage van 20kg en 1 stuk handbagage van 7kg)

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je in de volgende hotels (of gelijkwaardig):


4* hotels:

 

  • Ho Chi Minh: Nhat ha de l'Opera 4* - Deluxe Kamer
  • Nha Trang: The Anam 5* - Deluxe kamer
  • Hoian: Delicacy Hotel 4* - Premier Kamer met Uitzicht op het Zwembad
  • Hanoi: The Q 4* - Deluxe kamer
  • Ha Long Bay: Indochine Cruise 5* - Junior Suite Cabin



5* hotels:

 

  • Ho Chi Minh: Mai House 5* - Premier Kamer
  • Nha Trang: Anam 5* - Deluxe kamer
  • Hoian: Little Oasis 5* - Deluxe Kamer met Balkon
  • Hanoi: Melia 5* - Deluxe Kamer
  • Ha Long Bay: Indochine Cruise 5* - Junior Suite Cabine

 

Eten & drinken

Om een perfect verblijf te garanderen is je pension aangepast aan het programma.

Optionele excursies

De wonderlijke eilanden van Nha Trang

Optionele excursies

Nha Trang Bay staat bekend om zijn complexe, rijke en waardevolle natuur, zoals bergen, zee, eilanden en zeldzame zeedieren. Met deze tour breng je een bezoek naar 3 van de meest wonderlijke eilanden van Nha Trang voor een dag vol zwem- en snorkelplezier.

Ontdek het platteland van Hoi An per boot en fiets - min 2 pers.

Optionele excursies

Ontdek het leven op het platteland aan de rand van Hoi An met een ochtend in de rijstvelden waar je de dagelijkse activiteiten van lokale boeren kan zien.

Ontdek het My Son heiligdom en de oude stad Hoi An - min 2 pers.

Optionele excursies

Trek er een dagje op uit om het My Son heiligdom te bezoeken, het heilige land van het Champa koninkrijk en een UNESCO Werelderfgoed plaats, en om Hoi An te verkennen, een charmant, ongerept stadje. Als de tijd het toelaat, bezoek je ook een lokale vismarkt en een dorp waar de beroemde nuoc mam (saus gemaakt van gefermenteerde vis) wordt geproduceerd.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in... Vietnam!

Reis je met ons mee naar het ‘Land van de Rijzende Draak’? Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je tijdens je reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder jullie weten te behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis van 11 of 14 nachten door Vietnam