Cruise naar Antarctica - Buenos Aires - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Beleef een exclusief avontuur naar het vijfde werelddeel en zevende continent Antarctica
 • U verblijft op een comfortabel cruise-schip tijdens de expeditie dat gerenoveerd werd om aan de polen te varen
 • Geniet van een professionele gids die u alles kan leren over Antarctica
 • En ook... observeer de dieren in hun natuurlijke habitat en beleef betoverende momenten!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Antarctica!

Wat zou u er van zeggen als we u meenamen op een ongelofelijke, onvergetelijke reis? Vergeet de klassieke reisbestemmingen zoals Marokko, Thailand of de Seychellen. Kom vanachter uw computer of televisie vandaan en vertrek met ons mee naar de Antarctische Gebieden!

Wij stellen u voor: een prachtige trip van 11 dagen op een comfortabel schip dat volledig voorzien is van het nodige materiaal om aan de polen te varen richting het 5e werelddeel en het 7e continent op onze aarde: ANTARCTICA. Het wordt een intense, verwarrende en absoluut magische reis die u maar een keer in uw leven maakt en die u nooit of te nooit zal vergeten. Dus, pak uw valiezen en kom met ons mee!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw expeditie in een oogopslag

Antarctic Explorer: Op ontdekking op het 7e continent:

Vertrek op 3 december 2016 aan boord van de Ocean Endeavour (11 dagen)

Dag 1: Buenos Aires, Argentinië
Dag 2: Chartervlucht naar Ushuaïa en inscheping
Dag 3 en 4: Het doorvaren van de Straat Drake
Dag 5 tot en met dag 8: Zuidelijke Shetlandeilanden en Antarctica
Dag 9 en 10: Het doorvaren van de Straat Drake tot Ushuaïa
Dag 11: Van de boot stappen in Ushuaïa en chartervlucht naar Buenos Aires


Opgelet: een medische noodgevallenverzekering is verplicht ter waarde van ten minste 20,000 USD. Het verzekeringsattest zal gevraagd worden door Quark Expeditions alvorens in te schepen. Wij raden u sterk aan de multirisicoverzekering die wij aanbieden bij te boeken om er zeker van te zijn dat u vergoed wordt in geval van noodgeval.

Uw cruise in een oogopslag

Antarctic Explorer: Op ontdekking op het 7e continent in 11 dagen en 10 nachten.
Vertrek op 3 december 2016.

Verken de Zuidelijke Shetlandeilanden en Antarctica in alle comfort aan boord van een schip. Een chartervlucht zal u van Buenos Aires naar Ushuaïa vliegen alvorens u kan inschepen op het schip. Eenmaal aan boord kan u genieten van het leven op het water, kennismaken met de bemanning en de verschillende vogelsoorten die u nooit eerder zag, bewonderen. Tijdens het doorsteken van de zeestraat Straat Drake en vlakbij het zevende continent kan u zichzelf al voorbereiden op wat gaat komen. U zal zich minuscuul voelen ten op zichte van de gigantische ijsbergen en u zal kennismaken met het best bewaarde stuk 'land' van onze planeet. Met een avontuurlijke ingesteldheid zal u kajakken tussen het zee-ijs of rondlopen met pinguïns op het strand. Een deel van u zal voor altijd hier blijven en deze ervaring zal u voor altijd nauw aan het hart liggen.

Welkom aan boord

Voor deze buitengewone cruise zal u aan boord gaan op de Océan Endeavour. Dit expeditieschip werd in 2014 volledig gerenoveerd en werd voorzien van het nodige comfort voor een aangename reis. Het werd opgebouwd uit speciaal materiaal en aan boord werden de nodige maatregelen genomen zodat het schip gemakkelijk aan de polen kan varen, daar waar de temperaturen net iets lager liggen dan bij ons en daar waar de zee net iets stugger uit de hoek kan komen (denk maar aan drijfijs en pakijs). Dit schip kan tot 199 mensen meenemen en beschikt over 118 kajuiten.

Het interieur is eenvoudig maar elegant en voorziet in het nodige comfort zodat u een unieke reis tegemoet gaat. U wordt warm verwelkomd en het personeel is enorm hulpvaardig waardoor u met mooie herinneringen naar huis zult gaan. Verder beschikt het schip over bars, restaurants en activiteiten georganiseerd door het personeel.

Uw kamer

Uw nachten aan boord van de Océan Endeavour brengt u door in een Twin Porthole kajuit.

Deze 'kamers' zijn comfortabel en gezellig ingericht. Een kleine cocon om in alle rust uw nachten door te brengen en weer goed uitgerust te zijn wanneer de dag aanbreekt.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens deze reis verblijft u op basis van een pension afhankelijk van het programma. In Buenos Aires begint uw dag met een lekker ontbijt en aan boord van de Océan Endeavour verblijft u op basis van een volpension formule (exclusief dranken), inbegrepen in dit aanbod.

Aan boord van het schip zal u 2 restaurants terugvinden en een vruchtensappenbar.

Activiteiten

Tijdens deze expeditie zal u uw ogen uitkijken en versteld staan van zoveel schoonheid rondom u, maar ook aan boord van het schip blijven ze niet stilzitten. Naast de restaurants en de vruchtensappenbar, kan u ook genieten van een fitnessruimte, een spa voor absolute ontspanning, een sauna en een zwembad. Verder staat er een vloot van 20 Zodiac met gidsen u op te wachten om de Antarctische Gebieden te gaan verkennen.

Een gedetaillerde omschrijving van uw expeditie

Antarctic Explorer: Op ontdekking op het 7e continent in 11 dagen en 10 nachten.
Vertrek op 3 december 2016.

Dag 1: Buenos Aires, Argentinië
U komt aan in Buenos Aires, het uur hangt af van wanneer uw vlucht aankomt, en door middel van een taxi, openbaar vervoer of al wandelend zorgt u er zelf voor dat u in uw hotel geraakt. U brengt de nacht door in Buenos Aires.

Dag 2: Chartervlucht naar Ushuaïa en inscheping
U start de dag met een lekker ontbijt in het hotel en vertrekt daarna naar de luchthaven voor uw chartervlucht naar Ushuaïa. Eenmaal daar aangekomen, zal u de vrijheid krijgen te doen wat u wenst tot het moment van inscheping aan boord van de Océan Endeavour. Zo krijgt u de kans deze pittoreske havenstad te verkennen alvorens richting de kade te gaan voor uw inscheping. Het schip zal vertrekken in de late namiddag, nadat hij het historische Beaglekanaal is doorgevaren. Het Beaglekanaal is een zeestraat gelegen in het uiterste zuiden van Zuid-Amerika. Het verdeelt de archipel Vuurland in het hoofdeiland in het noorden en verschillende kleinere eilanden in het zuiden. Begin uzelf maar al voor te bereiden op uw expeditie en wuif snel nog eens naar het land, dit zal het laatste stukje land zijn dat u zal zien voor een moment.

Dag 3 en 4: Het doorvaren van de Straat Drake
Alweer kan u zichzelf voorbereiden, maar deze keer omdat u door woelig water zal varen. U zal de Straat Drake doorvaren, een zeestraat tussen de zuidpunt van Zuid-Amerika, Kaap Hoorn en Antarctica. Hij verbindt de Atlantische Oceaan met de Grote Oceaan en behoort tot de Zuidelijke Oceaan. De Straat Drake is 400 zeemijlen breed en vrijwel eilandloos, wat de Antarctische circumpolaire stroom de mogelijkheid geeft, als enige zeestroming rond de hele wereld te stromen. In de straat kan het hard waaien en het weer is niet te voorspellen. Het gebied kent een rijke fauna. Walvissen, dolfijnen, maar ook vogels zoals albatrossen of pinguïns. De eerste dagen zal u voornamelijk bezig zijn met de veiligheidsregels onder de knie te krijgen en u maakt kennis met de bemanningsleden die u zullen uitleggen hoe het mogelijk is aan de polen te varen.
Dag 5 tot en met dag 8: Zuidelijke Shetlandeilanden en Antarctica
Het is zover: uw avontuur op Antarctica zal gaan beginnen! U zal heel misschien al een glimp opvangen van het continent, in de verte, dat ertoe zal leiden dat de expeditie echt gestart is. U zal dan ook heel snel beginnen te begrijpen waarom menig onderzoeker en avonturier sinds lange tijd juist naar dit werelddeel willen komen.

Elke dag zal u met een zodiac op excursie vertrekken, een professioneel type opblaasboot, Rigid Inflatable Boat (RIB) genoemd. Bij een Zodiac is de bodemsectie van een vormvast materiaal, doorgaans aluminium of polyester. Het geringe gewicht ervan, in combinatie met de stijve romp en een sterke motor maken het tot een zeer zeewaardige en wendbare speedboot.

Op deze manier kan u gemakkelijk de baaien en de kanalen invaren en observeren wat er zich daar afspeelt. U zal uw ogen opentrekken wanneer u rondkijkt: wandelende pinguïns, bultruggen en dwergvinvissen en vele soorten zeehonden in de Zuidelijke Oceaan. En vergeet zeker niet te zoeken naar het sluwe zeeluipaard.

Vervolgens kan u zich richten op het adembenemende landschap met overweldigende bergen. U zal geen woorden vinden om het te beschrijven, het uitzicht, het gevoel dat dit bij u oproept... magisch, betoverend, beangstigend... het zal een persoonlijke ervaring worden. U zal op bepaalde momenten een overzicht over het landschap krijgen van 360°, helemaal rond. In Orne Harbour zal u de mogelijkheid krijgen kennis te maken met een kolonie pinguïns die zich schuilhouden op een krater. Daar zal u kunnen kiezen tussen twee mogelijkheden: u kan vertrekken op een trektocht door de bergen of rustig op het strand blijven en genieten van de pinguïns.

Te midden van de stilte op Antarctica, zal u mooie herinneringen maken die u voor altijd bij u zal dragen. Elke dag zal anders zijn, elke dag maakt u iets anders ongelooflijks mee. Het zal emotioneel worden, ontroerend, avontuurlijk en magisch op dit magnifieke stukje van onze planeet.
Dag 9 en 10: Het doorvaren van de Straat Drake tot Ushuaïa
Bij terugkeren naar Ushuaïa zal u alweer de Straat Drake moeten doorvaren waarbij u de mogelijkheid krijgt de frisse en gezonde lucht van Antarctica in te ademen. U kan de zeevogels bewonderen op de brug van het schip terwijl u de oceaan doorzoekt naar walvissen en zeehonden.

Dag 11: Van de boot stappen in Ushuaïa en chartervlucht naar Buenos Aires
U komt aan in Ushuaïa tijdens de ochtend, na het ontbijt. Nadat u het schip verlaten heeft en weer met beide voeten aan wal staat, wordt er een toer voorzien met de bemanningsleden van uw schip alvorens naar de luchthaven terug te keren met een voorziene transfer. Met een chartervlucht wordt u teruggevlogen naar Buenos Aires en van daaruit vertrekt u terug naar huis.

Het weer

Jan
min : 20°C max : 31°C
Feb
min : 19°C max : 29°C
Mrt
min : 17°C max : 27°C
Apr
min : 14°C max : 23°C
Mei
min : 10°C max : 19°C
Jun
min : 8°C max : 16°C
Jul
min : 7°C max : 15°C
Aug
min : 9°C max : 18°C
Sep
min : 10°C max : 19°C
Okt
min : 13°C max : 22°C
Nov
min : 16°C max : 25°C
Dec
min : 18°C max : 28°C

Details over de cruise:

Alle praktische informatie over het schip:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 118
Huisdieren zijn niet toegestaan

De prijs omvat:
- Internationale vlucht
- 1 nacht in een hotel in Buenos Aires met ontbijt
- Luchthaventransfer
- Verblijf aan boord van het schip
- Volpension
- Aan wal gaan volgens het programma
- Een gids met ervaring en een expeditieteam
- De Zodiac transfers en de cruise volgens het programma
- Formele en informele uitleg over de expeditie
- Fotoreportage
- 1 officiële parka van Quark Expeditions
- Waterdichte schoenen voor aan wal te gaan
- Warme dranken
- Haardroger en badjas in de kajuit
- Materiaal voor het vertrek met een kaart en informatie over Antarctica
- Havenkosten en bepaalde taxen
- Veilige opberging van bagage op het schip
- Verzekering in noodgevallen tot $100.000 per persoon


De prijs omvat niet:
- Paspoortkosten en Visa
- Overheidstaxen
- De maaltijden aan land (als dit niet vermeld werd)
- De bagage, annulatie, onderbreking en medische verzekering
- Waterdichte broeken voor op de zodiac
- Bagagekosten
- Wasserij, bar, dranken en andere persoonlijke kosten
- Telefoon en internet kosten
- Bijkomende overnachtingen
- Kajakken is optioneel (tegen extra betaling)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

De kamers zijn uitgerust met:

 • Bed
 • Bureau
 • Zetel

Activiteiten in het hotel:

 • 2 restaurants
 • Vruchtensappenbar
 • Zwembad
 • Sauna
 • Spa
 • Animatie
 • Boetiek

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Cruise naar Antarctica