Principado Downtown Hotel 4* met verlenging naar de Iguazù watervallen - Buenos Aires - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom op ontdekking naar de Argentijnse hoofdstad
  • Logeer in het hartje van de commerciële wijk van Buenos Aires
  • Kies voor een optionele verlenging naar de Iguazù watervallen
  • Geniet van een complete onderdompeling in dit natuurspektakel vanuit een prachtig hotel aan de oevers van de rivier

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Argentinië

Buenos Aires

Uw reis wordt gedicteerd door de ritmes van de Argentijnse tango in de straatjes van de hoofdstad. De sfeer in Buenos Aires doet denken aan een Europese stad en wijken zoals La Boca, de Italiaanse buurt, versterken dat gevoel alleen maar. Kuier ook eens door de kleurrijke kunstenaarswijk, bewonder de obelisk in het midden van de Plaza de la Republica en raak gecharmeerd door het contrast van de koloniale huizen naast indrukwekkende wolkenkrabbers.

Iguazù watervallen

Deze indrukwekkende watervallen bevinden zich op de grens tussen Argentinië en Brazilië en zijn zonder twijfel het meest magische natuurfenomeen van het land. Unesco klasseerde de Iguazù watervallen tot Werelderfgoed in 1984. Deze watermassa bestaat uit 275 watervallen die vanaf een hoogte van 70 meter de dieperik induiken. Bij het aanschouwen van zoveel natuurkracht, wordt u vast even stil... Een onvergetelijke ervaring die u niet mag missen!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Principado Downtown Hotel 4* in Buenos Aires

Aanbieding 2: Principado Downtown Hotel 4* in Buenos Aires + verlenging naar hotel Raices Esturion 4* in Iguazù: 
- 6 nachten waarvan 3 nachten in Buenos Aires, 2 nachten in Iguazù en 1 nacht in Buenos Aires
- 7 nachten waarvan 4 nachten in Buenos Aires, 2 nachten in Iguazù en 1 nacht in Buenos Aires
- 9 nachten waarvan 6 nachten in Buenos Aires, 2 nachten in Iguazù en 1 nacht in Buenos Aires
- 10 nachten waarvan 7 nachten in Buenos Aires, 2 nachten in Iguazù en 1 nacht in Buenos Aires

Principado Downtown Hotel 4*

Het Principado Downtown Hotel 4* verwelkomt u in het centrum van de Argentijnse hoofdstad, in de wijk Puerto Madero op 150 meter van het winkelcentrum Galerías Pacífico en op 300 meter van het San Martín-plein. De uitstekende locatie zorgt ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de financiële en commerciële wijk. Het hotel biedt een comfortabel verblijf met alle voorzieningen die u nodig heeft na een opwindende dag in de stad.

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer.

Uw Standaard Kamer is ideaal om helemaal te ontspannen dankzij de avant-garde inrichting met luxueuze materialen en alle faciliteiten die u verwacht van een 4* hotel. Deze unieke en gezellige ruimte zorgt ervoor dat u heerlijk kunt wegdromen zonder zorgen...

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

De exclusieve bar van het Principado Downtown Hotel serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet in een gezellige en informele ruimte. Hier is gratis wifi beschikbaar zodat u uw dag in de stad al kunt voorbereiden.

Activiteiten

Als u tot rust wilt komen na een bewogen dag in de straten van Buenos Aires, moet u op de 6e verdieping van het hotel zijn waar ligstoelen beschikbaar zijn op het zonneterras. Bent u eerder een sportfanaat? Dan hoeft u uw fitnessregime niet op pauze te zetten tijdens uw verblijf dankzij de volledig uitgeruste en moderne fitness van uw hotel. 's Avonds kunt u de stad intrekken om het zwoele nachtleven te ontdekken en mee te dansen op de ritmes van de tango.

Hotel Raíces Esturión 4*

Welkom in een unieke natuurlijke omgeving. Ondanks het feit dat hotel Raíces Esturión op loopafstand ligt van de restaurants en attracties van Puerto Iguazù, geniet u hier toch van de rust en een complete onderdompeling in de natuur. Uw hotel bevindt zich aan de oevers van de Iguazù rivier en beschikt over weelderige tuinen die alle drukte van de stad doen vergeten. De bekende watervallen van Iguazù liggen op slecht 30 km rijden!

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer.

Geniet van het prachtige uitzicht op de tuinen van het hotel of op de rivier. Uw kamer is gezellig en stijlvol ingericht in de typische, plaatselijke stijl en beschikt over comfortabele voorzieningen. Neem uw lievelingsboek mee om te lezen op uw eigen balkon en sluit uw ogen omringd door de typische natuurgeluiden.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Elke ochtend tussen 6.30u en 10.00u kunt u genieten van een lekker ontbijtbuffet en tussen 10.00u en 12.00u wordt een continentaal ontbijt geserveerd. Het Caviar restaurant is de perfecte plek voor een romantisch diner, maar ook voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie bestaande uit de typische regionale gerechten en internationale smaken. Als u wilt ontspannen met een cocktail of fris drankje, wacht de bar Quincho bij het zwembad. De lobbybar nodigt u dan weer uit voor een heerlijk slaapmutsje.

Activiteiten

Hotel Raíces Esturión is de ideale plek om volledig te ontspannen, bijvoorbeeld met een duik in het zwembad of een relaxmoment op de ligstoelen met uitzicht op de Iguazù rivier. Maak plezier tijdens een spelletje tafeltennis of tennis en geniet van pure verwennerij in het Apepu wellnesscentrum. Hier vindt u 2 behandelkamers, een sauna en een waaier aan massages zoals een hot stone massage, gezichtsbehandelingen of chocoladetherapie.

En natuurlijk zijn de Iguazù watervallen de absolute topattractie in de omgeving die u niet mag missen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht van 6/7/9/10 nachten boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

In Buenos Aires

City Tour Buenos Aires - Volledige dag

Extra opties
Maak een wandeling door de hoofdstraten van de stad: 9 de Julio Avenue, de breedste straat ter wereld, Avenida Corrientes met zijn vele theaters, bioscopen, boekhandels en restaurants en de Avenida de Mayo, een belangrijke verkeersader waar zowel de Spaanse en vooral de Galicische invloeden te zien zijn. Aan de 9 de Julio Avenue vindt u een indrukwekkende obelisk van 65 meter hoog en het Colon Theater, een pareltje in de Argentijnse architectuur. U bewondert ook de Plaza de Mayo met het Rose House, het huidige presidentiële paleis.

 De tour gaat verder naar de kunstenaarswijk Puerto Madero, het jongste district van de hoofdstad met de beroemde Puente de la Mujer. Daarna wandelt u de La Boca wijk binnen, een toevluchtsoord voor immigranten uit Italië die hier naartoe kwamen tussen 1880 en 1930. De kleurrijke huisjes zijn gebouwd met materialen die uit oude schepen zijn gehaald. Sal Telmo is de historische wijk van de stad en wordt weleens vergeleken met Montmartre in Parijs, naast een ontmoetingsplaats voor artiesten ook het mekka voor tango liefhebbers. Bezoek het kerkhof bij de Basílica Nuestra Señora del Pilar waar beroemdheden zoals Evita Peron rusten. Op de Plaza Francia vindt u trendy bars en restaurants.

Inbegrepen: Transfers en privégids

Excursie naar Tigre

Extra opties
De fascinerende stad Tigre ligt aan de delta van de Paraná rivier. Uw ontdekking start bij de riviereilanden waar huizen uit het begin van de 20e eeuw te vinden zijn, gebouwd door de immigranten die naar hier kwamen. Tigre heeft de bijnaam "Venetië van Buenos Aires" te danken aan de vele rivieren die door de stad lopen. U maakt een boottocht van een uur op de Luján, Carapachay, Angostura, Espera en Sarmiento. Daarna ontdekt u het Parque de la Costa en het Tigre Casino, houdt halte in de Puerto de Frutos (fruithaven) aan de rivier de Luján en bij de Paseo Victorica, een gezellige straat aan de rivier met veel bars en restaurants. In het marinemuseum ziet u de rijke geschiedenis van de zeevaart en foto's van oude schepen en het Tigre Art Museum werd in 1979 uitgeroepen tot nationaal historisch monument.

Inbegrepen: Transfers naar Tigre, boottocht, privégids.

In Iguazù

Iguazù watervallen van de Braziliaanse kant - Dag 1

Extra opties
Op de eerste dag van uw verblijf in Iguazù kunt u de watervallen aan de Braziliaanse kant bewonderen. Nadat u de grens bent overgestoken loopt u over het pad langs de kloof waar de watervallen zich neerstorten. Het is een buitengewoon uitzicht van een donderende watermassa die een natuurlijk amfitheater vormt. Daarna trekt u het Iguazù forrest in, het grootste woud van Zuid-Amerika bewoond door tal van exotische vogelsoorten.

De lunch is niet inbegrepen.
Inbegrepen: Transfers, privégids, toegang tot het park

Iguazù watervallen van de Argentijnse kant - Dag 2

Extra opties

Vogelpark

Extra opties
Bezoekers van Foz do Iguaçu en de watervallen van Iguazù mogen het Parque das Aves, de tweede meest bezochte attractie in de stad die meer dan 800.000 mensen per jaar verwelkomt, niet missen. Hier krijgt u de kans om verschillende soorten kleurrijke vogels van dichtbij te bewonderen, waaronder toekans, ara's, rode ibis, roze flamingo's en papegaaien. U maakt een wandeling over het makkelijk begaanbare pad van ongeveer 1,5 km door het weelderige bos.

Het weer

Jan
min : 20°C max : 31°C
Feb
min : 19°C max : 29°C
Mrt
min : 17°C max : 27°C
Apr
min : 14°C max : 23°C
Mei
min : 10°C max : 19°C
Jun
min : 8°C max : 16°C
Jul
min : 7°C max : 15°C
Aug
min : 9°C max : 18°C
Sep
min : 10°C max : 19°C
Okt
min : 13°C max : 22°C
Nov
min : 16°C max : 25°C
Dec
min : 18°C max : 28°C

Ligging

Principado Downtown Hotel 4*: Paraguay 481 - C1057AAC, Buenos Aires, Argentinië
Hotel Raíces Esturión 4*: 
Av. Tres Fronteras 650, N3370 Puerto Iguazú, Misiones, Argentinië

De afstand tussen de luchthaven van Buenos Aires en het Principado Downtown Hotel bedraagt 33 km.
De afstand tussen de luchthaven van Iguazù en het hotel Raíces Esturión bedraagt 22 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Principado Downtown Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00uu
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Bar

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Smart TV
  • USB-aansluiting
  • Bureau
  • Kluis
  • Minibar
  • Haardroger
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness
  • Zonneterras

Alle praktische informatie over het hotel Raíces Esturión:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 124
Check-in: 15.00u
Check-out: 10.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Parkeren
  • Was- en strijkservice (met toeslag)
  • Winkels en minimarkt
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Flatscreen TV
  • Minibar
  • Kluis

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Terras met ligbedden
  • Tafeltennis
  • Tennis
  • Apepu wellnesscentrum

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Principado Downtown Hotel 4* met verlenging naar de Iguazù watervallen