Rondreis door majestueus Armenië - Yerevan - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Een onvergetelijke reis vol geschiedenis en cultuur
  • Comfortabele hotels met een volpension-formule
  • Een gids om u van allerlei verhalen te voorzien
  • En ook... Een geweldige combinatie tussen landschappen en architectuur!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Armenië

Een reis is het enige wat je koopt waar je rijker van wordt - toch? Tijd voor een spirituele reis!

Ver weg van paradijselijke bestemmingen vol witte zandstranden vindt u een bestemming die veel spannender is dan dat... Een wereld van energie, tradities en authenticiteit. Open uw ogen en haal even heel diep adem, in dit kleine landje vol wonderen. In een prachtige natuurlijke omgeving ontdekt u een beschaving wiens verhaal al meer dan drieduizend jaar wordt verteld. U reist van hoge bergen naar archeologische ruïnes en uitzonderlijke monumenten... Welkom in Armenië!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw reisbeschrijving in het kort

Laat u verwonderen door het imponerende landschap van Armenië, woon een traditionele dansshow bij en proef culinaire specialiteiten op deze reis door de natuur en lokale tradities!

Uw reisschema:
Dag 1: Vlucht naar Jerevan
Dag 2: Jerevan
Dag 3: Jerevan
Dag 4: Goris
Dag 5: Sévan
Dag 6: Jerevan
Dag 7: Vlucht naar huis

Dag 1: Aankomst in Jerevan
U wordt opgehaald op het vliegveld waarna u naar Jerevan wordt gebracht.
Overnachting in Jerevan

Dag 2: Jerevan
Neem de tijd om van uw ontbijt genieten voordat u één van de oudste steden ter wereld bezoekt, de geboorteplaats van de oude Urartische beschaving. Bezoek het Plein van de Republiek, het Opera House, Noord-Avenue (een voetgangerszone tussen de Opera en het Plein van de Republiek). Hier vindt u restaurants, cafés en winkeltjes. Verken vervolgens Maténadaran,de bibliotheek waar oude manuscripten worden bewaard. De collectie is een van de grootste in de wereld. Bezoek ook de Cascade, die vijf niveaus telt op een heuvel in het midden van het stadscentrum, waar kunstcentrum Cafesjian is gevestigd. Het artistieke milieu, prachtige locatie, bloementuinen, terrasjes, mooie beelden, het panoramische uitzicht over de stad en de berg Ararat zullen u verbluffen... In de avond is het hier gezellig druk met bewoners en toeristen. Magisch!

Bezoek ook het Tsitsernakaberd Memorial, het museum gewijd aan slachtoffers van de genocide in 1915. Wandel tussen de bloemen naar de gedenkplaats. U bezoekt ook de groente- en fruitmarkt en u luncht in een lokaal restaurants. Bezoek vervolgens de fabriek van de beroemde Armeneense brandy. U zult het hele proces leren kennen! In de avond kunt u een concert bijwonen in Cafesjin.
Diner en overnachting in Jerevan.

Dag 3: Etsjmiadzin - Zvartnots
Nadat u van uw ontbijt heeft gesmuld, wordt u naar Etsjmiadzin gebracht, het religieuze centrum van het land. Hier staat de kathedraal van Etsjmiadzin. U bezoekt deze kathedraal, die uit de 4e eeuw stamt en UNESCO Werelderfgoed is. De Armeniërs waren de eerste om zich tot het christelijke geloof toe te wijden in 301. Religie is nog steeds erg belangrijk in de Armeense identiteit.

Uw programma wordt vervolgens vervolg met een lunch bij een liefdadigheidsorganisatie waar u een klein museum bezoekt met werken van kinderen zoals aardewerk, schilderijen en tapijten. Daarna gaat u door naar de ruïnes van Zvartnots die uit de 7e eeuw stammen. De tempel is een architectonisch monument, één van de mooiste gebouwen in heel Armenië! Na uw terugkomst in Jerevan ontmoet u een moderne schilder die u zijn atelier laat zien.
Dag 4: Ararat-vallei - Khor Virap - Noravank - Armeense wijnen - Zorats Karer
U ontbijt in uw hotel voordat u naar Ararat gaat. Daar bezoekt u de kerk Khor Virap , een heilige plek in de christelijke religie. U heeft een fantastisch panorama over de imponerende Bijbelse berg Ararat met zijn twee bergtoppen met eeuwige sneeuw... De heuvels waarop Khor Virap zijn gebouwd was ooit de oude Armeense hoofdstad Arthasat, gemaakt door koning Arthashesid I. Het is een van de weinige antieke steden die door de beroemde Carthaagse generaal Hannibal zijn gemaakt, die na hij verslagen was in de oorlog tegen Rome naar Armenië is gevlucht.

Daarna gaat u naar een wijnkelder in Areni voor een wijnproeverij. U luncht in een lokaal restaurant met een geweldig uitzicht over de rode kliffen. Ga verder naar het klooster Noravank uit dertiende eeuw. De geschiedenis hier is indrukwekkend! Daarna ghaat u naar Zorats Karer, ook bekend als Karahunge, voormalig observatorium uit de vijfde eeuw voor Christus. Het is nog ouder dan Stonehenge in Engeland! Een uniek monument... Daarna vertrekt u naar het zuiden van het land, naar Goris, bekend om unieke architectuur.
Diner en overnachting in Goris
Dag 5: Goris - Tatev Klooster - Vardenyats Pass - Sevanmeer
Na uw ontbijt reist u naar Halidzor. Daar neemt u de kabelbaan naar Tatev, de magst kabelbaan ter wereld met een fantatsisch uitzicht over de natuur. Tatev is een een van de mooiste kloosters van het land, gemaakt tussen de 9e en 13e eeuw als intellectueel centrum waar filosofen, muzikanten en schilders woonden. Het was het religieuze en politieke centrum van Syunik.
Na uw lunch reist u via de Varenyats Pass naar Sevan, de parel van Armenië! Dit meer is omringd door bergen wat een prachtig plaatje oplevert.
Stop bij Orbelian's Caravanserai. Diner en overnachting in Sevan.
Dag 6: Sevanmeer - Dilidzjan (klooster van Haghartsin) - Jerevan
Na uw ontbijt in het hotel bezoekt u het klooster bij het eiland Sevanavank. Daarna gaat u op weg naar de bergen en bossen van Dilidzjan, ook wel 'klein Zwitserland' genoemd/ Dilidzjan is beroemd door alle Armense artiesten zoals componisten en filmmalers, en een internationale school. Hier vindt u frisse lucht, helder water en intrigerende monumenten. U reist naar het klooster van Haghartsin, op een pittoreske plek met meerdere kerkjes. Ook bezoekt u de ateliers van lokale artiesten.
Lunch tijdens uw excursies en retour naar Jerevan. Diner en overnachting in Jerevan.

Dag 7: Terugvlucht naar Jerevan
Luchthaventranqfer en retourvlucht naar huis.

Uw hotels

U verblijft in Standaard Kamers in 3*, 4* en 5* hotels.

Uw hotels:
Jerevan - Tufenkian Historic Yerevan Hotel 4*
Goris : Mirhav Hotel 3*
Sevan : Avan Marak Tsapatagh Hotel 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

U profiteert van een volpension-formule (exclusief drankjes).

U kunt eveneens water, koffie en thee drinken.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Maximum: 16 deelnemers

Inbegrepen in de prijs:
Standaard Kamer in 3* of 4* hotelsVolpension
Engelstalige gids
Wijnproeverij
Bezoek aan een brandy-fabriek en proeverij van Armeense brandy
Kabelbaan in Tatev
Toegangsgelden volgens programma

Niet inbegrepen in de prijs:
Visumkosten
Verzekering
Drankjes en persoonlijke uitgaven
Services die niet zijn vermeld


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens programma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door majestueus Armenië