Ontdekkingsreis door Australië in 15 nachten - Brisbane - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek de meest karakteristieke bestemmingen van de Australische oostkust
  • Ontdek spectaculaire landschappen en eindeloze stranden met uw inbegrepen huurauto
  • Beleef een uniek avontuur in een fascinerend land aan de andere kant van de wereld
  • Neem uw camera mee en vereeuwig elk moment, zodat u na afloop kunt nagenieten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Australië

We nemen u mee naar kilometerslange gouden zandstranden, tussen golven hoger dan uzelf en onder een stralende zon... Welkom in Australië! Met zijn enorme oppervlakte heeft Australië alle aspecten in huis voor een spectaculaire reis. De schitterende kustlijn, aangename steden en de prachtige eilanden bieden een unieke setting voor een onvergetelijke vakantie!

Van hippe steden met vriendelijke multiculturele mensen tot spectaculaire landschappen en een adembenemende natuur...  In het land van de aboriginals zult u een onvergetelijke tijd beleven. En niet onbelangrijk: de zon schijnt volop! 

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Van Brisbane naar Cairns... U heeft uitgebreid de tijd om Brisbane, Hervey Bay, Rockhampton, Airlie Beach, Townsville, Mission Beach en Port Douglas gedurende 15 nachten op uw eigen tempo te ontdekken.

Bij aankomst wordt u van de luchthaven van Brisbane naar uw hotel gebracht, waarna u in de stad uw huurauto dient op te halen. U behoudt uw auto totdat u naar de luchthaven van Cairns gaat voor uw vlucht huiswaarts.

U zult niet weten waar eerst te kijken: tussen de wolkenkrabbers, het ongelooflijke culturele leven en de stranden van Brisbane, de charme van de badplaats Hervey Bay, de gevels en de oude charme van Rockhampton, de wateractiviteiten van Airlie Beach of de rust en schoonheid van het azuurblauwe water en de dolfijnen van Port Douglas... Er staat u een formidabel avontuur te wachten in Australië!

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Brisbane
Dag 2: Vrije dag in Brisbane
Dag 3: Ophalen van uw huurauto en vertrek naar Hervey Bay
Dag 4 & 5: Vrije dagen in Hervey Bay
Dag 6: Hervey Bay - Rockhampton
Dag 7: Rockhampton - Airlie Beach
Dag 8 & 9: Vrije dagen in Airlie Beach
Dag 10: Airlie Beach - Townsville
Dag 11: Townsville - Mission Beach
Dag 12: Vrije dag in Mission Beach
Dag 13: Mission Beach - Port Douglas
Dag 14 & 15: Vrije dagen in Port Douglas
Dag 16: Port Dougles - Cairns - Vertrek uit Cairns

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Brisbane
Bij aankomst in Brisbane wordt u met Royale Limousines naar uw hotel in de stad gebracht.

Dag 2: Brisbane
Brisbane is een energieke en levendige stad vol met restaurants en cafés waar het goed is om te zitten. Het nachtleven is bruisend en de elegante parken en historische gebouwen zijn perfect geïntegreerd in de architectuur van de stad.
Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om van de eclectische kunstscène te genieten, te winkelen in de meest trendy wijken en de nabijgelegen eilanden te verkennen.
Het huren van fietsen is een geweldige manier om de stad te ontdekken en de sfeer op te snuiven! The Story Bridge biedt een panoramisch uitzicht over de stad, in het noorden naar de Glasshouse Mountains en in het zuiden naar het binnenland van de Gold Coast. Als u van sport houdt kunt u deze beklimmen!
Een andere iconische site: Fortitude Valley, waar veel onafhankelijke winkels zich hebben gevestigd. En voor een ontspannend moment gaat u naar de kustlijn, bezaaid met idyllische eilanden. Moreton Island, op slechts 70 minuten varen per veerboot, is het derde grootste zandeiland ter wereld!
Dag 3: Ophalen van uw huurauto en vertrek naar Hervey Bay
Vandaag haalt u uw huurauto op bij Avis Brisbane en vertrekt u naar Hervey Bay (ongeveer 3 uur en 20 minuten rijden / 286 kilometer).



Dag 4 & 5: Vrije dagen in Hervey Bay

Dag 6: Hervey Bay - Rockhampton (4 uur en 20 minuten rijden / 382 km)
Het klimaat van Rockhampton is uiterst aangenaam en de regio telt maar liefst 300 zonnige dagen per jaar. Het is een historische stad waar het bruisende leven zich voornamelijk buiten afspeelt. Rockhampton is een typisch Australische stad met talrijke oude gebouwen, oude pubs en authentieke ranches.

Dag 7: Rockhampton - Airlie Beach (5 uur en 20 minuten / 481 km)

Dag 8 & 9: Vrije dagen in Airlie Beach
Airlie Beach is het vertrekpunt voor cruises naar de Whitsunday Islands en is een van de grootste steden van de archipel. Het biedt een betoverend panorama van hagelwitte zandstranden, azuurblauwe tinten en kristalhelder water... Hier zult u niet snel weg willen! Ontdek de rustige kreken en beklim Hill Inlet. Ook de baai, beschermd door Cid Harbour, is de moeite waard om te verkennen.

Dag 10: Airlie Beach - Townsville (3 uur en 10 minuten / 276 km)
Townsville is een charmante stad aan de noordoostkust van Australië. De stad is gekend omwille van 'The Strand', een uitgestrekt tropisch strand waar u schitterende wandelingen kunt maken.

Dag 11: Townsville - Mission Beach (2 uur en 50 minuten / 235 km)

Dag 12: Vrije dag in Mission Beach

Dag 13: Mission Beach - Port Douglas (2 uur en 50 minuten / 205 km)

Dag 14 & 15: Vrije dagen in Port Douglas

Dag 16: Port Douglas - Cairns - Vertrek uit Cairns (1 uur en 20 minuten / 66 km)
Tenslotte bereikt u Cairns. Hier kunt u genieten van het prachtige Great Barrier Reef en het tropisch regenwoud dat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Mis zeker en vast de gezellige drukte van de markten, de stranden en de uitstekende cafés in de stad niet. Als u naar Cairns rijdt, kunt u een stop maken bij de kabelbaan Skyrail Rainforest, Kuranda Scenic Railway en Kuranda Village en uw smaakpapillen ontwaken met tropisch fruit en verse zeevruchten.
In Cairns kunt u ook de rijke geschiedenis van de oudste cultuur ter wereld ontdekken - meer dan 40.000 jaar oud (!) - in het Tjapukai Tree Culture Park.
Spring vervolgens aan boord van een veerboot voor een tocht van 45 minuten naar het pittoreske Fitzroy Island. Daar kunt u de regenwoudpaden verkennen, snorkelen vanaf het strand bij Welcome Bay en Nudey Beach en de schoonheid van het Great Barrier Reef per zeekajak bewonderen.
Uw huurauto dient u voor uw vlucht huiswaarts opnieuw in te leveren bij Avis bij de luchthaven van Cairns.

Uw hotels

Voor maximaal comfort tussen uw verschillende etappes, verblijft u tijdens deze rondreis in 4 en 5* hotels, speciaal voor u uitgekozen omwille van hun comfort, ligging en voorzieningen.




Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):

- Brisbane (2 nachten): Deluxe Kamer in het Grand Chancellor Brisbane 4*
- Hervey Bay (3 nachten): Standaard Kamer met balkon in het Ramada Resort by Wyndham Hervey Bay 5*
- Rockhampton (1 nacht): Standaard Kamer in het Edge Apartment Hotel 4*
- Airlie Beach (3 nachten): Garden View Kamer in het Coral Sea Resort 4*
- Townsville (1 nacht): Superior Kamer met 1 kingsize bed of 2 tweepersoonsbedden in het Mercure Townsville 4*
- Mission Beach (2 nachten): Beachfront Resort Kamer in het Castaways Resort & Spa Mission Beach
- Port Douglas (3 nachten): Standaard Kamer in het Oaks Lagoons Resort 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief 5x ontbijt, waarvan 3 in Airlie Beach en 2 in Mission Beach.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief tussen 7.00 uur en middernacht. Transfers tussen middernacht en 5.30 uur zijn mogelijk met bijbetaling. Tussen 5.30 en 7.00 uur zijn er geen transfers mogelijk.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen in Brisbane en terug te brengen bij de luchthaven van Cairns.

Extra opties in Brisbane

Brisbane per fiets

Extra opties in Brisbane
De rondleiding door Brisbane duurt 2 uur en wordt begeleid door een lokale gids met diepgaande kennis van de stad. De tour vindt alleen plaats op het fietspad van Brisbane en neemt u mee naar de meeste hoogtepunten van de binnenstad. Onderweg komt u meer te weten over geschiedenis en leuke feiten van de stad.


De tour begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur in het Southbank Parklands Cultural Court.

Cruise naar Lone Pine

Extra opties in Brisbane
Ga aan boord van de Koala Express om het oudste en grootste koala-reservaat ter wereld te bereiken: Lone Pine. Deze leuke cruise neemt u mee naar de Brisbane River, langs de historische landschappen, iconische attracties en wilde dieren habitats van de stad. Een ervaring die u niet mag missen in Brisbane!


Minimaal 1 passagier, maximaal 20.
De excursie wordt dagelijks aangeboden, behalve op 25 april 2019, van 3 tot 6 juni 2019 en op 25 december 2019.

Extra opties in Hervey Bay

Verkenning van Fraser Island

Extra opties in Hervey Bay
Een auto van Fraser Explorers Tours haalt u op bij uw hotel in Hervey Bay en brengt u naar River Heads, het vertrekpunt voor uw excursie. Om 8.15 uur gaat u aan boord van de veerboot voor een cruise van 50 minuten naar Fraser Island, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bij aankomst in Wangoolba Creek leert u meer over de culturele en natuurlijke geschiedenis van het eiland. U heeft de mogelijkheid om te zwemmen in het kristalheldere water van het McKenzie-meer, het mooiste meer op het eiland. Wandel langs de oevers van Wangoolba Creek door het bos. De lunch wordt geserveerd in het Eurong Beach Resort. U rijdt langs het spectaculaire Seventy-Fice Mile-strand en stopt voor een duik in het koele water van Eli Creek. U bezoekt het wrak van de Mahendo en u zult versteld staan ​​van het kleurrijke zand van de Pinnacles. Vervolgens gaat u per veerboot terug naar River Heads.
De tour eindigt rond 18 uur.

Vertrek: 8.30 uur
Duur: 8 uur en 30 minuten
Minimum aantal passagiers: 1
Maximum aantal passagiers: 40

Walvissentocht

Extra opties in Hervey Bay
Een voertuig van Whalesong Cruises haalt u op bij uw hotel in Hervey Bay voor uw transfer naar Urangan Marina, het startpunt van uw cruise. Om 7.45 uur stapt u aan boord van uw boot om uw cruise te beginnen. Whalesong is een speciaal gebouwd schip van 16 meter dat is ontworpen met de modernste technologie en ultramodern comfort. 's Ochtends zijn thee en een ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen. Een milieuvriendelijk schip met een gesloten, open luchtzicht op twee niveaus, een brug aan het water die u in het hart van de actie plaatst, deskundige commentaar en een onderwater hydrofoon voor het luisteren naar de liederen van de walvissen (waar de omstandigheden het toelaten).

Extra optie in Airlie Beach

Cruise naar de Whitsundays Islands

Extra optie in Airlie Beach
Een auto van Whitsundays Cruise haalt u op bij het hotel en brengt u naar Port Airlie, het startpunt van de cruise. Om 7.45 uur begint u aan uw cruise aan boord van Camira, een snelle catamaran. U ontdekt Hill Inlet, een van de meest gefotografeerde plaatsen in Australië. Vervolgens maakt u een begeleide wandeling door de geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners van de Whitsundays-eilanden, het Ngaro-volk.
Informatieborden leren u meer over de flora, geschiedenis en geschiedenis van deze ongelooflijke plek. Een beetje zwemmen, Hill Inglet, sublieme stranden, een baai, een heerlijke barbecue-lunch... Het belooft een onvergetelijke dag te worden. Tijdens de cruise is het gebruikelijk om schildpadden en zeeroggen te zien!

De cruise eindigt rond 17.45 uur.
Minimum aantal passagiers: 2
Maximum aantal passagiers: 72

Extra opties in Port Douglas

Great Barrief Reef cruise

Extra opties in Port Douglas
Begin aan een twee uur durende ontspannende reis naar Horseshoe Bay in Tongue Reef. Eenmaal aangemeerd, verkent u de koraaltuinen met de ervaren bemanning tijdens een begeleide snorkeltocht of een glassbottom-boot voor de niet-zwemmers. Een heerlijke lunch wordt aan boord geserveerd en u heeft de mogelijkheid om opnieuw een duik te nemen voordat u terugkeert naar uw hotel.

Cruise op de Koraalzee met Twilight Sailing

Extra opties in Port Douglas
Kies ervoor om uw dag af te sluiten met een Twilight Sailing-cruise. U vertrekt om 16.45 uur vanaf het rif van de jachthaven en begint aan een cruise van 1 uur en 30 minuten op de Koraalzee. Er staat u een spectaculair landschap op de bergen te wachten, omringd door het Daintre-regenwoud in het noorden en Port Douglas en de kust in het zuiden.

Vertrek om 16.45 uur
Duur: 1 uur en 30 minuten
Minimum aantal passagiers: 10
Maximum aantal passagiers: 45 

Ontbijt met koala's

Extra opties in Port Douglas
Een voertuig van Hartley's Crocodile Adventure haalt u op bij het hotel. Geniet van een ontbijt met uitzicht op de lagune van Hartley. Eieren, spek, worstjes, toast of croissants worden geserveerd, samen met vruchtensap, thee of koffie. Een van onze dierexperts is bij aankomst aanwezig met een koala; u kunt hem zoveel vragen stellen als u wenst! Na het ontbijt geniet u van een natuurpresentatie en een boottocht op de lagune.

Extra opties in Cairns

Excursie naar Cape Tribulation en Daintree

Extra opties in Cairns
Een voertuig van Down Under Tours haalt u op bij uw hotel. U reist in een comfortabel voertuig met airconditioning door enkele van 's werelds oudste regenwouden. Vaar over de Daintree River en ga vervolgens verder naar Cape Tribulation door het Alexandra Rainforest, waar u kunt stoppen bij Alexandra Lookout en kunt genieten van dit spectaculaire uitzicht op het estuarium van de Daintree River, Snapper Island en nog veel meer. Geniet van een heerlijke tropische lunch in het midden van het regenwoud en maak een wandeling over het beroemde Cape Tribulation Beach. Bezoek tenslotte het Mossman Gorge Gateway Centre voor Afternoon Tea en ga verder naar Mossman Gorge. Uw gids neemt u mee op een begeleide wandeling en deelt zijn kennis van deze betoverende omgeving van het regenwoud. Het bezoek eindigt rond 19.00 uur.

Cruise naar Upolu Cay & Reef

Extra opties in Cairns
Bij aankomst bij Marlin Marina Cairns, gaat u naar de Reef Fleet Terminal om in te checken (vanaf 7.15 uur) in het Ocean Freedom / Free-kantoor. Na het inchecken wordt u doorgestuurd naar Mooring Area 5, waar u (vanaf 7.30 uur) aan boord gaat van Ocean Freedom.
Geniet aan boord van vers fruit en een Deens gebakje met een kopje thee of koffie. Ocean Freedom, een comfortabele en snelle luxe catamaran, verlaat de haven om 8.00 uur voor een dagcruise naar Upolu Cay Reef en Outer Edge Upolu Reef. Dankzij zijn hoge snelheid, heeft "Ocean Freedom" maar iets meer dan een uur nodig om bij het Great Barrier Reef te komen, zodat u optimaal kunt genieten van alle activiteiten.
Snorkelen of duiken (optioneel) in de ondiepe beschermde wateren van dit levensechte aquarium en, als de omstandigheden het toelaten, genieten van Coral Cay. Geniet van een culturele tour per glasbodemboot met een mariene natuuronderzoeker. Na 2-3 uur nautische activiteiten en ontspanning kunt u tijdens uw cruise naar de tweede rifbestemming genieten van een heerlijke lunch. De andere locatie ligt aan het Outer Edge Upolu Reef, waar u kunt duiken in de verbazingwekkende "Wonder Wall" (optioneel en met toeslag). Ontdek de overvloed aan koralen en het onderwaterleven tijdens een Adventure Drift Snorkel-tour.

Opmerking: de volgorde van bezoek aan de rifsites kan veranderen naar gelang de omstandigheden. Na 6 uur rif en ontspannen activiteiten, kunt u genieten van verse fruitschalen, kaas, crackers en gebak geserveerd door de bemanning.
Terugkeer naar Cairns rond 16.30 uur.

Het weer

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in: 15.00 uur
- Check-out: 12.00 uur

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in een Standaard Kamer in 4 en 5* hotels 
- 5x ontbijt, waarvan 3x in Airlie Beach en 2x in Mission Beach
- Huurauto met inbegrepen GPS, op te halen in Brisbane en terug te brengen in Cairns
- Luchthaventransfers tussen 7.00 uur en middernacht

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Toeristenbelasting (ter plaatse te regelen)
- Optionele verzekeringen
- Dossierkosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 
Speciale annuleringsvoorwaarden voor de optionele excursies: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekkingsreis door Australië in 15 nachten