Steden, outback, koraalriffen en regenwoud in Australië - Melbourne - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een uitzonderlijke vakantie naar een van de meest spectaculaire landen ter wereld
  • Ontdek iconische Australische steden, prachtige natuurlandschappen en het wereldbekende Great Barrier Reef
  • Bezoek het Kakadu nationaal park en rijd over de Great Ocean Road
  • Maak uw "aussie" avontuur helemaal af met een enkele optionele excursies

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Australië!

Ontdek een van de meest uitzonderlijke landen op onze planeet, het prachtige Australië! Dit land dat letterlijk aan de andere kant van de wereld ligt, barst van de bruisende steden, adembenemende natuurpracht en een fantastische cultuur. Kom met ons mee "Down Under"!

Melbourne

Waarom heeft Melbourne de reputatie van een jonge en dynamische stad? Waarschijnlijk komt dat door de unieke mix van stijlen tussen victoriaanse gebouwen en indrukwekkende wolkenkrabbers. Laat u charmeren door de pracht van de St. Paul’s Cathedral en de Staatsbibliotheek van Victoria, omringd door innovatieve en moderne gebouwen. Melbourne is ook dé stad bij uitstek om culturele evenementen bij te wonen, met Federation Square als kloppend hart en een onmisbare bezienswaardigheid. Rond dit plein vindt u tal van galerijen, musea en tentoonstellingen, en worden heel wat festivals georganiseerd. U zult de eclectische vibe in de stad appreciëren met een Italiaanse, Chinese, avant-garde en artistieke wijk, elk met hun eigen karakter. Tenslotte mag u ook de Queen Victoria Market niet missen, een authentieke markt die bestaat sinds 1878 waar u kunt proeven van alles wat de Australische gastronomie te bieden heeft. Bovendien worden hier ook internationale specialiteiten aangeboden en kunt u nippen van een glaasje wijn uit de naburige Yarra Valley.

Darwin

De noordelijkste hoofdstad van Australië, in de staat Northern Territory, is Darwin. Een onbeperkte sterrenhemel, opwindende avonturen, fantastische uitzichten en de rijke Aboriginal-cultuur ... Deze stad heeft heel wat te bieden! Ga op verkenning door de Mindil Beach Sunset Market, bezoek het Museum & Art Gallery of the Northern Territory en ontmoet de locals in Crocosaurus Cove. Krokodillen zijn hét symbool van de stad en samen met de tumultueuze geschiedenis en de ongerepte nationale parken, zorgen zij voor de unieke charme van Darwin!

Cairns

Een regenwoud dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat, een bruisende stad aan het water, mooie zandstranden ... Cairns in het noorden van de staat Queensland, heeft heel wat te bieden! Dit bruisende stadje is de poort naar het wereldbekende Great Barrier Reef, een bijzonder stukje natuur onder water dat u gezien moet hebben! 

Maak een ritje met de Skyrail Rainforest Cableway of Kuranda Scenic Railway, bezoek het Kuranda Village en verwen uw smaakpapillen met tropisch fruit en verse zeevruchten. Het Tjapukai Tree Culture Park geeft u een inzicht in de cultuur van de Aboriginals, één van de oudste culturen ter wereld die al meer dan 40.000 jaar bestaan. Spring daarna op een ferry richting het pittoreske Fitzroy Island en ga wandelen in het regenwoud, snorkelen bij Welcome Bay of kajakken naar het Great Barrier Reef. In Cairns kan het allemaal!

Sydney

We overdrijven niet als we zeggen dat het moeilijk zal zijn om een stad te vinden die even indrukwekkend is als Sydney. Hier kunt u winkelen, kunstgalerijen bezoeken, kiezen uit tal van outdoor activiteiten, iconische monumenten bezoeken, lekker eten en zelfs de natuur intrekken... de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Een ontdekking van het Sydney Opera House is verplicht, net als de Harbour Bridge en de Sydney Tower voor een 360° uitzicht over de stad. Darling Harbour is de meest bruisende wijk van de stad en voor een boottochtje vertrekt u aan Circular Quay. The Rocks wijk is dé bestemming om te winkelen en als u graag een stapje in de wereld zet, moet u zeker het fantastische nachtleven van Sydney induiken. De volgende dag houdt u het dan rustig op één van de talloze stranden of gaat u varen door de Sydney Harbour. En als u de stad buiten rijdt, ontdekt u de mooie landschappen van de Blue Mountains.

Reisbeschrijving

Uw programma in het kort:
- 3 nachten in een Guest Kamer in hotel DoubleTree by Hilton 4* in Melbourne
- 3 nachten in een Guest Kamer in hotel Hilton Darwin 5* in Darwin
- 4 nachten in een Deluxe Kamer met zicht op de stad of de bergen in hotel DoubleTree by Hilton 4* in Cairns
- 4 nachten in een Guest Kamer in het Vibe Hotel 4* in Sydney

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Melbourne
Geniet van een transfer in een privévoertuig van de Melbourne International Airport naar uw hotel in de stad (door Royal Limousines).

Dag 2 en 3: Vrije dagen in Melbourne

Dag 4: Melbourne - Darwin
Profiteer van een transfer van het hotel naar de Melbourne Domestic Airport (door Airport Con-x-ion) waar u de vlucht neemt naar Darwin. Bij aankomst staat uw transfer u al op te wachten om u naar het hotel in de stad te brengen (door Darwin City Airport Shuttle Service).

Dag 5 en 6: Vrije dagen in Darwin

Dag 7: Darwin - Cairns
Pendeldienst naar de luchthaven van Darwin (door Darwin City Airport Shuttle Service) waar u de binnenlandse vlucht neemt naar Cairns. Trip Shuttle staat u op te wachten voor uw transfer naar het hotel.
Dag 8, 9 en 10: Vrije dagen in Cairns

Dag 11: Cairns - Sydney
Transfer van uw hotel in Cairns naar de luchthaven (door Trip Shuttle) waar u de binnenlandse vlucht neemt naar Sydney. Bij aankomst staat uw pendeldienst u al op te wachten voor uw transfer naar het hotel in de stad (door Trip Shuttle).

Dag 12, 13 en 14: Vrije dagen in Sydney

Dag 15: Sydney - Vertrek
Profiteer van een privétransfer van uw hotel in Sydney naar de Sydney International Airport (door Royal Limousines), op tijd voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

DOUBLETREE BY HILTON HOTEL MELBOURNE - FLINDERS STREET 4*

In het hartje van het zakendistrict van Melbourne, en op slechts enkele stappen van de trendy art-wijk, heet het hotel DoubleTree by Hilton u welkom in Flinders Street. U logeert tegenover het Flinders Street Station en Federation Square, waardoor u makkelijke toegang heeft tot alle attracties van de stad, zoals de bekende Melbourne Laneways en de bruisende buurt South Bank.

U logeert in een chique kamer met een eigen badkamer, originele hoofdeindes en prachtige foto's van Melbourne. Dineer in het hotelrestaurant Platform 270 waar u proeft van een eigentijdse Aziatische-Australische fusionkeuken en werk 24 uur per dag aan uw conditie in de fitness. Dit is de perfecte uitvalsbasis in de tweede grootste Australische stad!

Hotel HILTON DARWIN 5*

Het hedendaagse en gastvrije hotel Hilton Darwin biedt een fantastisch uitzicht op de Esplanade en ligt in het hartje van de stad. Bewonder het panorama op de Darwin Harbour, profiteer van de moderne voorzieningen waaronder een buitenzwembad en fitness en geniet culinair in het Mitchell's restaurant. Op wandelafstand van uw hotel vindt u restaurants, winkels en entertainment. Meer heeft u niet nodig om uw verblijf helemaal af te maken!

CAIRNS: DOUBLETREE BY HILTON HOTEL 4*

Geniet van een prachtig uitzicht op de Coral Sea en de tuin van het hotel en droom heerlijk weg in uw comfortabele bed... Het Doubletree by Hilton Hotel profiteert van een uitstekende ligging in de stad met makkelijke toegang tot de Esplanade, de lagune en het casino. U hoeft trouwens niet eens uw hotel te verlaten om de pracht van de regio te zien, met een Rainforest Atrium en een fantastisch buitenzwembad. De fitness is 24 uur per dag open zodat u aan uw conditie kunt werken wanneer u dat wilt. 

Uw Deluxe Kamer biedt uitzicht op de stad en de bergen en is licht en modern met grote ramen waardoor u het panoramische uitzicht kunt bewonderen. Maak zelf een lekker kopje koffie of thee, deel uw avonturen met de rest van de wereld dankzij de wifi en kijk een beetje TV om helemaal te ontspannen.

SYDNEY: VIBE HOTEL 4*

Dit stijlvolle en trendy hotel werd volledig gerenoveerd en wordt omringd door enkele van de topattracties in de stad. Na een bewogen dag vol ontdekkingen is dit de perfecte plek om even op adem te komen, bijvoorbeeld in het zwembad op het dakterras, de sauna of de volledig uitgeruste fitness.

Elk van de Guest Kamers is ruim en modern met voorzieningen zoals een kluis, flatscreen TV, minibar en haardroger. Dankzij het moderne design en de eigentijdse faciliteiten, komt u hier zeker niets tekort tijdens uw verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Extra opties in Melbourne

Wijnexcursie naar de Yarra Valley

Extra opties in Melbourne
Uw dag begint met een bezoek aan Steels Gate Wines, een wijnmakerij in een schilderachtige heuvelachtige omgeving in Dixons Creek. Hun assortiment wijnen is uiterst delicaat en heeft een uitzonderlijke smaak. Hier proeft u van heerlijke wijnen terwijl u de rust van de Yarra-vallei opsnuift. 

Vervolgens gaat u naar een tweede wijngoed, de Balgownie Estate, een klein wijnhuis dat bekend staat om zijn cabernet sauvignon en shiraz-variëteiten. Breng uw eerste 30 minuten hier door aan de proeverijtafel en ga vervolgens naar het wijnrestaurant voor een lunch, met een glas wijn en thee of koffie. Terwijl u eet, geniet u van een prachtig uitzicht op de wijngaard.

Aansluitend gaat u naar Yering Farm, een rustieke wijnmakerij waarvan de wijnkelder is gehuisvest in een omgebouwde hooischuur op de top van een heuvel. Bewonder de oude koperen gereedschappen die de pioniers meer dan 100 jaar geleden gebruikten, voordat u naar uw laatste wijnmakerij van de dag gaat, bij het Franse bedrijf Moet en het Australische productiebedrijf Chandon. Neem een ​​privérondleiding om te zien hoe de mousserende wijn wordt gemaakt en ontspan vervolgens met een glas champagne terwijl u geniet van het spectaculair uitzicht op de wijngaard.

Vertrek: 9.00 - 9.30 uur
Duur: ongeveer 7 uur

... verder lezen

Dagexcursie naar de Great Ocean Road

Extra opties in Melbourne
Een voertuig van Oceania Tours and Safaris komt u halen bij uw hotel voor een complete dag op de iconische Greta Ocean Road. U start uw panoramische tocht ten zuidwesten van Melbourne en geniet van een spectaculair uitzicht op de Surf Coast. De vuurtoren van Split Point is een perfect plek om een foto te nemen en een koffie te drinken (op eigen kosten). Hier krijgt u ook de kans om walvissen, dolfijnen, kangoeroes, mierenegels en tal van vogelsoorten te zien. De lunch neemt u in Apollo Bay (op eigen kosten) om daarna koala's en kangoeroes te observeren in het eucalyptusbos bij de Great Ocean Road Ecolodge. Daarna gaat het naar de indrukwekkende Telve Apostles en Loch Ard Gorge, de bekende plek waar het meest beroemde gezonken schip in Australië werd gevonden. De excursie eindigt rond 19.00u.

Vertrek: 8.00 uur
Duur: ongeveer 11 uur

Dagexcursie naar Philip Island

Extra opties in Melbourne
Een voertuig van Oceania Tours and Safaris haalt u op bij uw hotel voor een dagexcursie naar Phillip Island. Bij aankomst in Nobbies geniet u van spectaculaire kustlandschappen en twee rotsachtige ontsluitingen die rijk zijn aan zeeleven. Vanaf de loopbruggen ziet u mogelijk de grootste populatie Australische zeeleeuwen die aan deze kustlijn vertoeven. Tijdens de zomermaanden (november tot maart) heeft u de gelegenheid om Cowes te bezoeken voor een wandeling langs de hoofdweg, de pier of het diner (met bijbetaling).
Kuier door het bezoekerscentrum en ontdek de pinguïns en het leven op dit eiland. Aanschouw net voor zonsondergang hoe de kleine pinguïns de golven trotseren en terugkeren naar hun duinhol, vanaf een apart uitkijkplatform en een wandelpad, beperkt tot 190 mensen per nacht.
Tijdens de wintermaanden (april tot oktober) kan het diner worden genomen in de cafetaria (met bijbetaling). De tour eindigt om 21.30 uur (april tot oktober) en 23.30 uur (november tot maart).

Extra opties in Darwin

Bezoek aan het Kakadu Nationaal Park

Extra opties in Darwin
Een chauffeur haalt u op bij uw hotel voor uw transfer naar Mitchell Street 69, het startpunt van uw tour. Om 6.30 uur kunt u zich aansluiten bij uw gids om een volledige dagexcursie naar Kakadu National Park te beginnen. Verlaat Darwin en reis langs de Adelaide River en de Marrakai Plains naar het Kakadu National Park, een tijdloze plek vol schoonheid en diversiteit, dat op de Werelderfgoedlijst staat. 

Bezoek het Cultureel Centrum van Warradjan en bekijk tentoonstellingen over Aboriginal tradities in Kakadu. Ga dan met een lokale gids mee voor een cruise op de beroemde Yellow Water Billabong. Zoek naar zoutwaterkrokodillen en het kleurrijke vogelaanbod waar deze regio bekend om staat. Na een stop voor de lunch bij Nourlangie Rock, zal uw gids u begeleiden door oude Aboriginal rotskunst voordat u uw reis terug naar Darwin begint.

De tour eindigt om ongeveer 19.30 uur.Vertrekdagen: april-november: elke dag. December-maart: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag, zaterdag, zondag.Vertrektijd: 06:30 uur.
Duur: 13 uur.
Minimum aantal deelnemers: 6
Maximum aantal deelnemers: 48

... verder lezen

Spectaculair Litchfield

Extra opties in Darwin
Een voertuig van NT Native Tours haalt u op bij uw hotel voor een tour van Darwin naar Litchfield National Park. Een vriendelijke inheemse gids leert u alles over de ontelbare generaties geschiedenis in de regio. Bewonder de iconische watervallen, en bezoek de ruige erfgoedsites ver weg van het toeristische pad.. Geniet van een vers bereide lunch van wilde barramundi, krokodil en kangoeroe. Geniet van de culturele en natuurlijke interpretatie van een gids met een ongeëvenaarde kennis van het gebied. Neem herinneringen mee naar huis die u nooit zult vergeten. De tour eindigt om ongeveer 16.30 uur.

Vertrek om 7.30 uur
Duur: ongeveer 9 uur
Minimum aantal deelnemers: 2
Maximum aantal deelnemers: 10

Extra opties in Cairns

Cape Tribulation en Daintree

Extra opties in Cairns
Een voertuig van Down Under Tours haalt u op bij uw hotel. U reist in een comfortabel voertuig met airconditioning door enkele van 's werelds oudste regenwouden. Vaar over de Daintree River en ga vervolgens verder naar Cape Tribulation door het Alexandra Rainforest, waar u kunt stoppen bij Alexandra Lookout en kunt genieten van dit spectaculaire uitzicht op het estuarium van de Daintree River, Snapper Island en nog veel meer. Geniet van een heerlijke tropische lunch in het midden van het regenwoud en maak een wandeling over het beroemde Cape Tribulation Beach. Bezoek tenslotte het Mossman Gorge Gateway Centre voor Afternoon Tea en ga verder naar Mossman Gorge. Uw gids neemt u mee op een begeleide wandeling en deelt zijn kennis van deze betoverende omgeving van het regenwoud. Het bezoek eindigt rond 19.00 uur.

FRANKLAND ISLANDS SNORKELLING

Extra opties in Cairns
Ga richting de pier aan 169 Ross Road, Deeral, op zo'n 40 minuten ten zuiden van Cairns. U stapt aan boord van de 'Turtle Islander' voor een trip naar het Great Barrier Reef. U geniet van thee en koffie met koekjes voor u een cruise maakt over de magnifieke Mulgrave rivier waar tal van vogels te zien zijn.

U stapt van boord op het Frankland Island om de rest van de dag te genieten van de zon, de mooie omgeving en de onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Snorkelmateriaal is voorzien. Een marinebioloog maakt uw ervaring nog extra bijzonder met leuke weetjes en de snorkelgidsen nemen u mee naar de beste plekjes om uw snorkelmasker op te zetten. Bewonder kleurrijke vissen, koraalriffen, zeeschildpadden, gigantische kokkels en zeeanemonen.

Ook een tocht met een zogenaamde glass-bottom boat is inbegrepen om de onderwaterwereld te bewonderen terwijl u droogt blijft. Een tropische lunch wordt geserveerd op het eiland met salade, kip, kaas, ham, zeevruchten en vers fruit. U kunt ook kiezen uit tal van optionele activiteiten zoals een wandeling met een marinebioloog, paddleboarden, kajakken, duiken en meer. Neem de tijd om te relaxen op het strand en geniet van een thee, cake en fruit op de weg terug naar huis.

Geschikt voor elke leeftijd
Elke dag beschikbaar
Vertrek om 8.15 uur
Duur: ongeveer 9 uur
Minimum aantal deelnemers: 25
Maximum aantal deelnemers: 100

... verder lezen

Extra opties in Sydney

Sightseeing tour door Sydney

Extra opties in Sydney
Bezoek de historische wijk Rocks en ontdek de geschiedenis van de eerste veroordeelden. Geniet van een prachtig uitzicht op het Opera House en de Harbour Bridge. Bewonder het winkelcentrum van de stad, het Queen Victoria-gebouw en de Sydney Tower. Bezoek trendy Oxford Street en steek Paddington over met zijn rijtjeshuizen voordat u aankomt bij de Stille Oceaan. Bewonder de prachtige kliffen langs Tamarama en Bronte. Vervolg het beroemde Bondi Beach en bezoek de promenade langs de zee en neem de tijd om te genieten van een kopje koffie of een verfrissend drankje (eigen kosten). Terugkeer terug naar Sydney via Double Bay, Kings Cross en Mrs. Macquarie's Point voor een magisch uitzicht op de haven voordat u terugkeert naar het centrum voor een bezoek aan het Centennial Park, Paddington, Oxford Street en Darling Harbour.

Van 7.30 uur tot 11.30-12.00 uur of van 13.00 uur tot 16.30-17.00 uur

Lunchcruise in Sydney Harbour "zoals een local"

Extra opties in Sydney
Geniet van een sensationele cruise door Sydney Harbour! Een unieke ervaring van 4 uur met een kleine groep aan boord van een motorjacht wacht! De kapitein neemt u mee op ontdekking door de rijke geschiedenis van de stad en iconische monumenten zoals de Harbour Bridge, het Sydney Opera House en de vele baaien en kreken. U profiteert ook een 3-gangenlunch met barbecue en regionale wijnen en bieren. Daarna kunt u vissen, kajakken of zonnebaden!

2-14 passagiers
Cruise van 4 uur
Barbecuelunch van 3 gangen met wijn en bier
Vertrek om 12.30 uur (u moet 15 minuten op voorhand aanwezig zijn), terug om 16.30 uur

Deluxe excursie naar de Blue Mountains

Extra opties in Sydney
Vertrek op een reis door het hart van een unieke Werelderfgoedregio. De eerste halte van de dag is Calmsley Hill, een boerderij met kangoeroes, emoes, wombats en koala's. Daarna rijdt u door de pittoreske dorpjes langs spectaculaire uitzichten met watervallen en meer. Maak een korte wandeling om het uitzicht te bewonderen om daarna de lunch te nemen in het Boiler House Café van Hotel Hydro Majestic - inclusief adembenemend panorama op de vallei!

Na de middag bezoekt u Govett's Leap, één van de meest bekende oberservatiecentra van Australië en een magische waterval van 180 meter hoog aan de voet van een klif. De laatste halte is de charmante botanische tuin van Mt. Tomah waar u ook een glas mousserende wijn of fruitsap kunt drinken.

Elke dag beschikbaar van 7.00 uur tot 16.30-17.00 uur
Het programma kan aangepast worden aan de weersomstandigheden.
Inbegrepen: gids, transfers van en naar het hotel, thee in de ochtend, entreeprijzen voor het nationaal park, lunch van 2 gangen, een glas mousserende wijn of fruitsap en bezoek aan Mt. Tomah.
Niet inbegrepen: Andere maaltijden en dranken.

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels in elke stad zijn inclusief volgens het programma.

Voor de transfers dient u rekening te houden met:
- Aankomst in Melbourne tussen 6.00 en 23.00 uur
- Vertrek uit Melbourne tussen 8.00 en 21.00 uur
- Aankomst in Sydney tussen 6.00 en 21.00 uur
- Vertrek uit Sydney tussen 9.00 en 23.00 uur

Transfers buiten deze uren zijn met bijbetaling.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 12°C max : 25°C
Feb
min : 13°C max : 25°C
Mrt
min : 11°C max : 23°C
Apr
min : 8°C max : 20°C
Mei
min : 6°C max : 16°C
Jun
min : 4°C max : 13°C
Jul
min : 3°C max : 13°C
Aug
min : 4°C max : 15°C
Sep
min : 5°C max : 16°C
Okt
min : 7°C max : 18°C
Nov
min : 9°C max : 21°C
Dec
min : 11°C max : 23°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 3 nachten in een Guest Kamer in het DoubleTree by Hilton Hotel 4* in Melbourne
- 3 nachten in een Guest Kamer in het hotel Hilton Darwin 5* in Darwin
- 4 nachten in een Deluxe Kamer met zicht op de stad of de bergen in het DoubleTree by Hilton Hotel 4* in Cairns
- 4 nachten in een Guest Kamer in het Vibe Hotel 4* in Sydney
- Privétransfer van de luchthaven van Melbourne naar het hotel
- Gedeelde transfer van het hotel in Melbourne naar de luchthaven
- Gedeelde transfer van de luchthaven van Darwin naar het hotel
- Gedeelde transfer van het hotel in Darwin naar de luchthaven
- Gedeelde transfer van de luchthaven van Cairns naar het hotel
- Gedeelde transfer van het hotel in Cairns naar de luchthaven
- Gedeelde transfer van de luchthaven van Sydney naar het hotel
- Privétransfer van het hotel in Sydney naar de luchthaven
- Binnenlandse vluchten in economy klasse: Melbourne-Darwin, Darwin-Cairns en Cairns-Sydney


Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Steden, outback, koraalriffen en regenwoud in Australië