Autotour: Wonderen van Australië - Sydney - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een compleet en doordacht programma om Sydney, de Red Centre en Cairns te verkennen
  • Vertrek naar het einde van de wereld en ga op ontdekking in Australië
  • En ook ... Onvergetelijke reis vol natuurwonderen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Australië

Wij nodigen u uit...
Op kilometers gouden zandstranden, tussen golven hoger dan uzelf, onder een stralende en lichte zon... U droom niet, dit is Australië waar u terecht bent gekomen. Een ontspannen zomersfeer tussen het schitterende blauwe water, de geur van jodium en een verwarmde aarde... sensatie en emotie op de surfplank.
Ga op verkenning in Sydney, waar de opera die lijkt op een lotusbloem die op het water ligt zich afzet tegen de glinsterende horizon van moderne gebouwen. Dit land aan de andere kant van de planeet zit vol tegenstellingen, met zijn hedendaagse ruimtes, het levendige strandleven en het oneindige, gloeiende grondgebied.
Laat u meevoeren door de verhalen van oude volkeren, waag een poging tot het gooien van een boemerang, ontdek de kleuren van Australië en het delicate kleurenpalet van de zonsondergang. In het land van de aboriginals zal u prachtige herinneringen opdoen, profiteer van het ongelofelijke, het onwaarschijnlijke en alle pracht. Tussen atypische fauna en weelderige tropische flora zal uw droom werkelijkheid worden.
Laten we gaan...

Reisbeschrijving

Aan het stuur van uw huurauto zal u de wegen van Australië doorkruisen. Van stad tot stad en landschap tot landschap, zal u een uniek avontuur beleven terwijl u dit mooie land ontdekt.
We hebben speciaal voor u een circuit geselecteerd van 12 dagen / 11 nachten. U kiest zelf de lengte van uw reis!

Uw reisprogramma
Dag 1: Aankomst in Sydney
Dag 2, 3 en 4: Sydney
Dag 5: Sydney - Ayers Rock
Dag 6: Kings Canyon
Dag 7: Glen Helen
Dag 8: Alice Springs
Dag 9: Alice Springs - Cairns
Dag 10 en 11: Cairns
Dag 12: Cairns - terugvlucht

Focus op uw programma

Dag 1, 2, 3 & 4: Sydney
Sydney is de grootste en meest levendige stad van Australië. Zijn iconische en overbekende attracties zijn de prachtige Harbour Bridge en het Opera House. Bezoekers kunnen er heen gaan via de ferry, feesten op een boottocht, of kiezen voor de onbeperkte versnelling van een jet boot.
De meeste rondleidingen door de stad draaien om het water en zijn stranden en baaien langs de kust, de beste plaatsen ter wereld om te leren zeilen, kajakken of surfen.
De eclectische stad biedt een verscheidenheid aan keukens in de restaurants, zoals die in Pitt Street Mall, of tegenover Sydney Town Hall (Stadshuis). Sydney is ook bekend om zijn feestelijke en bruisende nachtleven in de bars van Oxford Streed, Paddington pubs zoals de Four in Hand of de Windsor Castle, of lunches op de mooiste gerestaureerde terrassen in Victoriaanse stijl langs de straten van Paddington of Woollahra.

Te doen:
- Maak een lichte ochtendwandeling in de Botanische Tuinen
- Neem in de late namiddag de ferry naar Manly om de zonsondergang te bewonderen
- Ga winkelen langs de straten van Elizabeth en Castlereagh en neem een kijkje in de chique David Jones en Myer winkels
- Maak een wandeling in de historische wijk The Rocks
Maak het uzelf gemakkelijk voor een verblijf van 4 nachten in Sydney zonder ontbijt (Standaard Hotel) of met ontbijt inbegrepen (Comfort Hotel).

Opgelet: de dag van aankomst is uw kamer beschikbaar vanaf 14u. U kan uw bagage achterlaten in het hotel, ontbijten in de stad en aan uw verkenning van de stad beginnen voordat u terecht kan op uw kamer.

Dag 5: Sydney - Ayers Rock
Uluru (Ayers Rock), beschouwd als de meest beroemde natuurlijke bezienswaardigheid van Australië, wordt best bewonderd in het licht van zonsopgang of -ondergang. Tot voor kort was deze monumentale mijlpaal bekend als Ayers Rock, de naam die hij kreeg door de Europese ontdekkingsreiziger William Gosse in 1873. Ontdek dit natuurwonder van 348 meter hoog en droom weg bij het veranderende licht van de zon, dat iets hypnotisch heeft en zijn bezoekers betovert met zijn spirituele kracht.
Met de wilde schoonheid die geëvenaard wordt door zijn culturele belang, behoort Uluru traditioneel gezien toe aan de Aboriginals, de Anangu.
Niet meer dan 40 km naar het westen rijst een ander natuurlijk wonder in het rode hart van Australië, Kata Tjuta / The Olgas. Over meer dan 500 miljoen jaar werden de spectaculaire 32 rotskoepels van Kata Tjuta gevormd door de natuurelementen. Kata Tjuta, wat 'vele hoofden' betekent in de lokale Aboriginaltaal, is een heilige plaats voor de Anangu, die het gebied reeds 22000 jaar bewonen.
Een wandeling in de rotsformaties van de Valley of the Winds Walk beloont wandelaars voor hun inspanningen met een adembenemend panorama op de woestijnvlaktes van het Red Centre. Een andere, gemakkelijkere wandeling, de Walpa Gorge Loop. gaat langs de enorme koepels van Kata Tjuta, wat het mogelijk maakt het landschap tot een groene oase waar planten en dieren hun toevlucht nemen te bewonderen.

Te doen:
- Wandel rond de basis van Uluru (9 km) en bewonder de veranderende kleur van de rots
- Ontdek Uluru vanuit de lucht per helikopter
- Bewonder de spectaculaire rotsformaties van Kata Tjuta bij zonsopgang of -ondergang

Ophaling van uw voertuig bij de Avis-balie bij aankomst op de luchthaven van Ayers Rock, waar uw autotour begint.
Overnachting in het hotel inclusief ontbijt.
Dag 6: Kings Canyon
Kings Canyon, een kloof met een diepte van 270 m, maakt deel uit van Watarrka National Park. Dit park, dat zijn naam leent aan een Aboriginal benaming voor een struik in de regio, herbergt de Luritja Aboriginals al meer dan 22 000 jaar. Het gebied werd later ontdekt door de Europese ontdekkingsreiziger Ernest Giles in 1872.
Watarrka is een belangrijk reservaat waar de vele waterpoelen en kloven een toevluchtsoord bieden aan meer dan 600 soorten planten en inheemse fauna. De verblindende rode kliffen van Kings Canyon steken 100 meter uit boven de dichte bossen van palmen, cycaden en varens, ze beschermend tegen de woestijnachtige omstandigheden van deze regio. Een wandeling (gemiddeld niveau) van ongeveer 6 kilometer biedt u de mooiste uitzichten op de rand van de Canyon, alsook de uitgeholde koepels van 'Lost City' en de 'Garden of Eden', een beschutte vallei waar dichte vegetatie samenhuist met permanente waterbekkens. De wandeling is bedoeld voor betrekkelijk ervaren wandelaars en duurt ongeveer 3-4 uur. Voor de minder ervaren wandelaars is er de Kings Creek wandeling, die naar het centrum van de Canyon leidt.

Te doen:
- Observeer de fauna en flora van Kings Canyon
- Wandel rond en bewonder de kleuren van de Canyon
Overnachting in het hotel, inclusief ontbijt.

Dag 7: Glen Helen
Glen Helen Gorge is gevormd uit graniet, dankzij zandsteen die hier over meer dan 500 miljoen jaar gedeponeerd werd. Deze spectaculaire plaats, stroomopwaarts van de rivier de Finke, is geschikt voor wandelaars en bieden hen een prachtig uitzicht op 'Window in the Rock' en 'Organ Pipes'. Vlakbij zijn de schilderachtige landschappen van de West MacDonnell Ranges gemakkelijk te bereiken. De Arrernte Aboriginals van Alice Springs zijn van mening dat dit landschap gevormd werd door gigantische rutsen (Yeperenye genaamd), die veranderden in een bergketen.
Elke kloof en elke afgrond van de West MacDonnell Ranges heeft zijn eigen karakter. Neem bijvoorbeeld Simpsons Gap, dat een permanente waterpoel biedt met rock wallabies die in de rotsachtige bergkammen van de sloot leven. Of Standley Chasm, dat, verlicht met duizenden kleuren, de middagzon weerspiegelt.

Te doen:
- Maak lange of minder lange wandelingen om de kloven te ontdekken
- Zwem in de kloven van Orminston
- Bezoek de Ochre Pits, die de Aboriginals van de woestijn ooit gebruikten als groeve voor okerpigmenten
Overnachting in het hotel, inclusief ontbijt.

Dag 8: Alice Springs
Omringd door de MacDonnell Ranges en het spectaculaire woestijnlandschap, is Alice Springs - door het Arrernte-volk Mpwante genoemd - de meest beroemde stad van de Australische bush. De stad ligt op slechts 200 km ten zuiden van het geografische centrum van Australië en zag voor het eerst het licht als een relais langs de Overland Telegraph lijn.
De introductie van kamelen, de ontwikkeling van de pastorale industrie en de ontdekking van goud, in combinatie met zijn isolement, leidde tot een oprichting van een excentrieke en ongeëvenaarde gemeenschapsidentiteit.
Het woestijnklimaat en het landschap van de regio moedigen een gezonde levensstijl buitenshuis aan en bieden tevens een speciale omgeving voor avonturen in de bush. Quads en mountainbiken, wandelen op de Larapinta trail, excursies met jeeps, kamperen in volle natuur en zwemmen in de waterpoelen zijn populaire activiteiten.
Dankzij zijn cultuur en inheemse kunst is Alice Springs de uitgelezen plek om authentieke Aboriginal schilderijen te kopen, waarvan de specialiteit de 'dot painting' (puntschildering) is.

Te doen:
- Bezoek de basis van de Flying Doctors, School of the Air
- Wandel in Desert Park
- Drink een biertje in één van de typische pubs van centraal Australië
Overnachting in het hotel, inclusief ontbijt.

Dag 9, 10 en 11: Alice Springs - Cairns
Uw zet uw auto af op de luchthaven van Alice Springs, waar uw vlucht naar Cairns op u wacht.
Cairns is een multiculturele en bruisende stad met fantastische restaurants, winkels en bars. Het is ook het startpunt voor het verkennen van de eilanden, het regenwoud en het rif van North Queensland. Het Great Barrier Reef is een niet te missen, spectaculaire plek. Uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO, bestaat dit deel uit koraaleilanden, sponzen en zeewier. Bewoner de talloze koralen en het zeeleven in een boot met glazen bodem tijdens een cruise naar Green Island of Fitzroy eiland, een absoluut fantastisch spektakel!

Te doen:
- Maak een wandeling op de Esplanada
- Leer duiken met flessen of maak een boottocht en ga snorkelen met masker en snorkel in het Great Barrier Reef
- Ga raften op de rivier de Tully of Barron
- Verder naar het noorden, geniet van de schoonheid van de Bloomfield watervallen
Verblijf voor 3 nachten in Cairns zonder ontbijt (Standaard Hotel) of met ontbijt inbegrepen (Comfort Hotel)

Dag 12: Cairns - terugvlucht
Uw reisprogramma is afgelopen, het is tijd voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Gedurende uw hele reis verblijft u in Standaard hotels.

Standaard Tweepersoonskamer:
- Sydney: Travelodge Sydney in 'Guest Room' kamer, exclusief ontbijt (of gelijkwaardig)
- Ayers Rock: Outback Pioneer Hotel & Lodge in 'Budget - With Bathroom' kamer, inclusief ontbijt (of gelijkwaardig)
- Kings Canyon: Kings Canyon Resort in 'Standard Room' kamer, inclusief ontbijt (of gelijkwaardig)
- Glen Helen: Glen Helen Homestead Lodge in 'Motel Room' kamer, inclusief ontbijt (of gelijkwaardig)
- Alice Spring: Lasseters Hotel in 'Standard Room' kamer, inclusief ontbijt (of gelijkwaardig)
- Cairns: Ibis Style Cairns in 'Standard Room' kamer, exclusief ontbijt (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

U profiteert tijdens uw reis van een programma inclusief ontbijt (behalve 4 nachten in Syndey en 3 nachten in Cairns), een goede formule om nieuwe smaken te kunnen ervaren...

Australië is een ware multiculturele smeltkroes, wat natuurlijk zijn invloed heeft op culinair vlak! Als u de kans krijgt, neem zeker deel aan en barbecue, en mis de nationale zoetigheid, pavlova (meringue bedekt met slagroom en vers fruit) zeker niet! Maar leer ook het recept van damper kennen, het traditionele brood van Australische herders, of dat van Anzac, kleine gesuikerde koekjes met kokosnoot!

Huurauto

U kan in alle vrijheid dit geweldige land ontdekken dankzij uw huurauto, vanaf uw aankomst op Ayers Rock op dag 5 en tot uw vertrek uit Alice Springs naar Cairns op dag 11.

Als u kiest voor het programma van 18 nachten, kan u ook genieten van een huurauto van Melbourne tot Adelaide op de dag van de terugvlucht.

Voor meer informatie, gelieve de huurvoorwaarden beschreven in het tabblad 'details' te lezen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachting zoals aangegeven in het programma
- 11 nachten of 18 nachten, afhankelijk van de duur gekozen bij boeking
- Internationale vluchten en nationale luchthaventaksen
- Maaltijden zoals vermeld in het programma
- Huurauto zoals vermeld in het programma
- Activiteiten zoals vermeld in het programma
- Overheid voorheffing van 10% GST - De hulp van onze vertegenwoordiger in Australië - Een reisboek verzonden per e-mail voor uw reis

Niet inbegrepen in de prijs:
- De activiteiten, entreegelden, maaltijden niet inbegrepen en niet in het programma vermeld
- Annuleringsverzekering, bijstand, repatriëring, bagage
- Servicekosten
- Het eVisitor visa http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/651.aspx

Belangrijk: de dag van aankomst in Sydney is uw kamer is beschikbaar vanaf 14u. U kunt uw bagage achterlaten in het hotel, ontbijten in de stad en de stad verkennen voordat u uw kamer kan betrekken.

Het programma kan aangepast worden naar 2 overnachtingen in Alice Springs in plaats van een nacht in Alice Springs + 1 nacht in Glen Helen. De verandering heeft geen invloed op de bezoeken, gezien het altijd mogelijk is om de Mereenie Loop (4x4 spoor) via Hermansburg te bezoeken.

Verzekering is de verantwoordelijkheid van de klant. Wij adviseren onze klanten om een reisverzekering af te sluiten voor het vertrek.

Huurauto

BELANGRIJK: Voor het ophalen van de huurauto is een INTERNATIONAAL RIJBEWIJS verplicht.

Circuit 12 dagen/11 nachten
Ophalen van het voertuig bij de AVIS-balie bij aankomst op Ayers Rock Airport. Inleveren van het voertuig op de luchthaven van Alice Springs voor uw vlucht naar Cairns op dag 9.
Voertuig: Hyundai Santa Fe of gelijkwaardig (klasse W) Full-Size 4WD.
5 passagiers, 3 grote stukken en 2 kleine stukken bagage.
Automatische transmissie, airconditioning, dubbele airbags, CD-speler.

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkt aantal kilometers
- MINI verzekering met eigen risico van $ 5500.00AUD
- Administratieve kosten
- Lokale en overheidstaksen

Goed om weten:
U krijgt de mogelijkheid om het eigen risico te verminderen (enkel ter plaatse)
° AU $ 33 per dag voor een gereduceerde franchise van $ 1.100 AU   
° AU $ 38,50 per dag voor een gereduceerde franchise van $ 0 TOT

De volgende kosten zijn voor rekening van de verhuurder, ongeacht de verzekering:
    ° Schade aan het voertuig of aan een voertuig van een derde partij
    ° Schade veroorzaakt door water
    ° Schade aan banden en voorruit
    ° Schade aan gehuurde accessoires

Voor alle verhuur moet u uw originele internationale rijbewijs kunnen voorleggen met een anciënniteit van minstens één jaar.
De minimum leeftijd om een auto te huren is 25 jaar.
Elke bestuurder ouder dan 75 moet een certificaat van medische geschiktheid kunnen voorleggen.
Extra bestuurders zijn gratis.

Mogelijkheid om een ​​GPS huren voor AU $ 10,95 per dag, ter plaatse te betalen met een maximum van AU $ 50,95 per week en $ 77 AU voor de hele huurperiode.
De baby- en kinderzitjes en stoelverhogers: AU $ 7,70 per dag, ter plaatse te betalen met een maximum van AU $ 38,50 per week en $ 77 AU voor de hele huurperiode.

Kosten voor inlevering:
De 'kosten voor inlevering' (indien van toepassing, naargelang uw reisprogramma) zijn ter plekke te betalen aan de verhuurder.
Voor elke huurperiode van minder dan 72 uur, zijn de kosten AU $ 137,50, ter plaatse te betalen.

Gelieve uw contract na te lezen voor het ophalen van uw auto ter plekke. De verhuurder behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de huurvoorwaarden aan te passen. Hier kunnen wij niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

U heeft een visum nodig voor uw reis en u bent zelf verantwoordelijk voor uw reisdocumenten. Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autotour: Wonderen van Australië