Ontdekking van Australië in 4* en 5* - Sydney - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Organiseer uw reis naar wens en bezoek Australië op uw eigen tempo
  • Ontdek de grootste steden van het land die rijk zijn aan culturele en natuurlijke rijkdom
  • Overnacht in comfortabele en luxueuze 4* en 5* hotels
  • En ook... Proef de wijnen van de regio tijdens een uitstapje in de Barossa Valley

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Australië

We nemen u mee naar kilometers lange gouden zandstranden, tussen golven hoger dan uzelf, onder een stralende en zon... Welkom in Australië! Met haar enorme oppervlakte heeft Australië alle aspecten in huis voor een spectaculaire reis. Het indrukwekkende binnenland in de outback, de schitterende kustlijn, aangename steden en de prachtige eilanden bieden een unieke setting voor een onvergetelijke vakantie.

Van hippe steden met vriendelijke multiculturele mensen tot spectaculaire landschappen en adembenemende natuur...  In het land van de aboriginals zult u een onvergetelijke tijd beleven. En niet onbelangrijk: de zon schijnt volop! 
Klaar voor vertrek?

Reisbeschrijving

Om dit prachtige land te ontdekken, stellen we u een verblijf voor in 4 grote steden: Adelaide, Sydney, Cairns en Brisbane. U heeft de vrijheid en het comfort om uw dagen naar wens te organiseren dankzij de optionele excursies. Zo kunt u het land op uw eigen tempo bezoeken.

Vertrek op een prachtige rondreis van 14 nachten waarvan u 3 nachten in Adelaide, 4 nachten in Sydney, 5 nachten in Cairns en 2 nachten in Brisbane verblijft.

Uw bestemmingen

Adelaide

Adelaide in het zuiden van het land staat bekend om zijn bloeiende kunst- en muziekscène en vanwege zijn prachtige botanische tuinen. Ga winkelen op de Central Market, lunchen in Adelaide Hills of bezoek een van de vele muziekfestivals. Wandel door de straten van de stad en neem een pauze in een van de vele bars of restaurants. Zorg ervoor dat u de met bomen omzoomde boulevard van Adelaide bezoekt, North Terrace, waar een aantal van de belangrijkste culturele instellingen van de stad te vinden zijn.

Wanneer het kwik stijgt, kunt u kiezen uit de vele populaire stranden van Adelaide. Met zijn kristalhelder water, historische stadjes en het fantastische wijngebied McLaren Vale, is het schiereiland Fleurieu de favoriete bestemming voor de lokale bevolking in Adelaide. Op korte afstand van de kust verleidt Kangaroo Island reizigers met wilde dieren, bossen en zeevruchten.

Sydney

Een wereldberoemde baai, droomstranden en een overvloed aan winkels, restaurants en feestlocaties maken Sydney tot een van de belangrijkste steden van Australië. Het uitbundige en gewaagde Sydney is een onweerstaanbare stad met prachtige surfstranden, het operagebouw, openbare tuinen en eilanden met ongerepte baaien en oevers.

De Sydney Bay Bridge, bijgenaamd de "coathanger", is een niet te missen plek in de stad. Spring op uw fiets en rij over deze enorme structuur die de baai overspant. Dierenliefhebbers kunnen terecht in Taronga Zoo waar meer dan 2.900 exotische en lokale ideren, waaronder gorilla's, tijgers, luipaarden, chimpansees, giraffen, kangoeroes en koala's, op u wachten.

Cairns

Uw reis brengt u vervolgens naar Cairns. Hier kunt u genieten van het prachtige Great Barrier Reef en tropisch regenwoud dat op de Werelderfgoedlijst staat. Bezoek de gezellige markten, stranden en uitstekende cafés in de stad. Als u naar Cairns reist, kunt u een stop maken bij de Skyrail-regenwoudkabelbaan, Kuranda Scenic Railway en Kuranda Village en uw smaakpapillen verwennen met tropisch fruit en verse zeevruchten.

In Cairns kunt u ook de rijke geschiedenis van de oudste cultuur ter wereld verkennen - meer dan 40.000 jaar oud - in het Tjapukai Tree Culture Park. ga vervolgens aan boord van een ferry en bereik het pittoreske eiland Fitzroy in 45 minuten. Daar kunt u de regenwoudpaden verkennen, snorkelen vanaf het strand bij Welcome Bay en Nudey Beach en de schoonheid van het Great Barrier Reef bewonderen in een kajak.

Brisbane

Brisbane is energiek en bruisend vol met restaurants en cafés waar het goed vertoeven is. Het nachtleven is levendig en de elegante parken en historische gebouwen zijn perfect geïntegreerd in de architectuur van de stad. Tijdens dit verblijf heeft u de mogelijkheid om van de eclectische kunstscène te genieten, te gaan winkelen in de meest trendy wijken en de nabijgelegen eilanden te verkennen.

Het huren van fietsen is een geweldige manier om de stad te ontdekken en te genieten van de sfeer! The Story Bridge biedt een panoramisch uitzicht over de stad, in het noorden naar de Glasshouse Mountains en in het zuiden naar het achterland van de Gold Coast. Een andere iconische site is Fortitude Valley. Veel onafhankelijke winkels hebben zich daar gevestigd. Ga voor een ontspannen dagje naar de kust van Brisbane. Deze is bezaaid met idyllische eilanden. Moreton Island, op slechts 70 minuten met de ferry, is het derde grootste zandeiland ter wereld.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

In elke stad verblijft u in een een comfortabele kamer in een 4* of 5* hotel. De hotels zijn streng geselecteerd op basis van hun locatie en de kwaliteit van hun faciliteiten. Geniet van rustige momenten om te ontspannen en uw batterijen weer op te laden.

Uw hotels:
- Adelaide (3 nachten): Sage Hotel 4* (of vergelijkbaar) in een Standaard Queen Kamer
- Sydney (4 nachten): Amora Hotel Jamison 5* (of vergelijkbaar) in een Deluxe King Kamer
- Cairns (5 nachten): Pacific Hotel 4* (of vergelijkbaar) in een Standaard Kamer
- Brisbane (2 nachten): Capri by Fraser Brisbane 4 * (of vergelijkbaar) in een Deluxe Studio

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Voor u de vrijheid te geven uw dagen in te vullen naar wens hebben we geen pension inbegrepen.

Australië is een ware multiculturele smeltkroes, wat natuurlijk invloed heeft op culinair vlak! Neem deel aan een barbecue en proef de nationale zoetigheid, pavlova (meringue bedekt met slagroom en vers fruit). Maak ook kennis met damper, het traditionele brood van de Australische herders, en anzac, kleine gesuikerde koekjes met kokosnoot!

Extra opties in Adelaide

Een voorproefje van Zuid-Australië - 2 uur in Adelaide

Extra opties in Adelaide
Ontdek Cultural Boulevard, wandel langs overheidsgebouwen en universiteitsgebouwen. Bezoek de beroemde kunstgalerij met sculpturen van Rodin, ga naar Artlab om het getalenteerde team aan het werk te zien tijdens het restaureren van historische schilderijen, boeken en stoffen. Wandel door de steegjes onder het genot van een stuk goede chocolade van de beroemde producent Haighs. Bezoek de winkels van Jurlique en ontdek de verborgen geheimen langs een pad dat alleen een local zou kennen, langs de Queen Adelaide Historical Club en de Adelaide Club. Het bezoek eindigt met een heerlijke lunch in de Art Gallery of South Australia.

Rondleiding door Adelaide - Barossa: Culinaire kennismaking en wijnproeverijen

Extra opties in Adelaide
Reis door de stad Adelaide naar het beroemde wijngebied Barossa. Uw eerste stop is TeAro Estate, gelegen in de hoofdstraat van Williamstown, in een schuur die dateert uit 1850. In het proeflokaal krijgt u 's ochtends thee van de lokale bakker en geniet u van een wijnproeverij.

De volgende stop is een bezoek aan Maggie Beer's Farm. Maggie Beer - kok, schrijver en oprichter van Maggie Beer Products, biedt proeverijen en de verkoop van haar volledige productlijn, inclusief seizoensproducten met een beperkte oplage. Hier kunt u regionale specialiteiten ontdekken, een van haar gesigneerde boeken kopen of gewoon achterover leunen en het uitzicht bewonderen.

Bij aankomst op Lambert Estate in Angaston kunt u genieten van een wijnproeverij en lokale seizoensproducten proeven. Als u Lambert Estate verlaat, gaat u naar Mengler Hill Lookout om te genieten van een adembenemend uitzicht op de vallei voordat u uw dag afsluit in Pindarie, een bekroonde wijnmakerij.

Opmerking: het reisplan kan worden gewijzigd en sommige stappen kunnen tijdelijk worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Excursie is mogelijk op maandag, dinsdag en vrijdag.

1 dag op Kangaroo Island

Extra opties in Adelaide
Vroeg in de ochtend vertrekt u met de bus vanaf uw hotel in Adelaide naar Cape Jervis om de SeaLink ferry te nemen voor de overtocht van 45 minuten naar Kangaroo Island. Bij aankomst gaat u naar Seal Bay voor een wandeling op het strand, te midden van een kolonie zeldzame en wilde Australische zeeleeuwen, met een ervaren gids.

U gaat naar Vivonne Bay voor de lunch gevolgd door een bezoek aan het Hanson Bay Wildlife Sanctuary. Breng de middag door in Flinders Chase National Park, bekend als een toevluchtsoord voor Australische inheemse dieren, inclusief kangoeroes, wallaby's, koala's en echidna's. De Admirals Arch neemt u mee op een steile klif en onthult deze spectaculaire rotsboog, een natuurlijke kwekerij en een paradijs voor pelsrobben uit Nieuw-Zeeland die rusten, zwemmen en spelen in de golven of op de rotsen. Het bezoek eindigt ongeveer om 19:00 uur.

Extra opties in Sydney

Sightseeing tour Sydney

Extra opties in Sydney
Bezoek de historische rotsen en ontdek de geschiedenis van de eerste veroordeelden. Geniet van een prachtig uitzicht op het Opera House en de Harbour Bridge. Bewonder het winkelcentrum van de stad, het Queen Victoria-gebouw en de Sydney Tower. Bezoek trendy Oxford Street en steek Paddington over met zijn rijtjeshuizen voordat u aankomt bij de Stille Oceaan. Bewonder de prachtige kliffen langs Tamarama en Bronte. Vervolg het beroemde Bondi Beach en bezoek de promenade langs de zee en neem de tijd om te genieten van een kopje koffie of een verfrissend drankje (eigen kosten). Terugkeer terug naar Sydney via Double Bay, Kings Cross en Mrs. Macquarie's Point voor een magisch uitzicht op de haven voordat u terugkeert naar het centrum.

Blue Mountains excursie

Extra opties in Sydney
De Blue Mountains zijn een prachtig natuurgebied in het hart van een unieke werelderfgoedregio. De eerste stop in de ochtend is op Euroka Clearing aan de voet van de Blue Mountains voor Morning Tea. Volg de weg naar de Blue Mountains via de snelweg. Bezoek een van de vele verbazingwekkende perspectieven van de Jamison Valley met prachtige uitzichten. Ga dan verder naar Eaglehawk Lookout om de beroemde Three Sisters te zien en leer de legendes achter deze beroemde rotsformatie. Ga naar uw lunchplek in het Hydro Majestic Hotel, een informele plek met een prachtig uitzicht en geniet van een 2-gangen lunch (drankjes zijn voor uw rekening). De middag wordt besteed aan het bezoeken van een selectie uitkijkposten. Het uitzicht op Govett's Leap is een van de beroemdste uitkijkposten van Australië. De laatste stop is de charmante botanische tuin Mt Tomah, waar u kunt stoppen om te genieten van een panoramisch uitzicht en een glas mousserende wijn of sinaasappelsap voordat u terugkeert naar uw hotel.

Sydney Cruise met lokale lunch

Extra opties in Sydney
Stap aan boord van een sensationele Sydney Cruise in Campbell's Cove Pontoon, Circular Quay en begin uw cruise met een lokale lunch. Uw gastheer zal de rijke geschiedenis van Sydney Harbour en zijn vooroevers delen wanneer u Sydney Harbour Bridge, het Sydney Opera House en de baaien van Sydney Harbour ontdekt. Geniet van activiteiten zoals zwemmen, kajakken en vissen, of leun achterover en ontspan op de strandstoel.

Opmerking: een 3-gangen BBQ-lunch met lokale bieren en regionale wijnen is inbegrepen. De cruise eindigt om 16.30 uur in Campbell's Cove. Excursie mogelijk op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag.

Extra opties in Cairns

Cape Tribulation en Daintree

Extra opties in Cairns
Een voertuig van Down Under Tours haalt u op bij uw hotel. U reist in een comfortabel voertuig met airconditioning door enkele van 's werelds oudste regenwouden. Vaar over de Daintree River en ga vervolgens verder naar Cape Tribulation door het Alexandra Rainforest, waar u kunt stoppen bij Alexandra Lookout en kunt genieten van dit spectaculaire uitzicht op het estuarium van de Daintree River, Snapper Island en nog veel meer. Geniet van een heerlijke tropische lunch in het midden van het regenwoud en maak een wandeling over het beroemde Cape Tribulation Beach. Bezoek tenslotte het Mossman Gorge Gateway Centre voor Afternoon Tea en ga verder naar Mossman Gorge. Uw gids neemt u mee op een begeleide wandeling en deelt zijn kennis van deze betoverende omgeving van het regenwoud. Het bezoek eindigt rond 19.00 uur.

Upolu Cay Reef Cruise

Extra opties in Cairns
Aangekomen bij Marlin Marina Cairns, gaat u naar de Reef Fleet Terminal voor check-in (vanaf 7:15 uur) en gaat u aan boord van de Ocean Freedom (vanaf 07.30 uur). Geniet van vers fruit en een gebakje met een kopje thee of koffie. Ocean Freedom - een comfortabele en snelle luxe catamaran verlaat het dok om 8:00 uur voor een cruise van een hele dag naar Upolu Cay Reef en Outer Edge Upolu Reef. Vanwege zijn hoge snelheid, duurt "Ocean Freedom" iets meer dan een uur om bij de Great Barrier Reef aan te komen en is het slechts 10 minuten varen tussen de twee riflocaties, zodat u volledig kunt genieten van alle activiteiten en kunt ontspannen. Ga snorkelen of duiken (optioneel) in de ondiepe beschermde wateren van dit echte aquarium.

Maak een culturele tour per glasbodemboot met een mariene natuuronderzoeker. Na 2-3 uur nautische activiteiten en ontspanning kunt u tijdens uw cruise naar de tweede rifbestemming genieten van een grote lunch in Scandinavische smorgasbord stijl. De andere locatie ligt aan het Outer Edge Upolu Reef, waar u kunt duiken in de verbazingwekkende "Wonder Wall" (optioneel). Ontdek de overvloed aan koralen en het onderwaterleven met een Adventure Drift Snorkel-tour.

Opmerking: de volgorde kan veranderen afhankelijk van de omstandigheden van de dag. Na 6 uur kunt u genieten van verse fruitschalen, kaas, crackers en gebak geserveerd door de bemanning. Terugkeer naar Cairns rond 16.30 uur.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4* en 5* hotels
- Transfers tussen de hotels 
- Binnenlandse vluchten in Eocnomy klasse Adelaide-Sydney, Sydney-Cairns en Cairns-Brisbane 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Maaltijden en drankjes
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Bezoeken en excursies
- Optionele verzekering

Opmerking:
- Transfers naar Sydney zijn gebaseerd op aankomst tussen 06:00 en 17:00 uur. Voor transfers buiten deze uren geldt een toeslag.
- Tweepersoonskamers zijn mogelijk niet in alle hotels beschikbaar. Als een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden vereist is, kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Het is raadzaam dit te vermelden op het moment van bevestiging van de reservering.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van Australië in 4* en 5*