Pillows Grand Hotel Reylof 4* - Gent - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een prachtig herenhuis waar moderniteit en traditie perfect samengaan
  • Breng je nachten door in een elegante en comfortabele kamer
  • Geniet van een moment van pure ontspanning in de spa van het hotel
  • Ga op verkenning in de stad en ontdek de verborgen pareltjes van Gent

De beoordeling van onze klanten

Pillows Grand Hotel Reylof 4*

Welkom in het charmante designhotel Pillows Grand Hotel Reylof 4*, gevestigd in een prachtig herenhuis in Lodewijk XIV-stijl op slechts enkele stappen van het centrum van Gent. Bewonder de indrukwekkende façade van het gebouw en stap het hotel binnen waar je hartelijk ontvangen zult worden. Ga de trappen op richting The Living, het kloppende hart van het hotel waar je heerlijk kunt relaxen. Je zult je hier direct thuis voelen. 

Bij de inrichting werd het historische erfgoed van het pand en de stad gebruikt als inspiratiebron, zonder in te boeten aan modern comfort. Ideaal om heerlijk tot rust te komen in een unieke omgeving!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Grand Luxury Kamer

Grand Luxury Kamer (30 m²)

Verblijf in een sfeervolle en ruime Grand Luxury Kamer, een oase van rust en gezelligheid met een warme inrichting. Hier kun je in alle elegantie bijkomen van je avonturen van de dag en genieten van de moderne faciliteiten.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

In de gezellige ontbijtruimte doe je 's morgens nieuwe energie op met broodjes, koffiekoeken, gerookte zalm, eieren, fruitsalade, Granola, fruitsap en meer.

 

Geniet van culinaire gerechten in LOF Restaurant waar chef Hannes Vandeboter met en zijn team de heerlijkste maaltijden bereiden, ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw. Het resultaat zijn overheerlijke, creatieve en verfijnde gerechten op basis van seizoensingrediënten en streekproducten. 

 

Voor een goede kop koffie of een lekker wijntje ben je welkom in LOF Café. Hier is de elegantie van een klassiek gebouw gecombineerd met de eclectische sfeer van Gent, wat een hele fijne plek oplevert om te relaxen. Ten slotte kun je een bezoekje brengen aan The Living Bistro & Bar, een aangename plek waar baron en dichter Olivier de Reylof zijn gedichten schreef.

Activiteiten

Zin om je even heerlijk in de watten te laten leggen of om te werken aan je conditie? Jouw welzijn staat centraal in Spa Reylof, die zich bevindt in het voormalige koetshuis van de baron. In de fitnessruimte werk je je in het zweet op moderne toestellen en in de sauna kun je heerlijk relaxen, net als in de infraroodcabine.

 

Of neem een duik in het zwembad, de perfecte manier om een bewogen dag af te sluiten! Kom daarna even tot rust in de ontspanningsruimte. Maak een kopje thee, relax op een van de ligstoelen en geniet van de ontspannen atmosfeer met rustgevende muziek op de achtergrond.

Welkom in ... Gent!

Op zoek naar een uitstapje dicht bij huis? Een romantisch weekendje met z'n tweetjes, een culturele gezinsuitstap of feesten met vrienden ... Gent is de perfecte plek!

 

Ontdek de iconische bezienswaardigheden zoals het Gravensteen, de Sint-Baafskathedraal en het Belfort. Wandel langs het water om iconische gildehuizen te bewonderen en eet een ijsje of een wafel aan de Graslei. Shoppen doe je in de Veldstraat of in een van de vele gezellige zijstraatjes. Ook in het shoppingcentrum Gent Zuid vind je de bekendste winkels.

 

Gent staat vooral bekend om de Gentse feesten, maar het hele jaar door valt er hier veel te beleven. Op het Sint-Pietersplein en op de Korenmarkt worden er door het jaar heen vele evenementen georganiseerd. In de omgeving van de Korenmarkt zijn er gezellige café's en bars waar je een koffie of een frisse cocktail kunt drinken op het terras. Een van de bekendste uitgaansbuurten van België bevindt zich in het zuiden van de stad: Overpoort.

 

Ook op de terrassen van het Veerleplein kun je terecht voor een lekker drankje. De verlichting op dit plein staat in verbinding met de kraamklinieken van Gent. Elke keer dat er een baby wordt geboren in de stad, flikkeren de lichten. Dit kunstwerk van Ai Natti Aggi wordt hier gebruikt sinds 2000.

 

Dankzij de centrale ligging van de stad aan de samenvloeiing van de Schelde en de Leie, geniet je van de uitzonderlijke sfeer in een middeleeuwse omgeving. Kom snel met ons mee en laat je betoveren door de charme van Gent!

 

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 156

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 3,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parkeren (buiten)
  • Lift
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Tv
  • Koffiemachine
  • Minibar
  • Airconditioning
  • Badjassen
  • Douche
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • LOF Restaurant
  • LOF Café
  • The Living / Bistro & Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Binnenzwembad
  • Spa
  • Sauna
  • Fitnessruimte
  • Huurfietsen

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Pillows Grand Hotel Reylof 4*