Eburon Hotel 4* - Tongeren - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in dit exclusieve 4* hotel dat gevestigd is in een voormalig klooster
  • Profiteer van de uitstekende locatie in het centrum van Tongeren
  • Trakteer uzelf op een lekker etentje in het Aziatische restaurant
  • Bezoek het Gallo-Romeins Museum, op slechts 250 meter van het hotel

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 13.00 uur

Het Eburon Hotel 4* is een trendy hotel, gelegen in een voormalig klooster. Het gebouw is volledig verbouwd en heeft een licht, ruim en strak interieur gekregen. Het jonge en dynamische team staat klaar om u een geweldig verblijf te bezorgen.

Het hotel ligt in het centrum van Tongeren en is de perfecte uitvalsbasis om de stad te ontdekken.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Comfort Kamer

Comfort Kamer

Wanneer u uw koffers uitpakt in deze stijlvolle Comfort Kamer, zult u zich al snel thuis voelen. Slaap heerlijk uit in een uiterst comfortabel bed en profiteer van een fijn uitzicht over de binnentuin. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien, en garandeert u een uitstekend verblijf in Tongeren!

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting in de bar

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Ontdek de prachtige ontbijtruimte. Hoge plafonds, authentieke houten kloosterbalken en een prachtig zicht op de basiliek. Het rijke ontbijtbuffet vormt een smakelijk contrast: versgebakken croissants en broodjes en frisse vruchtensalades zouden de kloosterling nog jaloers maken!
 
Waan u in het verre Oosten in Restaurant Esaki. Proef de verse sushi en de pittige Thaise keuken. Dompel uzelf onder in een spektakel van geuren, kleuren en smaken.

Activiteiten

Limburgpas
In Limburg vindt u een ruim aanbod aan attracties en musea. Met de Limburgpas krijgt u bij veel van deze attracties en musea leuke kortingen of aanbiedingen.
 
Maasmechelen Village VIP Card
Bent u de gelukkige eigenaar van een Maasmechelen Village VIP Card? Deze kaart levert u allerlei aanvullende voordelen op bij uw bezoek aan Maasmechelen Village – van 10% korting op de outletprijs in uw favoriete luxeboetieks tot andere fijne extra’s. Deze aanvullende voordelen zijn afhankelijk van de periode waarin u gaat. Ongeacht het moment van uw bezoek: alles wordt in het werk gesteld om u als een VIP te laten voelen.

Extra opties

3-gangendiner (excl. drankjes) in Japans restaurant van het hotel

Extra opties

Geniet van een heerlijk 3-gangenmenu in het Japanse restaurant van het hotel.

Welkom in ... Tongeren!

Verken de oudste stad van België: Tongeren! Een plek die barst van de rijke geschiedenis en cultuur. U vindt hier overblijfselen uit de Romeinse tijd, middeleeuwse stadswallen en een gotische basiliek. Het oude Begijnhof staat zelfs op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Na een duik in het bijzondere verleden van de stad, kunt u hier ook terecht om gezellig te shoppen. Dit kan in de vele hippe en trendy winkeltjes. Ook gastronomisch laat Tongeren niet te wensen over! U heeft de keuze uit vele restaurants met verschillende wereldkeukens. Trakteer uzelf op een bezoekje aan het prachtige en gastvrije Haspengouw!

Ontdek meer

Natuur

Nationaal Park Hoge Kempen
Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen, een uniek natuurgebied waar meer dan 12.000 ha bos en heide beschermd worden. Hier vindt u uitgestrekte dennenbossen, stuivende duinen en grote waterplassen - ideaal om te wandelen, fietsen of een paardrijtocht te maken. 
 
U start bij een van de zes toegangspoorten tot het natuurgebied en kunt vanaf daar de uitgestrekte natuur verkennen. Al wandelend geniet u hier van maar liefst 220 kilometer aan wandelroutes. Elk wandelgebied heeft haar eigen charme en dankzij de duidelijk aangegeven routes kunt u eenvoudig de mooiste plekjes ontdekken. Liever met de fiets het park ontdekken? Bij de meeste toegangspoorten tot het park kunt u een fiets huren en dankzij het knooppuntensysteem volgt u routes die u door schaduwrijke bossen en langs prachtige heide leiden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor wat meer avontuur en per mountainbike enkele stevige beklimmingen in het gebied te ervaren. Voor ieder wat wils! 

Cultuur

Bokrijk
Bezoek het prachtige openluchtmuseum Bokrijk. Het museum bevindt zich op een provinciaal domein van zo'n 550 hectare en zorgt voor een constante afwisseling van monumentaal erfgoed, ongerepte natuur en talloze ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud.
 
Bokrijk heeft een collectie van zo'n 40.000 voorwerpen die te maken hebben met het dagelijkse leven in Vlaanderen en het park heeft bovendien het project "Living history" ontwikkeld. Hierbij nemen acteurs de rollen aan van de inwoners van een Haspengouws dorp. Ze maken het dagelijkse leven op het Vlaamse platteland in het begin van de 20e eeuw voelbaar. Luister naar de preek van de pastoor, volg een les in het schooltje en ontdek de prachtige windmolen en het imposante stadhuis.

Opmerking: Met betrekking tot de huidige gezondheidssituatie heeft Bokrijk ervoor gekozen een maximum aantal personen toe te laten tot het park. We raden u daarom aan om uw tickets online reserveren.

Activiteiten

Maasmechelen Village
Maasmechelen Village is een groot outletshoppingcentrum in Belgisch-Limburg. Het complex bestaat uit verschillende kleine winkelstraatjes die uitgeven op een grote winkelstraat in de openlucht. Hier vindt u de mooiste merken en de gezelligste boetiekjes. U kunt inspiratie opdoen en de nieuwste trends op gebied van stijl, reizen, cultuur en gastronomie ontdekken.
 
Profiteer van een onvergetelijke winkelervaring en vergeet niet om af en toe te pauzeren tijdens het shoppen. Stap een restaurant binnen, stop voor een snack of geniet van een lekker drankje tussen het winkelen door.

Opmerking: Er is een grote parkeerplaats met 1600 plekken aanwezig.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 51

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Minibar
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Esaki
  • Bistro Brandt

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Eburon Hotel 4*