Best Western Premier Hotel Arpoador Fashion 4* en Hotel Parador Buzios - Rio De Janeiro - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de wonderen van Rio, van de Suikerbroodberg tot Corcovado
  • Geniet van het mooie Buzios, het Braziliaanse Saint Tropez en zijn vissershaven
  • Overnacht in 2 aangename en originele hotels 
  • Beleef een uniek verblijf op het ritme van Samba

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Brazilië!

Zin in een onvergetelijk avontuur in het land van de samba?
Trakteer uzelf op een reis naar Brazilië en ervaar de bruisende energie van dit fascinerend stukje tropisch paradijs! Dit kleurrijk Zuid-Amerikaans land is een schitterende reisbestemming. Van exotische stranden tot historische sites die door Unesco tot Werelderfgoed werden uitgeroepen...
Brazilië heeft zoveel leuke verrassingen voor u in petto! 

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een van 's wereld meest herkenbare steden! Het is een geslaagde mix van een schilderachtige koloniale architectuur, bloeiende bedrijven en in bikini geklede lichamen op exotische stranden. In deze bruisende stad is er het hele jaar door een onmiskenbare feestsfeer en er zijn talrijke bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder het beeld van Christus de Verlosser op de Corcovado-berg en de Suikerbroodberg.

Buzios

Betoverende stranden, magnifieke excursies in de ongerepte natuur en een authentieke inrichting ... Hieraan mag u zich verwachten in Buzios. Deze kleine badplaats is een absolute aanrader voor liefhebbers van zon, zee, strand en watersport! Oorspronkelijk was Buzios een klein vissersdorp, maar is uitgegroeid tot een chique bohemian badplaats. Het is een paradijs voor fijnproevers, natuurliefhebbers en surfers, op ongeveer 2 uur rijden van Rio. De inheemse vegetatie met wilde dieren en de kristalheldere wateren maken deze plek uniek.

Best Western Premier Hotel Arpoador Fashion 4*

Het Best Western Premier Hotel Arpoador Fashion 4*, geïnspireerd door ontwerper Gloria Coelho, combineert interieurdesign met mode. De heldere ruimtes, gekleed in witte tinten, met houtachtige en groene accenten, geven dit etablissement een minimalistische en moderne sfeer. U verblijft vlakbij het strand van Copacabana en Ipanema, zodat u Rio op uw gemak kunt ontdekken. 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Luxury Kamer

Luxury Kamer

Plaats uw koffers in een aangename en comfortabele kamer. U brengt er ontspannende momenten door om weer op krachten te komen na een intensieve dag Rio de Janeiro te hebben verkend. Laat u verleiden door deze ruimte van charme en moderniteit

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
In Maia's Restaurant kunt u een moderne en internationale keuken te ontdekken. Bezoek zeker ook een van de tavernes van de stad waar u lokale specialiteiten kunt proeven. Van de niet te missen feijoada tot tapioca en empada's ... de keuze is aan u!

Activiteiten

Het Braziliaanse klimaat vraagt om te relaxen. Geniet van een ontspannende pauze op een van de ligstoelen die beschikbaar zijn in het Best Western Premier Hotel Arpoador Fashion. Tenzij u liever tot rust komt in de spa van het hotel. Het hotel biedt ook een fietsverhuurservice aan. De perfecte gelegenheid om te genieten van een ritje op twee wielen over het Ipanema fietspad. Het enige wat u hoeft te doen is het panorama te bewonderen, en trappen natuurlijk.

Hotel Parador Buzios

Laat u betoveren door de gastvrije en intieme sfeer van het Parador Buzios Hotel. Dit intieme boetiekhotel met slechts 10 kamers heet u welkom voor een verblijf vol ontspanning. De nette inrichting, een ontspannende omgeving en een tuin met tropische planten zoals mangobomen, jaboticabomen, bananenbomen en ananassen, zijn het decor voor het tweede deel van uw vakantie.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer met tuin of veranda

Superior Kamer

De Superior Kamer is ontworpen om u al het comfort te bieden dat u nodig heeft tijdens uw verblijf in Buzios. Met een minimalistische inrichting en elegante meubels komt u niets tekort. Ontdek ook het beste van de Braziliaanse koffie, geproduceerd in kleine boerderijen, dankzij de Mocatto machines die tot uw beschikking staan.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Het ontbijt wordt buiten geserveerd, zodat u alvast van het lekkere weer kunt genieten terwijl u de plannen van de dag vast doorneemt. Vers fruit geoogst op het terrein of geleverd door lokale producenten, manden met brood met de Braziliaanse specialiteiten, kaasbroodjes, croissants of jam en worst geproduceerd door kleine lokale producenten zullen op het menu staan. 's Avonds kunt u in het restaurant genieten van lokale specialiteiten op basis van vis, zeevruchten of maniok.

Activiteiten

Wat is nu een betere manier om uw verblijf nog onvergetelijker te maken dan te genieten van een moment van pure ontspanning in de spa? Laat u verleiden door een massage in een kamer met een glazen plafond om de prachtige Braziliaanse lucht te bewonderen. Er worden ook baden en schoonheidsbehandelingen door gekwalificeerde therapeuten aangeboden. 

Extra opties

Excursie naar Corcovado en de Suikerberg met lunch

Extra opties
Na het ontbijt verlaat u het hotel om de beroemdste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken en de natuurlijke schoonheid van Rio de Janeiro van bovenaf te bewonderen. De eerste halte is bij Christus de Verlosser, gelegen op een hoogte van 710 meter. De beklimming vindt plaats in een comfortabel busje. Het standbeeld van Christus, bijgenaamd "het wonder van Rio", werd verkozen tot een van de 7 "nieuwe wereldwonderen".

Keer terug en stop voor een heerlijke Braziliaanse barbecue lunch .Na de lunch ontdekt u een ander symbool van Rio de Janeiro: de beroemde "Pão de Açúcar" (Suikerbroodberg). Vanaf een klein schiereiland bij de ingang van de baai van Guanabara, is de route naar de top met een glazen kabelbaan die passagiers naar de top van de Urca Heuvel brengt, die 215 meter boven de zeespiegel uitstijgt en een spectaculair uitzicht biedt over de hele baai en de omliggende eilanden. Vanaf de Urca-heuvel gaat u verder met een tweede kabelbaan naar de top van het suikerbrood, met een 360 graden uitzicht over de hele stad.

PRIVÉWANDELING DOOR DE HISTORISCHE BINNENSTAD VAN RIO (METRO)

Extra opties
Rio de Janeiro was bijna twee eeuwen lang de hoofdstad van Brazilië, tot 1960. Als u tegenwoordig door de straten van het stadscentrum wandelt, kunt u vele architectonische invloeden uit verschillende periodes bewonderen, waarin historische en moderne gebouwen samen het verhaal van Rio vertellen.

Deze wandeling laat u kennismaken met de plaatsen die belangrijk zijn voor de geschiedenis van Rio. U kunt genieten van de stad als een echte Carioca, met de metro als vervoermiddel. Aan het einde van de tour, in de charmante en smalle straatjes van het centrum van de stad, stopt u bij het traditionele Colombo café voor een drankje alvorens terug te keren naar het hotel.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 24°C max : 29°C
Feb
min : 25°C max : 30°C
Mrt
min : 23°C max : 28°C
Apr
min : 22°C max : 27°C
Mei
min : 21°C max : 26°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 19°C max : 24°C
Aug
min : 19°C max : 25°C
Sep
min : 20°C max : 25°C
Okt
min : 21°C max : 26°C
Nov
min : 22°C max : 27°C
Dec
min : 23°C max : 28°C

Ligging

Best Western Premier Hotel Arpoador Fashion: Rua Bulhoes de Carvalho 337 Arpoador, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 22081-000 Brazilië
Hotel Parador Buzios: Rua das Anchovas 83, Búzios, Rio de Janeiro 28950-000 Brazilië

De afstand tussen de luchthaven van Rio de Janeiro en uw hotel in Rio bedraagt 24 km.
De afstand tussen de luchthaven van Rio de Janeiro en uw hotel in Buzios bedraagt 181 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Best Western Premier Hotel Arpoador Fashion:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel: 87 
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Parkeerplaats (tegen betaling)
  • Wifi toegang
  • Bagage-opslag
  • Autohuur (tegen betaling)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Kluis
  • Televisie
  • Verduisteringsgordijnen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Ligstoelen
  • Fietsverhuur

Alle praktische informatie over Hotel Parador Buzios:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel: 10
Check-in: 14.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Valetservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Verduisteringsgordijnen
  • Satelliettelevisie
  • Tuin of veranda

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa (met toeslag)
  • Massages (met toeslag)
  • Fietsverhuur (met toeslag)
  • Buggy ride met privé-chauffeur (met toeslag)
  • Boottocht (met toeslag)

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Best Western Premier Hotel Arpoador Fashion 4* en Hotel Parador Buzios