Rondreis door Brazilië - Rio De Janeiro - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Stort u in een Brazilliaans avontuur terwijl je een rondleiding maakt door drie fantastisch gevarieerde locaties en een paar sites van uw bucketlist afhaalt!
  • Reis naar Iguazu om beide kanten van de iconische watervallen te zien, ervaar de feeststemming in Rio de Janeiro en geniet van de historische, kleurrijke architectuur van Salvador.
  • Onze leden verblijven in drie prachtige hotels en genieten van wandeltochten en gidsen om hen te helpen de geheimen van Brazilië te ontdekken.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Brazilië!

Een fantastische privétour langs de hoogtepunten van Brazilië is één klik verwijderd... van de Iguazu Falls tot de hoofdsteden van Brazilië, Salvador de Bahia en Rio, zal dit een onvergetelijke reis worden waarbij u het land van Samba volledig kunt ervaren. Ontdek het energieke Rio, de spectaculaire Iguazu Falls, het kleurrijke Salvador en alle idyllische stranden en steden langs de route!

Iguazu

Ga naar het prachtige Iguazu! Hier wordt u begroet door Iguazu Fallseen adembenemende groep van meer dan 200 watervallen die samen het grootste watervalsysteem ter wereld vormen!

Dit UNESCO-werelderfgoed ligt op de grens tussen Argentinië, Brazilië en Paraguay aan de Iguazu-rivier en is een werkelijk schitterend gezicht om te zien. Laat u betoveren door dit uitgestrekte natuurwonder, de enorme kracht en het volume van deze glorieuze watervallen. Verken het regenwoud en verschillende planten in het nationale park terwijl u geniet van dit ongelooflijke aanbod van de natuur.

Salvador de Bahia

Salvador, historisch bekend als de 'Stad van de Heilige Verlosser van de Allerheiligenbaai', is een stad die klopt met een voelbare atmosfeer, met veel feestjes en een levendig muzieklandschap dat de energie van de stad voedt. Beschouwd als een van de bakens van de Braziliaanse cultuur, siert de 17e en 18e eeuwse architectuur de straten, en historische kunstbewegingen laten hun sporen na.

Ontdek Old Town, weg van de drukte, een UNESCO-werelderfgoed waar Europese, Afrikaanse en Indiaanse culturen naadloos samenvloeien. Hier vindt u de felgekleurde huizen van Pelourinho, waar u langs de geplaveide straten kunt wandelen en het tumultueuze verleden van de Afrikaanse slavernij kunt ontdekken.

Rio de Janeiro

Deze metropool is een van 's werelds meest herkenbare steden, een mix van schilderachtige koloniale architectuur, bloeiende bedrijven en in bikini geklede lichamen die op het strand van Copacabana een steeds dieper wordende kleur krijgen.

Rio de Janeiro, de bakermat van Samba en de Caipirinha, heeft het hele jaar door een onmiskenbare feestsfeer waar u niet omheen kunt! Een van de zeven wereldwonderen is de prachtige Christus de Verlosser, een impressionant beeldhouwwerk op de top van de Corcovado-heuvel, een van de beroemdste ansichtkaarten van Rio.

Santa Teresa is een echte pittoreske wijk van Rio de Janeiro met zijn bewaard gebleven architectuur: het verbergt oude herenhuizen, handwerkwinkels, bars, restaurants en winkels langs de oude en charmante geplaveide straatjes. Santa Teresa is een bruisend deel van Rio, bekend als ontmoetingsplaats voor kunstenaars, schrijvers, ambachtslieden en intellectuelen.

Reisbeschrijving

7 nachten
2 nachten in Iguazu
3 nachten in Salvador da Bahia
2 nachten in Rio de Janeiro

Dag 1: Aankomst - Iguazu
Dag 2: Iguazu
Dag 3: Foz de Iguazu - Rio de Janeiro
Dag 4: Rio de Janeiro
Dag 5: Rio de Janeiro
Dag 6: Rio de Janeiro - Salvador
Dag 7: Salvador
Dag 8: Salvador - Vertrek

Dag 1: Aankomst in Iguzau (ontbijt, lunch)
Bij aankomst wordt u begroet door uw gids en naar het hotel gebracht. De lunch wordt geserveerd in een restaurant in het Nationaal Park. Vervolgens start u met een begeleid bezoek per privébus naar de Braziliaanse kant van de watervallen. Hier zult u genieten van een wandeltocht over de loopbruggen om het uitzicht op de watervallen te bewonderen en te genieten van enkele adembenemende en werkelijk unieke uitzichten. De Braziliaanse kant is gezegend met het beste panoramische uitzicht op de watervallen!
Het diner is niet inbegrepen, hoewel onze gasten de mogelijkheid hebben om bij het hotel een diner toe te voegen mits bijbetaling.

Overnachting in het hotel Mabu Interludium Iguassu 4 * of vergelijkbaar.
Dag 2: Iguazu (ontbijt, lunch)
Geniet van het ontbijt in het hotel voordat u de Iguazu Falls gaat bezoeken, dit keer aan de Argentijnse kant. Aan de Argentijnse kant staan ​​verschillende circuits garant voor close-upcontact met de water- en rotsformatie. De hoofdwaterval, Devil's Throat, is indrukwekkend en genereert verrassende reacties. U geniet van een lunch in een restaurant in het park voordat u de middag op uw gemak doorbrengt. Dit is uw kans om te genieten van andere uitzichten op de watervallen of om meer van dit prachtige Nationale Park te verkennen. Het diner is vandaag niet inbegrepen.

Overnachting in het hotel Mabu Interludium Iguassu 4 * of vergelijkbaar.

Dag 3: Foz do Iguazu - Rio de Janeiro (ontbijt, diner)
Geniet van het ontbijt in het hotel voordat u naar de luchthaven gaat. Ga aan boord van uw vlucht naar Rio de Janeiro. Zodra u op de luchthaven aankomt, neemt u een transfer naar het hotel. Lunch is vandaag niet inbegrepen. Nadat u bent ingecheckt bij het hotel, heeft u een vrije middag om de stad te verkennen, lunch te eten en het gebied te leren kennen. Of u kunt ervoor kiezen om te ontspannen in het hotel voordat u teruggaat om te dineren in een lokaal restaurant.

Overnachting in het hotel Mirador Rio Copacabana Hotel 4 * of vergelijkbaar.
Dag 4: Rio de Janeiro (ontbijt, lunch)
Word wakker op uw eerste volledige dag in Rio en geniet van het ontbijt in het hotel. Vandaag bezoekt u de wereldberoemde berg Corcovado. Vanaf elke plek in de stad kunnen bezoekers de mooiste ansichtkaart van Rio de Janeiro zien: het standbeeld van Christus de Verlosser, hoog op de berg van Corcovado. Gelegen op 710 meter boven de zeespiegel en ingehuldigd in 1931 is dit prachtige standbeeld een om van de bucketlist af te vinken. Daarna gaat u lunchen in het Restaurant À Mineira, met Braziliaanse specialiteiten uit de staat Minas Gerais.

Ga op een stadstour door Colonial Rio, waar u de smalle straatjes en oude historische gebouwen van de binnenstad van Rio, Candelaria, Praça XV, de "Travessa do Mercado", de Metropolitan Cathedral en de Sambódromo zult bezoeken. Het bezoek zal doorgaan naar de buitenkant van het Stadion Mario Filho, het grootste stadion ter wereld, wereldwijd bekend als Maracanã. Het stadion werd in 1950 gebouwd om onderdak te bieden aan het Wereldkampioenschap dat in Brazilië plaatsvond. Vertrek naar Santa Teresa. Santa Teresa is een district op een heuvel in het midden van Rio. Het belangrijkste symbool van Santa Teresa is de gele tram die de hele buurt doorkruist. Santa Teresa wordt bewonderd om zijn verschillende koloniale gebouwen en kerken, zijn parallelle straten en zijn beroemde ateliers. Het diner is niet inbegrepen en u kiest dus zelf waar en om hoe laat u eet.

Overnachting in het hotel Mirador Rio Copacabana Hotel 4 * of vergelijkbaar.

Dag 5: Rio de Janeiro
Na het ontbijt in het hotel bereidt u zich voor op het bezoek aan de Sugar Loaf. Neem rit op een ​​kabelbaan naar de top van Sugar Loaf met een prachtig uitzicht op Guanabara Bay. Bewonder Rio vanaf de top, het is zonder twijfel een van de mooiste steden ter wereld. Daarna maakt u een wandeling naar een lokale markt waar u verse producten kan kopen, waaronder vis, groenten en exotisch fruit. U kunt zelfs genieten van specialiteiten die op straat worden geserveerd: Pastel met gedroogd vlees, suikerrietsap, Tapioca-cake, gefrituurde maniokpuree gevuld met vlees, fruta do conde of ander fruit naargelang het seizoen. Waarom kiest u niet voor een Brazilliaanse delicatesse als lunch?

In de namiddag bezoekt u de botanische tuin van Rio, die altijd een bezoek waard is. Met een oppervlakte van 137 ha werden de tuinen in 1808 gesticht door de koning, Dom João VI, als een tuin voor het acclimatiseren van planten op het land in de Real Fazenda. Er zijn hier 140 soorten vogels geregistreerd; vliegenvangers zijn zeer prominent evenals tanagers en meer dan 20 verschillende soorten kolibries. Deze plaats is een oase van rust in een drukke stad. Diner is niet inbegrepen.

Overnachting in het hotel Mirador Rio Copacabana Hotel 4 * of vergelijkbaar.
Dag 6: Rio de Janeiro - Salvador de Bahia
Na het ontbijt in het hotel heeft u de ochtend om op uw gemak te genieten. Verken deze iconische stad en zorg ervoor dat u ergens goed kunt lunchen voordat u wordt overgebracht naar de luchthaven. Ga aan boord van uw vlucht naar Salvador. Aankomst in Salvador en transfer naar het hotel. Geniet van een diner in het hotel en een ontspannende avond.

Overnachting in het hotel Grande Hotel da Barra 3 * of vergelijkbaar.

Dag 7: Salvador
Na het ontbijt in het hotel gaat u op pad voor uw vrije dag! U bent vrij om de prachtige pastelkleurige architectuur en de fantastische zandstranden te verkennen.

Optioneel: Schoener langs de Allerheiligenbaai met lunch op een eiland. Mooi, onderbroken door dertig eilanden en tien eilandjes, is deze beroemde baai de grootste van alle aan de Braziliaanse kust. Tijdens deze wandeling ontdekt u deze betoverende eilanden, bestaande uit kleine, kleurrijke gehuchten en witte zandstranden. Lunch in een restaurant op het eiland Itaparica voordat u 's middags terugkeert naar Salvador.
Het diner is niet inbegrepen op deze dag.

Overnachting in het hotel Grande Hotel da Barra 3 * of vergelijkbaar.
Dag 8: Salvador de Bahia
Het ontbijt wordt geserveerd in het hotel voordat u op excursie gaat door de stad. De panoramische tour neemt u mee naar de 'lage stad' of zakenwijk op een smalle strook land tussen de baai en de heuvels. U bezoekt de haven, de Mercado Modelo, waar u kunt genieten van lokale ambachten, en de Bonfim-kerk, een populaire plaats van toewijding. De lunch is in het restaurant Uaua. Hier proeft u de beroemde moqueca, een typische specialiteit van Bahia, bereid met vis, kokosmelk en palmolie.

Daarna gaat u op pad om de "bovenstad" te bezoeken. Deze is de oorspronkelijke kern en herbergt de oude wijken, de belangrijkste monumenten, het zakencentrum en de administratieve en culturele functies. In de benedenstad, gelegen aan de kust, zijn voornamelijk de haven en commerciële activiteiten. Zorg ervoor dat u zeker en vast een kijkje neemt in de kerk en het klooster van São Francisco, beide belangrijke historische gebouwen in Salvador. Het gebouw, gelegen in Pelourinho, het historische centrum, werd gebouwd tussen de XVII en XVIII eeuw en wordt beschouwd als een van de meest unieke en rijke uitingen van de Braziliaanse barok. Dit is vooral duidelijk in de kerk met een majestueuze binnenhuisarchitectuur, beschouwd als een van de mooiste kerken in Brazilië.

Hierna transfer naar de luchthaven en vlucht huiswaarts.

Uw hotels

U verblijft in Standaard Hotels in een Standaard Kamer met maaltijden volgens het programma.

Iguazu: Mabu Interludium Iguassu 4* (of gelijkaardig)

Mabu Interludium ligt op 7 km van het centrum Foz do Iguacu en biedt comfortabele kamers met airconditioning, minibar, TV en eigen badkamer en Wifi.

Rio de Janeiro: Mirador Rio Copacabana Hotel 4* (of gelijkaardig) 

Het Hotel Mirador Copacabana heeft 136 kamer, voorzien van een flatscreen TV, airconditioning, kluis en minibar. In uw vrije tijd kunt u genieten van het dakzwembad, sauna, lobbybar en fitness. Het strand ligt op slechts 10 minuten wandelafstand.

Salvador: Grande Hotel da Barra 3* (of gelijkaardig)

Dit hotel is strategisch gelegen in een van de meest traditionele buurten van Salvador en heeft 179 kamers voorzien van al het moderne comfort. Het hotel heeft ook een bar, restaurant en zwembad waar gasten van kunnen genieten in hun vrije tijd.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

GULET CRUISE IN DE ALLERHEILIGENBAAI IN SALVADOR

Extra opties
De Allerheiligenbaai in de staat Bahia heeft een oppervlakte van 11.000 km2 en bestaat uit 56 eilanden, waarvan de grootste Itaparica is en de kleinste Ilha dos Frades. Het dankt zijn naam aan de ontdekking op 1 november 1501 door Amerigo Vespuci en is een van de grootste baaien ter wereld. U gaat aan boord van een guletcruise om deze prachtige baai te verkennen en meer te weten te komen over zijn geschiedenis.

RIO SCENARIUM

Extra opties
Zoek uw gids op in uw hotel en ga naar een churrascaria, een typisch Braziliaans restaurant, en bereid u vervolgens voor op de indrukwekkende parade van vlees in de vorm van knapperende spiesjes gemaakt door competente obers. Met dit type traditionele Braziliaanse service kunt u naar wens genieten van gerechten tot u vraagt om te stoppen door uw tafelkaart aan de rode kant te draaien. U zult dan de Boheemse buurt van Lapa verkennen en naar Rio Scenarium rijden, waar u kunt genieten van een typische show van Braziliaanse populaire muziek met de beste Braziliaanse zanger. Aan het einde van de avond wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Het weer

Jan
min : 24°C max : 29°C
Feb
min : 25°C max : 30°C
Mrt
min : 23°C max : 28°C
Apr
min : 22°C max : 27°C
Mei
min : 21°C max : 26°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 19°C max : 24°C
Aug
min : 19°C max : 25°C
Sep
min : 20°C max : 25°C
Okt
min : 21°C max : 26°C
Nov
min : 22°C max : 27°C
Dec
min : 23°C max : 28°C

Ligging

Mabu Interludium Iguassu 4*: Rua da Cosmoética, 1761 - Cognópolis, Foz do Iguaçu - PR, 85853-755, Brazilië

Mirador Rio Copacabana Hotel 4*: Rua Tonelero, 338 - Copacabana, Rio de Janeiro - RJ, 22030-000, Brazilië

Grande Hotel da Barra 3*: R. do Forte de São Diogo, 02 - Barra, Salvador - BA, 40130-170, Brazilië

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 3* of 4* hotels 
- Maaltijdens volgens het programma
- Bezoeken begeleid door gids
- Toegang tot sites zoals de Iguazu Falls, Corcovado en Sugar Loaf
- Wandeling op het CLaudio Coutinho-pad in Rio
- Wandeling door het historische centrum van Rio
- Transfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies - Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Brazilië